Találatok a következő kifejezésre: Három hetes tegnap (4 db)

Három hetes babámnak tegnap óta nagyon rekedt a hangja, de semmiegyébb, rossz közérzetre utaló jel nincs. Lehet ez a sok hangos sírástól? Esetleg meghült?

Legjobb válasz: Lehet a sírástól is, lehet megfázott a torka, de lehet érzékeny valamelyik virágra...Ha nem jól veszi a levegõt érdemes orvoshoz menni, de még nagyon kicsi, inább kérdezd meg legálább a védõnõt.

Lehet a sírástól is, lehet megfázott a torka, de lehet érzékeny valamelyik virágra...Ha nem jól veszi a levegõt érdemes orvoshoz menni, de még nagyon kicsi, inább kérdezd meg legálább a védõnõt.

Mi lehet az ami kijön a köldökéből az egy hetes kiscicának? Nagyon meg van dagadva, olyan mint egy cső, nem vérzik és tegnap még semmi baja nem volt. Kb három centi hosszú, piros és valami gyulladásnak tűnik.

Legjobb válasz: Köldöksérv lehet. De bármi más is. Orvosnak kellene megnézni. 3 centi lóg ki, teljes hosszában od fityeg neki vagy hozzá van simulva a testéhez és nem lóg?

Köldöksérv lehet. De bármi más is. Orvosnak kellene megnézni. 3 centi lóg ki, teljes hosszában od fityeg neki vagy hozzá van simulva a testéhez és nem lóg?
A kérdező hozzászólása: hát lóg neki...:( de ma már nem volt annyira feldagadva, ha visszahúzódik neki akkor már nem lesz gond remélem:)
Hát, ez nem jelent jót. Az is lehet, hogy lyukas a hasfala és a bele lóg ki. Meg kellene mutatni az orvosnak.

Babam 3 hetes, csaszar volt. Tegnap megemeltem egy harom evest, elfelejtettem, hogy operaciom volt. Lesz baj?

Legjobb válasz: Nem lesz baj szerintem,vagy vannak valami szokatlan fájdalmaid? Én az ujszülöttem mellett elláttam még itthon egy két évest is,nem lett gond.

Nem lesz baj szerintem, vagy vannak valami szokatlan fájdalmaid? Én az ujszülöttem mellett elláttam még itthon egy két évest is, nem lett gond.
Én meg császár után másnap emeltem meg örömömben a 3 éves lányomat. Fájt is rendesen, de nem lett bajom tõle.


Tegnap kaptam egy 7 hetes kis cicust. Nagyon eleven de egyedül van. Nem sokára lesz még három kiscica de addig is magányos. Mit csináljak hogy ne sírjon? Sokat vagyok vele de neki az nem elég. Nem szeretném szenvedni látni.

Legjobb válasz: Szerezz be minél több játékot neki, kis csörgõ labdákat, ilyesmit, amivel el tudja foglalni magát. Meg még biztos hiányzik a mamája, azt hiszi, el van veszve, azért sír.

Szerezz be minél több játékot neki, kis csörgõ labdákat, ilyesmit, amivel el tudja foglalni magát. Meg még biztos hiányzik a mamája, azt hiszi, el van veszve, azért sír.
A kérdező hozzászólása: Igen valószínû ezért szomorú. Bár van csorgõja de nem nagyon játszik vele. De azért megpróbálok a kedvében járni.
Foglalkozz vele sokat, ahogy eddig is tetted! Vegyél neki gumilabdát, amivel tud focizni. Vagy lógass le egy zsinegrõl valami mûanyag kis kütyüt, amivel tud birkózni! :-) Régebben a nagy cicámmal kiskorában úgy játszottam, hogy vettem egy lézert és a földre vetítettem, a kiscica meg szaladt utána. Nekem is van kiscicám, kettõ is. Õk nem hiányolják az anyukájukat, mert ott vannak egymásnak. Állandóan csak hancúroznak, fogócskáznak, nagyok kis hülyék. Újabban megtanultak fát mászni is. :D Nagyon kis életvidám cicák... Ha nektek is meglesznek az új kiscicák, biztosan letudják majd egymást foglalni, és akkor elmúlik az anyukájuk iránti hiány érzése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!