Találatok a következő kifejezésre: Három teszt negatív, (11 db)

Már kilenc napja késik három teszt negatív. Mi lehet a baj?

Már kilenc napja késik a menstruációm, viszont 3 teszt negatív.Az egész család kombinál, ha terhes vagyok, kiraknak az utcára, mehetek a páromhoz. szerdára kaptam időpontot a nődokihoz. Addig megőszülök, ha nem jön meg. És kombinálnak, hogy ilyen, ha valaki szexuális életet él, meg hogy már volt ilyen, hogy késett. mindig védekezünk. Miért nem jön már meg? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nagyon ideges vagyok:(

A kérdező hozzászólása: Nagyon ideges vagyok:(
Szerintem ihatod nem hiszem hogy bezavarna. azóta fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg.Mint írtam, három teszt is negatív lett(vagyis négy) a negyedik ma reggel. Ennyi idõ után ki kéne, hogy mutassa igaz?
A kérdező hozzászólása: de 99%, hogy nem vagyok az szerintem
Már ki kellene mutatnia! Fõleg ha már ilyen sokat késik!
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor az idegeskedés- Elég sokat szoktam, mert jelenleg nem dolgozom(tudat alatt is lehet?) Mármint attól, hogy nem idegeskedem, lehet, hogy "csapong rajta" az agyam?!Pár éve emlékszem, 45 napra jött meg 27 helyett. Tesómnak a vizsgaidõszakában késett 2 hetet.
meglehet.../
Figyi ! Ne idegeskedkedj, attól is késhet, meg sokmindentõl. Tuti nem vagy terhes, ha már ennyi tesztet csináltál.Ahogy írták itt többen, lazíts, pihenj, próbálj meg nem stresszelni, agy kikapcs és akkor majd megjön.Rengeteg dolog befolyásolhatja a menzit, én pl. a múlt hónapban paráztam, mert 3 hetet és 3 napot késett, aztán megjött, de alig volt, mostmeg annyi van, hogy nem gyõzöm tamponnal. Szóval nyugi!!!! Majd írd meg, mik a fejlemények.
A kérdező hozzászólása: Még mindig semmi:(
A kérdező hozzászólása: Reggel csináltam a negyedik tesztet. Ez is negatív
A kérdező hozzászólása: Az elõbb megjött:) Végre:) :)
:) Örülünk!
Nah dejó! :D Nem gondoltam volna hogy egyszer örülök hogy egy idegennek megjött:DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Dina:) Mikor kb másfél éve voltam ezzel a panasszal nála, akkor is azt mondta, ez természetes, nem lesz semmi baj, ne idegeskedjek. Próbálok:) Csak elég kellemetlen.a teát ihatom? Mert sokan írták, hogy ihatom ha rendszertelen, máshol meg azt olvastam, összezavarhatja a ciklust. Most melyik?
Lehet az a baj, hogy nagyon stresszelsz miatta! Ha ennyi teszt negatív, akkor biztos hogy nem vagy az! Bármitõl késhet! Türelem :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg:( Reggel csináltam a negyedik tesztet, szintén negatív. Naponta 2 szer forró fürdõt veszek, iszom a cickafark teát, és semmi:( Szerdára kaptam idõpontot a nõdokihoz. De már nagyon ideges vagyok:( Másnak is késett már ilyen sokat?
Nyugi :) Nõvéremnek 2 és fél hetet késett, õ is csinált tesztet negatív lett, õ is aggódott a párjával, elment dokihoz mondta hogy minden oké. Rendesen eszik meg egészséges nem tudjuk mért késett neki, de nem terhes :)
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondom nekik, de egyre azt hajtogatják itthon, ha baj lesz, mehetek el innen.Már rég elmúltam 18 is, nem arról van szó, hanem úgy beszél, mintha milyen erkölcstelen lennék. Próbálok nem idegeskedni, de kikészít ez az egész:( Forró fürdõ, vörösbor, cickafark tea már megvolt és semmi. Görcsöl is a hasam már kb 3 napja
Mondd meg nekik hogy nem lehetsz terhes és hogy ne viselkedjenek így veled, mert nem esik neked ez jól. Beszélj velük õszintén. Csak 16 éves vagyok szóval nem tudok túl hiteles tanácsot adni :D De vannak ezek a melegíteni való párnák vagy mik, azt is rakhatod rá. Anya ha fájt neki kis konyakot ivott. :DD Tényleg csak keveset. Ha eszel rendesen, meg nem változott meg nagyon az életstílusod akkor nem kéne késnie. De elõfordul hogy késik, most mondtak valamit a holdról is hogy befolyásolja, nem tom. Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: próbálok, de nem érti meg:( Egyre csak mondja, mondja, hogy õ nem kombinál, meg rémiszget, hogy van aki észre sem vette, meg hogy én fosok annyira, különben nem vettem volna tesztet.
A kérdező hozzászólása: az igazság az, hogy vegetáriánus vagyok. De már vagy 1015 éve
A kérdező hozzászólása: 10-15 bocsánat:D
Akkor pedig ne foglalkozz vele, majd meglátják hogy igazad volt. Nem nagyon tudsz mit csinálni, igyál meg egy finom kakaót, vagy teát, valamit, egyél fagyit vagy valami jó kis hizlaló ételt és kucorogj be az ágyadba egy jó kis filmmel vagy sorozattal vagy stb. Kicsit pihenj jó az testnek léleknek :)
ha régóta vagy vega, akkor szerintem az nem okoz gondot:)
A kérdező hozzászólása: szerintem sem:) vettem egy forró fürdõt(délután óta másodszor) próbálok nem ideges lenni. Én is remélem, hogy megjön.nem kellett volna mamámnak mondanom, hogy késik, mert így kombinál. Tesómnak a vizsgaidõszakában két hetet késett
nah akkor pihenj és majd írj h mi van :)
A kérdező hozzászólása: rendben:) remélem megjön már:) szerdáig bízom benne, hogy megjön:)
biztosan:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon kedves vagy:)

Soha nem kesett meg, most eloszor de mar egy hetet, ha harom teszt negativ lett, mi lehet megis?

38 eves

Legjobb válasz: Remelem nem,semmi erre utalo jel nincs ezen kivul,olvastam rola.Megyek a dokihoz minnel elobb.Koszi a valaszt.

A kérdező hozzászólása: Remelem nem, semmi erre utalo jel nincs ezen kivul, olvastam rola.Megyek a dokihoz minnel elobb.Koszi a valaszt.
Attól még lehetsz terhes. Élõ példa a húgom. De õ még menstruált is, és több teszt negatív lett, végül a 12. héten lett pozitív. Esetleg korai menopauza?
Nem tudom az elõzõ válaszoló húga mit csinált, de nekem azt mondta a nõdoki, hogy a teszt nem hazudik. Elég egyet venni, ha a használati utasításnak megfelelõen használod, akkor nem téved (kivéve a lombikbaba, de az más tészta). Úgy hallottam a ciszta okozhat ilyen tünetet. De nem érdemes találgatni, mindenképpen orvoshoz kellene menned.

Három teszt lett negatív, és a nőgyógyász szerint 99%, hogy nem vagyok terhes. Lehetséges mégis?

Lassan 16 éves leszek, a barátommal két éve vagyunk együtt, és majdnem egy éve le is fekszünk. Legtöbbször megszakítással csináltuk eddig (igen, tudom, hogy hülyeség és felel?tlenség). Egy ideje viszont kimaradt a vérzésem (bár ez többször is el?fordult már régebben is); pontosabban két hónapja.//

Legjobb válasz: Barátnõmnek is volt ilyen, hogy kimaradt a vérzése... Ennek több oka is lehet. Lehet hogy nem álltak be a hormonjaid még mert fiatal vagy (õ 17), de az is lehet, hogy valamin sokat stresszeltél és azért marad ki. Ha három tesz is negatív lett és a nõgyógyász is azt mondja hogy nem lehetsz terhes akkor hidd el nekik.

Barátnõmnek is volt ilyen, hogy kimaradt a vérzése... Ennek több oka is lehet. Lehet hogy nem álltak be a hormonjaid még mert fiatal vagy (õ 17), de az is lehet, hogy valamin sokat stresszeltél és azért marad ki. Ha három tesz is negatív lett és a nõgyógyász is azt mondja hogy nem lehetsz terhes akkor hidd el nekik.
Az utolsó kommentnek! Tévedésben élsz nem az adott korosztályt képviselem egy kicsit idõsebb vagyok, csak kiállok azokért akiket szemét modon ocsárolnak mert 16 évesen lemert feküdni a barátjával.... ez nem bûn. Az hogy ha majd az én gyerekem szexuális életett fog élni majd 14-15 évesen abba én ugyse szolhatok bele... de abba bisztos vagyok hogy az én gyerekem fel lesz idejébe készitve mindnre oly modon hogy ne forduljon az elõ hogy 30 évesen nagyi legyek.... mert tapasztalataim szerint ez a legnagyobb probléma a mai anyukákkal, földhöz ragadtak és nem kezdik idejébben felkésziteni gyermeküket a szerlemi életre....
Az utolsó hozzászóló remélem akkor is épp oly természetesnek veszi majd azt, hogy egy 14-15 éves lány szexuális életet él, ha a saját gyermekérõl lesz szó. És itt most szó sincs arról, hogy az adott gyermek buta, vagy okos, egyszerûen nagy valószínûséggel korának megfelelõ gondolkodásmóddal és világismerettel, no meg persze tapasztalattal rendelkezik és azt mondom, hogy ahhoz nem rendelhetõ az esetek döntõ többségében a szexuális élet. Persze ha te esetleg készen állsz majd 30 évesen nagymama szerepre (mert valószínûsíthetem, hogy te is így álltál ezekhez a dolgokhoz, esetleg épp az említett korosztályt képviseled), akkor bizony ezzel a lehetõséggel is szembe kell nézni. Nem, nem kritizálni szeretnék. Véleményt nyilvánítok. Úgy, ahogyan te is. És kitartok a sajátom mellett, gondolom, ahogyan te is ki fogsz.
nem kell figyelni arra aki csak azért irt mert szekálni vagy ocsárolni akkar.... nem fogják fel hogy itt segítséget kérünk és nem kritikákat...., nem hiszem hogy felelõtlen lennél szerintem ha szerelmes valaki akkor a világ legtermészetesebb dolga az hogy ágyba bujik vele és tán még nem is védekezik......, kívánom hogy örömödet lelj minden pasibban akit az idõk során megszeretsz....
A kérdező hozzászólása: Nos, épp az elõzõhöz hasonlók miatt tettem fel a kérdést, de azért köszönöm a lelki fröccsöt :) Persze persze, tudom hogy nem húzhatom ki magam alóla, mert tényleg felelõtlenek voltunk rengeteg alkalommal.. Nem tartom magam egy lökött libának aki azért fekszik le akárkivel hogy nagynak tûnjön; nem bántam meg, elsõ szerelem, idáig két éven át kibírta úgy, hogy 130km távolság van közöttünk, és nem is az elsõ héten ugrottunk ágyba.. Nem bántam meg, de nem hurrogok én le senkit, mert ki tudja, késõbb talán tényleg megbánom, és valószínûleg annak sem örülnék majd késõbb, ha az én gyerekem csinálna ilyesmit; szóval akkor elismerem: egy idióta kis csitri vagyok(voltam..) //nem, nem hiszem mellesleg, de hajnalban nem volt kedvem jobban kifejteni (://
elmondanám hogy mi történt velem csak azért hogy ne légy nyugodt.... 3 hónapig nem volt menszeszem, fertõzésnek semmi nyoma nem volt kb 8 tesztett csináltam mind a nyolc negatív lett sõt a doki legalább 1, 5- 2 honapig biztos volt benne hogy nem vagyok terhes, mi után nem jött meg a 3dik honapba elmentem egy szt-ks dokihoz aki gratulált mert 13hetes terhes voltam.... ennyit a tesztekrõl és a mai orvosokról!
Most majd le lehet hurrogni, de akkor sem tudom befogni a számat. Én is voltam fiatal, sõt, még most sem vagyok öreg (25 éves), de miért érzem úgy, hogy a mai fiatalok teljesen más dimenzióban élnek? Miért lett akkora divat 14-15 évesen, sõt, még korábban szexuális életet élni, úgy tenni, mintha már "nagyok" lennének, közben meg a felelõsség tudat még nem alakult ki bennük, tisztelet a kivételnek, sõt, nagyon soknál még a józan ész, vagy egyáltalán a gondolkodás csíráját sem látni? (Szememben ezt támasztja az is alá, hogy három negatív teszt és egy orvosi vizsgálat után valaki még mindig azt hiszi, hogy teherbe esett.) Most tényleg azt hiszed, hogy ha teherbe esel 15 évesen, akkor abban az lesz a legnagyobb trauma, hogy a szülõk elé kell állnod és elmondani? Nem az lesz a kellemetlen, hanem az, ami majd utána jön. Tudom, nem te vagy az antikrisztus és nem is az egyetlen, csak most épp rajtad csapódik ez le, ne haragudj. Évek számában én sem voltam sokkal több, amikor megnéztem, hogy milyen is a szex, 17 éves voltam, de azt hiszem, hogy ennyi idõs korban két év tapasztalat az annyit ér, mint felnõtt korban tíz évnyi, tehát elég sokat, lehet, hogy épp ezért lenne célszerû megérni bizonyos feladatokra, majd azután belevágni.
100% hogy nem vagy terhes! Ezek után nagy csoda lenne!
Nekem is volt úgy, hogy kimarad a vérzésem, én akkor már 19 voltam... nagyon aggódtam, bár tudtam, hogy nem lehetek terhes. Én is kaptam ilyen gyógyszert, ami meghozza a mensit. Azt szedd be rendesen, tényleg megjön tõle. Utána pedig kezdd el szedni a tabit, minden nap ugyanabban az idõben és ne felejt ki egy napot se. Nagy szerencséd volt, hogy nem lettél terhes! El sem hiszem, hogy lehet ilyen mázlid, hogy egy év alatt nem jött össze!
A kérdező hozzászólása: Persze hogy tudtuk hogy kéne védekezni, tudni tudtuk, csak nem igazán akaródzott, pedig mindketten tudtuk hogy veszélyes :S Igen, most felírt valamiféle tablettát három napig napi hatszor a nõgyógyász, ami elvileg bekéne indítsa a vérzést, utána pedig fogamzásgátlót fogok szedni (ha jólemlékszem ez talán majd rendbe is szedi a ciklusom) Tudom hogy hülyék voltunk, és ha ennek vége hálát adok az égnek és többet ilyet nem csinálok. (bele sem merek gondolni milyen lenne azzal a szüleim elé állni hogy terhes vagyok..) Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam, az utóbbi napokban rengeteget stresszeltem ezen :) :s
Ezt csak beképzeled. De azon nem gondolkodtál még, hogy jobb lenne az óvszer, illetve a nõgyógyász nem javasolta a fogamzásgátló tabit? Vagy neked akkor nem jutott eszedbe? Ha a tesztek negatívak, és a doki sem látott semmit, akkor tuti nem vagy terhes. Fiatal korban elõfordul, hogy néha kimarad a peteérés, ezért maradhatott ki a mensid is.
Az utolsónak az utolsó mondatom: ha itt én szemét módon ócsárolnék valakit, az nem én lennék, mert én csak eszményien logikus módon szoktam, mint láthatod. Take it easy! Ne idegesítsd fel magad más problémája miatt, annyit nem ér... Pá-pá! :-)

Késik a mensim három napja, ami soha elő nem fordul, mert inkább egy nappal korábban jön meg. Furcsa érzéseim vannak már egy ideje, de a teszt negatív. Miért lehet? Vajon mégis terhes lennék?

Legjobb válasz: 2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.

2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.
Mire a teszt kimutatja a terhességet néha akár 15 nap is lehet, vagy több. Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, ha addig nem jön meg.

3 hete egy pozitív teszt egy héttel később negatív pár napra rá szintén negatív teszt. De már két hete késik a mensim. Bízakodhatok, hogy talán sikerült összehozni? (Három hónapja volt egy laporoszkópiám. )

Legjobb válasz: szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)

szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)
Hát elég furi tesztjeid vannak. Menj dokihoz, mert már az uh-n is látja mire oodaérsz. mondd, hogy teszteltél pozitívat és negatívat is, de szerintem ha megjönne akkor is menj, mert az nem zárja ki a terhességet, ha már ennyit késik.
A kérdező hozzászólása: A legelsõt késõ délelõttibõl csináltam a többit pedig reggelibõl.
Szerintem is menjj dokihoz!

Három negatív teszt ellenére lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: Ha túl korán lettek a tesztek végezve, akkor igen. Ha mondjuk a nem várt menzesz idején vagy akkor lettek negatívak, mikor már meg kellett volna jönnie (1-2 hét késésnél), akkor kicsi a valószínûsége. Ha pedig már akár több hét késésrõl van szó, akkor szerintem ki lehet zárni a terhességet, más ok lesz.

Ha túl korán lettek a tesztek végezve, akkor igen. Ha mondjuk a nem várt menzesz idején vagy akkor lettek negatívak, mikor már meg kellett volna jönnie (1-2 hét késésnél), akkor kicsi a valószínûsége. Ha pedig már akár több hét késésrõl van szó, akkor szerintem ki lehet zárni a terhességet, más ok lesz.
A kérdező hozzászólása: Szept. 13-án jött meg, de csak barna folyásom volt, viszont elõtte meg egy hónappal voltunk együtt utoljára a barátommal. Most pedig múlthét szombaton. Azóta voltam nõgyógyásznál, és mivel nem jött meg, ezért mondta, hogy csináljak kettõ tesztet. Szerdán megcsináltam, egyiket reggel, másikat este, és mindkettõ negatív. Szerinted mi lehet a baj?
A kérdező hozzászólása: És szeptember 13-a elõtt csináltam az elsõ tesztet, ami szintén negatív lett.

12 napja késik de három negatív tesztem volt lehtek még babós? Van olyan h nem mutatja ki a teszt?

Minden tünetem megvan kivéve a mellfájdalmat ami mindig megvolt menszi el?tt most csak szurkál a pocim és hányingerem van sokan azt mondják hogy lehet kevés HCG a szervezetemben és ezért nem mutata ki lehetek még babás?

Legjobb válasz: ha valakinek volt már ilyen h nem mutatta ki a teszt és mégis babós volt kérem h írja meg elõre is köszi nagyon izgulok:(

A kérdező hozzászólása: ha valakinek volt már ilyen h nem mutatta ki a teszt és mégis babós volt kérem h írja meg elõre is köszi nagyon izgulok:(
A barátnõm is így volt 5 negatív tesztet csinált, azóta a kisfia 7 éves! Szóval lehet, hogy téved a teszt, de azért szerintem jobb ha elmész dokihoz, UH-n biztosra látszani fog. Remélem sikerül, sok szerencsét hozzá.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm aranyos vagy:) most sok ilyen válaszra szükségem van:)
Szerintem hamarosan el kellene menni dokihoz.
Szia! Nekem is jól estek ezek a szavak, de "pofára estem".Baba sehol és az 59.napon megjött...:(Azelõtt sose késett! A doki tud valamit mondani!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenképpen elmegyek orvoshoz csak kíváncsi vok h van-e olyan akinek nem mutatott semmit a teszt mégegyszer köszönöm a válaszokat
Mikor teszteltel legutoljara?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel, sajnos akkor is negatív.Most indulok a dokihoz UH.-ra.
Majd ird meg, hogy mi volt, legyszi.Kiväncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs baba!Norcolutot kaptam, mert a tüszõk nem repedtek meg teljesen és ezért volt két napos mensesem!
Jajj Te szegeny, sajnalom! De fel a fejjel, mostmar, hogy kaptal gyogyszert könnyebb lesz es kivanok Neked mielöbbi sikert!

Biztosat mutat a teszt ha harom napja kesik és délután negativat teszteltem?

A lenyeg hogy majus vegen volt spontanvetelesem es következö menzi csak juliusban volt 3àn.szoval hat hétre rá. Altalaban 30naposak voltak a ciklusaim. Most viszont 3napja kesik,tünetem ufy különösebben nincs talan csak hogy nemfaj a mellem pedig menzi elött szokott.most csak bevan duzzadva. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Várj még pár napot, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelj újra. De mindenképp reggeli vizeletbõl! A legjobbakat neked!

Várj még pár napot, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelj újra. De mindenképp reggeli vizeletbõl! A legjobbakat neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszod, hát igen ha nemjön meg két nap mulva ùjra tesztelek :) hátha "
A kérdező hozzászólása: meg mindig nemjött, de felek ujra tesztelni :(furcsa nyomasok szurkalasok vannak a hasamban nemtudom lehet menzi elöjele....van itt valaki akinek 3nap keses utan negativ lett a tesztje majd megismetelte ket nap mulva esd mar pozitivja lett? amugy delutan teszteltem es drogeriabol Volt a teszt ....
Már kimutatta volna....sztem... De sosem tudni, fõleg ha késõbb fogant, ha nem jön meg tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Hàt edig még mindig nemjött meg. Egyetértek utolso vàlszolò szerintem is harom nap keses utan mar kimutatta volna, most hat napnal tartok. Nemtudom.....
Történt valami változás azóta, kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Hàt edig még semmi, még mindig nemjött meg de màr kezd idegesiteni, ezért màma veszek tesztet és rereggel tesztelek. Megirom az eredményt :) hàt jò lenne ha örömhírrel térnék vissza, de sajnos ebbe nembiízok :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Mégse kelett tesztelnem, mivel megkezdödött a menzim, elég furán semmi fajdalom es csak picit vérzek estétöl még mindig nemindult meg ahogy szokott. Hat ez van sajnos
Szerintem nem pár nap mulva meg fog jönni
A gyorstesztek nem 100%-osak, de amúgy valószínû, hogy csak szimplán késik és nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: meg igazából két hete voltvese medence gyulladásom..... ez is közre játszhat?
nekem a hónapban 6 napot késett, de megjött utána, és nem voltam terhes :D sztem egy hét múlva tesztelj megint, ha addig sem jön meg.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget remélem igazatok van :)
ha védekeztél, nincs min aggódni... ha nem védekeztél, akkor egy hét múlva tesztelj megint.
vesemedence gyulladást írtál... nos igen, annál elõfordul, hogy egyszerûen kimarad a peteérés, mert a szervezet mással van elfoglalva. ne aggódj, nem valószínû, hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!