Találatok a következő kifejezésre: Hányszor kell naponta a (30 db)

Naponta hányszor kell öntözni a görögdinnye palántákat?

Most naponta 2x, reggel és este öntözöm ?ket.

Legjobb válasz: Alul remélhetõleg lyukas a cserép/pohár amibe ültetted, hogy a fölösleg ki tudjon folyni. Szerintem 3-4 naponta elég öntözni õket - éppen úgy, ahogy a szobanövényeidet öntözöd...

Alul remélhetõleg lyukas a cserép/pohár amibe ültetted, hogy a fölösleg ki tudjon folyni. Szerintem 3-4 naponta elég öntözni õket - éppen úgy, ahogy a szobanövényeidet öntözöd...

Naponta hányszor kell kóstoltatni a hozzátáplálás legelején?

Legjobb válasz: Mi is 3 hete kezdtük, én naponta kétszer adok neki, a 11 órás és a 3 órás evéskor.

Mi is 3 hete kezdtük, én naponta kétszer adok neki, a 11 órás és a 3 órás evéskor.
megkérdezhetem hogy a kóstoltatás mennyiségileg mit takar?én kb 1 hónap múlva kezdeném és fogalmam sincs.:) köszönöm
Szia!Én 3hete kezdtem el naponta 1x délben.
én 6-9 hós koráig csak délelõtt kóstoltattam, hogyha fáj a pocija véletlenül se estére jöjjön ki.
1x, maximum 2x. Én délután is megkínálom azzal, ami már bevált.

Naponta hányszor kell etetni a degut?

Legjobb válasz: Széna és táp korlátlan mennyiségben lehet elõttük. Akkor kell adni, ha elfogy.

Széna és táp korlátlan mennyiségben lehet elõttük. Akkor kell adni, ha elfogy.
Nekünk is van , és szénát , meg Degu kaját szoktunk nekik adni . Mi naponta egyszer szoktuk , de az azt jelenti , hogy egész nap van elõtte kaja .
Táp tényleg lehet elõtte állandóan? Nyuszik+ tengerimalik elõtt nem lehet, csak meghatározott mennyiség, a deguk ennyire mások lennének?
Elõzõ: Igen, ennyire mások. De több rágcsáló elõtt lehet korlátlanul, nem csak náluk. És légyszi, ha nem tudsz semmit a degukról, ne szólj bele!
Nekem is volt. A magkeveréket mi reggel és este adtuk kettõnek egy közepes maréknyival.. mi is rosszul jártunk mert ottmaradt ha sokat adsz.. ja és változatosan!! nekünk a végén majdnem nem evett semmit mert ugyanazt adtuk nekik és csak válogatott csak hát elfogy a kedvenc csemege..

11 hónapos babának hányszor kell mosni a fogát naponta?

Vagy elég az esti fürdésnél? KI hogy csinálja?

Legjobb válasz: Én minden étkezés után mostam. Az elmex-es tájékoztató szerint napi kétszer.

Én minden étkezés után mostam. Az elmex-es tájékoztató szerint napi kétszer.
Én örülök ha este meg tudom neki mosni, mert nem nagyon szereti...

Naponta hányszor kell inni a málnalevél, palástfű és cickafark teákat?

Legjobb válasz: Ihatom mind a hármat egyszerre minden nap? Mert elég érdekes a ciklusom általában a 23 napon barnás folyással kezdõdik a 25 nap van egy napos vérzésem majd megint barnázás van és a 28-30 nap közt jön meg de csak 1-2 nap majd pár nap barnázás megint.

A kérdező hozzászólása: Ihatom mind a hármat egyszerre minden nap? Mert elég érdekes a ciklusom általában a 23 napon barnás folyással kezdõdik a 25 nap van egy napos vérzésem majd megint barnázás van és a 28-30 nap közt jön meg de csak 1-2 nap majd pár nap barnázás megint.
hátén felvéltva ittam a ciklus elsö felében cickafark teát a második felében meg palást fû teát!a harmadikat én nem ittam!napi 2-3 csésze ajánlott!De csak egy tanács hogy ne idd öket egy nap mert mindegyiknek meg van a maga hatása!sok sikert!

Hányszor kell inni naponta a palástfű, ill. cickafark teát? Mennyi idő allatt fejtheti ki a hatását, ha kifejti egyáltalán?

Legjobb válasz: Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2,5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét,hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.

Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2, 5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét, hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.
2-3-szor naponta 2.5 dl. Azonban arra figyelni kell hogy kúra szerû használat esetén fejti ki legjobban jiotékony hatását. Mesi alatt tilos inni, mivel a cickafarkfû tea vérbõséget okoz. Én januárban kezdtem inni. Vettem egy csomag cickfarkot és egy csomag palástfû teát. kb 2.5-3 dl-s bögrébe egy-egy kanállal tettem és rá forró vízet. Miután elfogyottak a csomagok nem vettem újat. Majd ha most sem vagyok babás akkor mesi után újból veszek egy-egy csomagot. Így iszom is de tartok szünetet is. Arra kell figyelni a tea készítésénél, hogy fém eszközökkel ne érintekezzen, esetlegesen a mikor leszüröd. A hatását szerintem egyéneként változó idõ alatt fejti ki. Ja és egy 20 szemes E-vitamin is szedtem ebben a hónapban. Pár nap is kiderül, hogy mindezek segítettek-e vagy még várnom kell a babára.

Hogy kell hasznalni a szelcsovet? Meddig kell bedugni a babanak? A vastagabb vagy a vekonyabb veget? Naponta hanyszor lehet hasznalni?

Legjobb válasz: A vékonyabb végét dugd be neki max 2 cm-t, de elõtte krémezd be kivülrõl, hogy könnyen bemenjen. Nem tudom hányszor lehet. Az én kisfiam 3 hónapig üvöltött a hasfájás miatt, próbáltunk MINDEN hasfájás elleni készítményt, és csak ez jött be. Általában a kora esti órákban használtam nála, meg is könnyebbült. Jah és vigyázz, a pelenkára irányítsd a csövet, egy nagyobb pukival jöhet az eredmény is! Nálunk apa kezébe folyt a cucc. :) Kitartás! :)

A vékonyabb végét dugd be neki max 2 cm-t, de elõtte krémezd be kivülrõl, hogy könnyen bemenjen. Nem tudom hányszor lehet. Az én kisfiam 3 hónapig üvöltött a hasfájás miatt, próbáltunk MINDEN hasfájás elleni készítményt, és csak ez jött be. Általában a kora esti órákban használtam nála, meg is könnyebbült. Jah és vigyázz, a pelenkára irányítsd a csövet, egy nagyobb pukival jöhet az eredmény is! Nálunk apa kezébe folyt a cucc. :) Kitartás! :)
Azért arra vigyázz, hogy hozzászokhat a szervezet.

Hányszor kell ennem 1 nap, hogy hízzak? Én kb 4-5x eszek abból 1 a reggeli amikor elég keveset.1 szelet kenyeret kb és 1 a menza. Sok rizst és húst eszek de elég ennyi naponta?

Legjobb válasz: Ha hízni akarsz, akkor nem annyira a "hányszor" a kérdés, hanem az, hogy mit... A rizs és a hús nem hizlalós, ezt még fogyókúrázók is eszik. Nyomassad a kenyeret, a tésztát, pizzát, süteményeket. Ha beviszel egy nap 3-4 ezer kalóriát, akkor hamar felmennek a kilók. Amit te eszel, az édes kevés, én diétába többet eszek ettõl...

Ha hízni akarsz, akkor nem annyira a "hányszor" a kérdés, hanem az, hogy mit... A rizs és a hús nem hizlalós, ezt még fogyókúrázók is eszik. Nyomassad a kenyeret, a tésztát, pizzát, süteményeket. Ha beviszel egy nap 3-4 ezer kalóriát, akkor hamar felmennek a kilók. Amit te eszel, az édes kevés, én diétába többet eszek ettõl...
A kérdező hozzászólása: Általában azt eszek amit fõznek itthon, mindent eszek amit felsoroltál elég sokat...de 1 gramm háj se akar felmenni rám :s
nem kötekedésbõl kérdezem, de miért akarsz zsírt felszedni? ha túlságosan vékonynak érzed magad, látogass el egy konditerembe és súlyzózz! ha sportolsz, jobb lesz az étvágyad is. kaja terén pedig napi minimum öt érkezést javasolnék, amiben egészséges szénhidrátok [pl teljes kiõrlésû kenyér, barna rizs, zabpehely, hüvelyesek], szárnyashúsok, ha szereted, akkor halak, sok zöldség, gyümölcs, natúr tejtermékek és egészséges zsírok vannak. [olajos magvak, tengeri halak, olíva olaj, avokádó]. arra törekedj, hogy az elfogyasztott kaját beépítsd, ne arra, hogy lerakódjon zsírban. sokkal szebb, arányosabb alkatot tudsz kialakítani ezzel a módszerrel.
A kérdező hozzászólása: Heti 5 alkalommal szoktam edzeni és azt vettem észre hogy hetek alatt szinte minden lement rólam...amúgy se vagyok olyan nagydarab ( 189 cm , 69 kiló ) szerintem olyan 3-4 kiló lement rólam de nemigen látom hogy izomba visszajött volna :s
Én 183/60-61 kg vagyok. A téma engem is régóta érint/érdekel. 16 éves korom óta nem híztam semmit. Régebben voltam 64-64 is de hamar le is ment ha nem hányingerig ettem minden nap többször (megunom és bele fáradok) Ráadásul baromi kényelmetlen tud lenni sokat kajálni napjába többször folyamatosan. (ugyan azt) mert ugyebár nem abból áll egy fiatal élete, hogy otthon görnyedek egész nap. Immáron 23 és fél éves vagyok változatlan testtömeggel ja és amikor azt ígérgették annó, hogy majd 18-20 évesen fogok meghízni, nem jött be, leszoknék a kávéról (nem jött be) leszoknék a cigirõl nem jött be ugyanis már lassan 1 éve se nem cigizek még se híztam semmit és az évek is elteltek. Szóval ez az öregedés arányos hízás/leszoksz a cigirõl meghízol per zabálj sok tésztás kaját = baromság. Orvosnál is voltam (ugyan ezeket mondta és elhittem, de nem vált be) tömegem változatlan nem mozdul feljebb marad a 60-61kg bármit eszek/teszek. Kérdezd a szüleid ha még lehet? Én már csak az egyiktõl tudom sajnos megkérdezni. Mi célgból kellettem én annó a szocpol miatt? Mert akkor az most meglátszik ám, szeretet nélkül csak nyomós érvek végett kellettem. Szóval ha tök egészséges vagy akkor hála Istennek, (én is az vagyok) viszont ha szeretetet nem kaptál az életbe akkor semmi értelme ennek a hízok-nem hízok dolognak lelki hátulütõje is van.

Naponta hányszor kell etetni egy 13hónapos dobermannt? Sok okos azt mondja hogy 2szer 1, 5éves koráig, utánna 1szer. Mások azt mondják 1 éves korátol már elég 1szer. Mi a helyes?

Legjobb válasz: Elméletben lehetne már naponta 1× etetni. Gyakorlatban minden kutyának (illetve az emésztõ rendszerének) sokkal jobb, ha felnõtt korban is 2× kap enni. Különösen azoknál a kutyáknál, akik nagytestûek, mint õ is: a gyomorcsavar veszélye miatt. Anno az egyik kutyasulis ismerõsöm dobija is ebben pusztult el.

Elméletben lehetne már naponta 1× etetni. Gyakorlatban minden kutyának (illetve az emésztõ rendszerének) sokkal jobb, ha felnõtt korban is 2× kap enni. Különösen azoknál a kutyáknál, akik nagytestûek, mint õ is: a gyomorcsavar veszélye miatt. Anno az egyik kutyasulis ismerõsöm dobija is ebben pusztult el.
Akár naponta 4x is ehet. Nem ettõl függ a súlya. Az adag számít, mennyit kap naponta összesen. Egyszerû az adagolás... Ha látom, kerekedik a kutya, kevesebbet kap . Ha túl jól sikerül a fogyás, emelem az adagot.Dobinál még elég könnyû is a dolog, mert nem takarja nagy szõr.
Én a spánielemet 1 éves koráig napi 2x etettem, most, hogy már elmúlt 1 éves, csak este kap :)
inkább 1 évestöl szokták napi 1x bár nekem nem tetszene ha csak naponta egyszer kapnék enni, én reggel és este adok neki, 2x egy nap, kortól független 17/L
13 hónapos még nem felnõtt.Az adagja is nagyobb még a felnõttekénél. Ha megoldható, napi 2x etess. Szebb lesz a borda vonala is.
A kérdező hozzászólása: Nem a kaját sajnálom tõle, hiszen családtag.Csak decemberbe 9 hónapos korára 45kiló volt, és ledagizta az álltorvos.Pedig õ mondta hogy 1 évesig 3szor etessük.
lehet hajlamos a hizásra, van direkt táp azoknak a kutyáknak akik könnyen híznak! 17/L
Nekem, már 5 és 6 évesek a spánieljeim, de a mai napig reggel és este is kapnak enni.Nem attól függ a kutya súlya, hogy hányszor kap enni egy nap, hanem hogy mennyit.Én sem örülnék neki, ha a napi kaja adagomat egyszerre kéne megenni, utána meg másnap estig semmi!Szerintem nyugodtan etesd reggel és este.
A napi adagját oszd el neki 2 felé, reggel és este, kisebb a gyomorcsvarodás veszélye ha 2x eszik és pihenjen kaja után. Nálunk minimum 2 óra pihi van reggeli és vacsora után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!