Találatok a következő kifejezésre: Három hónapos babám, érdemes most venni (1 db)

Három hónapos a babám, érdemes most venni pihenőszéket neki?

Mert már a hordozóban nem érzi mindig jól magát,és lassan kicsi lesz neki,nem tud benne úgy mozogni,és a kérdédem az h ha most megveszem neki a pihen?széket akkor azt meddig tudja majd használni?Nem lesz felesleges mondjuk 2-3hónap múlva amikor már majd mászik vagy ilyesmi??Nem felesleges pénzkidobás?Meddig használhatja a baba,mert fogalmam sincs ha kinövi a hordozót akkor mibe rakjam majd!Mert feküdni nem igazán szeret-szóval a kiságyban sosincs igazán el,csak aludni szokott benne,úgyhogy én a járókát/utazóágynak hívják újabban/ is csak akkor fogom használni ha már majd pakolászik meg eljátszik egyedül,mert elég kicsi lakásban lakunk és nem tudom megoldani h mindent eltegyek a kezeügyéb?l!

Legjobb válasz: inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó,mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos,hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.

inkább kölcsön kérj, ha anyagiakról van szó, mert ha a baba ülni tud majd pár hónap, nem biztos, hogy érdekli a pihenõszék. inkább járókát vennék, az késõbb is jó lehet.
Szia, az én lányom 6 hetesen kapott ajándékba Chicco pihenõszéket. Aznap volt az elsõ alkalom, hogy nem sírt úgy, hogy nem volt kézben. Most 6 hónapos és mégmindig nagy sláger :-) Ha fõzök, mosogatok, mindig abban ül kint velem a konyhában, ha nem rögzítem az alját, akkor annyira bele tud jönni a játékba, higy saját magát ringatja. Én nagyon szeretm, és van keresztben a tetején egy pánt, amirõl játékok lógnak le, és azzal is az elejétõl fogva játszik.
Nekem vizszintesre is hajtható van az elsõ perctõl!!! Nagyon hasznos, jobb, mint a hordozóban! Örülök, ha a hordozót csak az autóban használjuk, mert az biztonságos (Römer) de kényelmetlen... Már vehetsz, és javaslom a vizszintesbe is dönthetõt, mert ha elalszik benne, nincs gondod, csak vizszintesbe teszed :)
Még pont ideális ez az idõpont. Aztán lassan aktívabb lesz. 1-2hónapig tudjátok szerintem csak használni.
az enyém is chicco nagyon jo 15 kg ig lehet használni.szerintem vegyél használtan is lehet babaszoba.hu
Szia! Most vettük akciósan a Brendonban 8990 ft-ért (kupon az anyák lapjában). A kislányom 8 hetes egy hete használjuk imádja. 5 fokozatban dönthetõ, teljesen vízszintesre állítható.stabilizálható, de van ringató funkciója is, hauck márkájú.
Szia! Az én lányom 9 hetes és akkorákat alszik a pihenõszékben, hogy csak na. :) ) Napközben õ sem marad meg a kiságyban és ez a szék nekünk megváltás volt a sok sírdogálás után! Meg ugye lassan elkezdi érdekelni a világ és nem mindig fogja értékelni, ha vízszintesen fekszik. A szék meg állítható.
szió azért arra figyelj, h ne túl sokat legyen benne-mert akkor nehezebben tanul meg mozogni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet Bp. -en nagykerben pelenkát venni? Jelentősen jobb ára van, mint a boltokban?

2

Érdekes kérdés: ha valakinek babák vannak a bögréjén, az utalhat arra, hogy babát szeretne?

Még nincs gyereke egyébként ennek az illetőnek...

4

Milyen pelenkát ajánlotok mit vegyek az újszülött babámnak?

7

Segítség! Nem tudok eljönni GYESre! Szülés után rögtön munkába kell álnom, hogy készüljek fel rá?

Sajnos úgy alakult, hogy lehet még a hat hetet sem tudom kivárni. Férjem munkanélküli lett, én keresek többet. Visszavennének teljes állásba.

Erre hogyan lehet felkészülni? Még van egy hónapom szülésig, de még most is dolgozom...

9

Meg merjem venni ezt a babakocsit?

http://aprod.hu/hirdetes/peg-perego-pliko-p3-pramette-babako..

Mennyire lehet téliesíteni?

13

Kisbabám kúszását meg kellene mutatni egy Dévényesnek?

A kislányom 8 hónapos,olyan gyorsan kúszik mint a villám,de nem régen mikor itt volt a védönöm mondta h nem mindig hajlitja be a jobb lábát mikor halad.Azt mondta lehet csak rosszul tanulta meg a dolgot és tornáztassam hogy hátha belejön.El is kezdtem ez volt két hete,viszont még most se mindig hajlitja be a lábikót kuszi közben.Eddig minden rendben volt,már ülni is tud magától és olykor pár lépést már mászik is.Mindenképpen elvinném tornára(biztos ami biztos) csak arra lennék kiváncsi h másnak is volt e ilyen,és ha igen mit mondtak rá vagy mit kellet csinálni a picivel??

2

Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?

Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.

Veletek hogy volt?

46

Milyen gyakran vásárolsz a Brendonban? Mit érdemes ott venni?

7

Ha ülve kakál a 10 hónapos kislányom hogy lesz a háta nyakig szaros? Mindig meglepődök ezen.

11

Frontérzékeny lehet?

11 hetes picim 1 hete alig eszik, aluszékony. Főleg a hétfő és a mai nap ilyen. A 800 ml helyett jó, ha 400 ml-t megeszik. Amúgy más baj nincs vele, hétfőn látta az orvos, az oltást elhalasztotta, hátha kialakul valami betegség...de nem. Csak nyűgös , alszik és órákig képes cicin lenni és cseppeket enni. Remélem csak frontérzékeny..vagy van más ötletetek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!