Találatok a következő kifejezésre: Három hónapos babám, érdemes most venni (1 db)

Három hónapos a babám, érdemes most venni pihenőszéket neki?

Mert már a hordozóban nem érzi mindig jól magát,és lassan kicsi lesz neki,nem tud benne úgy mozogni,és a kérdédem az h ha most megveszem neki a pihen?széket akkor azt meddig tudja majd használni?Nem lesz felesleges mondjuk 2-3hónap múlva amikor már majd mászik vagy ilyesmi??Nem felesleges pénzkidobás?Meddig használhatja a baba,mert fogalmam sincs ha kinövi a hordozót akkor mibe rakjam majd!Mert feküdni nem igazán szeret-szóval a kiságyban sosincs igazán el,csak aludni szokott benne,úgyhogy én a járókát/utazóágynak hívják újabban/ is csak akkor fogom használni ha már majd pakolászik meg eljátszik egyedül,mert elég kicsi lakásban lakunk és nem tudom megoldani h mindent eltegyek a kezeügyéb?l!

Legjobb válasz: inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó,mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos,hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.

inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó, mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos, hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.
Szia, az én lányom 6 hetesen kapott ajándékba Chicco pihenõszéket. Aznap volt az elsõ alkalom, hogy nem sírt úgy, hogy nem volt kézben. Most 6 hónapos és mégmindig nagy sláger :-) Ha fõzök, mosogatok, mindig abban ül kint velem a konyhában, ha nem rögzítem az alját, akkor annyira bele tud jönni a játékba, higy saját magát ringatja. Én nagyon szeretm, és van keresztben a tetején egy pánt, amirõl játékok lógnak le, és azzal is az elejétõl fogva játszik.
Nekem vizszintesre is hajtható van az elsõ perctõl!!! Nagyon hasznos, jobb, mint a hordozóban! Örülök, ha a hordozót csak az autóban használjuk, mert az biztonságos (Römer) de kényelmetlen... Már vehetsz, és javaslom a vizszintesbe is dönthetõt, mert ha elalszik benne, nincs gondod, csak vizszintesbe teszed :)
Még pont ideális ez az idõpont. Aztán lassan aktívabb lesz. 1-2hónapig tudjátok szerintem csak használni.
az enyém is chicco nagyon jo 15 kg ig lehet használni.szerintem vegyél használtan is lehet babaszoba.hu
Szia! Most vettük akciósan a Brendonban 8990 ft-ért (kupon az anyák lapjában). A kislányom 8 hetes egy hete használjuk imádja. 5 fokozatban dönthetõ, teljesen vízszintesre állítható.stabilizálható, de van ringató funkciója is, hauck márkájú.
Szia! Az én lányom 9 hetes és akkorákat alszik a pihenõszékben, hogy csak na. :) ) Napközben õ sem marad meg a kiságyban és ez a szék nekünk megváltás volt a sok sírdogálás után! Meg ugye lassan elkezdi érdekelni a világ és nem mindig fogja értékelni, ha vízszintesen fekszik. A szék meg állítható.
szió azért arra figyelj, h ne túl sokat legyen benne-mert akkor nehezebben tanul meg mozogni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikortol lehet adni a babanak mezet?

4

Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?

Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?

6

Fiús anyukák! Nektek hány kg volt a babátok 15 hónaposan?

15

Anyukák, ti meddig használtatok melltartobetétet? Már 4 hos a babám és még midig kell

5

Mitől lehetnek fehérebb pöttyök az 1 éves kisfiam fogain?

Néha kijönnek rajta ilyen fehéredések,de mi miatt? Már mosom a fogát,de még fogkrém nélkül,bevizezett fogdörzsölővel.

1

Nyugtalan alvásra van vmi természetes csodaszer?

10 hónaposomat györti a fogzás így nagyon rosszul alszik,de mikor alszik akkor is sokszor dobálja magát,mint mikor vki nem találja a helyét, állandóan helyezkedik..levendulaolajon kívül van vmi,ami nyugtató hatású lehet?

2

Hány ml vizet kell adni egy 4 és fél kg tápszeres babának 1 nap?

5

1 éves a kisfiam. Úgy néz ki, hogy kistesó jön. Ti voltatok így? Hogy éltétek meg?

3

Mikor kezdte átaludni babád az éjszakákat?

Olyanokra gondolok,akiknél a fogzás és a szeparációs szorongás megviselte a gyerkőcöt.
ma 10 hónapos a kislányom,de sokszor kel éjjel és ilyenkor csak cicin tud visszaaludni..ez már kb fél éve így megy..mikor fog végre rendesen aludni?
4 hónaposan ár aludt 9-9és fél órákat egyben,de aztán kezdődött a fogzás..8 hós kora óta meg üvölt,ha éjjel megébred és nem lát,így most mellettem alszik,de ez sem jó igazán,mert én sem tudok így pihenni rendesen,csak szoptatás szempontjából kényelmesebb.
nálatok hogy volt?

6

Hogyan adagoljam a tápszert a babámnak?

2 hónapos, csak tápszeres. Eddig 130ml-t evett, 3 óránként. Pár napja azonban észrevettem, hogy nem igazán bírja már ki a 3 órát, 2,5 óránál tovább nem lehet neki elhúzni az időt. Viszont nem nagyon merek adagot emelni, mert így is nagy súlyú, 6 kg fölött van már. 2 lehetőség van. Vagy 2,5 óránként etetem 130ml-vel, vagy adagot emelek, és 160 ml-t adok neki 3 óránként. Melyik a jobb szerintetek? Hogyan csináljam? Köszönöm.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!