Találatok a következő kifejezésre: Hányszor kell egy nap a (55 db)

Helen Doron Early English (3-22 hónapos korig) könyveket hányszor kell egy nap felolvasni a babának és a CD-ket hányszor kell "meghallgattatni" Vele?

Megkaptam az anyagokat, de utasításokat nem. Megvan a Baby's best start 1-4 könyv, a Sunny-ról szóló 1-4 könyv és 4 CD. Nem tudom, hogy minden nap mind a 4-4 könyvet fel kellene olvasni és 4 CD-t meg kellene hallgatni? (kicsit soknak gondolnám)

Legjobb válasz: Nem tudom,én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet,mert nem jo az angol kiejtésem,igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü,ne te akard tanitani a babádat,ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.

Nem tudom, én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet, mert nem jo az angol kiejtésem, igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü, ne te akard tanitani a babádat, ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.
A kérdező hozzászólása: Elnézést rosszul írtam a kérdést. Szóval a Baby's Best Start érdekel, ez való 22 hónapos korig. Az Early English jön utána. Gondolom a lényegen nem sokat változtat, mert valószínûleg ott is hasonlóan kell eljárni.
OFF: Oké-oké, de nem ez volt a kérdés. Kérdezõ, sajnos nem tudok én sem segíteni, de volt már itt egy pár Heled Doren-es kérdés, oda is beírhatnád, hátha az ottani anyukák tudnak válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak az érdemi! segítséget.

Hányszor kell egy nap etetni a 2 db fátyolfarkú aranyhalamat?

Legjobb válasz: Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.

Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.
A kérdező hozzászólása: Egy barátom azt mondta hogy egy nap kétszer etessem igaz ez?
Nem, csak egyszer.
Szerinted ha igaz lenne, miért írtam volna azt, amit írtam?
A kérdező hozzászólása: Igaz bocs amúgy köszi!
Lehet 2-szer etetni, kisebb adagokban. Gyors az anyagcseréjük, jobb így. A táplálék csak minõségi aranyhaltáp legyen, valamint fagyasztott zöldségek (borsó, répa, kukorica, spenót, csalán, stb.).
Nincs olyan, hogy kell. Felnôtteknèl sincs. Normális a 0 is, a 3 is...Csuklás nem baj, èn is szoktam.
Az is normális ha egy hétig nem kakil, de az is normális ha napi 6-8 kaki van, ami olyan mint a víz, sárgás zöldes, fehér rizs szerû darabokkal! Ha csuklik, mellre kell még tenni, vagy vízzel kell itatni, s akkor elmúlik! A fiam szinte minden kaja után bukik, s elkapja a csuklás.
Nekem azt mondta a gyerekorvos, amikor megszületett az elsõ baba, hogy az is normális, ha minden pelusban van kaki, és az is, ha napokig nem kakil. Ha nagyon száraz a kaki vagy látjátok, hogy nehezen nyomja ki, akkor kell neki több folyadék valószínûleg. Nem írtad, hogy mennyi idõs a baba, de minden baba csuklik, teljesen normális, és õket abszolút nem zavarja. Inni próbálhattok neki adni ilyenkor, vagy még cicire tenni, de nehogy citromot kelljen szegénykének nyalogatnia, mert az neki sokkal rosszabb, mint a csuklás.
Én is megijedtem mikor a picim egyik napról a másikra napi 1kakis pelusa volt. mikor rá kérdeztem a dokira azt mondta hogy lesz olyan alkalom mikor 4-5napig semmi. 2, 5hónapos a kislányom. a csuklás nálunk is meg van én hagyom hogy magától elmúljon mert nem akar inni semmit.


Egy 4 hónapos yorkinak hányszor kell egy nap enni adni? Nekem azt mondták háromszor és itthoni kosztot nem ehet. De ha eszik valaki a családban úgy állt ott szegény mint aki nem kapott egész nap enni.

Legjobb válasz: 3-4 alkalommal. És ha ott áll, nem fog belehalni. ha megsajánálod akkor hamarosan õ fog irányítani téged és a gyomra sem fogja élvezni az összevissza kaját...

3-4 alkalommal. És ha ott áll, nem fog belehalni. ha megsajánálod akkor hamarosan õ fog irányítani téged és a gyomra sem fogja élvezni az összevissza kaját...
3x kell neki enni adni. Házi kosztot ehet nyugodtan, itt találsz részletes ismertetõt, mit hogyan: http://www.fauna.hu/hu/life/kutya/eledel.html A puffasztó ételeket (bab, káposzta, karalábé, stb.), a csöves csontot, és a fûszereket (só is!) kerülni kell. Minden egészséges kutya állandóan éhes, és még a répafõzelékért is úgy tud kuncsorogni (noha meg se eszi), mintha soha életében nem látott volna rendes ételt. Eszed ágába se jusson adni a tiedbõl, az asztalról! A saját dolgodat (a nevelését) könnyíted meg ezzel! Ha mindenáron akarsz neki adni valamit, csakis az utolsó falat legyen az övé. Miközben te eszel, ne adogass neki. Az a legegyszerûbb, ha már az elején megtanítod neki, hogy ha eszel, hagyjon békén, vonuljon el.

Hányszor kell egy nap enni adni a kishalaknak?

1 hónapja született 14 kis szifó :) Csak egy maradt meg belőlük,de még soha nem nőtt fel egy sem,ezért nem tudom,hányszor etessem. SÜRGÕS LENNE :) !

Legjobb válasz: 2x

2x
Napi 2 alkalommal.
Normális esetben azért kéne megmaradni valamennyinek.Ott már nem az etetés a probléma egyébként a 2x etetés minimum de én inkább 3-4szer adtam pici adagokat amikor voltak kishalaim.
A kérdező hozzászólása: Nem veszem õket külön, van 2 nagy növény az aksiba és oda el szoktak bújni..
Én az újszülött kis guppijaimnak 5ször adtam egy nap enni.
Én a kisguppis válaszoló voltam: ha ötször adsz, nagyon de nagyon apró adagokban! És vigyázz, hogy ne legyen sokkal nagyobb amit megeszik mint a szeme átmérõje!

Ha azt kérdezi a gyerekorvos, hogy hányszor eszik egy nap a baba, akkor reggeltől estig kell nézni, vagy egy 24órás időszakot?

Tehát akkor még a következő nap hajnali evést is bele kell számolnom?

Legjobb válasz: Józan paraszti ésszel én a "napközben X-szer, éjjel meg Y-szor" választ adnám.

Józan paraszti ésszel én a "napközben X-szer, éjjel meg Y-szor" választ adnám.
Rossz evõ volt a lányom, én számoltam minden ml :) Mert ha nem számoltam volna, belediliztem volna. Ez nem azt jelenti, hogy kell :) Én éjféltõl éjfélig számoltam a napot!
Én is éjféltõl éjfélig számoltam. Ha hajnal 2-kor evett pl, akkor azt már a következõ naphoz adtam.
igen éjféltõl éjfélig. Legalábbis tõlem egybõl így kérdezte a doki.
Én is így számoltam - éjféltõl éjfélig, nem csak az evést, de az alvásmennyiségét is, mert a mai napig nagyon keveset alszik.

Hányszor kell borogatni egy nap a cicit vizes ruhával, hogy elapadjon? És hányszor kell fejni, vagy ne fejjem, de akkor fáj.

Még 50-50 ml -t kitudok fejni mindkét mellemb?l.Félek, hogy ha nem fejem,akkor begyullad a mell és hallottam, hogy zölde s csomós váladék is jöhet bel?le.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem szopizik már a babád?Én nem fejtem és nem is borogattam (még 2 hónap múlva is volt tejem nem lett semmi bajom,felszívódik)magától ment el.Csak annyit fejj ki amennyitõl megkönnyebbül,ez pár napig tart aztán kezd elapadni!

Egyáltalán nem szopizik már a babád?Én nem fejtem és nem is borogattam (még 2 hónap múlva is volt tejem nem lett semmi bajom, felszívódik)magától ment el.Csak annyit fejj ki amennyitõl megkönnyebbül, ez pár napig tart aztán kezd elapadni!
Úgy tudom, rendesen ki kell fejni. Egyébként miért nem akarsz szoptatni? Semmi bajod nem lesz belõle - és a babának sem. Sõt: jobban fogja érezni magát tõle.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM a válaszokat, azért mert elkezdtük enni a baba püréket és azóta nem kell sem a cicimbõl sem cumisüvegbõl.Hatalmas hisztiket levág és nem akarom õt ezzel kínozni, már nem akarja az anya tejet sajnos.Jobb neki a szilárdabb étel és a tápszer, nem tudom hogy ez miért alakul így, de hallottam másnál is volt ilyen.
ha kifejed az egészet, újratermelõdik. merthogy kereslet-kínálat elven mûködik a dolog. szerintem is elég csak annyira fejni, hogy ne feszüljön. mennyi idõs a kicsi?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos a babó és 6, 5 kg és 65 cm.

Hanyszor kell inni naponta a cickafark taet? Napi egy csesze tea eleg?

Legjobb válasz: Igen, napi egy csésze ajánlott. De a ciklus második felében palástfû teát érdemes inni.

Igen, napi egy csésze ajánlott. De a ciklus második felében palástfû teát érdemes inni.

Egy nap hányszor kell vinni sétálni a Golden retrievert?

Kertesházban lakunk. Elég nagy a kertünk. És azt nem tudom emellett még hányszor vigyem sétálni?

Legjobb válasz: Mi is kertesben lakunk, nem leszek népszerû de én egyszer szoktam hétköznaponként másfél két órát, hétvégén 2x2 órát.

Mi is kertesben lakunk, nem leszek népszerû de én egyszer szoktam hétköznaponként másfél két órát, hétvégén 2x2 órát.
Sehányszor, van annak lába, tud járni... Esténlént megfogod, és elmész vele egy celebkedõs körre zacskóval. Annyi bõven elég lesz, otthon meg gondolom játszol, foglalkozol vele, szabadon van ugye, nem bezárva 2x2m2-en...
Szerintem a nagy kert emellett elég egy nagy séta, mondjuk egy 2 órás. Mondjuk egy reggeli sem lenne rossz. De attól még nap közben is kell vele foglalkozni otthon. :)
Nekem is goldenem van, szintén kertes házban lakunk mondjuk õ egész nap alszik. Este másfél-két órát szoktam elvinni sétálni, de mi a közelünkben lévõ patakhoz megyünk le ott pedig szabadon van szóval elég jól kimozogja magát, nyáron úszik is, ráadásul barátnõm is hozza a kutyáját szóval egymással is játszanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:D
nekem labradorom van, mi is hatalmas kertes házban lakunk, én egy nap egyszer viszem, azt is este. ilyenkor másfél-2 órát sétálunk.
Elég naponta 1x elvinned egy hosszabb sétára. A lényeg, hogy találkozzon más emberekkel, kutyákkal, ingerekkel.
A kérdező hozzászólása: Vagyis ez megoldható ha korán felkelek.
Miért, tiltja az iskola?
A kérdező hozzászólása: Nem lesz bezárva.Csak az a baj hogy én még általánosba járok és reggel nem tudok menni vele sétálni.
Ha nem szeretsz kutyagumit szedni, akkor én minimum kettõt mondanék, egy kakálós séta reggel, meg egy bandázós vagy más módon aktívabb és hosszabb délután, estefelé. De persze minél több, annál jobb :)
A kérdező hozzászólása: Nekem van egy pulim aki a mamámnál lakik és én is egy közeli patakhoz viszem ahol van egy hatalmas hely ahol kirohangálhatja magát.

Hányszor kell érezni egy nap? A párom mikor fogja érezni? (többi lent)

Kb olyan másfél hete érzem a babám mozgását.Van mikor kevesebbszer érzem van mikor többször.És a párom mikor érzi majd ha rárakja a kezét a pocimra?El?re is köszi a válaszokat!20hetes kismami

Legjobb válasz: Igazán olyan 3. harmad elején fogja mert akkor már sokat és erõteljesen mozog. Ha türelmes most is érezheti.

Igazán olyan 3. harmad elején fogja mert akkor már sokat és erõteljesen mozog. Ha türelmes most is érezheti.
pár hét mulva érzi csak a párod ha már erõsebb a kicsi csontozata nagyobbat erõsebbet rug amit kivülrõl érezni. Hányszor kell érezni: az jó ha naponta legalább 1x 2x bejelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!!Aranyosak vagytok.2-3napja többször érzem egy nap.És úgy örülök neki alig vártam már...és most pedig azt hogy a páromnak is megmutathassam.:)
Én sokára tudtam megmutatni a páromnak, mert ahogy odarakta a kezét, Picur egybõl abbahagyta a fickándozást, pedig nagyon aktív baba, de valahogy érzi apa kezét. :) Most már viszont hullámzik az egész pocim, így apával együtt csodálhatjuk, ahogy az egész hasam össze-vissza jár. :) 34 heteske
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ.:-)Nekem nem ilyen türelmes a párom...:-)További boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!