Találatok a következő kifejezésre: Három hónapja élesben (2 db)

Még csak három hónapja próbálkozunk élesben, de máris szét stresszelem magam, mert még nem jött össze, mit tehetnék, hogy ne stresszeljek? Meditáció? Egyéb gondolat átprogramozó tevékenység?

Bocsánat, a butus kérdésért! Tudom, hogy még korai a 3 hónap, épp ezért szeretnék nyugodtabb lenni és nem összetörni, amikor látom az alacsony h?met :(

Legjobb válasz: Mások hogyan kezelték a kezdeti nehézségeket?

A kérdező hozzászólása: Mások hogyan kezelték a kezdeti nehézségeket?
Szia, annó nekem is mondták hogy mérjem a hõmérsékletet. Na és az tényleg stresszelt: ott pihent a hõmérõ az ágy mellett és ahogy kipattant a szemem...
A kérdező hozzászólása: Én pont ugyanezt teszem! Neked hogyan sikerült megnyugodnod?
Szia! Saját tapasztalat:Felejtsd el a hõmérõzést, a mell vizsgálatot stb...ettõl hülyültem be én is.Kiszámoltam kb. mikor vagyok félidõnél, és abban a pár napban igyekeztünk minél többet szeretni egymást.Nem gondolkodtam azon, hogy vajon most sikerült-e, hisz az a páromat is lehangolta volna.Viszont aktus után kb.15-20 percig még fekve maradtam a fenekem alatt párnával.Addig beszélgettünk, cirógattuk egymást.Hidd el agyban dõl el minden.Nekem igy sikerült egy missed ab. és egy fél éves gyulladásos kezelés után. Sok sikert! 33 hetes km.
A kérdező hozzászólása: A hõmérõzést azért is folytatnám, mert ha netán valami oknál fogva tényleg nem jön össze bizonyos idõn belül, akkor a diagramok segíthetnek az orvosoknak. Nem? Legalábbis, én csak ezért csinálom, mert valójában két naponta együtt vagyunk a párommal.
Sehogy, én nem tudtam kezelni a kezdeti stresszt, sajnos. Az elsõ pár hónapban úgy voltam, mint te most, ez ellen SEMMIT nem tudtam tenni, annyira akrtam már a babát. Most, hogy 1, 5 éve nem jön össze, természetesen ugyan úgy akarom, de valahogy elmúlt ez a stresszelés magától, már úgy vagyunk, h jön, ha akar, mi megteszünk mindent, rajtunk nem múlik. Mielõbbi babásodást kívánok neked.
Ja, és sztem nem hõmérõzz, én is azt csináltam fél évig... teljesen feleslegesen kínoztam magam vele, doki két hormonvérvételbõl meg egy ultrahangból megmondja, h van-e, és mikor van peteérésed. Ne kínozd magad szerintem még ezzel is.

Három hónapja próbálkozunk élesben és azóta minden mensim erősebb és alvadt vér csomós (darabos). Ennek a két dolognak lehet valami köze egymáshoz?

Legjobb válasz: Szerintem nincs köze egymáshoz. Nem lehet hogy a fogamzásgátló tablettát hagytad el és azért?

Szerintem nincs köze egymáshoz. Nem lehet hogy a fogamzásgátló tablettát hagytad el és azért?
Szerintem lehet v.mi köze hozzá mert ez azt is jelentheti h mind 3 hónapban megtermékenyültél de a beágyazódás után nem tapadt meg ezért lehet alvadt vér darabos. (ilyen volt nekem is) De lehet hormonáis probléma is ami azt eredményezi hogy vastagabb a méh nyálkahártyája és ezért vannak a darabok. Szerintem keress fel egy orvost mert ez nem egy normális dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!