Találatok a következő kifejezésre: Három db van (3 db)

Van egy Vision ST-5B típusú startocaster gitárom. Három db singlecoil van benne. Szeretnék bele rakni egy humbuckert, de nem tudom hogy melyik single helyére rakjam? Igazándiból Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple hangzás lenne a cél.

Arra gondoltam hogy a nyakhoz kéne raknom.Nem igazán értek hozzá.Légyszi segítsetek.

Legjobb válasz: Inkább egy vagy kettõ humbuckert.Attól függ hogy hogyan tudom elérni azt a hangzást amit szeretnék.

A kérdező hozzászólása: Inkább egy vagy kettõ humbuckert.Attól függ hogy hogyan tudom elérni azt a hangzást amit szeretnék.
Általában a hídhoz szokták rakn.Lehet, hogy simán nem is tudsz beletenni humbuckert, mert a test kialakítása nem fogja lehetõvé tenni. Pl.: http://www.strat-talk.com/forum/attachments/diy-strat-forum/.. Csak érdekesség képen, ha jól tudom Tony Iommi leginkább P90-es hangszedõket használt, amik egytekercses hangszedõk.
Tegyél bele singlebuckert! Single coil méretû humbucker
Amúgy meg add el :D
Szerintem a hídhoz érdemes rakni, az én stratomban ott van egy single méretû humbucker, ttulajdonképpen 2 kábel átforrasztásával lehet olyanra kicserélni a meglévõ singlecoilt. Ha második humbuckert is rakni szeretnél bele, akkor azt a nyakhoz kellene. Viszont lehet, hogy mielõtt a pickupcserébe belevágnál, és pénzt költenél rá, érdemes rajta elgondolkodni, hogy nem érné-e meg ezt elpasszolni, és egy normálisabb gitárt venni némi plusz ráfordítással, mert ebbe kb akármilyen hangszedõt is raksz, azért a kívánt hangzástól messze fog állni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igazából maga a gitár alsó kategória de nagyon szép hangzása van így is!csak arra gondoltam hogy egy humbi még szebbet adna neki!akkor se lenne fender de lehet hogy egy picit lenne jobb hangja!és még egyszer köszi a válaszokat!
Hát nem lenne Fender, fõleg mert a Fenderekben is általában single van :D

Három db tabim van e havi levelemből még aztán 7 napos szünet. Abbahagyhatom most, hogy előbb megjöjjön?

Végleg szeretném abbahagyni a gyógyszert, mert óvszerrel akarunk védekezni... Viszont jöv? héten lesz a szülinapom és ha most abba hagynám el?bb megjönne, és addigra pont elmúlna. Három tabim van még, és az nagyon nagy gond lenne ha ma már nem szedném be és el?bb meg tudna jönni? Talán ett?l nem borul fel nagyon a hormonháztartásom. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha úgyis abba akarod hagyni akkor sztem nem baj ha nem veszed azt a 3tabit.Volt már olyan hogy nekem is elõre kellett hoznom a mensit és nem szedtem be az utolsókat és semmi bajom nem lett.

Ha úgyis abba akarod hagyni akkor sztem nem baj ha nem veszed azt a 3tabit.Volt már olyan hogy nekem is elõre kellett hoznom a mensit és nem szedtem be az utolsókat és semmi bajom nem lett.
Szerintem ha végleg abba akarod hagyni, akkor nem kell már beszedned a maradék 3 tabit! De gondold meg jól, mert az óvszer fele annyira sem biztonságos, mint a tabletta!
szia!igen elöbb meg fog jönni de, én nem ajánlom a gyógyszer abba hagyását ugyanis az óvszer nem meg bízható!!a fogamzásgátló tabletta áll az -sõ helyen a fogamzásgátlásban!!
bocs kihagytam az 1-est.
sztem simán hagyd abba. és jobb ha nem szedsz gyogyszert minden gyogyszer káros én szednék tabit az tutti

Hány db hárommal osztható háromjegyű szám van?

ezt hogy számoljam ki? mert van csomó ilyen feladat, de most nekikezdeni egyesével összeszámolgatni.. hogy csináljam? :D

Legjobb válasz: Egészen egyszerû :) Tehát: 3 jegyû számból 999-100+1=900 db van. (tehát:legnagyobb-legkisebb+1, ha egymást követõ számok). Minden harmadik szám osztható 3mal. Így 900/3=300 olyan 3jegyû szám van, ami osztható 3-mal. Remélem érted :)

Egészen egyszerû :) Tehát: 3 jegyû számból 999-100+1=900 db van. (tehát:legnagyobb-legkisebb+1, ha egymást követõ számok). Minden harmadik szám osztható 3mal. Így 900/3=300 olyan 3jegyû szám van, ami osztható 3-mal. Remélem érted :)
A kérdező hozzászólása: jaaaaaa, ennyi? tehát ha mondjuk 5 jegyût akarok, akkor pedig 5tel osztom el, stb? NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
A kérdező hozzászólása: de mi órán a 3 jegyû, öttel oszthatóra miért írtunk 152-t? :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!