Találatok a következő kifejezésre: Hányszor kell naponta a palástfű, (2 db)

Hányszor kell inni naponta a palástfű, ill. cickafark teát? Mennyi idő allatt fejtheti ki a hatását, ha kifejti egyáltalán?

Legjobb válasz: Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2,5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét,hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.

Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2, 5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét, hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.
2-3-szor naponta 2.5 dl. Azonban arra figyelni kell hogy kúra szerû használat esetén fejti ki legjobban jiotékony hatását. Mesi alatt tilos inni, mivel a cickafarkfû tea vérbõséget okoz. Én januárban kezdtem inni. Vettem egy csomag cickfarkot és egy csomag palástfû teát. kb 2.5-3 dl-s bögrébe egy-egy kanállal tettem és rá forró vízet. Miután elfogyottak a csomagok nem vettem újat. Majd ha most sem vagyok babás akkor mesi után újból veszek egy-egy csomagot. Így iszom is de tartok szünetet is. Arra kell figyelni a tea készítésénél, hogy fém eszközökkel ne érintekezzen, esetlegesen a mikor leszüröd. A hatását szerintem egyéneként változó idõ alatt fejti ki. Ja és egy 20 szemes E-vitamin is szedtem ebben a hónapban. Pár nap is kiderül, hogy mindezek segítettek-e vagy még várnom kell a babára.

Naponta hányszor kell inni a málnalevél, palástfű és cickafark teákat?

Legjobb válasz: Ihatom mind a hármat egyszerre minden nap? Mert elég érdekes a ciklusom általában a 23 napon barnás folyással kezdõdik a 25 nap van egy napos vérzésem majd megint barnázás van és a 28-30 nap közt jön meg de csak 1-2 nap majd pár nap barnázás megint.

A kérdező hozzászólása: Ihatom mind a hármat egyszerre minden nap? Mert elég érdekes a ciklusom általában a 23 napon barnás folyással kezdõdik a 25 nap van egy napos vérzésem majd megint barnázás van és a 28-30 nap közt jön meg de csak 1-2 nap majd pár nap barnázás megint.
hátén felvéltva ittam a ciklus elsö felében cickafark teát a második felében meg palást fû teát!a harmadikat én nem ittam!napi 2-3 csésze ajánlott!De csak egy tanács hogy ne idd öket egy nap mert mindegyiknek meg van a maga hatása!sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!