Találatok a következő kifejezésre: Három hónapos nem akar az (2 db)

Három hónapos Perzsacica nem akar az alomba piszkolni, wc-csésze elé végzi a dolgát, mi lehet a baj, ill., hogy lehet az alomra szoktatni?

Legjobb válasz: Hát a mi perzsacicánk már az elsõ nap, mikor hazavittük, beletettük az alomba, megszagolta, és onnantól kezdve már magától ment a dolog. De szerintem ha a wc-csésze körül helyezed el a cicaalmot, lehet hogy ott használni fogja. Mert úgy hallottam, hogy ahova elõször piszkitanak, azt jelölik ki a helyüknek. Ne feledd, a cicák öntörvényûek, úgyis az lesz, amit õk akarnak... :-)

Hát a mi perzsacicánk már az elsõ nap, mikor hazavittük, beletettük az alomba, megszagolta, és onnantól kezdve már magától ment a dolog. De szerintem ha a wc-csésze körül helyezed el a cicaalmot, lehet hogy ott használni fogja. Mert úgy hallottam, hogy ahova elõször piszkitanak, azt jelölik ki a helyüknek. Ne feledd, a cicák öntörvényûek, úgyis az lesz, amit õk akarnak... :-)
Elõször is próbáld meg a szagot hatástalanítani.Nekem a szalmiákszesz vált be.Vigyázz, mert erõsen szúrós szagú, de a szagot csak így tudod felülírni.Amit még próbálhatsz, tegyél alufóliát arra a helyre, ahová járni szokott, azt sem szeretik.A pisijét pedig egy WC papírral itasd fel, és tedd az alom tetejére.Az almot pedig mindig tisztán kell tartani mert a perzsa elég kényes az ilyesmire.
fejlõdési ugrása van. Éhes, szoptasd meg.
Az én babóm 4 és fél hós koráig aludta át az éjszakát. Mondjuk õ tápszeres, de erre meg azt mondják, hogy az jobban lenyomja mint az anyatej.Hát õt nem nagyon érdekelte mit mondanak, ahogy beindult a mozgásfejlõdés elkezdett éjszaka is megéhezni. Azóta általában klünk éjszaka (most 7 hós). Nem akarlak ijesztgetni, lehet hogy tényleg csak fejlõdési ugrása van és akkor egy idõ után visszaáll.
AZ én picim 3 hetes korától átaludta. Most 4hónapos és kb 2 hete ugyanígy felébred. Ilyenkor csendben (nem beszélek hozzá) megszoptatom és visszateszem utána reggel 8-ig elalszik. Biztosan éhes. Ne tedd tisztába, ha csak nincs kaki, maradj csendben és akkor nem ébred meg nagyon.
A kérdező hozzászólása: Igazatok lehet, azóta nem kell fel minden éjjel. Ha fel kell, csöndben megetettem, aztán vissza fektettem, és alszik is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!