Találatok a következő kifejezésre: Három hónapja le (12 db)

A felmondási időm 55nap, ha le kellene dolgoznom akkor heti 5nappal kellene számolni? Az majdnem három hónap! Ha nem kell ledolgoznom akkor az nincs két hónap sem! Nem dolgozom le de miért nem kapom meg érte a három havi átlagkeresetemet?

Legjobb válasz: A felmondási idõt naptári napban kell érteni, nem munkanapban. Ha Te mondtál fel, és a felmondási idõ egy részétõl eltekintenek, akkor arra az idõszakra nem jár bérezés. Ha Neked mondtak fel, jár a felmondási idõ, amelynek felér a munkáltató köteles a munkavégzés alól felmenteni a kívánságodnak megfelelõ idõben és részletekben. Ilyen esetben a felmentési idõre is jár az átlagkereset.

A felmondási idõt naptári napban kell érteni, nem munkanapban. Ha Te mondtál fel, és a felmondási idõ egy részétõl eltekintenek, akkor arra az idõszakra nem jár bérezés. Ha Neked mondtak fel, jár a felmondási idõ, amelynek felér a munkáltató köteles a munkavégzés alól felmenteni a kívánságodnak megfelelõ idõben és részletekben. Ilyen esetben a felmentési idõre is jár az átlagkereset.
Ha jól értem akkor 3 hónap a felmondási idõd, de csak 2 hónapot dolgozol le, mert 1 hónapot a cég elengedett?? Ha így van akkor miért is fizetnének 3 hónapot? Csak annyit fizetnek amennyit le is dolgoztál. A cégnek 3 hónap felmondási idõ jár.De a cég úgy döntött, hogy 2 hónap felmondási idõ elég nekik, és elengedik az 1 hónapodat.De nem köteles kifizetni.Ha arra is kell a pénz, akkor jelezd a cég felé, hogy neked szándékodban áll a teljes 55 napot ledolgozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tehát a felmondási idõ nem munkanapban értendõ.A második válaszban van lényeg.

Hogyan fogyhatok le harom honap alatt 25 kg-t de semmi pirula, vagy vegyszer segitsegevel. Valaki javasolna egy jo fogyokurat?

Legjobb válasz: Max. 12 kg-t tudsz fogyni zsírból 3 hónap alatt. Ha ennél több megy le,az víz-és izomveszteség,minek következtében úgy fog állni rajtad a bõr, mint tehénen a gatya.A megfelelõ "fogyókúra" neve: minõségi táplálkozás.

Max. 12 kg-t tudsz fogyni zsírból 3 hónap alatt. Ha ennél több megy le, az víz-és izomveszteség, minek következtében úgy fog állni rajtad a bõr, mint tehénen a gatya.A megfelelõ "fogyókúra" neve: minõségi táplálkozás.
Ez így van, lassú fogyásnál a kinyúlt bõr igazodik mindig visszafeszesedik kicsit, gyors fogyásnál soha az életbe nem lesz feszes a bõr többé legfeljebb mûtétileg.
Este 6 utàn màr csak fehèrjèt egyèl ès tornàzz egy picit hetente kb 3szor minimum.
Ha olyan életet élsz, mint egy hajótörött, akkor talán sikerül, de akkor éppen úgy is nézel ki a végén, mint egy hajótörött... Nem kicsit lenne káros a szervezetedre. Értelmesen max havi 3-4 kilót, de a végén még inkább kevesebbet tudsz leadni.
Egyféle módon tudsz hatékonyan fogyni: mindig kevesebb kalóriát vigyél be annál, amennyit lemozogsz. Egyél nyugodtan naponta többször, kevesebbet, és sportolj sokat. Ez a titok nyitja. :)

Három hónap alatt le lehet adni 10-15 kilót? Ha igen, milyen módszerrel?

Legjobb válasz: Ha 15-t nem is 10-12-t le lehet. Heti 0,5-1 kg fogyás a reális, azzal kell számolni. A módszer egyszerû: sport+megfelelõ táplálkozás. Több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel.

Ha 15-t nem is 10-12-t le lehet. Heti 0, 5-1 kg fogyás a reális, azzal kell számolni. A módszer egyszerû: sport+megfelelõ táplálkozás. Több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel.
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, igazából nekem 2, 5 hónap alatt kellene 10 kg-ot fogynom. Az oké, hogy sport, de milyen? Futás? Felülés?
Én voltam az elsõ válaszoló. A futás tökéletes sport a fogyáshoz, amit még otthoni tornával kiegészítve biztos az eredmény. A neten a futás lehet találni edzéstervet, ugyanúgy otthon elvégezhetõ tornagyakorlatokat is. Ha nem találnátok megfelelõt küldhetek linkeket. De hangsúlyozom a fogyáshoz a sport mellett a táplálkozás reformja is szükséges. A táplálkozással kapcsolatban figyelni kell a következõre: együnk teljes kiõrlésû péktésztákat, sovány húsokat (csirke, pulyka, hal), sok zöldséget és tejterméket. A gyümölcs fogyasztással kapcsolatban arra kell figyelni, hogy inkább a nap elsõ felében fogyasszuk õket. Jah és még fontos, hogy naponta 5-ször étkezzünk, mindig keveset, és lefekvés elõtt 3 órával étkezzünk utoljára.
A kérdező hozzászólása: Fúúúú, király, akkor jó úton haladok!!:D:D:D Nem voltam benne biztos, hgy amit csinálok az jó, és hogy lesz-e belátható idõn belül eredménye. Köszönöm!!!!!!:D
A legkevésbé egészségtelen fogyókúrás sport a szobabiciklizés. A futás azért lehet káros, mert aki fogyózik az jó eséllyel túlsúlyos, a futás pedig hosszú távon kárt fog tenni a bokájában. Alattomosak ezek az ízületi betegségek, nem aznap, de még csak nem is biztos, hogy abban az évben lesz bajod belõle hanem lehet, hogy csak 10 év múlva. Persze ha nem megoldható a szobabiciklizés, akkor a futás is jó alternatíva :)

Milyen egészségügyi ellátás jár nekem ha lejárt a munkanélkülim és még mindig nincs állásom? Három hónapja járt le.

Legjobb válasz: Ha kapod az aktív korúak ellátását,vagy valami ilyesmi a neve (kb 22000 ezer forint), biztosítottnak számítasz.Ugyamúgy bármilyen ellátásra jogosult vagy,mind az aki dolgozik

Ha kapod az aktív korúak ellátását, vagy valami ilyesmi a neve (kb 22000 ezer forint), biztosítottnak számítasz.Ugyamúgy bármilyen ellátásra jogosult vagy, mind az aki dolgozik
Az egészségügyi szolgáltatási járulékkötelezettség mértéke jelenleg havi 6390 Ft. Ezt más is fizetheti utánad. Szerzõdést kell kötni a helyi APEH-nál, õk pontosan megmondják, mikortól vagy erre kötelezett. Ellátást ugyan mindenképpen kap az is, aki nem dolgozik, nem tanuló és semmilyen járulékot nem fizet, de késõbb adók módjára büntetõkamattal behajtható. "A törvény ismeretének hiánya nem mentesít a büntetés alól" Szívesen írtam volna kellemesebbet, de ez a helyzet. Remélem, mielõbb találsz munkát!
Dehogy bunkó.Õ csak a kormány állásfoglalását fogalmazta meg.
Bármilyen jár, mert ellátnak, de a NAV felé fizetni kell havonta az egészségügyi hozzájárulást, amit utólag is behajtanak majd a 3 hónapra.
Mehetsz orvoshoz de majd fizetned kell, hacsak nem fizeted havonta a tb-t
"Kedves" lesli92 ! Bár nem az én kérdésemre válaszoltál ( ne is tedd ha lehetséges...) muszáj reagálnom a nem éppen építõ jellegû, de annál inkább elõítéletes, undorodó, és a magasabb rendûség tudatában írt válaszodra! 19 éves korom óta dolgozom, most 34 vagyok. Márciustól nem lesz munkám. Soha nem folyamodtam sem munkanélküli sem másmilyen állam által finanszírozott támogatáshoz. Most majd megteszem. Még csak nem is azért szûnt meg a munkaviszonyom mert rosszul dolgoztam, mindössze megszûnik a a munkáltatóm azon telephelye ahol dolgozom. Tavaly kialakult egy meglehetõsen maradandó betegségem, amivel több hónapig is betegállományban voltam, és a betegség ettõl persze nem múlt el, csak stagnál, és ezen az sem változtat hogy munkanélküli leszek-e avagy sem, és akkor is kell majd orvoshoz járnom ha másért nem azért, hogy legalább felírják a gyógyszereket... Szerinted pedig az ilyen ember "dögöljön meg". Ami azért is érdekes, mert bár valóban a kormány is ezt üzeni a rokkantaknak, a munkanélkülieknek és mindenkinek aki nehézségekkel küzd, intézkedéseik alapján rengeteg ember került most az utcára, és bizony nem a kvalitásaikkal vagy a munkavégzésükkel volt a baj, ám a rosszból nekik is kijut. Én azt üzenném neked, hogy vannak az életben dolgok amiket az ember nem lottón nyer, és bár soha nem szoktam rosszat kívánni másoknak, neked remélem meg adja a sors, hogy egy ici-picikét megtapasztald azt amirõl, most olyan nagyképûen, valószínûleg a biztonság kellõs közepébõl ítélkezel.
Ez a lesli92 valóban akormányhozzáállását KÉPVISELI !!!! Igazi MAGYAR ellenes !!! Idegen ajku a neve is ezt mutatja nem MAGYAR !!! Betolakodó !!!
bocsi, hogy közbeszólok..de laslie92 te normális vagy???hogy lehet ilyet írni??bunkó..
Menj el dolgozni és ingyenes ha nem akkor meg dögölj meg!
Bármilyen, be kell menned a helyi önkormányzathoz, és ha kéred szociális alapon õk fizetik. Öcsémnek is így van, mert ahol dolgozik nincs bejelentve 3 éve már. A volt páromnak is egyszer ezt Én intéztem el. Hogyan fizetné valaki maga után a TB-t ha nincs munkája.
Ja! És "kedves leslie! Bizonyára bûnös vagyok, mert a rokkant nyugdíj helyett inkább a munkát szeretném választani, ellenben mivel a munkaerõpiac úgy rossz ahogy van, bizony szükségem van támogatásra, amíg "révbe" nem érek. Ja! És ahhoz, hogy révbe érjek, a jelenlegi állapotomban orvosra is szükségem van, mert anélkül nagyon lerobbanok, és akkor nem lesz állásom, úgy meg a te gondolatodat követve nem tudok a gazdaságba beletenni semmit. Ha annyira racionális vagy, akkor valóban gondolkodj úgy. És nem én vagyok az egyetlen akinek hasonló a helyzete.

Ha két három hónapig nem hagynék ki egy hetes szünetet két levél (havi adag) fogamzásgátló bogyó közt, akkor más hatással lesz a szervezetre?

El?fordulhat ha normális szedés alatt nem, akkor a folyamatosabb szedés következtében híznék t?le? Gondolom a megvonásos vérzés is elmaradna, vagy csúszna.

Legjobb válasz: Volt egy cikk pár éve az egyik újságban, miszerint akár éveken keresztül is lehet szedni a fogamzásgátlót folyamatosan, szünetek nélkül. Az orvosi vélemények mind egyöntetûen amellett voltak, hogy tönkrevágja a szervezetet.

Volt egy cikk pár éve az egyik újságban, miszerint akár éveken keresztül is lehet szedni a fogamzásgátlót folyamatosan, szünetek nélkül. Az orvosi vélemények mind egyöntetûen amellett voltak, hogy tönkrevágja a szervezetet.
Megvonásos vérzés nincs (hiszen nem vonod meg a hormont). Egy idõ után viszont szerintem a nyálkahártya elöregszik és leválik, köztivérzéssel. Nekem azt mondta a nõgyógyászom, hogy lehet ilyet csinálni, de csak egy szünetet lehet kihagyni, és az is csak évente 1-2-szer, ha feltétlenül nagyon szükséges. Szerintem nem híznál, azzal nincs összefüggésben.
A kérdező hozzászólása: igazából a testre ható változások érdekelnek, nem is a vérzés
A kérdező hozzászólása: cypromixet szedek, mivel PCO m van
08:45 Bocsi, de te sztem félreértettél vmit:) nem hiába mondják az orvosok h évente 1-2szer lehet azt csinálni, hogy tovább szeded a bogyót, tehát nincs 7 napos szünet. Amit te olvastál tuti arra vonatkozik h évekig lehet szedni fogamzásgátlót, szünet nélkül(amit félreértettél, ez másik szünetre vonatkozóan írják), magyarul úgy h nem szünetelteti az ember 1-2 hónapra vagy akár többre
A kérdező hozzászólása: köszi! De van megvonásos vérzés, azért hívják így, mert peteérés nélkül vérzel, azaz nem menstruálsz, csak megvonásos közti vérzésnek nevezik. A közti meg csak az, hogy két levél között az egy hetes szünetben. Nekem ezt doki mondta és olvastam is. Kérdés az, hogy menzikor, vagy vérzéskor a szervezet méregtelenedik, és ha folyamatosan szedek be több levéllel, akkor nem fog méregtelenedni, és ez ártalmas lehet?
Mindenképp csak egyszer csináld ezt, maximum kétszer, de ne egymás után sztem...orvosodat kérdezd meg azt a legbiztosabb
Szia.Nem akarlak elkeseríteni, de valószínû csak a peteérésedet érzed.De akkor most mindent bele!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is erre tippeltem :-) Akkor most hajrá... Csak fura mert eddig nem éreztem ilyet. Három hónapja hagytam abba a gyógyszert, lehet hogy most van elõször rendesen peteérésem?

Három hónapja feküdtünk le a barátommal, mindig védekeztünk (gumival) de most nem jön meg. Iszonyatosan meg vagyok ijedve. Már megvoltak a szokásos előjelek megnőtt a cicim, hisztis voltam. De nem jött meg. Ugye nem vagyok terhes?

Sosem volt rendszeres a mensim.. de már nem tudom h a stresszt?l nem jön meg vagy baj van..Ha a barátom elélvez mindig abbahagyjuk.. akkor nem vagyok etrhes ugye.. ?

Legjobb válasz: jahj és azt kifelejtettem hogy néhány napja fehérfolyásom sincs..

A kérdező hozzászólása: jahj és azt kifelejtettem hogy néhány napja fehérfolyásom sincs..
nem jó a kérdés! Ha három hónapja voltatok együtt utoljára akkor már tudnádha baba van, vagy mi az hogy 3 hónapja???
Ugyanilyen problémám van nekem is: 10 éve menstruálok, sosem volt rendszeres, de a doki nem tud vele mit csinálni, mert fogamzásgátlót nem szedhetek véralvadási probléma miatt. Azt mondta, az elsõ szülés után majd rendezõdik... :P Ezért a párommal mi is gumival védekezünk, még mindig ez a legbiztosabb (nem bízom a különbözõ spermicid habokban, krémekben, mióta egy barátnõm ezek mellett lett terhes). Párszor én is beijedtem már, mint most te, csináltam tesztet, ami persze mindig negatív lett. Ezt javaslom neked is! :) Egyébként meg ha szedhetsz tablettát, szerintem írass fel a dokiddal!
Ha eddig sem volt rendszeres a menszid, akkor sztem ne legyél ennyire megijedve, hisz lehet, hogy csak a stressz miatt késik. Ha vennél tesztet, talán megnyugodhatnál. Csak nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltam három hónapja elõször azóta rendszeresen.. !

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.
Ez sajnos genetika.
Valahol olvastam itt a net-en egy doktornõ írta, hogy a liszté-érzékenység gyengébb formában jelentkezhet elhízásban, és elsõsorban aránytalan pocak-méretben is. Akik sok mindent elkövetnek, hogy lefogyjanak, (fõleg pocakról) és nem sikerül, célszerû egy ilyen jellegû bevizsgálást kérniük. De megoldás lehet az is, ha a búza-lisztbõl készült termékek fogyasztását hanyagolják, és ez esetben is megoldódhat a problémájuk.
2-es vagyok! Keress rá a glutén-mentes táplálkozásra. Azok között találtam valahol ennek a doktornõnek az írását. Egyébként egy ismerõsöm közel 100 kg-ról 5-6 hónap alatt fogyott vissza cca 75-re, amikor átállt a gluténmentes kajákra. Mellette semmi torna, stb. csak rendelte az ilyen kész-ételeket, házhoz vitték-viszik neki, és azt eszi.
az egy dolog, hogy te mit látsz, meg egy másik, hogy mit mutat a mérõszalag. minden hónap elején mérj testrész kerületeket és testzsír százalékot. ezekbõl vonhatsz le értékelhetõ következtetést. avatatlan szemet a tükör csak félrevezet. a has edzés meg a hasfal erejének növelésére való, nem lesz tõle kisebb. szülés után jó gyakorlat még a területre a hasbehúzás jóga gyakorlat a megnyúlt izomszalagok rugalmasságának javítására. ami még jól jöhet és ráguglizhatsz- kalóriadeficit jelentése, szálkásító diéta, aerob edzés.

Anyuka/szülőtársaim? 1. Három éves a fiam, Kb.4 hónapja, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné, a dühét úgy vezeti le, hogy engem és a férjemet üt és rugdos, a következő szavak kíséretében:utállak, végeztem veletek, takarodj innen, buta vagy.

(mi nem beszélünk így vele, sem egymással, a vitáinkat is magunk között intézzük el az urammal).Sem a mesemegvonás, játékelrakás, menj a szobádba gondolkodni, ezt nem teheted meg kisfiam a szüleiddel, nasimegvonás nem segített. Adalék, hogy a lányunk 3 hónapja született, de ő ezt már előtte elkezdte csinálni, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné. Verést ne ajánljatok, azt én nem csinálom (engem kiskoromban gyakran megvert anya, néha ok nélkül is, és még mindig élénken emlékszem rá). Mit tegyünk, nagyon el vagyunk keseredve.A bölcsiben mintagyerek.Alapvetően jó humorú,imádja a könyveket,dinókat,sárkányokat,legókat,kirakókat.A kicsire és néha rákiabál,hogy utállak Blanka,de inkább puszilgatni szokta. 2.Ehhez társul,hogy senkinek nem hajlandó köszönni,pl.liftben lakótársaknak,és olyan is volt már,hogy kiszállt valaki a liftből,és rávágott a táskájára,de olyan is,hogy idegeneknek mondta,hogy buta vagy.3.Ami még fájó pontunk,hogy nem engedi magát szeretgetni.Van valakinek ilyen gyereke?Mi imádjuk őket,picinek (is) állandóan puszilgattuk,dajkáltuk őt,16 hónapos koráig szoptattam,külön szobában altattuk,soha nem akart köztünk aludni,de én 1 éves koráig vele egy szobában aludtam.Mindig eltol magától bennünket.Annyira rossz érzés,hogy szeretnéd mindig ölelgetni,mert már 10 évesen úgysem fogja hagyni,később meg pláne nem,ő meg már pár hónapos korától nem tűri ezt.Tudom,hogy nem ismertek minden részletet,de kívülállóként hátha van 1-2 jó ötletetek.Úgy érezzük,bármit teszünk,hidegen hagyja,finom magyar szóval élve tojik ránk.Segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)

Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)
Nem lehet, hogy az is bántja, hogy neki bölcsiben kell lennie, amíg te otthon vagy a kicsivel? Simán fokozhatja ez nála az amúgy is jelen lévõ féltékenységet. Az utállak meg egyéb kifejezéseket is valószínûleg a bölcsiben szedte össze. Az, hogy ne köszön, önmagában nem tragikus, az ennyi idõsek jó része nem szeret köszönni. Minden alkalommal figyelmeztessétek, elõbb-utóbb csak elkezdi. Az már nagyobb baj, hogy idegenekkel durvul, de a megoldást nem tudom. :( A szülõ megütése szigorúan tilos!!! Sajnos nálunk is megesik szélsõséges esetben, én olyankor azonnak bezárom a nappaliba (gyerekrács van csak ott, szóval látom, mit csinál), és 3 perc "gondolkodás" után jöhet ki. Elég lágyszívû vagyok, de ebben a kérdésben zéró tolerancia van nálunk. Arra, hogy nem hagyja magát szeretgetni, nem tudok mit írni, sajnos.
Volt hogy csapkodot felém a lányom vagy a testvéreit harapta ütögete ere én büntibe rakom , és nem foglalkozunk vele .gyorsan leszokott rola .
Testverfeltekenyseg. Nem tudod megoldani, hogy kiveszed a bolcsibol? Mert biztosan tudja, hogy otthon vagy a tesojaval, o meg ugye ebbol ki van zarva, lehet, hogy ez is lecsapodik rajta. Jo otlet a kezlefogas, es szerintem az meg nem lenne veres, ha olyankor egyet racsapnal a kezfejere. Bar ha annyira ellenzed, akkor ne csinald, mert megerzi a vivodasodat. Esetleg ha nem javul a helyzet, nevelesi tanacsadoban kerhetsz segitseget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!