Találatok a következő kifejezésre: Három hete abba (9 db)

Három hete volt egy missed ab-om, és a múlt héten együtt voltam a férjemmel, nem védekeztünk, de nem élvezett belém, és csak egy percig, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Három hete volt missed ab műtétem. Mindennél jobban szeretnék anya lenni, de rettegek a terhesség gondolatától. Elmúlik ez?

Legjobb válasz: Szia..nagyon sajnálom! Elevenen él bennem is ez az érzés! Tavasszal veszitettem el a babámat én is és ammennyire áhítoztam a babára annyira rettegtem is,hogy újra megismétlõdik. De gyorsan 4 hónap múlva újra teherbe estem és most minden rendben velünk,a picilányommal 23.hetes vagyok ! Nem mondom,hogy teljes nyugalomban várom de próbáltam Rá figyelni,pozitivan hozzáállni és bízni,hogy most sikerül! Nem vagy még túl rajta,azért vannak ilyen gondolataid,el kell a Picidet gyászolnod,csak az idõ múlása segít ebben! Adj idõt a lelkednek,testedned! Mielõbbi nagyon boldog babavárást kívánok Neked teljes szívembõl!

Szia..nagyon sajnálom! Elevenen él bennem is ez az érzés! Tavasszal veszitettem el a babámat én is és ammennyire áhítoztam a babára annyira rettegtem is, hogy újra megismétlõdik. De gyorsan 4 hónap múlva újra teherbe estem és most minden rendben velünk, a picilányommal 23.hetes vagyok ! Nem mondom, hogy teljes nyugalomban várom de próbáltam Rá figyelni, pozitivan hozzáállni és bízni, hogy most sikerül! Nem vagy még túl rajta, azért vannak ilyen gondolataid, el kell a Picidet gyászolnod, csak az idõ múlása segít ebben! Adj idõt a lelkednek, testedned! Mielõbbi nagyon boldog babavárást kívánok Neked teljes szívembõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, gratulálok Neked! Én is próbálom mondogatni magamnak, hogy majd a következõ egészséges lesz, és hogy ki tudom hordani, de azt hiszem, aki átélte ezt az tudja, hogy az ember az iszonyatos fájdalom mellett a nõiségében is kudarcként éli meg, hogy nem képes kihordani egy gyermeket. Hogy amiben már egyszer kudarcot vallott, az vajon változhat e. Biztosan igen, csak meggyõzni önmagunkat... na az nehéz...
Szerintem nem múlik el, nálam legalább is! Az elsõ terhességem 9. héten elhalt! :( Kb 3-4 hónap útán éreztem azt, hogy talán újra neki tudok vágni a dolognak! Persze 1 évre rá sikerült! Nagyon féltem, de pozitívan gondolkoztam, és azzal nyugtattam magam, hogy a villám sem csap be 2x ugyanoda! És bizony a következõ terhességem meg üres petezsákot produkált! :((( Ennek 5 hónapja, de próbálkozunk és majd csak szülök 1x! Soha nem adom fel, de rettegek az újbóli kudarctól! Sajnálom, hogy Te is átélted, de az idõ a gyógyír mindenre!

Nagy a baj? Három hete hagytam abba a gyógyszer szedését, előtte öt évig szedtem.

Utolsó menzesz szept.14. Tegnap este óta iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Meg vannak duzzadva, már a legkisebb érintés is fájdalmas. Terhesség kizárva. Vajon mi okozhatja, erre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.

a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.
A gyógyszer után kezdesz helyrejönni, néhány hónap és beáll minden, nálam ugyanígy volt, ne izgulj. Mostantól érezni fogod, hogy NÕ vagy, minden tekintetben!
Valószínû hogy napokon belül menstruálni fogsz.Beindult a petefészek mûködésed, mert ugye a gyógyszer leállította immár 5 éve és nem volt peteérésed.Hát most újra helyreáll a természet rendje a szervezetedben és lesz igazi menstruációd.Ne ijedj meg ha erõsebb lesz.Ez még egy tisztulási folyamat is.
Szia! Én augusztus 30-án hagytam abba, és most jött csak meg 30-án elõször. Nekem mindig a menzesz elõtti héten szoktak fájni, de valamikor szeptember elején nekem is volt egy ilyen idõszak. Viszont most semmi szokásos tünetem nem volt. Szerintem is az lehet, hogy kezd megindulni a hormontermelésed. Gondolj csak vissza, amikor az ember lányának elkezd nõni a melle, akkor milyen érzékeny. Amúgy nekem azt mondta az orvos, hogy 28 nap +/- 5 nap a normális ciklus (tudom, hogy ez mindenkinél más, és van akinek hosszabb), és ha ennyi idõ után sem jön meg, akkor érdemes felíratni olyan gyógyszert, ami meghozza.
Bocsi, elírtam, szóval augusztus végén hagytam abba a bogyót, aug. 30-án jött meg, és azóta csak most 30-án.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, nagyon megnyugtattatok. Most viszont reggel óta iszonyatosan hasogat a bal petefészkem, már-már szúr. Ez vajon mitõl lehet? A közeledõ menstruáció jele?
El fog mulni ne parazz ..velem ugyanez volt!!

Fájhat a hasam? Három hete volt egy missed ab. om?

Úgy fáj, mintha megjönne, csak jobban, és csak az egyik oldalon, ahol a baba volt! Három hete volt missed ab-om, egy hét múlva vérezgettem 1 napig, az elmúlt, a másik héten szurkált a hasam, most pedig fáj! Normális ez?

Legjobb válasz: Fájhat.Gyógyul a seb...... Ha nem enyhül,hívd fel az orvost aki csinálta,és beszélj vele. Az is lehet,hogy a mensid fog jelentkezni.

Fájhat.Gyógyul a seb...... Ha nem enyhül, hívd fel az orvost aki csinálta, és beszélj vele. Az is lehet, hogy a mensid fog jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Ja, és azt mondta az orvos, hogy 6 hétig semmi nemi élet, de mi nem bírtuk ki a párommal, és a múlt héten együtt voltunk, és mivel itthon nincs óvszer nem védekeztünk, de nem élvezett el! De utána jól meg mosakodtam. Fájhat ezért is?
én irtam tegnap neked. Hát pedig jó lett volna várnotok.Èn a szülés után nem bírtam ma´r maganmmal, de nekünk a ´6.hónaptól semmi szex nem volt:( mink 5 hetet va´rtunk. Mert abortuszhoz ugyan úgy kikell tágítani a me´hszájat..... lehet, hogy megse´rtette´tek, vagy ne adja az e´g, hogy esetleg újra tehertbe estél.az vesze´lyes lenne rád ne´zve is pláne a babára. Miért nem ve´dekeztek?? nekem is volt egy abortuszom a lányom elött, de ma´ra már bánom nagyon......Nem tudom te miért tetted, bizti meg volt az okod rá. Vigyázz magadra..... A másik:csinálj egy tesztet!!!!!! Ìrj privit, vagy ide , hogy mi lett az eredme´nyed.. ha gondolod írhatsz nyugosdtan privit... 10 hónapos kislány boldog anyukája...
A kérdező hozzászólása: Szia! Elõször is, nekem nem abortuszom volt, hanem befejezték a terhességemet, mert nekem meghalt a kisbabám, és mivel mi nem védekeztünk, mert akartuk a babát már hónapok óta, ezért nem is volt itthol óvszer. Úgy gondoltuk, hogy 6 hétig nem lehetünk együtt, ráérünk venni majd a 6 hét után, mert azt mondta az orvosom, hogy várjak egy ciklust. Persze úgy egy ciklust, hogy a mûtét után meg kell majd jöjjön, és utána egy ciklus! Reméllem nem vagyok terhes, mert az korai lenne, meg nem akarok még egy babát elveszíteni!

Három hete hagytam abba a gyógyszert, viszont az utolsó levélnél elfelejtettem bevenni a 10. és a 18. gyógyszert. Együtt voltam a barátommal ekkor is, és nem pótoltam. A mensim megjött, de kb két napig tartott. Lehetek terhes már most?

És mikor elmúlt a mensim, utána is háromszor együtt voltunk már.. Nem tudom, hogy most mi lehet, egy kicsit izgulok, hogy mi lehet. Szeretnék babát, ha jön, akkor jöjjön, csak nem tudom meddig várjak, míg kiderül hogy most mi van.. köszike.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a mensi idõpontját és ha nem jelentkezik,akkor csinálj egy tesztet.Szerintem amúgy van esélye a babának.

Szerintem várd meg a mensi idõpontját és ha nem jelentkezik, akkor csinálj egy tesztet.Szerintem amúgy van esélye a babának.
Mikor En abbahagytam a gyogyszert mar a kov.honapban osszejott a baba, igaz megjott de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg. Ugyhogy siman lehetsz babas, a mai gyogyszerekben annyira keves a hormon mar, h akar 1-2 tabletta kihagyasa miatt is johet a baba. Anyukam baratnoje /20 eve kb/ akkor meg gondolhatod milyen fogamzasgatlok voltak, gyogyszer szedese melett lett terhes, es ikrei lettek.Megtartottak a babakat, es mindket gyerek a mai napig egeszseges.Szoval a regi gyogyszerektol is volt ilyen, szerintem ez mostsem valtozott sokat.
Igen
tökmindegy h van e még menzeszed, vagy nincsen, a 8. napon mindenképpen bekell venni az új tablettát. 21 napig szeded, majd 7 napos szünet és a 8.-on mindig elkell kezdeni. függetlenül a menzesztõl.
ha pénteken szedted be az utolsot, akkor szombaton (azon a napon, amikor az elsöt bevetted elvileg) kell kezdened az uj levelet. nem?!?!
mindig a hét azonos napján kell kezdeni a leveleket, neked szombaton.
Ha pénteken vetted be az utolsót, akkor szombaton kezd az elsõt, ha elmúlik, ha nem.

A honfoglaló nevű játékban, ha a heti rangsorban a top 3 százalékban vagyok az azt jelenti, hogy abban a három százalékban vagyok akik a legtöbb pontot gyűjtötték?

csakhogy teljesen egyértelmű legyen.

Legjobb válasz: igen akik a legtöbb gyõzelmet aratták a legtapasztaltabb játékosok ellen ... :) ha ez igaz akkor gratula XD

igen akik a legtöbb gyõzelmet aratták a legtapasztaltabb játékosok ellen ... :) ha ez igaz akkor gratula XD
Igen, mivel ha túl fiatal vagy helyesen írni, akkor a szexhez is az vagy.
Honnan tudod, hogy pont két hét múlva meg fogsz betegedni?
A kérdező hozzászólása: onnan, hogy meg annyi tablettam van amúgy bocsi a helyesirasi hibaert ezt az elsönek.Amúgy meg már nem vagyok olyan fiatal es nem az elsö tablettam csak még ilyen soha nem fordult elö.

Egy hete hagytam abba a clostilbegyet és három napja hányingerem van. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet, h babás vagy. De az is lehet, hogy csak a gyógyszer okozza!

Lehet, h babás vagy. De az is lehet, hogy csak a gyógyszer okozza!
A kérdező hozzászólása: március 24én kell megjõnie

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!