Találatok a következő kifejezésre: Hátrány ha a (459 db)

Mi az előnye, és mi a hátránya ha a pároddal egy iskolába jártok?

a személyes tapasztalaitokra lennék kíváncsi :)

Legjobb válasz: elõnye: minden hétköznap találkoztok a szünetben hátránya: szakítás után szar lehet minden nap látni

elõnye: minden hétköznap találkoztok a szünetben hátránya: szakítás után szar lehet minden nap látni
Nem jó. Csak azt mondom, ne. Sulitárssal SE. Mert kb. majdnem minden nap látni fogod szakítás után.
Hát nekünk nem valami jó. Mondjuk nálunk elég nagy a korkülönbség.Én 14 vagyok, õ meg 20.Most fog végezni a 14. évfolyammal. Igazából rossz, mert szünetekben rohanni kell, néha látjuk egymást akkor csók meg minden...utána nehéz órára menni.Tanárok megszólnak.Valami van velem akkor rögtön:Majd szólok xy-nak hogy neveljen meg. És a többi.
Miért lenne szar minden nap látni?? sztem jó minden nap látni igy is ugy is...-.- már aki nem olyan idióta hogy összeveszik és utálják egymást:O
Nem csak a suli társam, hanem osztálytársam is. Ugyan az elején az osztálytársaink piszkáltak, de már nem, és bármi van, a közelemben tudhatom. Jó, mert mindennap találkozunk, és csak hétvégén vagyunk együtt. Nem bírnám, ki ha másik suliba járna. Csak folyton aggódnák, hogy minden rendbe van-e. Ez az elsõ szerelem az életembe és õ is szeret. L/15
Nekem jó hogy egy suliba járunk. Én 9.-es vagyok õ 11.-es. Szünetekbe együtt lehetünk, tudom mi van vele stb. Annyiból rossz hogy tanárok nem jó szemmel nézik, ha csak öleljük is egymást. Annyiból pedig tényleg rossz, mint ahogy elõttem írták hogy ha szakítanánk, minden nap látnám :S
Ez elég egyszerû: Azért jó, mert bármikor láthatod. Azért rossz, mert bármikor láthatod. Ha pesszimista [email protected] akarsz lenni, akkor azt is mondhatod hogy azért rossz, mert majd szakítás után rossz lesz látni, de az már alapból rossz, ha valaki azon töri a fejét hogy lesz majd szakítás és mi lesz utána. Maximum igazából szerintem azért rossz, mert ha túl sokat vagytok együtt iskolában is és iskola után is, akkor akármennyire is dúl a szerelem, egy idõ után rá lehet unni a másikra, magyarul szinte bele lehet fulladni a szerelembe, a másik társaságába. Ha iskolatársak vagytok, az a legjobb ha iskolában keveset találkoztok, beszéltek. Ez csak egy tanács, ami tapasztalatból mondom, hogy rám érvényes, viszont gondolkozz el azon, hogy veled ilyenek elõfordulhatnának-e, akármennyire is irreálisnak tûnhet akár.
Bár egy suliba járhatnék a fiúmmal...Sokkal nehezebb, ha külön jártok, én mondom.
mi is így vagyunk. õ 18/F én 16/L elõnye: mindig vele lehetsz(: hátránya:nincs szerintem szakítás után is jó látni a másikat:)

Szerintetek hátrány ha a legjobb barátnőmmel a gimiben egy osztályba fogunk járni?

gimi,barát,legjobb barát,osztálytárs,

Legjobb válasz: ????? Miért lenne hátrány? Én a legjobb barátaimat ott ismertem meg... egy legjobb barátnõ csak megkönnyíti a beilleszkedés nehézségeit, mert ti már ismeritek egymást...

????? Miért lenne hátrány? Én a legjobb barátaimat ott ismertem meg... egy legjobb barátnõ csak megkönnyíti a beilleszkedés nehézségeit, mert ti már ismeritek egymást...

Éri valamilyen hátrány ha a babámat csak 1 éves koráig szoptatom?

Legjobb válasz: Én a nagy gyerekeimet 6 hónapig csak szoptattam, csak utána kezdtük a hozzátáplálást. Én is féltem, hogy majd elapad a tejem.. a fiamat 18, a lányomat 20 hónapig szoptattam. Persze, ha nem sikerült volna eddig szopizniuk, akkor is szerencsések voltak, hogy ilyen sokáig kaphattak anyatejet. Most a picinél is kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz tejcsi. 5 hónapos a kislányom. Hátrány nem éri a te babádat, inkább sok elõnye van annak, hogy szopizik.

Én a nagy gyerekeimet 6 hónapig csak szoptattam, csak utána kezdtük a hozzátáplálást. Én is féltem, hogy majd elapad a tejem.. a fiamat 18, a lányomat 20 hónapig szoptattam. Persze, ha nem sikerült volna eddig szopizniuk, akkor is szerencsések voltak, hogy ilyen sokáig kaphattak anyatejet. Most a picinél is kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz tejcsi. 5 hónapos a kislányom. Hátrány nem éri a te babádat, inkább sok elõnye van annak, hogy szopizik.
Tejed addig lesz, amíg szoptatsz. Szóval ez nem törvényszerû, hogy 1 éves koráig lesz. Én is egy éves koráig szoptattam a kislányomat, mikor már nem kellett neki, elapadt...Ennyi. 1 éves, ideális.
Nagyon szerencsés lesz a babád :) De azért egy kis hozzá táplálást is kezdhetsz. Alma banán stb :) A fõzelékekket is szépen fokozatosan. Ha tudsz lefejni tejecskét akkor akár azt is belekeverheted majd. De nem lesz semmi baja csak sokkal erõsebb lesz az imunrendszere :) Szerencsések vagytok...
Édes vagy.:) Bárcsak én is szoptathatnám addig!Dehogy éri.Szerintem csodálatos dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Azt hiszem félreértettétek a kérdésemet vagy én nem jól fogalmaztam.A babám most 6hónapos és elkeztük a hozzátáplálást és az a kérdés ha csak 1éves koráig lesz tejcsim az nagy baj számára? Bocsi és köszi még egyszer.

Hátrány ha a lány kicsi visszahúzódóbb típus és még szűz?

Legjobb válasz: Nem az. De nyíljon meg ha közelednek felé!

Nem az. De nyíljon meg ha közelednek felé!
szerintem nem hátrány de azért valamennyire tudjon megnyílni :)
Hány éves a kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 17:)
Szerintem nem:)
Hellószia! Én az ilyen csajokat imádom. :) 19/F

Lányok hátrány ha a fiúnak van egy kis esztétikai problémája? (többi lent)

Pár hónapja az ajkam egy kis területén mirigyek jöttek ki(fehér pontok).Szerencsére nem szembe tün?,de nagyon közelr?l ha vki a számra néz akkor észre veheti.Végülis semmi baja sincs a számnak,ez csupán esztétikai gond.Nem undorító,de az idegesít ha vki kiszúrja azt is hiheti h vmi bajom van.Eltüntetni pedig nem lehet. :@

Legjobb válasz: Ha te elfogadod, akkor más sem fogja észrevenni!! ;)

Ha te elfogadod, akkor más sem fogja észrevenni!! ;)
Nekem meg van egy "seb" a számon állandóan. Kis koromban kicsattant, mert szépen eltaknyoltam, azóta sokszor ugyanazon a helyen berepedezik, besebesedik. Kit érdekel? :) Eddig semmi problémát nem okozott, pedig ez sem éppen "egészséges" látvány. 22/L
Hány éves vagy? Am engem nem zavarna, szerintem ez nem hátrány.... nekem (nõ létemre) mindkét lábamon van (a sípcsontomnál) egy-egy heg, mert kiskoromban lehorzsoltam és ottmaradt a helye.. de eddig egyik barátomat sem zavarta..
senki sem tökéletes és a tükörképed nem tudod retusálni...fog fel viccesen! más a szeplõkkel van így! pedig van aki baromira dögös vele együtt... nekem telente a hidegtõl szokott az alsó ajkam berepedni középen...kb úgy néz ki ilyenkor mint Leia hercegnõ...bár nekem akkor általában fáj és vérzik, mégis sokan mondják h jól áll :D ha te elfogadod a külsõd, a többi már nem számít! Az önbizalom kívülrõl is látszik, jót tesz a kisugárzásodnak!!
A kérdező hozzászólása: Igazából maga a látvány nem vészes.Csak az a gond h azt is hihetik h herpeszem van, vagy ilyesmi.Mert már volt rá pl. Harmadik:am 22 éves vok.

Lányok nálatok mennyire hátrány, ha a fiú mérnök?

Járnátok vele?

Legjobb válasz: retardált vagy :D

Te biztos nem vagy mérnök, mert ha az lennél, ilyen kérdést nem tennél fel. Én mérnök vagyok és akár lehetnék cukrász is, annyira nem érdekli a lányokat.
hátrány lenne, ha valaki mérnök? :DD are you kidding?
retardált vagy :D
Mérnök vagy és csak ennyi eszed van?
Az informatikus nálam még elõny is, mert érdekel a téma és tök jó a munkájáról beszélgetni, mindig tanulok valamit, plusz az a legjobb, amikor egy problémát hazahoz és én találom meg a megoldást rá (nyilván nem a végleges megoldást, csak alap algoritmizálás szintjén). De ha azt mondják, hogy kocka vagy, az nem emiatt van. Elég sok informatikust ismerek, és sokuk egyáltalán nem a klasszikus kocka. Normális életük van, csak épp ez a szakmájuk, ennyi.
mérnökként kiszámolod, hogy hova kell dugni
Nálam egyáltalán nem lenne hátrány ha az, akivel ismerkedek mérnök lenne, vagy informatikus. A munkám kapcsán megismertem elég sok mérnököt és informatikust és nem gondolom, hogy bármiben is mások lennének, mint egy eladó, vagy akárki más. Ugyan úgy tudok velük teljesen hétköznapi témákról is beszélni. Én is épp egy mérnökkel ismerkedek, de eddig nem igazán jött szóba a munkája, de ha beszélne róla, azt sem bánnám, mert érdekel a téma :)
nekem tetszene:)
Nekem van egy programozó (hallgató) ismerõsöm de õ elképesztõen idegesítõ. Másról sem tud beszélni csak a szakjáról és az informatikáról, azt is szaknyelven (kicsit rájátszik). Amúgy bukdácsol, nem olyan hû de okos gyerek és mindenkit lenéz, aki mást tanul esetleg dolgozik. Ha nem ilyen vagy akkor szerintem nem baj.
Én most végeztem el egy vegyészmérnök szakot, és csakis kizárólag a min. fizikus (esetleg informatikus), ha nem valamilyen mérnök végzettségû srácok :D (L)
... érdekelnek (lemaradt az elõbbi végérõl)
Szerintem nincs ezzel semmi gond. :) 18/l
és ha bölcsészmérnök?
Csak akkor, ha "Mérnök informatikus" vagy ÉS a Gábor ZSAZSÁN végeztél. (Gábor Dénes fõiskola) Szóval CSAK AKKOR HÁTRÁNY, de így sem kizáró ok.
Van 2 "barátom", akik mérnöknek készülnek. Egyikbe szerelmes voltam, másik tetszett. Én informatikus leszek. Ez hátrány? :(
Ja, és 18L
Parancsolsz, drágám? Olvasd el még egyszer amit írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy BME-s vagyok.
Én programozó vagyok, hidd el, az jobban zavar egy-két felszínes p*csát, de a normális lányokat nem nagyon érdekli, ennyi.
párválasztásnál ez semennyire nem befolyásoló tényezõ az élethez sajnálom, de széles látókör kell, akkor tudsz beszélgetni másokkal, valamint jó emberismerõ, na az segít a legtöbbet szóval beszélgetni tudjál, ez többet számít
Ez még önmagában nem jelent semmit.
miért lenne az? nem, mert ha dolgozik biztosan túl idõs hozzám
A kérdező hozzászólása: Hát mert mindenki szerint koczka vagyok.
Inkább legyél mérnök mint uccaseprõ..
A kérdező hozzászólása: Legalábbis ez az elsõ benyomás, ha meghallják.
Minden második lánynak mérnök undurusza van, bezzeg ha villanyszerelõ lennél, tuti bukna rád mind! Pech :P
# 7: Na az is biztos, hogy nem azért neveznek kockának, mert mérnök vagy...
akinek ez az elsõ benyomása az annyit is ér. Ha valakinek van egy ilyen végzettsége azt becsülni kell.
A kérdező hozzászólása: #12 Mérnök informatikus. :(
Ez meg milyen kérdés már...? XD Miért lenne bármilyen szakma hátrány vagy elõny? Na jó, ha sírásó lennél, akkor nem biztos, hogy azzal kéne kezdeni az ismerkedést, de ha bejössz nekem és komolyan megkedveltelek, akkor az sem lenne hátrány. A lényeg, hogy semennyire nem hátrány, nem ettõl fog függeni, hogy járna-e veled egy lány, vagy nem.
Hát fiam, ez nem mérnöki gondolkodás. Tervezz reggelre egy lányt, különben repülsz!
A kérdező hozzászólása: #10 Jó még nem vagyok, most voltam elsõs, szeptembertõl leszek másodikas.
# 14: Jó ezt nem tudtam. Én építészmérnök vagyok, úgyhogy kicsit más kategória. Erre akkor nem tudok értelmes választ adni, viszont ez akkor is fura, ha csak ezért kockának neveznek.
Én közel 20 éve fõállású kocka vagyok. Szeretem ezt csinálni, de nem csak errõl szól az élet. Ha csak a szakmámról tudnék beszélni, az biztosan zavarná a lányokat.

Lehet valami hatranyom, ha a nevemre valaki hitelt vesz fel?

5 evrol lenne szo. Egy baratom kerdezte meg, hogy beleegyeznek- e, mert o nem kaphat, mivelhogy hazas. En egyedulallo vagyok, nem tervezek sajat hitelt felvenni.

Legjobb válasz: Igen. Majd tõled fogják vonni, hanem fog fizetni. Én biztos ,hogy nem mennék bele.

Igen. Majd tõled fogják vonni, hanem fog fizetni. Én biztos , hogy nem mennék bele.
Röviden, NE ! 5 év hosszú idõ, bármi történik tõled fogják követelni az összeget, mivel a te neveden lesz...
A barátod addig lesz a legjobb barátod, amíg fel nem veszed a hitelt neki. SENKINEK fel ne vegyél, kezese se legyél, mert nagyon ráfizethetsz. Ma még a munkahely sem biztos, az egzisztencia sem. Évekre megnyomoríthatod magad, ha nem hallgatsz ránk. Tehát: NE, NE, Ne!
NE!!! De még kezesnek se menj el!!! Én maximum a testvéremnek vállalnék ilyesmit, senki másnak!!!
"mert o nem kaphat, mivelhogy hazas" Ennél még az is jobb lenne, hogy azért nem kaphat, mert emeszpés. :) Annak, hogy nem kaphat hitelt, biztos JÓ oka van. Ha be mert vállalni nagyobb kockázatot, mint egy bank, aki milliós havi fizetéssel alkalmaz kockázatelemzõket, akkor csak rajta. Amúgy ez már nem fér bele a barátságba szerintem, max szülõ-gyerek, esetleg testvér kapcsolatban tudnám elképzeni.
Én megfordítanám a kérdést. Lehet-e ebbõl bármilyen elõnyöd? Úgy gondolom, ebbõl kizárólag hátrányod származhat, mert 5 évig te leszel a felelõs a hitel visszafizetéséért. Ha egy bank valamiért nem ad hitel, annak jó oka van, viszont az nem indok a nemleges válaszra, hogy házas...
Eszedbe ne jusson. Ilyen, hogy azért nem kap, mert házas, nincs, ez hülyeség. Ha nem fizet, a bank tõled hajtja majd be a követelést, ami vagyontárgyaid, lakásod, illetve fizetésed egy részének elvesztésével is járthat, és hol lesz már akkor ez a "haver".

Előny vagy hátrány ha a spermavizsgálatra nem 3-5 napos, hanem egy hetes mintát viszünk?

Sajnos nem jött össze a dolog az els? pár napban, mikor együtt lehettünk volna, mert felváltva volt a m?szakunk, nem találkoztunk itthon. Amikor együtt tudtunk volna lenni, akkor meg már "nem" lehetett...

Legjobb válasz: Marmint 3-5 napos onmegtartoztatas utani? Az minel tobb, annal jobb.

Marmint 3-5 napos onmegtartoztatas utani? Az minel tobb, annal jobb.
A kérdező hozzászólása: Ha inszemre kerül sor akkor is 3-5 naposat kell vinni (akkor remélem így is lesz), és nem tudom hogy a két minta közt mennyi különbség lenne. De ha rossz lenne a spermakép akkor akkor is rossz lenne, ha 3 nap utáni minta lenne, ha meg mozognak a kisfickók akkor tuti mozognak 3 és 7 napos önmegtartóztatás utáni mintánál is, nem? Remélem értitek :-D
ezt a helyszíntõl kellene megkérdezni, nehogy utólag derüljön ki hogy nem jó a minta
A kérdező hozzászólása: Igen, párocskám kb. egy hétig nem volt kielégítve :-S Majd hétfõn kell vinni a mintát.
én csak annyit tudok, hogy mikor peteérés vizsgálatra jártam, akkor 2 naponta javasolták az együttlétet, tehát naponta nem szabadott a spermák miatt
Most nem értelek, mert VELED nem tud lenni, attól miért nem tud önkielégitést végezni, hogy a minta 3-5 napos legyen???

Lehet hátránya, ha a babádnak nincsenek nagyszülei?

Legjobb válasz: remélem nem mert az én Kislányomnak is csak apai nagyanyja van:()dédszülei Hála az Égnek vannak reméljük még sokáig:)

remélem nem mert az én Kislányomnak is csak apai nagyanyja van:()dédszülei Hála az Égnek vannak reméljük még sokáig:)
Sztem nem. Neki az lesz a természetes amiben õ felnõ.És ha sajnos nem adatott meg hogy ismerje a nagyszülõket, dédiket az neki nem hátrány egyáltalán.
Épp ez a kérdés jutott eszembe valamelyik nap...szerintem azért valamilyen szempontból hátrányos...én pl. ismertem az összes nagyszülõmet, bár hármat még kisgyerekként veszítettem el. De az egyik nagyim a mai napig él (90 éves). Csodálatos emlékeim vannak vele, velük, rengeteg idõt töltöttem nála, náluk. Szerintem erre is nagy szüksége volna minden gyereknek, de sajnso csak kevesünknek adatik meg :(
3 éves voltam, mikor az utolsó nagyszülõm, nagymamám meghalt. Nagyon szerettem, mindig vártam, hogy jöjjön, a kis fekete táskájában mindig lapult valami a számomra. Aztán egyszer úgy tizenévesen eszméltem föl, hogy nincsennek nagyszüleim. Mikor az osztálytársaim, barátaim mentek a nagyszüleihez, ezt csináltak, azt csináltak...... A mai napig nagyon rossz, hogy az õk hiányukba nõttem fel, s bizony most is milyen jó volna elmenni hozzájuk...... :( 32 éves anyuka
hát neki ez lesz természetes. én még dédpapmat dédmamámat is ismeretem, 2 nagyimat....az enyémnek az egyik nagyija meghalt, mikor terhes voltam, a másik bár van, de 400 km-re és már elég idõs, nagypapák nincsenek.
Hátránya nem csak vesztesége.De attól még gyönyörû és vidám gyerekkora lehet amit a család, nagynénik, nagybácsik, stb ugyanúgy megszineznek mint a nagyszülõk tennék!

Hátrány ha a randin játszok a telefonon?

Nagyon sokat játszok a telefonon, és ott hátrány lenne?

Legjobb válasz: el se menj, ha játszani fogsz. marha...

el se menj, ha játszani fogsz. marha...
hát még szép.. a randi arról szól hogy megismeritek egymást és élvezitek a másik társaságát, ha játszol a telefonon akkor a másik azt fogja hinni h egy játék érdekesebb mint õ.. és igazából elég bunkó dolog is lenne
Nem. Legalábbis a csajnak. Legalább gyorsan fel tudja térképezni a helyzetet és el tud menekülni idõben.
facepalm
Csicska kocka...bmeg inkabb hokizz a telodon az androidra
Az Iphone annyival mindenképp jobb, hogy van rajta egy alma! Nekünk Ipadunk van... Mindenre tudom használni, olyan mint egy minilaptop. Ezt használom suliban is jegyzetelésre. Iphone-ja meg tesómnak volt, de ellopták szerencsétlennek, így lett egy Ipadja neki is. A te telódról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem.
Csapd ki az androidra amugy lofaxtér a telefonod:D optimusblack odaveri:D
Nem érted, hogy senkit sem érdekel, hogy mivel tud többet? Az emberek ezt a telefont (Iphone) a gazdagsággal társítják, a tied meg simán egy tömegtelefon, amit a nagy többség nem tud megkülönböztetni egy 30 ezrestõl. Egyébként csak poénból írtam az elsõ telefonos megjegyzést, de ne essen ám le! :D
A kérdező hozzászólása: Hát ahmikor én vettem akkor drágább volt az S2. De mégha drágább is az iPhone akkor is magyarázd már meg hogy mivel tud többet.
Nem tök mindegy mennyibe kerül? Én totál leszarom milyen a telefonos ha azt nyomkodod ahelyett, hogy rám figyelnél...
A sima Iphone4 (16gb) 169 990, a [email protected] 144 990 domino csomagban. Mirõl is beszélünk? De mondom, ez totál irreleváns, a lényeg az, hogy mi van a csajok fejében.
A kérdező hozzászólása: Samsung Galaxy S2. Igy sem ismerõs?
A kérdező hozzászólása: A sima iPhone 4 olcsóbb mint az S2. És az S2-t jobban lehet használni is.
A kérdező hozzászólása: Hát kb annyival jobb hogy rajta van az alma. Az apple szar cuccokat csinál. Azt is utálom amikor valaki vagánykodik a MacBook-jával, csak az újgazdag kölykök használnak ilyet. Az igazi hardcore falhasználók Dell vagy Lenovo laptopot használnak ami drágább is az almánál.
Szerintem tudakolódj az elektronikai áruházakba a Dell laptop egy fos. :D NE hasonlítsd az Apple termékekhez xD Nekem is Dell-em van és egy év után az aksija egy fos. 40 percig bírja :D Az Apple-re meg hülyeség azt mondani, hogy szar termékeket csinál, mert te is tudod, hogy ez nem igaz. A sajátodat kell dicsérni nem a másikat szidni :)
akkor én az asus eee pc-vel elbújhatok? :D
alig vagy kocka !
Te idióta gyöktörzs. Szerinted az android mirõl koppintott, kis történelem, megjelent az iphone 1 Hopp megjelentek az andoridok (logikus ami késõbb jelenik meg az jobb), a s2 az nem rég jött ki, az iphone 4 tavaly jött ki, inkább a 4sel hasonlítsd, na megvan a különbség? Egyébként az android lassú, szar, buggos. A csaj biztos ott fog hagyni ne aggódj. Tipikus gizda kis köcsög vagy akinek annyi esze van mint egy faágnak
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
Hátrány hogy idióta vagy? IGEN!
A kérdező hozzászólása: Ezt szerintem tudta mindenki.
Lenovo != IBM.
és milyen hülye csaj menne el veled randizni szerinted? dugd meg a telefonodat te idióta
A kérdező hozzászólása: Én mutatok neked olyan Dell laptopot ami több mint 1 millió forint.A MacBook-on nem is mennek a normális játékok. De kösz hogy legalább az IBM-re nem mondtad hogy szar
Errõl beszéltem. :D
Mi az az S2? Errõl még életemben nem hallottam :D
1. ez nem igaz, 2. kit érdekel? Az számít, hogy a köztudatban mivel azonosítják a 2 telefont.
A kérdező hozzászólása: Galaxy S2
téged zavarna, ha a lány akivel randira mész, elõkapja a telefont elkezd sms-t írogatni, meg facebookozni, és csak "aha... uhum, oké, nem is tudom, õõõ" válaszokat ad?
hagyd otthon a telefonod :D
Milyen telod van??
Fúvós, vonós vagy billentyûs?
A kérdező hozzászólása: Amióta megvan az új telóm mindig azt nyomom és attól még tudok figyelni mert játszok. Csak kérdeztem hogy titeket zavarna?
Ha téged sem fog zavarni, hogy õ is a telefonján fog majd játszani, ha te szexelni akarsz, akkor menj te kockaaa.
Haverem, hát Te jó nagy idióta vagy
A kérdező hozzászólása: De én nem irok SMS-t én csak játszok.
ne alkudozz... nem tudsz rá figyelni, ez tény. randin a lányra kell figyelni. ha nem akarsz rá öszpontosítani hokizz az angry birdsre
A kérdező hozzászólása: Az S2 drágább mint az iPhone4
Iphone = pénzes vagy, Android = lúzer. Most idéztem egy átlag nõi gondolatot. Kapisgálod? :D
A kérdező hozzászólása: Hát az S2 sokkal jobb mint a faszomöccse iphone. Az androidos telók a legjobbak.
Ha iphone-od lenne még megbocsátana, de a ratyi S2-t nem fogja elnézni. :D
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Egyszer volt, hogy szívem szerelméhez felutaztam a nagy városba és õ végig a telefonját nyomkodta. Az ölemben is facebookzott és az excsajával dumált. Kicsit kiábrándító :D
Én tuti otthagynám, ha a randipartnerem a telefonját nyomkodva válaszolgatna. Ha nem bírod ki, akkor legalább valami multiplayer játékot keress, mutasd meg neki és nyomjátok ketten. Pl. kártyajáték, aknakeresõ, domino, vagy akármilyen egymás után játszható versenyek...
hát én mentem otthagynálak... ekkora barmot :S
Ez tuti kamu, ilyen h.ülye ember nem létezhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!