Találatok a következő kifejezésre: Három hete nap (62 db)

Ha három hét után megszünik a munkám, akkor is fizeti utánam az állam még 45 napig a tb-t?

Legjobb válasz: Nem, akkor csak 3 hétig. Ha nem volt legalább 45 nap folyamatos munkaviszonyod, akkor csak annyi napig, ahány napig fennállt a munkaviszonyod.

Nem, akkor csak 3 hétig. Ha nem volt legalább 45 nap folyamatos munkaviszonyod, akkor csak annyi napig, ahány napig fennállt a munkaviszonyod.
Nokia?

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Mitől van az, hogy egy pasi az első három hétben istennőként kezel, minden nap keres, hív, érdeklődik. Aztán egyik napról a másikra megváltozik?

Utána mint ha nem is ? lenne hirtelen. Kicsit még bunkó is és meg is bánt direkt. Aztán közli, hogy megváltoztak az érzései. Ez hogy lehet? Kérdem én, hogy van ilyen? Nem voltam szerelmes a fickóba, de ilyen még akkor sem történt velem, hogy egyik nap még a csillagokat lehozta volna az égr?l, a másik nap viszont már nem biztos magában,és inkább hagyjuk. Valakivel történt már ilyen? Miért lehet ez?

Legjobb válasz: elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos,imádnivaló,gyönyörû-2 hét és kiismered,aztán már nemhogy nem az aminek hitted,de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög,mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....

elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos, imádnivaló, gyönyörû-2 hét és kiismered, aztán már nemhogy nem az aminek hitted, de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög, mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....
Rájött, h nem akar komoly kapcsolatot, és most megpróbál elmarni magától, mert kimondani hogy viszlát, ahhoz gyáva.
Húúúú, most nagyon le leszek pontozva. Saját tapasztalat, ez hogy fordulhat elõ. Elmagyarázom... Szép. Gyönyörû. Mindig csinos. Az ember alig várja, hogy végre megismerje... aztán megismeri. Buta. Felületes. Tájékozatlan. Nyávog. Idegesítõ. Egyre jó, az meg már megvolt háromszor is. Lapát.
Most jött rá, hogy tököd van. Vagy ha nincs, akkor most talált egy nálad jobb, vagy könnyebben megdugható vagy közelebbi vagy feszesebb hüvelyizomzatú csajt. Hagyd ott a gecіbe az elsõ olyan alkalommal, amikor bunkóskodik.
Valóban.Tényleg az lehet a gond, hogy talált egy feszesebb hüvelyizmokkal rendelkezõ csajt:D. Elõfordul.Kezd el az intim tornát.
-.- No comment az elõzõeknek! Hát, magamból kiindulva, lehet, hogy olyan típus, aki megijed, ha azt érzi, hogy lehet komolyabb is a dolog. Viszont ez nem feltétlen jelenti azt, hogy fél a kötelezettségtõl, hanem, azt is jelentheti, hogy sok rossz tapasztalata volt már. Beszélj vele mindenképpen! Egy finom tea, vacsora, vagy kávé mellett, ahogy jól esik. De a másik lehetõség is opció, hogy tényleg megváltozott az érzése, viszont, akkor hagyd a fenébe, még akkor is, ha ez nehéz. Remélem, valamicskét tudtam segíteni. Drukkolok neked! :)
Lehet, hogy éppen szexmentesség az oka. Ha egy lány 1 hónap ismeretség után sem akar ágyba bújni, akkor nem tudok hinni benne. Akad kivétel, de egy idõ után úgy érzem, hogy csak szórakozik velem. Ilyenkor hagyom a fenébe. Voltam úgy, hogy kimentem a kávét fõzni. Ha akkor felhívott volna, repültem volna a randira. Mire kijött a kávé, már kitöröltem mindenhonnan. Elegem lett belõle. (Tudom, hogy gyerekes és hisztis, de felszabadultam tõle.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Ez eddig a "legszívhezszólóbb" Én is erre tippelnék leginkább.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozok le senkit. Úgy gondolom nem ismertek, és most hiába kezdeném el magyarázni, hogy nem vagyok ilyen. Pont ez a lényege. Minden gyönyörû dolgot elmondott nekem. Én olyan más vagyok...és még ecsetelhetném. Mint írtam, egyik napról a másikra történt, hogy már nem is akarózott nagyon beszélni velem. Engem is ért sok csalódás, és õt is. Mondta, hogy esze ágában sincs engem megbántani, soha. Na persze. Nem feküdtem le vele, és nem olyannak ismertem meg, mint aki a szexre hajt. Ritkán került elõ a szex téma. Mondott olyat is, hogy megijedt. Errõl nekem az a véleményem, hogy ha megijed is valaki, attól még nem kell egyik napról a másikra csak úgy hirtelen feladni, és nem keresni többet. Mert ez bunkóság. Utána még írt nekem "szépeket", amivel pont az volt a célja, hogy megbántson. Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert egyszerûen nem fér a fejembe, hogy mégis miért....
valószínûleg jobban megismert, és úgy gondolja, hogy mégsem illetek össze. elõttem a két úriember leírta ezt kissé vulgárisabban is, de ez a helyzet. én is voltam már így pasival. tetszett, elsõre szimpatikus volt, aztán kiderült, hogy mégse ezt a lovat akartam...
Mert rájött, hogy nem érsz annyit. Minden kapcsolat képmutatásra és hazugságra épül. Mindkét fél linkel és a legjobb arcát mutatja és csak idõ kérdése, hogy mikor derül ki, hogy az ember milyen is valójában. Lehet, hogy ezúttal te buktál le hamarabb és ezután már nem érte meg neki.

Mi a véleményetek erről? Barátnőm egy héten ha egyszer megfürdik (rendesen fürdőkádban) akkor az már jónak mondható! Sajnos előfordul hogy két-három hét alatt egyszer fürdik. A többi napokon csak a nemi szerveket és a lábát mossa meg.

Kifejezetten szép lányról van szó, csinos, divatosan öltözködik egyáltalán nem szegények.

Legjobb válasz: Ez kamu el nem bírom képzelni hogy egy fiatal lány 1 héten csak 1szer fürödjön

Ez kamu el nem bírom képzelni hogy egy fiatal lány 1 héten csak 1szer fürödjön
Ez nagyon igénytelen csaj lehet, és gusztustalan is.Én napi 1, és mellette ha nem érzem már jól magam, akkor nedves popsitörlõvel felfrissítem magam.
Hát...Szokatlan ez a 21.században.De semmin sem csodálkozok már. Ha nem büdös, akkor talán nem baj.
Fúj.
Háát, én nem tudom. Szerintem körülményesebb lábat, nemi szerveket, hónaljat, stb. mosni, figyelve nehogy víz érje a többi területet, mint egy az egyben megfürdeni. Én azt gyanítom veled nem a valóságot közölte a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem büdös. Dezodort parfümöt használ.
Gusztustalan, mindennap kell fürdeni, fõleg nyáron. Izzad gondolom, mint minden normális ember, ez durva. Hihetetlen, hogy vannak ilyenek.
gusztustalan...bár énis ismerek ilyet...

Tizenhat hónapos kislányom leszokotta ciciről, rá három hétre megjött a vérzésem. Nagyon erős volt, mintha szülés után lennék, Super plus tampont három óránként cseréltem az első két napon. Ez ilyenkor normális?

Legjobb válasz: Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(

Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(
Igen normális. Nekem az elsõ 2 volt olyan mint a niagara. Még szerencse hogy itthon voltam mert hirtelen jött.
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.

Már 3 hónapja szedek cipralexet, három hete 20 mg-ot pánikzavarra és frontinfüggőségre, dé még mindig eszem a frontint, napi 4 mg minimum megvan. A paretin segíthet?

Legjobb válasz: Sajnos a vesszõ utáni részt kissé nem értem, csak onnatól, hogy mindennek ellenére, tovább eszed a frontint. Csak tippelek: ez ellen kaptál paretint? Vagy ez honnan jött? Bízok benne, hogy az orvosod írta. Akkor biztosan segít, ha betartod az utasításokat. A 4 mg frontin meg nem olyan sok. Cipralexet mennyit szedsz? Azt emelte az orvosod 20 mg-ra? Mert úgy szokták...

Sajnos a vesszõ utáni részt kissé nem értem, csak onnatól, hogy mindennek ellenére, tovább eszed a frontint. Csak tippelek: ez ellen kaptál paretint? Vagy ez honnan jött? Bízok benne, hogy az orvosod írta. Akkor biztosan segít, ha betartod az utasításokat. A 4 mg frontin meg nem olyan sok. Cipralexet mennyit szedsz? Azt emelte az orvosod 20 mg-ra? Mert úgy szokták...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, az a helyzet, hogy cipralexre lettem beállítva már 3 hónapja és 3 hete szedem az orvos által megemelt 20 mg-ot, az a cél hogy oldottabb legyek, ne szorongjak mindig, 5 éve szedem a frontint napi 4 mg-ot, de nem érzek javulást, ugyanúgy kéri a szervezetem a frontint mint eddig, korábban a paretin lett elsõre ajánlva de attól tartottam Szendi Gábor írásai miatt.Lehet, hogy válatam kell? vagy több komponensû gyügyszer fog kelleni, nagyon függök a frontintól, nem merek még mindig elmenni sehová nélküle, pedig már régóta szedem a cipralexet.Tudsz segíteni valami tanáccsal? Üdv. Laci
Nem tudom, de hogy ez nagyon rossz megoldás az biztos!!!
3-4. Ugyanis néhány nap múlva a szervezeted "takarékos" üzemmódba kapcsol, visszatart minden energiát, tartalékol a drasztikus ételmegvonás miatt. A három hét letelte után viszont kb 10-et fogsz visszaszedni, mivel akkor is raktározni fog a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: jó akkor reggelizek rendesen, rostos kaját, meg vitaminokat, és utána egész nap nem eszem. Ez így milyen?
Szar, így fogyózni baromság. Ha nem eszel, akkor a zsírnál sokkal több glikogént, vizet, izmot fogsz veszíteni, mellesleg nem is egészséges. 2-4 óránként enni kéne, naponta 3-6-szor. Ha le akarsz fogyni, akkor minimum, hogy normálisan eszel a makrotápanyag igényeket kielégítve, mellé pedig sportolni kéne.
Utána kéne olvasni kicsit a dolgoknak. Koplalással nem fogsz tartósan lefogyni az biztos, helyette viszont hiánybetegségeid lesznek, gyengül az immunrendszered..stb. Szóval hülyeség. Napi min 5 étkezés kis mennyiség(nem jóllakásig), sok zöldség, így gyorsulnak az anyagcsere folyamatok is. És emellett persze aerob edzés sem ártana.
Ez jó nagy baromság, ne koplalj, valamennyit mindig egyél. Ráadásul én magamból indulok ki, de ha reggel baromian bezabálok, akkor utána éhes vagyok egész nap és még nehezebb megállni a kaját. Próbálj ugyanannyiszor enni, mint eddig, viszont csökkentsd a mennyiséget. Ha reggel sokat eszel, utána meg semmit, akkor egy-két nap múlva egyik este rád fog törni a farkaséhség és mindent össze fogsz enni, amit nem szeretnél. Ne éheztesd magad, hanem vagy ne vigyél be annyi szar kaját (ha nem tudsz lemondani róla) vagy olyat egyél, ami nagyon kevés kalóriás.

4 napja eltűnt a két hónapos cicánk. Kb. három hete van/volt nálunk. Nagyon szelíd, játékos aranyos kiscicáról van szó. Amíg nálunk volt nem nagyon mászkált el a környéken max. A szomszédba. Az lehetséges hogy valaki csak úgy befogta?

Legjobb válasz: Hát ha nem is befogta max befogadta. Ezért kell rá biléta. Az én macskámon egész pici kora óta nyakörv és biléta van. De Nyakörv kell rá mindenképp hogy lássák: gazdája van. Plakátozd ki, csongess be. Ennyit tudsz tenni. Vagy ha van éjjellátó kamerátok vagy biztonsági kamerátok akk tegyél ki egy tálba kaját és figyeldhogy milyen lény pusztítja el. Ha meglessz ( remélem! ) mindenképp vegyél egy macskanyakörvet. Nem nagy kunszt 600-1000ft kb. Ha tudsz egykulcscosnál gravíroztass egy bilétát a nevével, a telefonszámoddal és a lakcímeddel. Így biztos nem fogják be se a sintérek se egy jószívû ember!

Hát ha nem is befogta max befogadta. Ezért kell rá biléta. Az én macskámon egész pici kora óta nyakörv és biléta van. De Nyakörv kell rá mindenképp hogy lássák: gazdája van. Plakátozd ki, csongess be. Ennyit tudsz tenni. Vagy ha van éjjellátó kamerátok vagy biztonsági kamerátok akk tegyél ki egy tálba kaját és figyeldhogy milyen lény pusztítja el. Ha meglessz ( remélem! ) mindenképp vegyél egy macskanyakörvet. Nem nagy kunszt 600-1000ft kb. Ha tudsz egykulcscosnál gravíroztass egy bilétát a nevével, a telefonszámoddal és a lakcímeddel. Így biztos nem fogják be se a sintérek se egy jószívû ember!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!