Találatok a következő kifejezésre: Három napja az ujjaim (8 db)

Ez már a nagy ágyba szokás? Kisfiam 7 hós, három napja azt játsza éjjelente, hogy felsír, cicire teszem, cicin visszaalszik, beteszem a kiságyába, nem telik el öt perc, megint felébred, újra sír...

Ha csak simizem, vizet adok neki, csak ringatom, nem jött be. Odateszem közénk az ágyba, két perc múlva már alszik is...nem akarom közénk szoktatni...mit csináljak vele?

Legjobb válasz: ha nektek jó akkor hagyd, most ez már nála a szeparációs szorongás kezdete...

ha nektek jó akkor hagyd, most ez már nála a szeparációs szorongás kezdete...
Ez az!Most vagy erõs leszel és nem hagyod és pár nap múlva belátja vagy alszol vele mint én is:D Néha berakom a helyére de hajnaltól szinte velem alszik.Én mondjuk szeretem, de remélem ha majd az elsõ randijára megy majd nem fog már velem aludni:D:D:D
A kérdező hozzászólása: De napközben tök jól el van nélkülem is, eljátszik úgy, hogy nem lát...eztán majd az jön, hogy nappal sem lesz meg nélkülem?
A kérdező hozzászólása: Hát este mindig úgy indítunk, hogy a helyén alszik el...aztán hajnal kettõtõl meg megy a mûsor...sírni hagyni nem lenne szívem...
Ez az, amit õ is pontosan tud. Hogy nincs szíved hozzá... Amikor az én babám próbálta meg ezt, a férjem lefogott, s azt mondta: kibírjuk! Kicsit mi is hüppögtünk, de 15 percig tartott csupán, s késõbb nem volt ilyen próbálkozás.
Ez szerintem is a szeparációs szorongás kezdete. Mi is átmentünk ezen, de én sem vettem közénk az ágyba. Elõbb utóbb (sajnos inkább utóbb) elaludt a cicin, és akkor visszatettem a saját kiságyába. Türelem, kinövi pár héten belül, de egy kicsit 'keménynek' kell most lenni!

Három napja csuklótól az ujjaim végéig zsibbad a jobb kezem. Este elkezdi és reggelig. Nap közbe nem. Mi lehet ez?

Jobb oldalon sokáig nem is tudok aludni,mert akkor annyira zsibbad,hogy felébredek. És csak a kezem, a karom nem. Bedagadva nincs. 33 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia,én 32 hetes vagyok,és közel 1 hónapja ugyanez a panaszom van.Én említettem az orvosomnak és az volt rá a válasza hogy vizesedéstõl van.Nekem sincs bedagadva,csak a lábam,de az se mindig.Neked nem dagadnak a lábaid?Nagyon sokszor annyirra zsibbadnak nekem is éjjel a ujjaim hogy nem tudok aludni,mert még a zsibbadás mellé olyan szurkálásokat is érzek.Én midig azt mondogatom magamnak hogy még pár hét azt ki kell birni.Boldog babavárást!!!!Ha van kérdésed irj privitet.

Szia, én 32 hetes vagyok, és közel 1 hónapja ugyanez a panaszom van.Én említettem az orvosomnak és az volt rá a válasza hogy vizesedéstõl van.Nekem sincs bedagadva, csak a lábam, de az se mindig.Neked nem dagadnak a lábaid?Nagyon sokszor annyirra zsibbadnak nekem is éjjel a ujjaim hogy nem tudok aludni, mert még a zsibbadás mellé olyan szurkálásokat is érzek.Én midig azt mondogatom magamnak hogy még pár hét azt ki kell birni.Boldog babavárást!!!!Ha van kérdésed irj privitet.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A bokám nekem is bedagad néha estére. Akkor inkább nem sózok. :) Boldog babavárást.
Szia az elõzõ válaszoló vagyok, én is diétáztam és akkor is dagadtak a lábaim.Errõl ennyit.Az elsõnél nem voltak ilyen gondjaim, csak most.Nekem már sajnos napközben is zsibbadnak az ujjaim.Már teljessen megszoktam.
Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)


Az új Google Chrome nekem sok bosszúságot jelent! Két oldalnál többet nem visel el, ha egy oldalt lassan figyelmesen olvasok, figyelmeztet, hogy bontani fog. Három napja dühöngök. Valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Töröld le, ha továbbfejlesztik majd felteszed az újat. Egyébként nálam a Firefox jóval gyorsabb, mint az IE7, azért bátorkodtam azt ajánlani. A Chrome is gyors volt ugyan, de sokminden nem mûködött vele, ezért le is töröltem.

Töröld le, ha továbbfejlesztik majd felteszed az újat. Egyébként nálam a Firefox jóval gyorsabb, mint az IE7, azért bátorkodtam azt ajánlani. A Chrome is gyors volt ugyan, de sokminden nem mûködött vele, ezért le is töröltem.
A másik válaszírónak: mi az a kurucinfo? Kattints a linkre, ott van egy cikk a chrome.ról! Vagy az nehéz lenne?
A Chrome még közel sincs kész, ez csak elõzetes kiadás, nem csoda, ha gond van vele. Használd a Firefoxot azt javaslom, azzal nem lesz gondod.
egy weboldal. nem rég indult újra egy kis zûr után
A Chrome még csak béta (tehát tesztverzió, nem kész állapotú) tehát vannak benne hibák. Nekem a Javascriptekkel és az RSS-feedekkel gyûlt meg a bajom, mikor szoftvertesztet készítettem a múlt héten. Szerintem nyugodtan törölheted és térj vissza a Firefoxhoz. Késõbb újra letöltheted a Chrome-ot, ha végre készen lesz. A kuruc.info egy nagyon jó weboldal, ami tényleg a valóságot tárja fel, és azt, amit a magyar **** média nem akar, nem mer, vagy nem így tálal...
Opera a legjobb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, már visszatértem a jó öreg IE7-hez. Adj tanácsot kérlek, letöröljem a Google Chrome-t, vagy várjak, míg továbbfejlesztik. A másik válaszírónak: mi az a kurucinfo?

Ha 2-3 három napot nem mek a kocsival, akkor indítás után nem akar menni 1 henger! De csak mióta hűvösebb odő van! Miután megyek vele majdnem 1 kilómétert elkezd beugrani, és utána megy az összes! A gyertya kábelek újak! Mi okozhatja a gondot?

Legjobb válasz: "Remek eme MEK Mester, azt ajánlom keresd fel!" Szóval elindulsz mondjuk 3 hengerrel, tudván, hogy 1 rossz és pár km után majdcsak beindul... Az autózás Albert Einstein-je tette ma látogatását a GYIK-on :D Talán egy rossz gyertya? Vagy gyilkos elosztó nem oszt ma lapot? ( Villanyt, delejt ) Avagy a szupertitkos típusú autód gyujtó transzformátora nem bújt fel ( gyújt) szikrázó szenvedélyre? ( Modernebb kocsikban hengerenként van gyújtó cucc, sõt motorknál beleapplikálják a gyertyapipába - bezony)

"Remek eme MEK Mester, azt ajánlom keresd fel!" Szóval elindulsz mondjuk 3 hengerrel, tudván, hogy 1 rossz és pár km után majdcsak beindul... Az autózás Albert Einstein-je tette ma látogatását a GYIK-on :D Talán egy rossz gyertya? Vagy gyilkos elosztó nem oszt ma lapot? ( Villanyt, delejt ) Avagy a szupertitkos típusú autód gyujtó transzformátora nem bújt fel ( gyújt) szikrázó szenvedélyre? ( Modernebb kocsikban hengerenként van gyújtó cucc, sõt motorknál beleapplikálják a gyertyapipába - bezony)

Harom napja a babam ejszaka 5orát alszik egy huzamba, utána eszik es ujra 4orat alszik. Mikortol alusszák at az ejszakát? 1honapos babák vagyunk.

Legjobb válasz: erre nincs semmi szabaly... a kislanyom 10 honapos, megközelitöleg sem alussza at az ejszakat. Van olyan, ki 3 hetes koratol atalussza... A fiam kb 1 eves koratol... de mindkettöjüknel volt egy olyan korszak kb 2 honapos koratol 5 honapos korig, hogy ataludtak, nem tudom, miert romlottak el :)

erre nincs semmi szabaly... a kislanyom 10 honapos, megközelitöleg sem alussza at az ejszakat. Van olyan, ki 3 hetes koratol atalussza... A fiam kb 1 eves koratol... de mindkettöjüknel volt egy olyan korszak kb 2 honapos koratol 5 honapos korig, hogy ataludtak, nem tudom, miert romlottak el :)
Szia! Mi is egy hónaposak vagyunk, egyszer kelek fel hozzá éjjel.Az butaság, hogy "siettetni" kell , hogy átaludja az éjszakát. Most alakul a napirendje. Õ még nem tesz különbséget nappal és éjszaka között; ezt tanulnia kell..Szerintem még 2-3 ilyen hét áll elõttünk, aztán jöhet a nagy szundi. De én még mindig úgy vagyok vele, hogy ez az egyszeri felkelés is hatalmas elõny, hallottam olyan babáról, hogy félóránként kelt fel éjjel. Na, szerintem ott már nem táskák voltak a szülõk szemén, hanem kufferok :)
Ez nagyon változó! Az én kislányom két éves múlt, és még mindig felkel 1x- 2x.
Mit értesz az alatt, hogy átalussza az éjszakát? 6 hetes babák 5-6 óránál többet nem szoktak egyhuzamban aludni éjszaka. 4 hónapos korra ez általában kitolódik 6-8 órára. 6 hónapos kor után már a 10-11 óra is menni szokott. Persze ez sem kötelezeõ érvényû törvény, minden baba más és más. Nekem mindhárom babámnál így volt.
ÓÓÓhhh, hol van az még :) ) örülj, hogy 1 hónaosan 5 !!!!!! órát alszik egyhuzamban az enyém 9 hónapos, és mostanában kezdi végigaludni, de pl. ma éjjel is felkelt egyszer. Az egy dolog, hogy már nem eszik éjjel, de majd ezer dolog miatt fog felébredni, pl. fogzs meg iylenek! Szóval, aludj, amíg lehet :) )))
A kérdező hozzászólása: Eddig altalába 2-3óránkent ebredt fel enni, ez nagy haladás hogy ennyit alszik. köszi mindenkinek a hozzá szolást.
1 hónaos kora óta átalussza, ami általában azt jelenti, hogy 23-tól 5h-ig. Van, amikor 22-tõl 5-ig, vagy 23-tól 6-ig. A csúcs 23:30-07:30. Szóval változó, de 5 elõtt talán 3 hetente 1x kel csak fel. 11 hetes lesz csütörtökön.
15.50-es vagyok, bocsi, hogy hosszú voltam.
facebookon volt, mi?! : D
A kérdező hozzászólása: Nem drága barátom Ramiz olvasta egy könyvbõl!!!
jaa. :D csak, mert beírtam a googleba és csak facebookos linket adott ki.
A kérdező hozzászólása: Ezzel sajnos én is ugyan így voltam.
Nazım Hikmet
Kell a gyereknek is vagy személyi vagy útlevél..
A kérdező hozzászólása: Van személyie, csak be vagyok rezelve hogy nem kérnek-e tõle útlevelet?
elsõ vagyok.. Angliában élek, és nekem is van fiam. Nyugodj meg ha van érvényes személyije neki és nektek nem fognak külön útlevelet kérni egyikõtöktõl sem. A fiamnak is csak személyije van, és soha nem volt gondunk..Sõt nemsokára jön vissza a nyaralásból még mindig személyivel..
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet!
Így van, elég a személyi még egy csecsemõnek is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!