Találatok a következő kifejezésre: Háton ne ez (31 db)

Az Alkonyat (Twilight) c. könyvben a végén Edward elviszi Bellát az iskolabálba, igaz? Dehát az iskolabál napján kinnt vannak a réten. (hát először ez volt Bella alibije, hogy ne kelljen táncolnia) Akkor hogy lehet a "vadászat" után az iskolabál?

Már arra is gondoltam, hogy a jöv?évi bál. Dehát Bella lábán ott a gipsz.

Legjobb válasz: Hát igen ezt én sem értem. Én arra gondoltam az elején, hogy Phoenixben van a bál, de aztán írta h ott van Jessica meg a többiek. Lehet ott két bál van 1 amire a lányok hívják a fiúkat, és még egy amire a fiúk a lányokat.

Hát igen ezt én sem értem. Én arra gondoltam az elején, hogy Phoenixben van a bál, de aztán írta h ott van Jessica meg a többiek. Lehet ott két bál van 1 amire a lányok hívják a fiúkat, és még egy amire a fiúk a lányokat.
Két bál van, egyik év közepe fele, ami nálunk a szalagavatós bálnak felel meg, egy meg az évvégi. Belláék az évvégi bálra mennek elméletileg, e ezt a könyvben nagyon jól leírják. A film picit kavar, mint minden más résznél majdnem. És igen, mivel a tavaszi szünetben történik az eset Phoenixben, ezért utána még elképzelhetõ, hogy simán gipszet visel év elején. Ne felejtsétek el, hogy ott más iskolarendszer van, mint itt, nem biztos, hogy akkor kezdõdik, és van vége az egésznek, mint nálunk. Szóval a könyvben ez az évvégi bál, de a filmben tényleg kihagyják a szalagavatóst, és csak az évvégirõl beszélnek. Remélem tudtam segíteni:)
Tényleg 2 bál van, amire utalnak is a könyvben. Az egyik nem sokkal, hogy Bella megérkezik Forksba, a másik az év végén. Ezért van még a lábán gipsz. H.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) Én nem tudom, hogy van a filmben..nem néztem meg :)
Két bál van. Az elsõbe a csajok hívják a pasikat, a másikba mennek el.

Miért van az hogy amikor nézek egy filmet a SZÜLEIMMEL és van benn egy csaj mondjuk aki hát "elég szépen tud táncolni" még le sem veti a ruháját, de anyám már mondja is a, naaa ne ezt nézzük! , nálatok is ez van?

endszeresen nézek pornót(persze a szüleim nem tudják ,99%) ,16 éves vagyok de amikor apámékkal nézek filmet amibe nem egészen stripízel a csaj ,aztán oda megy a hapek összebújnak:D:D:D:D de aligha láccik a csaj melle de ilyenkor cikinek érzem ezt a helyzetet ,de 16 éves vagyok!!!!!! csak nekem ilyenek a szüleim?

Legjobb válasz: Én is mindig kínosan éreztem magam ilyen szülõs filmnézegetés közben, ha volt ilyesmi jelenet. Ez lehet azért van, mert "nem vagytok annyira közel egymáshoz ilyen téren". 18/L

Én is mindig kínosan éreztem magam ilyen szülõs filmnézegetés közben, ha volt ilyesmi jelenet. Ez lehet azért van, mert "nem vagytok annyira közel egymáshoz ilyen téren". 18/L
ez azért van, mert a szüleid úgy gondolják, h kicsi vagy még az ilyenhez. az én szüleim is ilyenek voltak 18 éves koromig. még mindig megszólják azt, akirõl megtudják, h a barátnõjével szokott aludni 22 évesen. én ilyenkor csak lapítok, nehogy megkérdezzék, h " ugye, te még nem...? " :D pedig, ha tudnák!:D de szerencsés vagyok, albérletben lakom ;) F/22
jah, szülõkkel filmet nézni érdekese dolog...az én szüleim csak "kisebb" koromban voltak ienek, szal ezzel nincs gond...ha teheted nézz filmet a aszobádban
Én már nem nézek a szüleimmel filmet. (90/F)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Én épp ezért nem nézek szülõkkel filmet. De ha lesz gyerekem, vele ugyanígy nem fogok ilyen filmeket nézni. Nézd, ez tök természetes dolog, és az a nemnormális, aki a gyrekével/szülõjével ilyeneket vagy még durvábbakat néz? Hogy miért? Egyszerûen azért, mert a civilizált emberben van szégyenérzet meg illem. Aki erre azt mondja, hogy "prûd" az csak a saját primitív mivoltát árulja el ezzel.

A hat neon halam kiakartam volna egésziteni 8ra, de az eladó vörös neont adott sima helyett, én persze vakon megbíztam benne. Ezek össze fognak állni egy rajba?

Mert ha nem akkor mit csináljak velük mert vissza nem veszik.Többet pedig nem tudok venni. Mert neonok mellett vannak más halak is.

Legjobb válasz: Mi az hogy nem veszik vissza? Vidd vissza, és fenyegesd meg, hogy ha nem veszi vissza, hívod a fogyasztóvédelmet (vagymit?) mert átvert.

Mi az hogy nem veszik vissza? Vidd vissza, és fenyegesd meg, hogy ha nem veszi vissza, hívod a fogyasztóvédelmet (vagymit?) mert átvert.
Mi az hogy nem veszik vissza? Félnek hogy elhasználtad, vagy mi? :) Tényleg érdemes a fogyasztóvédelmet megemlíteni, esetleg a tékozló homár oldalt (homar.blog.hu), lassan ott tartunk hogy attól jobban félnek a szolgáltatók. Ha tovább kötözködik az eladó kéred a fõnök elérhetõségeit, esetleg panaszkönyv-félét.
Azért nem szeretik visszavenni, mrt ha összeszed valami fertõzõ betegséget bármilyen állat, pl. a hal, berakja a többi közé, és mind megkapja. Mindamellett ha te neon halat kértél, és mást adott, akkor ne hagyd magad.
Simán összeállnak, ezen ne aggódj.
Mindkét fél eléggé hibás a dologban de azt tanácsolom neked, hogy csak olyan 1000 éves kis maszek díszhalasoknál vásárolj ahol értenek is a halakhoz és nem sajnálják azt visszavenni, becserélni ha probléma van. Nálam 4 különbözõ pontylazac van és mindegyik a saját fajtájával áll össze ha mozgolódnak. A vörös neont pont nem tartottam de lehet, hogy ha nincs ló jó a szamár is. Remélem legalább a sima neonhal árában kaptad õket :) Ha nagyon lehangoltak és ketten külön úszkálnak csak akkor próbálj cserélni akvarista.hu-n vagy más díszhalasoknál barterezni.
A kérdező hozzászólása: Nem veszik vissza, a neonok viszont nem állnak össze , a vörös neonoknak nem jön a színük, attól félek hogy betegek lesznek és a halállományom odalesz ez miatt. Igen sima neon árban vettem õket.
Olyan nincs hogy nem veszi vissza! Ha fogyasztó védelemmel fenyegeted egybõl vissza veszi ha meg nem akkor tényleg hívd fel õket azok majd megmondják neki fogyasztó védelem ha kimegy akkor a minimum bírság amit kiszab az 50rugó szóval vissza fogja venni!
A kérdező hozzászólása: A környéken ez az egy "normális akvarisztikai üzlet " nem akarom össze rúgni velük a port.
Igazából nem sok mindent tehetsz akkor. Az Akvarista.hu-n regisztrálj és próbálj gazdát keresni nekik a környékeden. Vagy ha az akvárium méreted engedi akkor vegyél még melléjük párat jobb ötletem nincs már ha ez jó ötlet mert ebben is kétségeim vannak nem ismerve a pontos helyzetedet :)
Persze, ki fogják cserélni. Menj, mert nagyobb baj is lehet belõle
Miért, az ujjaddal mi a gond, az nincs kinn a gipszbõl? :) Elnézést! Gondolom, ki tudják javítani, egyébként is nehéz lehet ilyen hatalmas gipszben járni. Mielõbbi jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igaz, ez az én hibám. Elnézést. Ez a gipsz látszólag megõrjit.Még a gép elé sem tudok rendesen leülni. Viszont a magas sarok ellen legjobb védekezés a magas sarok. A "jó" lábamra magassarkú cipõt vettem (kissé megnõttem mostanában)igy a kettõ kiegyenlitõdött. Igy már kissé könnyebb menni. Persze még csak itthon, de az is valami. Köszönöm a jó kivánságokat.

Mit csinálhatok hogy ne legyen széles a vállam/ hátam? Vagy ez már örökre így marad?

Legjobb válasz: Próbáld kompenzálni az öltözködéssel:) www.femina.hu itt találsz tippeket;)Én a helyevbe örülnék ha széles lenne a vállam annál nincsen szebb:)

Próbáld kompenzálni az öltözködéssel:) http://www.femina.hu itt találsz tippeket;)Én a helyevbe örülnék ha széles lenne a vállam annál nincsen szebb:)

39. hétben vagyok, és a derekam-hátam szó szerint le akar szakadni, már a járkálás is nehéz. Ez szülés után elmúlik?

Legjobb válasz: Remelhetoleg igen, bar ha sokat felszedtel pl. egy kicsit veszelyesebb, nekem is kellett gyogytornaszhoz jarnom, es kaptam fizikoterapias kezelest is. Utana megszunt a fajdalmam! Konnyu szulest neked!

Remelhetoleg igen, bar ha sokat felszedtel pl. egy kicsit veszelyesebb, nekem is kellett gyogytornaszhoz jarnom, es kaptam fizikoterapias kezelest is. Utana megszunt a fajdalmam! Konnyu szulest neked!
Azt is hallottam, hogy az erõs derékfájás már a szülés elõjele lehet. feltéve, ha eddig nem volt ilyen erõteljes.

Háton ne feküdjünk... ez miért van, és mit okozhat?

Én még nem hallottam róla, de ezen az oldalon említik.

Legjobb válasz: A baba és a méh súlya elnyomhatja a hasi ereket ami ronthatja a baba vérellátását is, ezért nem javasolják.

A baba és a méh súlya elnyomhatja a hasi ereket ami ronthatja a baba vérellátását is, ezért nem javasolják.
Háton a 30.-dik hét után nem tanácsos aludni mert a baba súlyánál fogva nyomást gyakorol az ütöerekre, és ezáltal lassabban jut oxigén a vérbe és igy a méhlepényen át a picinek is!De ezt te is észreveszed hogy nem lesz kényelmes a háton való fekvés!Én sokat szédültem ha ugy kellett feküdnöm!Szép baba várást!
No igen, de magadat úgysem tudos szabályozni alvás közben.Amúgy amikor már nagyon nehéz a pici, nem is lesz kényelmes a hátonfekvés, és ösztönösen az oldaladra fogsz fordulni. 35 hetes kismama
Amiket a lányok írtak, az így törvény szerû, de én páldául levegõt se kaptam háton feküdve. Most hogy a méhem teljesen leszállt, így 2 napja vettem észre hogy néha a hátamon alszom bár max 20-30 percet bírok még így is.Pedig már le ereszkedett a méh teljesen.Szóval nekem nem is volt kényelmes, attól függetlenül hogy nem tesz ténleg jót a babónak. 39 hetes kismama
Ez kivetelesen nem babona :) Amit leirtak elottem, pontosan azok az okok.

Merevedéskor nem húzódik hátra a fitymám, lehet, hogy nagy. Viszont én is kissé nehezen húzom hátra és nehezen is húzom vissza, ez akkor amiatt lehet, mert túl nagy a makkom? (ránézésre nekem elég nagynak tűnik és nehéz 'ki- és bebújtatni')

Nem vagyok biztos benne, hogy nem fimózis, de nem tapad le, és nem is okoz semmilyen egészségügyi problémát, legalábbis nem fáj és nem gyulladt be sosem. Ma vettem észre, mert eddig nem nagyon húztam hátra soha, vagy ha igen, mindig ernyedt állapotban (pl. tisztításnál). 17

Legjobb válasz: Mereven nehezebben lehet hátrahúzni, hiszen ahogy írod is, nagyobb olyankor a makk, míg a fityma nem változik. Azonban mereven is hátra kell tudni fájdalom nélkül húzni a makk mögé. A szexuális együttlétkor a fitymának szabadon kell tudnia mozogni a makkon a hüvely falához való surlódásnál.

"És bizony a csajoknak is bejön..." Ne általánosíts! Lehet a te csajaidnak bejön, de az is lehet, hogy csak azért, mert a személyiségeddel elfogadtatod, ha ugyanis téged szeretnek, nem a farkadat, akkor az, hogy most bejön-e nekik vagy sem, ... oly édesmindegy... A többségnek önmagában még mindig nem jön be, ezt számtalan helyen olvasni. Attól még nem fog jobban bejönni a csajoknak, hogy pár körülmetélt csákó ezt állítja. Ez teljesen egyén és beállítottságfüggõ. Kinek a pap, kinek a paplan... de egy biztos. Sokan jobban szeretnének fitymát hagyatni maguknak, legalább annyit, hogy a makkra is visszakússzon, ne csak a peremére, azonban az orvosok egy része átvágja a bizalommal hozzájuk forduló, bizonytalan, naiv, félõs és legfõbbképpen tudatlan fiatalokat, pácienseiket és teljesen körülmetéli még a részlegest kérõket, (vagy el sem vállalja a részlegeset, ) akár be is magyarázhatja a teljest részlegesnek, ezáltal sérül az önrendelkezési jog, beperelni viszont javarészt nincs merszük, az így is eléggé szégyenlõs á[email protected] a mûtõorvosukat, így csinálhatják mindezt büntetlenül. Egy biztos, ha fitymát akarsz magadon hagyatni, jogod van hozzá, tisztítani meg ugyanúgy tudod, mintha nem lenne/rendben lenne a fitymád, és talán érdemesebb is így! :)
Mereven nehezebben lehet hátrahúzni, hiszen ahogy írod is, nagyobb olyankor a makk, míg a fityma nem változik. Azonban mereven is hátra kell tudni fájdalom nélkül húzni a makk mögé. A szexuális együttlétkor a fitymának szabadon kell tudnia mozogni a makkon a hüvely falához való surlódásnál.
Nekem is ilyen gondom volt. Viszont én jóval hamarabb felfedeztem ezt. Úgy 11 évesen kb. Aztán a kézimunkától végül elmúlt. Elõször kicsit fájt hátra húzni. Még mindig jobb, mint megmûteni.
Nekem kisebb koromban merevedéskor egyáltalán nem tudtam hátrahúzni a fitymám, épp csak egy körömnyi része látszott ki a makkomnak, de idõvel és az önkielégítés beindulásával teljesen eltûnt. Ezt egyáltalán nem hozzáértõként mondom, de szerintem ha direkt úgy elégítenéd ki magad, hogy teljesen hátrahúzod minden mozdulattal akkor javíthatnál a helyzeteden. 16F
Azt úgy hívják, hogy relatív fitymaszûkület. (Azaz csak merev állapotban jelentkezik.) Érdemes megmutatni szakorvosnak. A vizsgálaton nem kell merevedést produkálni, el fogja hinni, hogy szoros. A megoldás mûtéti (a fityma eltávolítása) de nem kell ettõl idegenkedni. Nagyon sok férfinak van ilyen, és a egészséges, higiénikus dolog. A barátnõd (feleséged) hálás lesz majd érte! :-)
5-ös válaszolónál a pont! Nekem ugyan ernyedten is szûk volt, ezért nem maradt más megoldás, mint a mûtét (körülmetélés), viszont azóta sokkal jobban élvezem az együttléteket és természetesen higiénikusabb is, mivel nem tud "betúrósodni". És bizony a csajoknak is bejön...
Nem csak mûtéti megoldás van, fõleg ha csak ennyi a baj, hogy picit szûk amikor merev. Vagyis éppen csak szûk.
orvosi vizsgálaton nézték már? pl. suliban? vagy bármilyen szûrõvizsgálaton? Lehet, hogy van egy enyhefokú fitymaszûkületed.
Több kézi munka helyrehozza .
nálam is ez van :D

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

A 2 hónapos kisfiam fejecskéje hátúl kicsit lelapúlt, hogyan tudom korrigálni, hogy ne maradjon így? Hány hónapos korig lehet ezen segíteni, meddig nem késő?

Legjobb válasz: Nekem is ugyan ez a gondom..2.5hónapos és egy kb4*4es felületen meglapult a feje,pedig forgatja is a fejét..hátán alszik oldalt tartva a fejét..hason nem alszik el csak sír,így az kilõve,oldalra fordítva meg nem szabad azt mondta az ortopédus,mert még annyira porcosak,hogy a csípõ csontjukat efojásolná.

Nekem is ugyan ez a gondom..2.5hónapos és egy kb4*4es felületen meglapult a feje, pedig forgatja is a fejét..hátán alszik oldalt tartva a fejét..hason nem alszik el csak sír, így az kilõve, oldalra fordítva meg nem szabad azt mondta az ortopédus, mert még annyira porcosak, hogy a csípõ csontjukat efojásolná.
Nekünk nagyon bevált a LoveNest párna. nézz utána a neten!Rendelni is ott tudsz. kicsit nehezen fogadta el, de így egy hónap alatt rendbejött a buksija.
Majd amikor már forgolódik hasra, meg már kúszik mászik, akkor kevesebbet fog hanyatt feküdni és akkor visszagömbölyödik neki. De ha zavar, próbálhatod oldalra fektetve altatni, támaszd ki valamivel, pl. plüss állatkával. Meg lehet kapni ilyenelfordulás gátló szivacsot is.
Megkérdezhetem az elõttem szólót, hogy mennyire magas ez a párna?És, hogy szokatta hozzá a babát?Hol lehet kapni és mennyiért?és tényleg segít vissza gömbõlyíteni a fejüket..elsõ hozzászóló vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!