Találatok a következő kifejezésre: Három napja a barátommal (12 db)

Foggátló mellett nincs ciklus, mert kikapcsolja a peteérést! Egyébként kb. 0%.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nyugtató amit irtál, mert annyira parás vagyok :)
Nem lesz semmi probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Harmadik napra jött is az áttöréses vérzés is. :) Tehát már biztos nincs baj.

Az előző két alkalommal három nappal előbb jött meg. Moat három napja késik, de nagyon görcsölök, amit eddig soha nem tapasztaltam. A barátommal mindig védekezünk gumival. Lehet terhesség?

Legjobb válasz: Ha nem lukadt ki a gumi akkor nem lehetsz terhes , viszont ha véltelen kilukadt és nem vetéttek észre akkor lehetsz de 3napõ késés meg nem jelenti hogy terhes vagy várj még egy kicsit aztán ha továbbra sem jön meg csinálj tesztet

Ha nem lukadt ki a gumi akkor nem lehetsz terhes , viszont ha véltelen kilukadt és nem vetéttek észre akkor lehetsz de 3napõ késés meg nem jelenti hogy terhes vagy várj még egy kicsit aztán ha továbbra sem jön meg csinálj tesztet
hú, hasonló helyzetben vagyok. hónapok óta elõbb jön meg, mint számítok rá, most meg már 2 napja késik. és én is napok óta görcsölök, pedig csak a vérzés elsõ napján szoktam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) akkor írj ha van valami változás! :)
szia! na, én vagyok, aki utoljára írt. nekem tegnap végülis megjött, pedig már teljesen lemondtam róla. 6 napot késett, de mind a 6 napban fájt a hasam, a hátam, és amikor végre megjött, egész nap nagyon szenvedtem, pedig csak az elsõ pár órában szoktam... te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: nekem 4 napot késett, és végülis nem volt semmi gáz, csak a szokásos. de nagyon megkönnyebbültem :)
na, ennek örülök:) és végre valaki, aki védekezik is rendesen.

Osztálykirándulás három napra! Mivel szórakoztassam még magamat, ha a barátaimmal úgy se lóghatok együtt?

Holnap megyünk Szentendrére kirándulni, szombat este érünk haza. A barátaimmal nem fogok tudni együtt lenni, mert ?k elvannak már másokkal, szóval senki nem jöhet szóba. Pont páratlan is az osztálylétszám... Napközben lesznek programok, de szabad foglalkozás alatt, meg esténként mit csináljak magamban? Viszek könyvet, mp4-et, telefont is, hogy zenét hallgassak rajtuk, papírt és ceruzát rajzolni, meg filmeket is, hogy hordozható DVD lejátszón este nézzem ?ket. De amúgy? Mit ajánlotok, mit vigyek még magammal, vagy úgy egyáltalán, mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Ha olyan barátaim lennének, akik le se [email protected] (mármint õk nem is barátok), nem mennék kirándulni.

Ha olyan barátaim lennének, akik le se [email protected] (mármint õk nem is barátok), nem mennék kirándulni.
Neparázz úgyse leszel egyedül a szobába.2 éjszaka alatt tök jól fogod érezni magad a csajokkal.Hidd el 16 évesen az osztályunk 2 volt szakadva8csajok)voltak a nyomik meg a menõk.És képzeld 3 napos osztálykirándulás kellett ahoz hogy rájöjjünk hogy a nyomik nem is olyan nyomik.Tök jól kijöttünk.Csak ne vonulj félre.Nem kell könyvet meg minden szart elvinned hanem inkább beszélgessetek nagyokat. Sok sikert és jó szórakozást Mára egy 23N
Nekem ez elég zavaros. Most akkor ott lesznek a barátaid és nem lehetsz velük? Miért nem? Meg lebeszélte mindenki, hogy kivel lesz? Ne haragudj, lehet hogy én vagyok a hülye, de nagyon nem vágom... L/24
Jujj én szentendrei vagyok. :D Amúgy ismerõs a helyzeted.. Sajnos segíteni nem tudok, mert amikor így voltam, akkor nem mentem el osztálykirándulásra. Ha gondolod, ugorj be hozzám. :'D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ. Igazából én se tervezem, hogy egész végig csak olvasgatni fogok magamban, de ezek nélkül nem tudok meglenni. Hozzám nõtt a könyv, a zene, meg a papír. :/ Nem fogok félrevonulni, de mégis olyan hülyén érzem magam, hogy már mindenki lebeszélte, hogy kivel fog együtt lenni, én meg akárkit kérdezek, válaszadásra képtelen (vagyis ez nemet jelent, csak nem mondják). De majd kialakul, már csak azért se fogok parázva nekiindulni :)

Véletlenül kiszívta a barátom a nyakam és nem durván mennyi idő múlva múlhat el? Van esély arra hogy három nap alatt elmúlik?

Legjobb válasz: Hogy lehet ezt véletlenül csinálni? 3 nap alatt halványodni fog, eltûnni teljesen majd pár napra rá.

Hogy lehet ezt véletlenül csinálni? 3 nap alatt halványodni fog, eltûnni teljesen majd pár napra rá.
Minden nap halványodni fog egy picit.
a 3 nap az reálisnak tûnik, kenj rá valami kencét, az segít
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm ^^
A kérdező hozzászólása: úgy lehet ezt véletlenül csinálni, hogy elengedte magát és nem szándékosan csinálta de csak egy kis piros foltként látszik a nyakamnál lentebb és nem tudom hogy mikor múlik el
hogy lehet véletlenül XD? avass be légyszíves :D
A kérdező hozzászólása: úgy ahogy , de nem azért írtam ezt hogy most részletezzem hanem segítséget akarok kérni hogy hogyan tüntethetem el, meg azért mert ez bárkivel elõfordulhat nem értem, hogy ezen mi a vicces -.-
Simán lehet :D nekem volt, hogy csak egy pillanatra pusziltam, szippantottam vissza, és nagyon vékony bõre volt a lánynak, meglátszott simán másnap.
Nekem 4-5 talán 6 nap alatt múlik el.

Szeretkeztunk a baratommal es elelvezett bennem, harom napja mult el a menstruaciom, es mar ket napja szedem a fogamzasgatlot. Lehetek terhes ha csak ket nap mulva veszem be kovetkezot?

Falun lakom es alberletben a varosban es hazautaztam a tabletta meg ott maradt.

Legjobb válasz: Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?

Hát az gáz. Meglehet, hogy most sikerült. Mióta szeded?
hát drágám, nagy bajban vagy.
És igen, mióta szeded a gyógyszert? Oké, h 2 napja de a mensid elõtti hónapban is szedted már?
a két napi fogigátló nem ér semmit ha a következõ ké napot kihagyod, úgyhogy jó eséllyel teherbe eshetsz.
18:05ös, a spermiumok egy hétig is elélhetnek a nõben, tehát nem csak közvetlenül az aktus után eshet teherbe a nõ. az én fogigátlómra a van írva hogy ha az elsõ héten hagyok ki szemet akkor szarban vagyok, azon okból kifolyólag amit az elõzõ mondatban leírtam.
Akkor viszont szerintem nincs nagy gáz...én 10 hónapja szedem, úgy a 3-4.hónap körül antibiotikumot kellett szednem és a háziorvosom azt mondta, nem kell kiegészítõ védekezés. Aztán én jobban utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy kell. Gyorsan orvost kérdeztem mi van ilyenkor, mert akkor már 3 napja szedtem az antibiotikumot is, azt mondta nem lesz még baj, de használjunk mostantól mást is. Nem is lett semmi...na ebbõl azt akartam kihozni, hogy szerintem fél év alatt hat már annyira a gyógyszer, hogy nem indít be 1-2 nap alatt peteérést. Úgyhogy szerintem nem vagy terhes, de mostantól használjatok gumit is, ha vmit akartok csinálni, és amikor elkezded (gondolom hétfõn) szedni tovább, akkor is használjatok legalább 1 hétig még. De ez szerintem benne van a tájékoztatódban, mi kihagyott szemnél a teendõ.
hát, kockázatos. bár attólfügg mikor szeretkeztetek. ha aznap, amikor a tablettát nemtudod bevenni, akkor az rosszabb. ha viszont tegnap, vagy tegnapelõtt, de akkor bevetted a tablettáidat, akkor nincs nagy gáz.
A kérdező hozzászólása: Mar fel eve szedem, de meg ilyen nem fordult elo velem soha.Meg fel orat sem kestem vele.Soha nem volt gondom.Nem tudom hogy felejthettem el.
Lehetsz! Az én fogamzásgátlóm(Samba) tájékztatójára rá van írva, hogy ha az elsõ héten elfelejtetted bevenni és az azt megelõzõ 7 napban volt szexuális kapcsolatod akkor lehetsz terhes. A két tabi kihagyástól pedig bármikor lehetsz terhes. Próbáld meg hazaküldetni valakivel vagy beszerezni egyet.

Összevesztünk a barátommal és nagyon megbántott. Három napja nem hívott és megõrülök. Mit csináljak?

ha én hívom úgy fogja venni hogy nem is bántott meg :(

Legjobb válasz: hát akkor hívd te, más megoldás nincs

hát akkor hívd te, más megoldás nincs
Nem úgy fogja venni hogy hiányzol neki. Beszéljétek meg Valószínû hogy õ is hiányol.

Ha a barátom kibir két-három napot anélkül, hogy írna nekem vagy beszélnénk, szerintetek az normális?

Én egy napot se birok ki. De szerintem ez nem normális a részérõl, legalább egy mondatot írna....Ti mit csinálnátok a helyemben? Mert amikor együtt vagyunk, akkor látom rajta, hogy mennyire szeret, ki is mutatja és mondja. De ez nagy érdektelenség, amit jelenleg mutat, nekem érthetetlen......Tudom kell a szabad tér, de ez azért túlzás. Mit csináljak, úgy érzem, hogy túl elkapattam?

Legjobb válasz: dobd ki,ez nem normális,ez így nem kapcsolat

dobd ki, ez nem normális, ez így nem kapcsolat
Nem kell minden nap együt lennetek és beszélnetek... 1-2 nap kihagyás nem tragédia..
a barátod csak elvan veled és csak akkor amikor hiánya van amikor nincs akkor meg sz.rik rád
LOL Pont most dobtam emiatt a barátomat..
A kérdező hozzászólása: És nálatok ennek mi volt az oka?
Az, hogy nem érdeklõdött felõlem, nem nagyon írt, mondván, õ csak személyesen szeret beszélgetni. Ami rendben is lenne, ha nem csak heti 1x tudnánk találkozni. De nekünk még egy csomó más problémánk is volt...
az én barátom nem bír ki egy napot sem úgy, hogy ne írna... inkább én vagyok olyan, hogy menne, de talán egy nap, de akkor is nagyon hiányozna. ha komolyabb dologra vágysz, akkor nem õ a jelölt.
Én is emiatt dobtam a pasim mint a 6-os. Ez valami népbetegség? :(
Nálunk kiderült hogy volt neki más. Amíg engem hanyagolt más lányoknak tette a szépet találkoztak is szóval jól tettem kidobtam. Általában valami gond vám ha nem keres gyakran azt jelenti nem nagyon érdekled esetleg másvalakivel van elfoglalva de semmiképp nem szerelmes beléd. Amikor az exem még az volt fél napig sem bírta hogy ne keressen saját elmondása szerint sem. Utána már hetekig is simán...na akkor dobtam ki. Rá két órával összejött a másik csajjal. Ennyit a nagy szerelemrõl 2 hónapig tartott.

A barátom nem figyel rám eléggé. Mindig ír meg minden nap beszélünk, de három hónap alatt még soha nem bókolt nekem és ezt ő maga állapította meg. Két hónap után megkérdezte milyen színű a szemem. Ez nem fura egy kicsit?

és úgy érzem a lelkem nem kap elég törődést ezért újabban a fiú ismerősök sokat írnak rám és nem vagyok ellen hogy találkozgassak velük,de nem akarok semmit tőlük helyesek nem arról van szó de jólesik hogy bókolnak és törődnek velem ilyen szempontból,megcsalásra sosem lennék képes.A szexben is folyton önző.Mit tegyek hogy jobbá tegyem a leálljak azzal hogy másoktol kapjam meg amit tőle nem kapok?

Legjobb válasz: Keress mást,aki nem önzõ,és figyel rád.

Keress mást, aki nem önzõ, és figyel rád.
Szerintem tudod te is, hogy mit kell tenned...
Az elõzõ két válaszolónak üzenem hogy annyira buták és kicsinyesek vagytok hogyha fájna már a falba vernétek a fejeteket . Itt minden felmerülõ problémára egybõl az a válasz hagy ott keress másikat aki figyel rád és hasonló sületlenségek . Arra nem bírtok gondolni hogy akár az ilyen nemû dolgokat meg is lehet beszélni és rá lehet világítani az embert a hibáira és hiányosságaira?
a srác tudja, hogy mit szeretnél. direkt nem adja meg. majd ha titokzatos leszel felé, akkor fogod érdekelni. amíg nyitott könyv vagy, addig nem.
Szerintem is a megbeszeles jobb, probalj utalni arra hogy hianyzik a kenyeztetes.. Vagy egyszeruen mond meg neki, hogy neked ez igy nem tetszik. A titokzatossag is bevalna.. Szerintem megeri eloszor kuzdeni ertetek es csak utana ha nem megy akkor keress mast.. Az igazi szerelem es parkapcsolat mindenen atmegy, es mindenert kuzd.. ugyhogy ha o nem, te legalabb kuzdj erte .. Ha nem megy akkor lepj tovabb.. remelem sikerul megmenteni..puszi (18/L)

Három napja lefeküdtem a barátommal. Az első két úgymond "lökésnél" nem volt rajta óvszer. Viszont az elmúlt éjszaka hánytam, minden ok nélkül. Nagy az esélye annak, hogy terhes lettem?

Tényleg kett? lökés volt összesen, aztán védekeztünk.

Legjobb válasz: Elméletileg lehet, gyakorlatilag nagyonnagyon kicsi az esélye. Szerintem nincs okod aggódni, a hányás inkább pszichoszomatikus tünet lehet...

Elméletileg lehet, gyakorlatilag nagyonnagyon kicsi az esélye. Szerintem nincs okod aggódni, a hányás inkább pszichoszomatikus tünet lehet...
Nem leszidásképp pedig mitagadás megérdemelnéd, de örülj ha most semmi nem lett mert az ilyen lökésekbõl lesz egy baba, aminek gondolom nem örülnél..am simán lehetsz terhes is
Ilyen hamar nem jelentkeznek a terhesség tünetei...
Nem vagyok járatos a témában, de emlékszem, olvastam egyszer egy riportot egy hazai sztárral, aki már aznap este hányt és rosszul volt, amikor megtörtént a "dolog" a férjével, és aztán ki is derült, hogy terhes! Szóval, pár órával az esemény után rosszl volt, és õ utólag összekötötte a két dolgot... Lehet, hogy a rosszullét ettõl független volt (pl. ki tudja, aznap este mit evett), de mivel késõbb kiderült, hogy terhes, így arra fogta... Szerintem is nagyon kicsi az esély arra, hogy terhes legyél (azt azért nem ártana tudni, hol tart a ciklusod), de nem kizárt. Menj el orvoshoz, de egyelõre semmiképpen se idegeskedj! Sztem minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: Az is csökkenheti az esélyét, hogy hasmenésem is volt és nemcsak hányás, tehát lehet hogy tényleg elrontottam volna a gyomrom? de nem ettem semmi olyat...és köszönöm a kommentárokat.... a lebaszásokat meg már rég megkaptam...
Az aktus után két három hét még jelentkeznek a tünetek. Nagyon picike az esély, hogy az vagy.
Hát ha a barátod elõtte úgymond "tiszta volt" akkor nagyon-nagyon kevés az esélye...de ha annyira aggódsz, írass 72-eset. De sztem felesleges.
A fogamzásgátló sem nyujt mint semmisem!!de nyugodj meg nem vagy terhes!!ha idegeskedsz azzal nem lesz jobb!
Szia! Ha fél éve szedsz tabit, nem lehet elvileg semmi baj. Csak akkor nem hatásos, ha elfelejtetted bevenni vagy ha szedtél valami gyógyszert mellette és az csökkentette esetleg a hatását. Ha nem, ne izgulj, mert védve vagy!
ott a 100% kimaradt!!
Ha fél éve szeded a tablettát és minig rendesen megjött a gyógyszermentes szünetben, akkor ki van zárva, hogy terhes legyél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!