Találatok a következő kifejezésre: Három napja az (227 db)

Nincs kizárva, spontán peteérés bekövetkezhet pl orgazmus hatására is.
Szia! A kérdésbõl nem egészen érthetõ, hogy az ovuláció napján tudtatok-e, vagy sem... De az elõtte/utána való szeretkezés is lehet eredményes.:) (Én a párommal a peteérésem elõtt/közben/után minden nap együtt voltam, úgyhogy nem udom, mikor fogant a baba) Viszont a menstruációt meg kell várnod, hogy megjön-e! Addig semmi biztosat nem tudhatsz! üdv. 12 hetes kismama
Lehetsz terhes, mert a spermiumok kb. 3-5 napig is életben tudnak maradni, ha jól tudom.

Szerintetek lesz úgy értékelhető ciklus diagrammon ha már három napja az ébredési hőm 37 fok körül van? 3. napja van meg. Nem kellett volna leesni a testhőmérsékletemnek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy? Terhesség esetén nem esik le a hõ. Milyen a vérzésed, eltérõ-e az elõzõ hónapokhoz képest?

Lehet, hogy terhes vagy? Terhesség esetén nem esik le a hõ. Milyen a vérzésed, eltérõ-e az elõzõ hónapokhoz képest?
A kérdező hozzászólása: A vérzésem ugyanolyan mint szokott lenni, most 1 hetet késett mint szokott. Mielõtt megjött voltam dokinál, de nem látott terhességre utaló jelet. Lehet nekem ilyen magas alapból?
Máskor leesik a hõd menzesz alatt?
Esetleg betudnád linkelni a görbédet?
Nekem a 3.4. napokon szokott csak leesni....
A kérdező hozzászólása: Belinkelhetem, de még csak a 4. napja mérem. http://www.ciklus.hu/?p=6
Nem lehet megnézni a görbédet. Ez az elsõ hónap, hogy méred a hõdet?
Nem azt a linket kell bemásolni, hanem ami alatta van.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/389f543df178037d52495a.. Második hónap, de az elsõben elfelejtettem mindennap mérni, de ott alacsonyabbak voltak az értékek.

Valaki segítsen! Van egy kan macskám és kb. három napja az oldalán van egy nagy pukli:Sez mitől lehet?

els? nap amikor észrevettem rajta alig bírt járni kivülr?l semmi nem látszik csak h fel van dagadva.ez mit?l lehet? verekedhetett? vagy van valami ilyesmi betegség?

Legjobb válasz: Lehet, hogy valami tüske/szúrós növény megsebezte és az betályogosodott. Vidd orvoshoz, ha tényleg tályog, õ majd kipucolja, ha valami más, akkor is segít rajta. Jobbulást kívánok!

Lehet, hogy valami tüske/szúrós növény megsebezte és az betályogosodott. Vidd orvoshoz, ha tényleg tályog, õ majd kipucolja, ha valami más, akkor is segít rajta. Jobbulást kívánok!
vidd el állatorvoshoz mert lehet daganat is:S
Nem kapott a napokban oltást?
A kérdező hozzászólása: nem kapott semmi oltást!utána olvastam a neten és találtam egy olyat h tályog.mindenesetre még ma elviszem az állatorvoshoz!
Írd meg mi van vele.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!köszönöm a válaszokat! ma elvittem állatorvoshoz aki elkábította és megnézte, hogy mi az.egy tályog volt.most még elég kábult a cica de már fel-fel áll és járkál.nagyon figyelek rá mert néha megbillen.a seb rajta nem nagy körülbelül egy cm-es.

Ez már a nagy ágyba szokás? Kisfiam 7 hós, három napja azt játsza éjjelente, hogy felsír, cicire teszem, cicin visszaalszik, beteszem a kiságyába, nem telik el öt perc, megint felébred, újra sír...

Ha csak simizem, vizet adok neki, csak ringatom, nem jött be. Odateszem közénk az ágyba, két perc múlva már alszik is...nem akarom közénk szoktatni...mit csináljak vele?

Legjobb válasz: ha nektek jó akkor hagyd, most ez már nála a szeparációs szorongás kezdete...

ha nektek jó akkor hagyd, most ez már nála a szeparációs szorongás kezdete...
Ez az!Most vagy erõs leszel és nem hagyod és pár nap múlva belátja vagy alszol vele mint én is:D Néha berakom a helyére de hajnaltól szinte velem alszik.Én mondjuk szeretem, de remélem ha majd az elsõ randijára megy majd nem fog már velem aludni:D:D:D
A kérdező hozzászólása: De napközben tök jól el van nélkülem is, eljátszik úgy, hogy nem lát...eztán majd az jön, hogy nappal sem lesz meg nélkülem?
A kérdező hozzászólása: Hát este mindig úgy indítunk, hogy a helyén alszik el...aztán hajnal kettõtõl meg megy a mûsor...sírni hagyni nem lenne szívem...
Ez az, amit õ is pontosan tud. Hogy nincs szíved hozzá... Amikor az én babám próbálta meg ezt, a férjem lefogott, s azt mondta: kibírjuk! Kicsit mi is hüppögtünk, de 15 percig tartott csupán, s késõbb nem volt ilyen próbálkozás.
Ez szerintem is a szeparációs szorongás kezdete. Mi is átmentünk ezen, de én sem vettem közénk az ágyba. Elõbb utóbb (sajnos inkább utóbb) elaludt a cicin, és akkor visszatettem a saját kiságyába. Türelem, kinövi pár héten belül, de egy kicsit 'keménynek' kell most lenni!
Ki mondta, hogy nem szabad májat enni??????
Szia! Most olvastam itt, hogy nem szabad májat enni. Én többször is ettem a terhességem alatt májat, sõt még tartármártást is. Nem lett semmi bajunk. Egészséges kislányom született. Szóval szerintem emiatt ne izgulj! Boldog babavárást! 12 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: itt olvastam én is , késõbb utána néztem a neten, és hát csak óvatosan szabad enni pedig én 10-12 hetesen kb. nagyon kívántam, és ettem is legalább 3 nap egymás után.
Gondolom azóta voltál már dokinál, meg vérvételen, meg mindenféle módon ellenõrzés alatt van, hogy fizikálisan hogy vagytok. Ha minden rendben van, akkor miden rendben van. Ne parázz fölösen.
én is ettem májat sõt jó is mert tele van vassal. nem lesz bajod ha egész héten azt eszed akkor se:-)
Ez butaság! Nyugodtan lehet enni, csak mértéket kell tartani.

Császármetszésel szültem az elsö babát 6 éve és most vagyok17 hetes terhes félek mert az elö császár után lázgörcsöm volt rá három napra azt mondták hogy, sebláz vajon most is lesz szülés után?

ha volt már valakinek ehez hasonlo akkor kérem irjon

Legjobb válasz: Az , hogy az elsõt császárral szülted, nem jelenti azt, hogy a másodikat is azzal fogod (hacsak nincs olyan oka, de ezt nem írtad..) És hogy lett lázad, az sem törvényszerû, millió dologtól lehet. Sokaknak a melle gyullad be nemsokkal szülés után, és felmegy a lázuk akár 40 fokra is. Kikezelik, rendbejönnek és az élet megy tovább... Ne félj elõre ilyen "felesleges" dolgoktól. Úgyis az lesz ami, a lényeg a pozitív hozzáállás!!! Minden rendben lesz!:-)

Az , hogy az elsõt császárral szülted, nem jelenti azt, hogy a másodikat is azzal fogod (hacsak nincs olyan oka, de ezt nem írtad..) És hogy lett lázad, az sem törvényszerû, millió dologtól lehet. Sokaknak a melle gyullad be nemsokkal szülés után, és felmegy a lázuk akár 40 fokra is. Kikezelik, rendbejönnek és az élet megy tovább... Ne félj elõre ilyen "felesleges" dolgoktól. Úgyis az lesz ami, a lényeg a pozitív hozzáállás!!! Minden rendben lesz!:-)
A kérdező hozzászólása: a lázamat nem tudták megmondani hogy mitöl van de 9 napig tartot nem volt gyuladásom csak lázam, anyukám mondta hogy seblázam lehetet, köszönöm a válaszodat

Az együttlétünk után három nappal csináltam tesztet, és negatív lett sajnos. Ez mennyire biztos három nap után?

Legjobb válasz: hogy gondolod hogy 3 nap után kimutatja a teszt? várd meg a várható menstruációd n elsõ napját és ha nem jött meg akkor tesztelj.

hogy gondolod hogy 3 nap után kimutatja a teszt? várd meg a várható menstruációd n elsõ napját és ha nem jött meg akkor tesztelj.
Lehet, hogy azt mondta a beágyazódás után. Csak rosszul emlékszel
azért elolvastad a használatiját? a kedves hölgynek van vajon gyereke????:) )
Hát akkor gratulálok a kedves hölgynek is a gyógyszertárban. Így kérjünk segítséget akkor a gyógyszerekkel kapcsolatban, várandósan? :-/ 37+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A gyógyszertárba egy kedves hölgy mondta, hogy az együttlét után három nappal próbáljam meg. Azért köszönöm szépen
Hát én nem láttam ilyet, de kiváncsi lennék akkor melyik ez a teszt, hisz ekkor még a vérvétel se nagyon tudja kimutatni.
Szerintem szegény kérdezõ félre értette, mert van olyan teszt aminek a dobozára ugye az van írva, hogy 3 nappal a megtermékenyítés után vagy valami ilyesmi. :)
alt isk. 8.oszt. A megtermékenyült petesejt, 10-14 nap múlva ágyazódik be. Addig a szervezeted nem is tudja, hogy benned "úszkál" egy megtermékenyült petesejt
Semennyire. Egyáltalán hogy jutott eszedbe ilyen korán tesztelni???? Ha még az együttlét napján volt is peteérésed, akkor az a teszt idején még el sem kezdte a beágyazódást, ergo semmi terhességi hormon nem lehet még a véredben, vizeletedben, amit bármilyen teszt ki tudna mutatni. És akkor pláne igaz ez, ha esetleg az együttlét utáni 1-3 napban volt a petesejt kilökõdése. Persze ettõl a terhesség sikerülhet, de a tesztelés teljesen felesleges volt.
teljesen... de mondd h kamu... a tesztre rá van irva h a nem várt mensi idejében érdemes csinálni. tanultál bioszt???
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos, hogy ezt mondta, mert nem voltam egyedül a gyógyszertárba, és más is így hallotta a dolgot. és elolvastam a leírást és azért zavarodtam össze. Azért Köszönöm

Nappali tagozaton tanulok ösztöndíjat kapok 13800. -majd emelés után 25000. - az édesanyámnál dolgoztam három napot melyre alkalmanként kaptam 3000. - készítenem kell adóbevallást? köszönettel Kiss

Legjobb válasz: Kérdeznék. Az "édesanyámnál dolgoztam három napot" dolgot hogyan kell érteni? Hogyan dolgoztál? Egyszerûsített foglalkoztatás keretén belül? munkaszerzõdéssel? megbízási jogviszonyban? vagy segítõ családtagként? Milyen minõségben "foglalkoztató" az édesanyád? Cége van, egyéni vállalkozó? Az ösztöndíj adómentes jövedelem, azt nem kell bevallani. Az anyukánál dolgozást attól függ, hogy mit válaszolsz...

Kérdeznék. Az "édesanyámnál dolgoztam három napot" dolgot hogyan kell érteni? Hogyan dolgoztál? Egyszerûsített foglalkoztatás keretén belül? munkaszerzõdéssel? megbízási jogviszonyban? vagy segítõ családtagként? Milyen minõségben "foglalkoztató" az édesanyád? Cége van, egyéni vállalkozó? Az ösztöndíj adómentes jövedelem, azt nem kell bevallani. Az anyukánál dolgozást attól függ, hogy mit válaszolsz...
Az elsõnek igaza van, nem mindegy, hogyan dolgoztál anyukáddal. Ha be voltál jelentve, akármilyen keveset is kerestél, kell adóbevallást készítened természetesen. Az ösztöndíjról csak nyilatkozni kell, ha más jövedelmed nincsen, ezt az iskola szokta intézni. Nekünk legalábbis így volt: kaptunk postán egy papírt, azt alá kellett írni, és visszavinni. Ennyi.

Az előző két alkalommal három nappal előbb jött meg. Moat három napja késik, de nagyon görcsölök, amit eddig soha nem tapasztaltam. A barátommal mindig védekezünk gumival. Lehet terhesség?

Legjobb válasz: Ha nem lukadt ki a gumi akkor nem lehetsz terhes , viszont ha véltelen kilukadt és nem vetéttek észre akkor lehetsz de 3napõ késés meg nem jelenti hogy terhes vagy várj még egy kicsit aztán ha továbbra sem jön meg csinálj tesztet

Ha nem lukadt ki a gumi akkor nem lehetsz terhes , viszont ha véltelen kilukadt és nem vetéttek észre akkor lehetsz de 3napõ késés meg nem jelenti hogy terhes vagy várj még egy kicsit aztán ha továbbra sem jön meg csinálj tesztet
hú, hasonló helyzetben vagyok. hónapok óta elõbb jön meg, mint számítok rá, most meg már 2 napja késik. és én is napok óta görcsölök, pedig csak a vérzés elsõ napján szoktam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) akkor írj ha van valami változás! :)
szia! na, én vagyok, aki utoljára írt. nekem tegnap végülis megjött, pedig már teljesen lemondtam róla. 6 napot késett, de mind a 6 napban fájt a hasam, a hátam, és amikor végre megjött, egész nap nagyon szenvedtem, pedig csak az elsõ pár órában szoktam... te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: nekem 4 napot késett, és végülis nem volt semmi gáz, csak a szokásos. de nagyon megkönnyebbültem :)
na, ennek örülök:) és végre valaki, aki védekezik is rendesen.

Menstruáció előtt szokott folyás lenni vagy az a korai terhességre utal? Három napja késik és nincs terheses tünetem, csináljak már tesztet?

Legjobb válasz: Igen , elõfordulhat folyás elõtte, mivel intenzívebbé válik terhesség elején és alatt a váladékozás. Ha már három napot késik , futás a gyógyszertárba tesztért:) és nem feltétlenül kell már terhes tünetednek lennie, majd lesz késõbb ne aggódj emiatt! Tesztelj, és írd meg mi lett az eredménye..szerintem pozitív:)

Igen , elõfordulhat folyás elõtte, mivel intenzívebbé válik terhesség elején és alatt a váladékozás. Ha már három napot késik , futás a gyógyszertárba tesztért:) és nem feltétlenül kell már terhes tünetednek lennie, majd lesz késõbb ne aggódj emiatt! Tesztelj, és írd meg mi lett az eredménye..szerintem pozitív:)
Szia Tesztelj! Nekem az elsõ 14 hétbe ami a terhességre utaló jel volt az csak a mensi kimaradása (semmi egyéb pl hányinger stb).A 14. hét után meg már kezdett gömbölyödni a pocakom.
Jah majd tesztelés után tessék írni!
nekem mensi elott szokott mindig suru feher folyasom lenni , most viszont nekem is ket napja kesik de nincs semmi folyasom , es a melleim oldalt nagyon fajnak es forrok nagyon , szoval en is remenykedem , drukkolok neked is az legyen amit szeretnel , :)
Szia! Nekem menszi elõtt vizes folyásom szokott lenni. Elég sok, de nem sûrû. Neked milyen jellegû? Majd írd meg ha teszteltél az eredményt. Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: köszömöm a válaszokat ma is teszteltem egyet reggel és neg lett a hõm 36.7, pedig 36.4 szokott lenni és egy kicsit érzékeny a mellbimbóm körül tegnap este óta de semmmi más vasárnap tesztelek mégegyet és majd kiderül...
Szia! A vezetett hõd alapján volt peteérésed? Csak azért kérdezem, mert nekem decemberben akkor volt peteérésem, amikor meg kellett jönnie. Persze erre csak utólag jöttem rá, mert teszteltem 3-szor és mindig negatív lett. Aztán csak emelkedett a hõm és végül 14 nap múlva leesett és megjött.
Nekem mindig van folyásom menstruáció elõtt...kb 4-5 nappal elõbb... s mielõtt megjön érzékeny a mellbimbóm ..Csináltattam tesztet...negativ..azóta is megcsinálja ezt minden hónapba.. szal szerintem nincs gond...De meny el nõgyógyászhoz ha nem jön meg .. vagy ha gondolod.. az a biztos..:) sok szerencsét..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!