Találatok a következő kifejezésre: Három napja erős (12 db)

Fogzás vagy valami más? A lányom hét hónapos és mindent rág, de három napja erős hasmenése van lázas is és nagyon nyűgös. A feneke pedig már piros hiába kenem nem tud meggyógyulni. Lehet magas láz a fogzásnál?

Legjobb válasz: Második vagyok, remélem annyi eszed van, hogy legalább valami módon csillapítod a lázát (Nurofen, hûtõfürdõ, Germicid-C). Ne haragudj, hogy így neked esem, de egyszerûen felfogni nem bírom, hogy erõs hasmenéssel és, ahogy írod, magas lázzal otthon ültök már 3 napja, ahelyett, hogy már az elsõ napon dokihoz mentetek volna. Lehet, hogy "csak" egy vírus, amivel sokat a doki sem tud kezdeni lázcsillapításon kívül, de basszus, otthon lesed, ahogy szenved a babád, és csak spekulálsz????

Második vagyok, remélem annyi eszed van, hogy legalább valami módon csillapítod a lázát (Nurofen, hûtõfürdõ, Germicid-C). Ne haragudj, hogy így neked esem, de egyszerûen felfogni nem bírom, hogy erõs hasmenéssel és, ahogy írod, magas lázzal otthon ültök már 3 napja, ahelyett, hogy már az elsõ napon dokihoz mentetek volna. Lehet, hogy "csak" egy vírus, amivel sokat a doki sem tud kezdeni lázcsillapításon kívül, de basszus, otthon lesed, ahogy szenved a babád, és csak spekulálsz????
OK, értem, ne haragudj a kirohanásért, csak megint rosszra gondoltam, mert annyi felelõtlen ember van, szóval bocsi mégegyszer. Lányomnak volt egyszer hasonló, kb. 1 éves volt. Napokig magas láz, csillapítással is max. 38-ra ment le, neki is ment a hasa elég rendesen, sõt, hányt is. Adeno vírusfertõzése volt. Kapott Õ is antibiotikumot, de azt is kihányta, de szerencsére nem is volt rá szükség végül, mert baci nem fertõzte felül. Az adeno vírust neki is a székletébõl mutatták ki. 4-5 napig ment az a lázas-hasmenéses-hányós dolog, aztán nátha és köhögés is lett belõle. 2 hét kellett, mire összeszedte magát szegénykém. Szóval, a tünetek alapján lehet, hogy nektek is valami ilyesmi van. De nyugi, meg fog gyógyulni. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kicsit nyugodtabb lettem, mert hányni nem hányt. Bocs én bénáztam a kérdéssel. Ki kellett töröljem a felét és így sikerült.
Nem!!!! vidd orvoshoz mindenképp, ez inkább vírus vagy baci! fogzás max. hõemelkedéssel jár.
Így van, irány a doki. Fogzás nem okoz erõs hasmenést, sem lázat. Max. lazább székletet és hõemelkedést, ahogy az elõttem szóló is írta. Három napja erõs hasmenés, és láz, és még nem látta orvos? Úristen....
A kérdező hozzászólása: Látta orvos, de fogzásra gyanakszik. A székletét már vizsgálják.
Ja, akkor bocs. :-( Remélem semmi komoly.
A kérdező hozzászólása: Ja és még antibiotikumot is kap már második napja, de a hasmenés változatlan a láza 38 körül mozog. Igaz az estét végig alussza lázcsillapítóval. Nem engedte hogy hosszabban kérdezzek így ezek lemaradtak! Bocs, de aggódom így is. Eredmény meg csak hétfõn lesz.

Előző három hónapban erős menstruációm volt, a várt időben és 5 napig tartott, most viszont nem jött meg .1 hónapja teszteltem és mindkettő negatív volt. Lehetek terhes? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK

Legjobb válasz: Ha az utóbbi 1 hónapban voltál pasival és nem védekeztetek, vagy hiba csúszott a védekezésbe, akkor igen. Hány napja késik?

Ha az utóbbi 1 hónapban voltál pasival és nem védekeztetek, vagy hiba csúszott a védekezésbe, akkor igen. Hány napja késik?

Az ovulációs teszt három napja, pont félidőben végre pozitiv lett, együtt is voltunk. Ma csináltam és még mindig ugyanolyan két egyforma erős csík jelenik meg. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.

Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.
egyébként normálisak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igen normális, 28 naposak a ciklusaim.Megfogadva a tanácsodat "belehúzunk"! :-)

Már három napja nagyon erős folyásom van. Mitől lehet? (13L)

Még nem jött meg.

Legjobb válasz: folyásom már kb 2 éve van,de ilyen erõs még nem volt

A kérdező hozzászólása: folyásom már kb 2 éve van, de ilyen erõs még nem volt
ha nem büdös, és sima fehér, akkor valszeg hamarosan megfog jönni
A kérdező hozzászólása: fehér, és nem is büdös.... ajjaj.biztos?:S
a hamarosant nemúgy értem, h holnap vagy holnapitán, hanem kb 1 év múlva. nekem pl másfél évig volt menzesz elõtt fehérfolyásom
jaaa...hátha megváltozott a folyásod akkor az vmi bibit jelent. nem darabos? vagy sûrû? ha igen akkor vmi gyulladás vagy fertõzés, vagy gomba.
A kérdező hozzászólása: nem, olyan mint máskor, csak most sokkal több.
akkkor hamarosan talán 1-2 hónap múlva meg fog jönni:) örülj neki h nagylány leszel:) :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.^^

Ugye, jól van a kisbabám a rengeteg keményedés ellenére? 37 hetes vagyok és három napja folyamatosan keményedek és görcsölök elég erősen. Szinte nincs két óra szünet, de van, hogy 10 percenként jönnek a jóslók.

Nagyon féltem a babám. Tegnap voltam NST-n, ahol az orvos rendben találta a szívét, és mozog is rendesen. Akkor jól van? Nem viseli meg nagyon?

Legjobb válasz: Az utólsó 6 hétben nekem állandó és erõs jóslóim voltak, semmi baja nem lett a picurnak tõle. Valószínûleg a tiédnek sem, ne izgulj!

Az utólsó 6 hétben nekem állandó és erõs jóslóim voltak, semmi baja nem lett a picurnak tõle. Valószínûleg a tiédnek sem, ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia, az utolsó 1-1, 5 hónapban nekem is állandóan keményedett a hasam, a kislányom most 3 hónapos és smmi baja:) Ne aggódj, további boldog babavárást és könyû szülést!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Hány hetes vagy?
Ha csak mensi szerû, az nem baj, elõfordul, bár a dokival érdemes megbeszélni, lehet írna neked gyszert, én is szedek magnéziumot, hogy ne legyenek görcsök.Amúgy elõfordul a legtöbb kismamánál, az a lényeg, hogy ne éles, erõs görcs legyen.Bár a derékfájáshoz nem tudok szólni, nekem az nem volt, én azt mondanám inkább a dokival beszéld meg mielõbb, hogy megnyugodj. Gratula a picihez!
Szia!!!én 22hetes kismama vagyok, nálam is ilyen gondok vannak.Van úgy hogy egész nap görcsölgetek, és aztán a másik nap meg semmi, és ez megy nekem több hete már.A derekam is nagyon fáj már legalább 2 hónapja, sokszor alig tudok felálni.Én voltam ez végett UH de minden ok.Ezek szerint nincs okunk az aggodalomra!!!Hány hetes vagy?

Menstruációt megelőző három-négy nap nagyon erős derékfájásom van. Mi lehet az oka? Nyolc hónapja szültem, kb. három hónapja érzem ezt az erős derékfájást.

Legjobb válasz: Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Tizenhat hónapos kislányom leszokotta ciciről, rá három hétre megjött a vérzésem. Nagyon erős volt, mintha szülés után lennék, Super plus tampont három óránként cseréltem az első két napon. Ez ilyenkor normális?

Legjobb válasz: Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(

Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(
Igen normális. Nekem az elsõ 2 volt olyan mint a niagara. Még szerencse hogy itthon voltam mert hirtelen jött.
Össze. A katonák átlag 3 napot bírnak várakozni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Most szombaton kell megjönnie, de egyelõre nem érzek semmit :(
Nagy eséllyel sikerült a baba. Én is így lettem várandós az elsõ gyermekemmel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: sajnos nem :(

Tisztelt Doktor Úr! Közel 64 éves vagyok és 20 évvel ezelőtt eltávolították a méhemet és petefészkemet. Azóta is erős hőhullámaim vannak. Közel három hónapja, hogy elkezdtem szedni a Remifemin Plus tablettát az Ön javaslatára. Javulást a mai napig nem tap

Tisztelt Doktor Úr! Közel 64 éves vagyok és 20 évvel ezelőtt eltávolították a méhemet és petefészkemet. Azóta is erős hőhullámaim vannak. Közel három hónapja, hogy elkezdtem szedni a Remifemin Plus tablettát az Ön javaslatára. Javulást a mai napig nem tapasztaltam. Igaz eddig napi 2 tablettát szedtem, most áttértem a 2×2 szemre, hogy hátha hatásosabb lenne. A tabletta mellett lévő tájékoztatón arra hívják fel a figyelmemet, hogy 6 hónaponkét orvoshoz kell fordulom, még panaszmentesség estén is. Azt szeretném Öntől kérdezni, hogy mit okozhat ez a tabletta amiért 6 hónaponként orvoshoz kell fordulni, illetve milyen vizsgálatra van szükség? Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elsősorban nem a mellékhatások miatt, hanem a hatásosság értékelése miatt tanácsos szakorvoshoz fordulni a megadott rendszerességgel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elsősorban nem a mellékhatások miatt, hanem a hatásosság értékelése miatt tanácsos szakorvoshoz fordulni a megadott rendszerességgel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!