Találatok a következő kifejezésre: Három hónapos babám, érdemes most venni (1 db)

Három hónapos a babám, érdemes most venni pihenőszéket neki?

Mert már a hordozóban nem érzi mindig jól magát,és lassan kicsi lesz neki,nem tud benne úgy mozogni,és a kérdédem az h ha most megveszem neki a pihen?széket akkor azt meddig tudja majd használni?Nem lesz felesleges mondjuk 2-3hónap múlva amikor már majd mászik vagy ilyesmi??Nem felesleges pénzkidobás?Meddig használhatja a baba,mert fogalmam sincs ha kinövi a hordozót akkor mibe rakjam majd!Mert feküdni nem igazán szeret-szóval a kiságyban sosincs igazán el,csak aludni szokott benne,úgyhogy én a járókát/utazóágynak hívják újabban/ is csak akkor fogom használni ha már majd pakolászik meg eljátszik egyedül,mert elég kicsi lakásban lakunk és nem tudom megoldani h mindent eltegyek a kezeügyéb?l!

Legjobb válasz: inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó,mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos,hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.

inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó, mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos, hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.
Szia, az én lányom 6 hetesen kapott ajándékba Chicco pihenõszéket. Aznap volt az elsõ alkalom, hogy nem sírt úgy, hogy nem volt kézben. Most 6 hónapos és mégmindig nagy sláger :-) Ha fõzök, mosogatok, mindig abban ül kint velem a konyhában, ha nem rögzítem az alját, akkor annyira bele tud jönni a játékba, higy saját magát ringatja. Én nagyon szeretm, és van keresztben a tetején egy pánt, amirõl játékok lógnak le, és azzal is az elejétõl fogva játszik.
Nekem vizszintesre is hajtható van az elsõ perctõl!!! Nagyon hasznos, jobb, mint a hordozóban! Örülök, ha a hordozót csak az autóban használjuk, mert az biztonságos (Römer) de kényelmetlen... Már vehetsz, és javaslom a vizszintesbe is dönthetõt, mert ha elalszik benne, nincs gondod, csak vizszintesbe teszed :)
Még pont ideális ez az idõpont. Aztán lassan aktívabb lesz. 1-2hónapig tudjátok szerintem csak használni.
az enyém is chicco nagyon jo 15 kg ig lehet használni.szerintem vegyél használtan is lehet babaszoba.hu
Szia! Most vettük akciósan a Brendonban 8990 ft-ért (kupon az anyák lapjában). A kislányom 8 hetes egy hete használjuk imádja. 5 fokozatban dönthetõ, teljesen vízszintesre állítható.stabilizálható, de van ringató funkciója is, hauck márkájú.
Szia! Az én lányom 9 hetes és akkorákat alszik a pihenõszékben, hogy csak na. :) ) Napközben õ sem marad meg a kiságyban és ez a szék nekünk megváltás volt a sok sírdogálás után! Meg ugye lassan elkezdi érdekelni a világ és nem mindig fogja értékelni, ha vízszintesen fekszik. A szék meg állítható.
szió azért arra figyelj, h ne túl sokat legyen benne-mert akkor nehezebben tanul meg mozogni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kis közvélemény kutatás, egy cikk alapján. Mennyi volt a babád és a te születési súlyod?

Régebbi cikk:

34

Espumisan és Infacol közt mi a különbség?

Két hetes szopis babám nagyon hasfájós, 3 napja kapja az Espumisant, de nem látom, hogy használna. Infacol hatóanyaga elvileg ugyanaz, van értelme kipróbálni? Miben más? (Védőnénim ajánlotta az angol vizet, de csak egy hónapos kortól)

8

Hasfajos Kisbabam, ha 1, 5-2 orankent szopizik akkor is minden etkezes elott adjak neki infacolt? Nem tul gyakori?

5

Mit lehet játszani egy 4-5 hónapos babával? Minden ötlet érdekel!

Lányom 4,5 hónapos, érdeklődő baba, de minden elfoglaltságra ráun 5 perc után... szoktam neki bábozni a plüsseivel, csörgőt adok a kezébe, énekelgetek neki, naponta hatszor körbejárjuk a lakást, megnézegetjük a polcon a színes könyveket, "repülőzünk", de délutánra teljesen kifogyok az ötletekből, kicsit el vagyok keseredve..

8

Miket főztök ebédre 1, 5 év körüli babátoknak? Van még valaki aki külön főz neki?

Adjatok néhány ötletet, mit lehetne főzni, ami egészséges, sok vitamin van benne? Konkrét receptek érdekelnének. Lehet Nektek fura, de én még külön főzök neki még mindig, leginkább főzelékeket pl. brokkoli, karfiol, finomfőzelék, kelbimbó, spenót, sóska stb. tehát inkább zöldségekből, 2 okból egyrészt mert még 1 évesen 1 foga volt, most már 9, másrészt, hogy ezeket egészségesebbnek tartom, mint amit pl. mi eszünk pl. túrós tészta, rakott krumpli stb. Remélem értitek mire gondolok, azt tartom szem előtt, hogy elég vitamint vigyek be neki, amúgy jó evő, mindent megeszik amit főzök neki ugye főként főzelékeket, persze evett már nokedlit husival is. Túlzásba viszem, hogy még külön főzök neki szerintetek?

9

Adnátok lányotoknak a Magdaléna nevet?

Vezetéknév Uszkay

10

6 és fél hónapos kislányom folyton állni akar, ez baj?

Kb. 1 hete állt fel és azóta folyton állni akar, alig mászik...Ez baj? Vagy fog még mászni is?

2

Mikortól kell megtanulnia egyedül enni?

Kis falatokat a szájába rakja, de a főzeléket még nem adom úgy neki, hogy kanalazza magának. Próbálom tanítani neki, hogy fogja a kanalat, de nem érdekli. 17 hónapos.

6

Most akkor hogyan foglalkozzak vele?

Kezdő anyuka vagyok, első gyermekkel, tele kérdésekkel. Most múlt nemrég 8 hónapos a kicsim, és épp az foglalkoztat, hogy mennyit "kell" foglalkozni egy ilyen csöppséggel, és mennyit "kell" magára hagyni. Olvasok ezt-azt, és az egyik helyen azt írták, hogy nagyon fontos, hogy az ilyen idős kisbabákat ne zavarjuk meg, ha jól elvannak magukban. Szuper, viszont az én kicsim elég sűrűn elvan.. viszont én meg szeretném őt tanítgatni erre-arra, hogy mi micsoda, mit mond a boci, meg ilyenek :) amikor odaülök hozzá, akkor leginkább az ölembe bújik, majd megy a dolgára :) olyankor azért nyugodtan mondjam neki a dolgokat? Tudom, hogy sok nagyon okos anyuka van itt.. na nem az ő tanácsukra vagyok kíváncsi :) hanem azokéra az anyukákéra, akik esetleg hasonló dilemmákkal küzdöttek/küzdenek.. Ti hogy csináljátok, csináltátok?

6

Tényleg hiszti lenne? A 3 hónapos kislányom kb 1 hete nagyon sírt és mikor letettem a pelenkázóra felhúzta a két kis kezét, ökölbe szorította és megdermedt! Nézett előre és egy kicsit hunyorított!

Néhány másodperc volt az egész, hirtelen megijedtem és ráfújtam és utánna sírt tovább!!!ez már másodjára fordult elő, azelőtt ugyanígy csinálta, csak az apja kezébe! De a keze nem remegett, de mintha nem is vett volna levegőt!!! Ma voltunk a dokinál elmeséltem neki, és el§őnek elgondolgozott, h adjon e beutalót, mert ez lehet epilepszia, de mikor azt mondtam, h ugye előtte sìrt, akkor azt mondta doki, hogy ez csak hiszti! Nagyon rendes doki, de szerintetek tényleg hisztizik egy 3 hónapos baba? Azt mondta, ha legközelebb csinálja, vegyem fel kamerával..... aggódom nagyon!!!!!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!