Találatok a következő kifejezésre: Három hete a hasam, (14 db)

Terhességem első három hónapjában sokszor szúrkált a hasam alja a méhtágulástól. A héten töltöm a 20. hetet, és ma is sokszor beleszúr vmi a hasamba, a szeméremdomb környékén. Normális ez ilyenkor?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.

Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál!!! Amúgy semmi más tünet nincs. Azt hallottam, mostanában kezd rohamosan nõni a has. :-) biztos ezért szúr.

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e
Nem volt ott kullancs?
Akkor menj el egy másik orvoshoz, ez nem vicces...
A kérdező hozzászólása: Volt kullancsom, de máshol és az még június elején volt. Azután nem maradt semmi. Most még 3 napig kenegetem azzal a kenõccsel, amit az orvos felírt, után elmegyek másik orvoshoz. Ugyanis egyre vörösebb és nagyobb a folt. Egy ismerõsöm már azt is mondta, hogy lehet, hogy ez belülrõl jön (pl. máj vagy lép). Félek.
A kérdező hozzászólása: Igazad volt, tényleg kullancs volt. Ma elmentem a bõrgyógyászhoz, és a diagnózis: Lyme-kór.

Három hete megujjazott a párom és lehet, hogy előváladék került a kezére. Rá egy hétre pontosan, rendesen megjött. De mióta elmúlt, (kb. egy hete) folyton szurkál a hasam, egyfolytában pisilni járok. Mitől lehet? (többi lent)

Tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már, de annyira ellentmondásos mindegyik válasz, hogy már összezavarodtam. Lehetséges, hogy csak bebeszélem magamnak, és azért? Vagy esetleg az is lehet, hogy azért vannak ezek a tünetek, mert (mivel rendszeresen járok úszni) elkaptam valamit az uszodában? Vagy felfáztam? Egyébként még szűz vagyok és teljesen tapasztalatlan. Köszönöm előre is a válaszokat! 16/L

Legjobb válasz: kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet,hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában,, és ha mindig ezen agyalsz,hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.

kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet, hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában, , és ha mindig ezen agyalsz, hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.
Hát az biztos szerintem, hogy nem vagy terhes. Igaz, hogy írják , hogy az elõváladéktól is lehetsz terhes stb, de azt is nézzük, hogy vannak akik hónapokig próbálkoznak azzal, hogy teherbe essenek. Vagy bebeszéled magadnak, vagy valami más oka van. Szerintem még várjál pár napot, és ha nem múlik el, akkor menjél el orvoshoz. 18/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!:)
Nem ettõl megy a hasad. Fokozottabb kiegészítõ védekezés javasolt.
A cypromix elsõsorban nem fogamzásgátló, és egyébként is csak 6 hónapig ajánlatos a szedése. Miért ezt szeded? Ha nagyon megy a hasad, akkor kiegészítõ védekezés kell.
Ha hasmenésed van kell a kieg védekezés. De le kellene tenned a cypromixet, mert csak 6 hónapig, kúraszerûen alkalmazható. miért írták ezt fel neked? Milyen hormonproblémád van?
A kérdező hozzászólása: de vajon mi?
A méhed lent van. gyomor és köldökmagasság pedig elég fent. Tehát ha éreznéd a "terhességet" kizárt hogy ilyen magasan. Ez valami más lehet.
Szerintem korán teszteltl.2-3 nap múlva tesztelj újra van akinek csak 2 hét múlva mutatja ki a nemvárthoz képest.
miért nem csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: holnap csinálok
igen lehet.
Na, most hogy töröltettük a másik kérdésed, remélem nem teszed fel többször. Benne van a szabályzatban, hogy ne kérdezd meg ugyanazt 2-szer, hanem használd a kiemelés funkciót. 1 órás különbséggel meg pláne sok értelme van. És ne te legyél felháborodva. Tök igénytelenül tetted fel a kérdést, se pont, se vesszõ, komolyan, a 8 éves gyerekek szebben tudnak fogalmazni. És akkor még hülyeség is...mi vagyunk mi, médiumok? Szomorú, hogy magadtól nem jutottál el odáig, hogy csinálj egy tesztet. És miután itt már megírták, azért nem baj, te megkérdezed megint, hátha belefutsz egy röntgenlátásúba?
A kérdező hozzászólása: jo oké de ne haragudj, én szerintem normálisan kérdeztem, valamit s véletlenül kétszer.Szerettem volna valamit megkérdezni, amire kiváncsi vagyok.

Van három gyerekem szóval nem most kezdtem a nemi életet. Kb egy hete vettem észre, hogy fáj a hasam alja amikor a párom újjaz. Voltam orvosnán, nincs semmiféle fertőzésem, kellően nedves vagyok. Akkor mitől lehet?

Mintha nyomnák a méhem és a petefészkem.

Legjobb válasz: 1. Már nincs kedved- du-ni, 3 gyerek után nekem sem lenne kedvem. 2. Menj el másik orvoshoz v. magánrendelõben csináltass egy rendes belsõ ultrahangot.

1. Már nincs kedved- du-ni, 3 gyerek után nekem sem lenne kedvem. 2. Menj el másik orvoshoz v. magánrendelõben csináltass egy rendes belsõ ultrahangot.
Ha már elmentél, mért nem kérdzeted meg? :-) Egyébként ha meg a szex nem fáj, akkor ne csinálja az ujjazást.
Az a gyanúm hogy lentebb szállt a méhed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!