Találatok a következő kifejezésre: Három napja van (151 db)

35 hetes babás vagyok. Normális, hogy egy pár napja szurkál a hasam alja? Három napja van időnként. Kicsit aggodok, mert eddig nem volt még ilyen, és nem is érzem magam olyan nagyon jol.

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor már normális, hasszurka is, mensiszerû görcsök, gyenge méhösszehúzódások, ezek mind elõfordulhatnak. Nálam már hamarabb is jelentkeztek hasonló tünetek. Ha mész orvoshoz, említsd meg neki is, hogy õ is megnyugtasson.

Szerintem ilyenkor már normális, hasszurka is, mensiszerû görcsök, gyenge méhösszehúzódások, ezek mind elõfordulhatnak. Nálam már hamarabb is jelentkeztek hasonló tünetek. Ha mész orvoshoz, említsd meg neki is, hogy õ is megnyugtasson.
Ez akár az úgy nevezett jósló fájás is lehet, ami 35 hetesen teljesen normális. Ha betöltitek a 36. hetet, pedig akár indulhat is kifelé a baba. Szóval nyugi, az orvos és a védõnõ is vigyáznak rátok!
Ahogy régebben a védõnõm mondta: minden megbocsátható, csak a görcs nem. Az elsõ terhességem alatt végig volt szurkálódás, de nem okozott problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok.

Három napja van fekvőgipszem és fáj a vádlim. Trombózis vagy csak a fekvéstől van?

Szúróm magam a véralvadásgátló injekcióval . Emellett eléggé fáj a vádlim kis nyomás hatására. Ez lehet trombózis (hajlamos vagyok rá... családi örökség) vagy egyszer?en csak a gipsz nyomja fekvés közben és azért fájhat?

Legjobb válasz: Lehet csak a gipsz nyomja. Nekem nyáron volt fekvõgipszben a lában, és a sarkam valamint a lábfejem fájt hihetetlenül. Viszont én a helyedben biztosan megkérdezném szakembertõl, nehogy a végén valami nagyobb probléma legyen.

Lehet csak a gipsz nyomja. Nekem nyáron volt fekvõgipszben a lában, és a sarkam valamint a lábfejem fájt hihetetlenül. Viszont én a helyedben biztosan megkérdezném szakembertõl, nehogy a végén valami nagyobb probléma legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) Lehet hogy az lesz.


37 hetes vagyok, két-három napja vannak esténként enyhe menses szerű görcseim. Ezek jelenthetik, hogy hamarabb meglesz a babó?

egyébként sokat helyezkedik a drága, szinte percenként más formája van a hasamnak

Legjobb válasz: Szió! Jelentheti, de közel sem biztos! Én a 40.hétben vagyok,az enyém is állandóan ficánkol,de még mindig semmi! Jóslófájásaim is már a 35. héttõl vannak,ami teljesen természetes. Teljesen egyénfüggõ! Mennyire vagy nyitva?

Szió! Jelentheti, de közel sem biztos! Én a 40.hétben vagyok, az enyém is állandóan ficánkol, de még mindig semmi! Jóslófájásaim is már a 35. héttõl vannak, ami teljesen természetes. Teljesen egyénfüggõ! Mennyire vagy nyitva?
Ez azt jelenti, hogy még teljesen zárt vagy, de ez csak a 37. hét! Bõven ráérsz! Bár a méhszáj, egyik pillanatról a másikra is kinyílhat, s akár a szülés is megindulhat!
én is 37 hetes vagyok, nekem már 2 hete van, és még egyben vagyok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! c3100 de ezt 2 hetes eredmény
Szia! Nálam is így volt. Már 36. héttõl görcsöltem, és végül túlhordtam pár nappal és megindította az orvosom! Holnap lesz három hónapos! :) Pici türelem még! :)

Három napja van akváriumom, de a viz nem tiszta valamiért, mit tehetnék?

A viznek kellemetlen állott szaga van, és nem szép tiszta. Van benne szûrõ.

Legjobb válasz: Várjál még vagy 3 hetet, ha utána is ez a helyzet, akkor kérdezd újra.

Várjál még vagy 3 hetet, ha utána is ez a helyzet, akkor kérdezd újra.
Cserélj 30% vizet, hogy frissüljön.
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik? :D
A kettõ nem zárja ki egymást. Sõt, mondok egy harmadikat is, kezdhetsz néha napján (de rendszeresen) egy minimális halkaját szórni a vízbe. Valaminek muszáj "rohadnia" hogy ammónium származékok legyenek, amiken el tudnak szaporodni a lebontó baktériumok. Így mire 3 hét múlva megjön az elsõ adag hal, (nyilván nem egyszerre kell leterhelni a vizet) addigra kialakul egy olyan baktériumkultúra, ami többé-kevésbé képes megbirkózni a halak végtermékeivel.
Büdös ne legyen a víz soha, azért cserélj egy kis vizet, aztán várhatsz tovább.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez természetes dolog, a víz megromlik, ammónia keletkezik, baktériumok jelennek meg, a szúrós szagú mérgezõ ammónia nitritté, majd csak nagy dózisban mérgezõ nitráttá alakul át. Ha vannak növények akkor cserélj heti 30% vizet, minden nap szórj a vízbe halkaját, ha vannak növények akkor kell valami komplex növénytáp lehet olcsó neptun növénytápsó is. A szûrõanyag tömörödik, "nyálkásodik" egyre apróbb szennyezõdéseket is kiszûr majd, 3 hét mire kristálytiszta halaknak élhetõ lesz. A szûrõt csak akvárium vízben takarítsd, (tálban) non stop menjen, (de nem feltétlenül kell, jobb ha minél ritkábban van takarítva) a részleges vízcsere állott vízzel legyen. Ha minden igaz 3 hét után olyan illata lesz a vizednek mint az ázott virágföldnek, és kristály tiszta lesz. (kivétel ha valami fertõtlenítõt vagy akármit töltesz bele, vagy csapvízben mosod ki a szûrõt, vagy kicsi a szûrõ, esetleg cserélgeted a teljes vizet, ilyen esetben megint büdös lesz)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szőrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?

Legjobb válasz: Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N

Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N
Beleszartam egy befõttesüvegbe.
Én azt tanácsolom, hogy ha elmégy a haverokkal, a 'meleg'vizes medencét kerüld el, ha szeretnél még hallhatót pukizni...A hideg vizest meg azért, mert akkor még jobban összemegy, akár -12cmre is :D .Szaal inkább maradj otthon :D
Kíváncsiságból, a "Rudas" valami hely vagy szimplán az, hogy zsebhokikörbe álltok?
Ha a haverjaid Meztelen fürdõre hivtak ne menj.NEHOGY leborotváld!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 12-es annyit tesz, hogy 12. osztályos, így helyes, nézd meg a szabályzatban.
a férfi napok, meleg homoszexuális napokat jelentenek?
A férfiak valószínûleg nem nejek, legfeljebb férjek.
Ez konkrétan micsoda amirõl beszélsz? Magyarázd már el légyszi, mert nem nagyon értem. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy.
Húúú, de sötétek a hozzászólások. Rudas a neve egy budapesti fürdõnek, ami egy igényes, viszonylag drága hely. Férfi napok. Azt jelenti, hogy adott napon csak férfiak, adott napon, a nõin pedig nõk fürdenek, de nem fürdõruhában, hanem nélküle. Azért, hogy a látvány másokat mégse zavarjon, egy illedelmes kötény takarja a kedves vendég "csúnyáját". Az ilyen fürdõhelyek nem a homoszexualitást, hanem a kulturált, szabad fürdõzés régies, õsi formáját hivatottak szolgálni. Ivarérésben fejlõdõ fiataloknak, szerény kultúrával rendelkezõ embereknek nem javasolt ilyen fürdõhely. Az ilyen helyeken nem illendõ dolog a másik ember elsõdleges nemi jellegét szemlélni, a másik embert bámulni és megjegyzést tenni kinézetére. A fürdõtõl függetlenül akár leborotválod magad, akár zöldre fested a szõrödet, leginkább nem fogja érdekelni a többi embert. Persze, lehet, hogy a haverjaid kamasz gyerekként másképpen gondolják.

Hegyivárosokba szeretnék utazni merre vannak ilyen eldugott szép helyek ami nem feltétlen drága szóval három nap kijönne 30000hufból?

Legjobb válasz: Egert javasolnam igaz nem eppen magas hegyi varos de magasan van es ott kijossz 30000 bol harom napra. Ott a szallas 5000 ert is van naponta.De kotodsz magyarorszaghoz menj besztercebanyara szlovakiaba az is olcso hely!

Egert javasolnam igaz nem eppen magas hegyi varos de magasan van es ott kijossz 30000 bol harom napra. Ott a szallas 5000 ert is van naponta.De kotodsz magyarorszaghoz menj besztercebanyara szlovakiaba az is olcso hely!
Sot mondok jobbat Fedemes kozseg borsod megyeben, az egy hegyi falu es nagyon eldugott, keves a turista es kedvesek az emberek, ott kapsz szallast 2500ft/naptol es gyonyoru a kornyek!A nepligetbol van busz ozdra es leszalsz bukkszenterzsebeten majd atszallhatsz a fedemesi buszra. Kb 2 ora az ut Bp.rol!
A kérdező hozzászólása: jó ötlet de valami jobb kéne ilyen szerelmes pároknak egy kis kikapcsolódás de mégis lenne valami kis szórakozási lehetõség vagy ahol van a közelben strand pl.... és akár camping szállás is jó lenne vagy inkább valami olcsó de mégis jó hotel. elõre is köszönöm a segítséget:)

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.

Három napja voltunk együtt, ma reggelre leesett a hőm. Elképzelhető-van rá esély hogy megfoganjon a baba? Túl korán voltunk együtt attól tartok, most meg sajnos nem tudunk.

Legjobb válasz: Esély van, de azért nem olyan nagy, mintha közvetlenül ovu körül lennétek együtt. De volt már ilyen, nem is egy...... Hajrá! Egyébként állítólag az esetek nagy többségében nem a legalacsonyabb hõjû napon van az ovuláció, hanem az azt követõ, már megemelkedett hõjû napon, amikor a hõ az alaphõ körül van még csak. Ha nincs ilyen nap és egybõl magasra ugrik, akkor a két nap közöl valamelyiken szabadul ki a petesejt. Én is reménykedtem egy hasonló szituban, de ott 5 nappal ovu elõtt voltunk együtt...nem is sikerült...:(

Esély van, de azért nem olyan nagy, mintha közvetlenül ovu körül lennétek együtt. De volt már ilyen, nem is egy...... Hajrá! Egyébként állítólag az esetek nagy többségében nem a legalacsonyabb hõjû napon van az ovuláció, hanem az azt követõ, már megemelkedett hõjû napon, amikor a hõ az alaphõ körül van még csak. Ha nincs ilyen nap és egybõl magasra ugrik, akkor a két nap közöl valamelyiken szabadul ki a petesejt. Én is reménykedtem egy hasonló szituban, de ott 5 nappal ovu elõtt voltunk együtt...nem is sikerült...:(

Harom napja inditottam el az akvariumot 63l kom. Szett gyonyoru volt harom napig amig bele nem raktam a halakat nem ertem miert zavarosodik minel jobban? Vizkezelo tetra easy balance es tetra aqua safe van benne

Legjobb válasz: Mi az alap? A halak milyenek? Lehet, hogy felkavarják az alját nem? Ha algásodik, akkor algairtó is kellene, meg most épp nem tudom a nevét, mert apunak régen volt,de valami kék a neve és mindig jó tiszta lett a víz tõle.

Mi az alap? A halak milyenek? Lehet, hogy felkavarják az alját nem? Ha algásodik, akkor algairtó is kellene, meg most épp nem tudom a nevét, mert apunak régen volt, de valami kék a neve és mindig jó tiszta lett a víz tõle.
Tetra AlguMin kezdõdõ algásodás esetére, de a kiváltó okot meg kell szûntetni. Lehet hogy halkajád rossz, és nem ártana aaszûrõt megpucolni és egy JBL filterstart-ot beletenni))
Valószínû a szûrõd sem a legjobb ami a szettben volt.Milyen növényeket tettél bele?Igazi vagy mû??A halakat vízzel együtt tetted bele??Mit etetsz a halakkal attól is függ, az ürülék ha nem megfelelõ mennyiségben eteted õket zavarossá teszi seccperc alatt:-( Ha gondolod irj nekem mailt az [email protected]-ra, SEGÍÍTEK


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!