Találatok a következő kifejezésre: Három hete nap azt (32 db)

Ha három hét után megszünik a munkám, akkor is fizeti utánam az állam még 45 napig a tb-t?

Legjobb válasz: Nem, akkor csak 3 hétig. Ha nem volt legalább 45 nap folyamatos munkaviszonyod, akkor csak annyi napig, ahány napig fennállt a munkaviszonyod.

Nem, akkor csak 3 hétig. Ha nem volt legalább 45 nap folyamatos munkaviszonyod, akkor csak annyi napig, ahány napig fennállt a munkaviszonyod.
Nokia?

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Mitől van az, hogy egy pasi az első három hétben istennőként kezel, minden nap keres, hív, érdeklődik. Aztán egyik napról a másikra megváltozik?

Utána mint ha nem is ? lenne hirtelen. Kicsit még bunkó is és meg is bánt direkt. Aztán közli, hogy megváltoztak az érzései. Ez hogy lehet? Kérdem én, hogy van ilyen? Nem voltam szerelmes a fickóba, de ilyen még akkor sem történt velem, hogy egyik nap még a csillagokat lehozta volna az égr?l, a másik nap viszont már nem biztos magában,és inkább hagyjuk. Valakivel történt már ilyen? Miért lehet ez?

Legjobb válasz: elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos,imádnivaló,gyönyörû-2 hét és kiismered,aztán már nemhogy nem az aminek hitted,de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög,mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....

elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos, imádnivaló, gyönyörû-2 hét és kiismered, aztán már nemhogy nem az aminek hitted, de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög, mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....
Rájött, h nem akar komoly kapcsolatot, és most megpróbál elmarni magától, mert kimondani hogy viszlát, ahhoz gyáva.
Húúúú, most nagyon le leszek pontozva. Saját tapasztalat, ez hogy fordulhat elõ. Elmagyarázom... Szép. Gyönyörû. Mindig csinos. Az ember alig várja, hogy végre megismerje... aztán megismeri. Buta. Felületes. Tájékozatlan. Nyávog. Idegesítõ. Egyre jó, az meg már megvolt háromszor is. Lapát.
Most jött rá, hogy tököd van. Vagy ha nincs, akkor most talált egy nálad jobb, vagy könnyebben megdugható vagy közelebbi vagy feszesebb hüvelyizomzatú csajt. Hagyd ott a gecіbe az elsõ olyan alkalommal, amikor bunkóskodik.
Valóban.Tényleg az lehet a gond, hogy talált egy feszesebb hüvelyizmokkal rendelkezõ csajt:D. Elõfordul.Kezd el az intim tornát.
-.- No comment az elõzõeknek! Hát, magamból kiindulva, lehet, hogy olyan típus, aki megijed, ha azt érzi, hogy lehet komolyabb is a dolog. Viszont ez nem feltétlen jelenti azt, hogy fél a kötelezettségtõl, hanem, azt is jelentheti, hogy sok rossz tapasztalata volt már. Beszélj vele mindenképpen! Egy finom tea, vacsora, vagy kávé mellett, ahogy jól esik. De a másik lehetõség is opció, hogy tényleg megváltozott az érzése, viszont, akkor hagyd a fenébe, még akkor is, ha ez nehéz. Remélem, valamicskét tudtam segíteni. Drukkolok neked! :)
Lehet, hogy éppen szexmentesség az oka. Ha egy lány 1 hónap ismeretség után sem akar ágyba bújni, akkor nem tudok hinni benne. Akad kivétel, de egy idõ után úgy érzem, hogy csak szórakozik velem. Ilyenkor hagyom a fenébe. Voltam úgy, hogy kimentem a kávét fõzni. Ha akkor felhívott volna, repültem volna a randira. Mire kijött a kávé, már kitöröltem mindenhonnan. Elegem lett belõle. (Tudom, hogy gyerekes és hisztis, de felszabadultam tõle.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Ez eddig a "legszívhezszólóbb" Én is erre tippelnék leginkább.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozok le senkit. Úgy gondolom nem ismertek, és most hiába kezdeném el magyarázni, hogy nem vagyok ilyen. Pont ez a lényege. Minden gyönyörû dolgot elmondott nekem. Én olyan más vagyok...és még ecsetelhetném. Mint írtam, egyik napról a másikra történt, hogy már nem is akarózott nagyon beszélni velem. Engem is ért sok csalódás, és õt is. Mondta, hogy esze ágában sincs engem megbántani, soha. Na persze. Nem feküdtem le vele, és nem olyannak ismertem meg, mint aki a szexre hajt. Ritkán került elõ a szex téma. Mondott olyat is, hogy megijedt. Errõl nekem az a véleményem, hogy ha megijed is valaki, attól még nem kell egyik napról a másikra csak úgy hirtelen feladni, és nem keresni többet. Mert ez bunkóság. Utána még írt nekem "szépeket", amivel pont az volt a célja, hogy megbántson. Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert egyszerûen nem fér a fejembe, hogy mégis miért....
valószínûleg jobban megismert, és úgy gondolja, hogy mégsem illetek össze. elõttem a két úriember leírta ezt kissé vulgárisabban is, de ez a helyzet. én is voltam már így pasival. tetszett, elsõre szimpatikus volt, aztán kiderült, hogy mégse ezt a lovat akartam...
Mert rájött, hogy nem érsz annyit. Minden kapcsolat képmutatásra és hazugságra épül. Mindkét fél linkel és a legjobb arcát mutatja és csak idõ kérdése, hogy mikor derül ki, hogy az ember milyen is valójában. Lehet, hogy ezúttal te buktál le hamarabb és ezután már nem érte meg neki.

Mi a véleményetek erről? Barátnőm egy héten ha egyszer megfürdik (rendesen fürdőkádban) akkor az már jónak mondható! Sajnos előfordul hogy két-három hét alatt egyszer fürdik. A többi napokon csak a nemi szerveket és a lábát mossa meg.

Kifejezetten szép lányról van szó, csinos, divatosan öltözködik egyáltalán nem szegények.

Legjobb válasz: Ez kamu el nem bírom képzelni hogy egy fiatal lány 1 héten csak 1szer fürödjön

Ez kamu el nem bírom képzelni hogy egy fiatal lány 1 héten csak 1szer fürödjön
Ez nagyon igénytelen csaj lehet, és gusztustalan is.Én napi 1, és mellette ha nem érzem már jól magam, akkor nedves popsitörlõvel felfrissítem magam.
Hát...Szokatlan ez a 21.században.De semmin sem csodálkozok már. Ha nem büdös, akkor talán nem baj.
Fúj.
Háát, én nem tudom. Szerintem körülményesebb lábat, nemi szerveket, hónaljat, stb. mosni, figyelve nehogy víz érje a többi területet, mint egy az egyben megfürdeni. Én azt gyanítom veled nem a valóságot közölte a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem büdös. Dezodort parfümöt használ.
Gusztustalan, mindennap kell fürdeni, fõleg nyáron. Izzad gondolom, mint minden normális ember, ez durva. Hihetetlen, hogy vannak ilyenek.
gusztustalan...bár énis ismerek ilyet...

Tizenhat hónapos kislányom leszokotta ciciről, rá három hétre megjött a vérzésem. Nagyon erős volt, mintha szülés után lennék, Super plus tampont három óránként cseréltem az első két napon. Ez ilyenkor normális?

Legjobb válasz: Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(

Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(
Igen normális. Nekem az elsõ 2 volt olyan mint a niagara. Még szerencse hogy itthon voltam mert hirtelen jött.

A cicánk három kiscicát szoptatott. Nyolc hét után elvittek kettőt, egy héttel később az utolsót. / a családban vitték el/ Ez 6 napja történt, mostanra a cicánk cicijei beduzzadtak. Mit tehetek hogy minden rendben legyen?

Legjobb válasz: Hideg vizes ruhával borogasd a cicijeit. Nekünk is ezt tanácsolta az állatorvos mikor beduzzadtak a cicusunk mellei. De az a biztos ha mindenképp elviszed orvoshoz. Jobbulást a cicunak! :)

Hideg vizes ruhával borogasd a cicijeit. Nekünk is ezt tanácsolta az állatorvos mikor beduzzadtak a cicusunk mellei. De az a biztos ha mindenképp elviszed orvoshoz. Jobbulást a cicunak! :)
Így van, a doki tud adni neki injekciót, ami segít.
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.
Ez könnyû. Szerda. A nyúl MÉG hazudik, a róka pedig MÉG igazat mond.
Mármint szerdán mondták, tehát ma péntek van. Egyébként meg vasárnap van.
A kérdező hozzászólása: köszi :) )

Három hete császároztak. Normális, hogy nagyon fáj a sebem, és délutánra az egész hasfalam? Sőt a köldököm környéke is bekeményedik? Ez 4 napja tünt fel.

Legjobb válasz: Na akkor most ezt a választ elolvasod, aztán szépen beülsz az autóba vagy megkérsz valakit és azonnal elmész egy orvoshoz. VILÁGOS!!!!!! AZONNAL!!!!!!

Na akkor most ezt a választ elolvasod, aztán szépen beülsz az autóba vagy megkérsz valakit és azonnal elmész egy orvoshoz. VILÁGOS!!!!!! AZONNAL!!!!!!
Szerintem is irány a doki, bár én 3 hónapig voltam így, és azt mondták minden ok, de a dokim is azt mondta, hogy minden tünetnél menjek vissza.
elmentél?:) remélem minden rendben van!
Nagyon remélem hogy már úton vagy, mí így ismeretlenül is drukkolunk hogy elindulj.
A sebem nekem ilyenkor már nem fájt, viszont a köldöknél a keménységet én is éreztem. És néha a hasfalam is bekeményedett. Nekem annyit mondott a dokim, hogy csak húzódik vissza a méh, nem volt semmi baj, egy idõ után megszûnt.
Nekem még hetekig fájt a seb, igaz kivágtak a hasfalamból is, ezért az én esetem kicsit komplikáltabb. Szerintem normális, hogy még fáj illetve keményedik, de biztos ami biztos mutasd meg magad a dokidnak
Írj, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: 4 napja fáj jobban. Sajnos csak most tudtam elolvasni a válaszokat, ugyanis a pici lányom egész délután ölben és cicin volt, fájt a hasa(egyedül voltam vele). Mostmár nyugottan alszik, én meg holnap megyek dokihoz. Köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!