Találatok a következő kifejezésre: Hányszor kell egy nap (104 db)

Helen Doron Early English (3-22 hónapos korig) könyveket hányszor kell egy nap felolvasni a babának és a CD-ket hányszor kell "meghallgattatni" Vele?

Megkaptam az anyagokat, de utasításokat nem. Megvan a Baby's best start 1-4 könyv, a Sunny-ról szóló 1-4 könyv és 4 CD. Nem tudom, hogy minden nap mind a 4-4 könyvet fel kellene olvasni és 4 CD-t meg kellene hallgatni? (kicsit soknak gondolnám)

Legjobb válasz: Nem tudom,én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet,mert nem jo az angol kiejtésem,igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü,ne te akard tanitani a babádat,ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.

Nem tudom, én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet, mert nem jo az angol kiejtésem, igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü, ne te akard tanitani a babádat, ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.
A kérdező hozzászólása: Elnézést rosszul írtam a kérdést. Szóval a Baby's Best Start érdekel, ez való 22 hónapos korig. Az Early English jön utána. Gondolom a lényegen nem sokat változtat, mert valószínûleg ott is hasonlóan kell eljárni.
OFF: Oké-oké, de nem ez volt a kérdés. Kérdezõ, sajnos nem tudok én sem segíteni, de volt már itt egy pár Heled Doren-es kérdés, oda is beírhatnád, hátha az ottani anyukák tudnak válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak az érdemi! segítséget.

Csivavát fogok venni tavasszal! Elmondanátok róla néhány fontos dolgot, személyes tapasztalatokat? Milyen egy nap vele, hányszor kell egy nap sétáltatni, mit szeret csinálni, miket eszik, szóval mindenre kíváncsi lennék!

Legjobb válasz: Ugyanolyan mint a többi kutya, és azt is szereti csinálni. Játszani a többi kutyával, a gazdival lenni. Legalább, gondolom szobakutya lesz, legalább 5x ki kell vinni egy nap mivel kistestû. A tenyésztõ el fogja mondani neked, hogy mivel etette, valószínûleg azt is meg fogja mondani, hogy milyen vérmérsékletû.

Ugyanolyan mint a többi kutya, és azt is szereti csinálni. Játszani a többi kutyával, a gazdival lenni. Legalább, gondolom szobakutya lesz, legalább 5x ki kell vinni egy nap mivel kistestû. A tenyésztõ el fogja mondani neked, hogy mivel etette, valószínûleg azt is meg fogja mondani, hogy milyen vérmérsékletû.
Idézem egy másik kérdéshez másfél órája írt válaszod: "anna2001 válasza: az utolsó írónak mondanám:van a fajtatisztának rövidítése, a fajtiszta!a kérdezõnek pedig:Én 45000-ért vettem egy gyönyörû, fajtiszta, egészséges, tündéri csivikét Ajánlom a kutyust!!! Én imádom boldogságot és szeretetet hozott az életünkbe!!!" Khhhmmm. Akkor most hogy is van ez? :D:D:D
Hazudni is tudni kell, különben borítékolva van a lebukás! ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó két válaszoló azért kérdeztem úgy mintaha nem lett volna már csivanám , mert nem rég halt meg az enyém és úgy éreztem hogy talán én csináltam valamit rosszul ezért kérdeztem így, de mellesleg ehhez önöknek semmi közük!A másik válaszolónak köszönöm szépen , egyébként a tavasszal érkezõ csivavámat máshogy akarom nevelni ezért kérdeztem.ne örüljön a két jó indulatú mert nem buktattak le!!lebuktatni is jól kell mert másképp csak , mint most leégetik saját magukat!!!

Most akkor mikor kell fogat mosni? Étkezés előtt vagy után? Mennyit kell várni vele, hányszor kell egy nap?

Igyekszem tisztán tartani a fogaimat, de minél többet olvasok, hogy is kellene, annál több verzióval találkozok. Valahol azt írják, hogy étkezés előtt, mert akkor kiirtom a bacikat, valahol meg azt, hogy étkezés után vízzel öblögessek félórával utána fogmosás. Meg állítólag a napi ötszöri étkezés az egészséges, de max 3-szor szabad fogat mosni. Hogy is van ez akkor? :DD

Legjobb válasz: Minden étkezés után közvetlenül moss fogat. Ha 3x ettél akkor annyiszor, ha 5x akkor 5x. Nem fognak elkopni a fogaid, ha napi 3-nál többször mosod :)

Minden étkezés után közvetlenül moss fogat. Ha 3x ettél akkor annyiszor, ha 5x akkor 5x. Nem fognak elkopni a fogaid, ha napi 3-nál többször mosod :)
A fogmosásnál nem az számít hogy napi hányszor csinálod, vagy hogy mikor (evés elõtt vagy után), hanem hogy mennyire vagy alapos: megfelelõ technika, fogkrém és fogkefe, fogselyem, szájvíz. Egyetlen fontos idõpont van, mégpedig az elalvás elõtt, vacsora utáni fogmosás. Ennek az a lényege, hogy a nap közben fegyülemlett lepedéket és a fogak közé szorult ételdarabokat eltávolítsuk, mert alvás közben gyorsabban szaporodnak a baktériumok a szájban. A reggeli fogmosást sem érdemes kihagyni, éppen az éjszaka felgyülemlett lepedék miatt. Étkezés és fogmosás: Ha egészségesen táplálkozol és nem csak chipset eszel kólával, akkor maga a rágás is tisztítólag hat a fogakra (rostos ételek, mentolos rágó), ezért felesleges közvetlenül utána vagy elõtte fogat mosni. A plakk (lepedék) egy fehérjébõl álló biofilm, ami befedi a szájüreg felszínét (fogakat, ínyt, nyelvet, szájpadlást). Alapos fogmosás után már 20 percel kimutatható, benne pedig baktériumok szaporodnak, amik a lepedék fehérjéjébõl táplákoznak (egyes fajtájuk szuvasodást okozhat).


Nincs olyan, hogy kell. Felnôtteknèl sincs. Normális a 0 is, a 3 is...Csuklás nem baj, èn is szoktam.
Az is normális ha egy hétig nem kakil, de az is normális ha napi 6-8 kaki van, ami olyan mint a víz, sárgás zöldes, fehér rizs szerû darabokkal! Ha csuklik, mellre kell még tenni, vagy vízzel kell itatni, s akkor elmúlik! A fiam szinte minden kaja után bukik, s elkapja a csuklás.
Nekem azt mondta a gyerekorvos, amikor megszületett az elsõ baba, hogy az is normális, ha minden pelusban van kaki, és az is, ha napokig nem kakil. Ha nagyon száraz a kaki vagy látjátok, hogy nehezen nyomja ki, akkor kell neki több folyadék valószínûleg. Nem írtad, hogy mennyi idõs a baba, de minden baba csuklik, teljesen normális, és õket abszolút nem zavarja. Inni próbálhattok neki adni ilyenkor, vagy még cicire tenni, de nehogy citromot kelljen szegénykének nyalogatnia, mert az neki sokkal rosszabb, mint a csuklás.
Én is megijedtem mikor a picim egyik napról a másikra napi 1kakis pelusa volt. mikor rá kérdeztem a dokira azt mondta hogy lesz olyan alkalom mikor 4-5napig semmi. 2, 5hónapos a kislányom. a csuklás nálunk is meg van én hagyom hogy magától elmúljon mert nem akar inni semmit.

Egy 4 hónapos yorkinak hányszor kell egy nap enni adni? Nekem azt mondták háromszor és itthoni kosztot nem ehet. De ha eszik valaki a családban úgy állt ott szegény mint aki nem kapott egész nap enni.

Legjobb válasz: 3-4 alkalommal. És ha ott áll, nem fog belehalni. ha megsajánálod akkor hamarosan õ fog irányítani téged és a gyomra sem fogja élvezni az összevissza kaját...

3-4 alkalommal. És ha ott áll, nem fog belehalni. ha megsajánálod akkor hamarosan õ fog irányítani téged és a gyomra sem fogja élvezni az összevissza kaját...
3x kell neki enni adni. Házi kosztot ehet nyugodtan, itt találsz részletes ismertetõt, mit hogyan: http://www.fauna.hu/hu/life/kutya/eledel.html A puffasztó ételeket (bab, káposzta, karalábé, stb.), a csöves csontot, és a fûszereket (só is!) kerülni kell. Minden egészséges kutya állandóan éhes, és még a répafõzelékért is úgy tud kuncsorogni (noha meg se eszi), mintha soha életében nem látott volna rendes ételt. Eszed ágába se jusson adni a tiedbõl, az asztalról! A saját dolgodat (a nevelését) könnyíted meg ezzel! Ha mindenáron akarsz neki adni valamit, csakis az utolsó falat legyen az övé. Miközben te eszel, ne adogass neki. Az a legegyszerûbb, ha már az elején megtanítod neki, hogy ha eszel, hagyjon békén, vonuljon el.

Hanyszor kell egy nap fozit enni egy 6 hos babanak?

Legjobb válasz: napi egyszeri étkezés. nálunk ebéd mindig. reggeli tejpép, uzsonna kimarad, (mert 9-10 óra körül ébredünk reggel) ebéd: valami fõzelék, uzsonna: gyümölcs tejbedarapéppel, elõ vacsora, valami könnyû kis kajcsi: babakeksz vagy gyümölcs, vacsora: tejpép...és már este 9-kor ágyban is vagyunk és régen az igazak álmát alukázzuk... 7,5 hós manó anyukája

napi egyszeri étkezés. nálunk ebéd mindig. reggeli tejpép, uzsonna kimarad, (mert 9-10 óra körül ébredünk reggel) ebéd: valami fõzelék, uzsonna: gyümölcs tejbedarapéppel, elõ vacsora, valami könnyû kis kajcsi: babakeksz vagy gyümölcs, vacsora: tejpép...és már este 9-kor ágyban is vagyunk és régen az igazak álmát alukázzuk... 7, 5 hós manó anyukája
egyszer bõven elég. legyen ez az ebéd, uzsira, tízóraira adj gyümölcsöt, reggel-este pedig szopi vagy tápszer! Még nagy szüksége van rá!
az én fiam 9 és fél hónapos, naponta egyszer eszik fõzeléket.

Hányszor kell egy nap etetni a 2 db fátyolfarkú aranyhalamat?

Legjobb válasz: Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.

Naponta 1x, amennyit 1 percen belül maradéktalanul eltûntet. Hetente 6x adj neki, 1 napot nem árt kihagyni.
A kérdező hozzászólása: Egy barátom azt mondta hogy egy nap kétszer etessem igaz ez?
Nem, csak egyszer.
Szerinted ha igaz lenne, miért írtam volna azt, amit írtam?
A kérdező hozzászólása: Igaz bocs amúgy köszi!
Lehet 2-szer etetni, kisebb adagokban. Gyors az anyagcseréjük, jobb így. A táplálék csak minõségi aranyhaltáp legyen, valamint fagyasztott zöldségek (borsó, répa, kukorica, spenót, csalán, stb.).

Egy 7hetes kisbabának hányszor kell egy nap ennie? Tápszeres.

Legjobb válasz: Szia nekem is tápszeres vol már akkor a baba én 5x vagy 6x adtam neki attól függ reggel mikor ébredt. 7 hetesen már bírja 3-4 óráig is két etetés között

Szia nekem is tápszeres vol már akkor a baba én 5x vagy 6x adtam neki attól függ reggel mikor ébredt. 7 hetesen már bírja 3-4 óráig is két etetés között
Az én tápis kisfiam is 3-4 óránként evett akkor, napi 7 alkalommal. Most 3 hós, 6x eszik, de most is 3-4 óránként. Annyi változott, hogy most már csak egyszer eszik éjjel. :)
Nekem kb. 3 óránként evett. Ha aludt délután akkor volt hogy kimaradt egy étkezés. Olyan nincs hogy kell. Ha éhes szólni fog! Akkor etesd meg.
6-7 szerinetm. mi is tápszeresek vagyunk ás álltalában 6-szor eszik a kisfaim. 10hetesek vagyunk.
Szia! Az én fiam is tápszeres, és 3-4 óránként evett ebben a korban.És mindig "szólt" ha éhes volt. :-)

Hányszor kell egy nap dugni az egészséges immunrendszer érdekében?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én már nagyon egészségtelen lehetek. :D

Nem tudom, de én már nagyon egészségtelen lehetek. :D
ahányszor jól esik de fontos tudni ha nem esik jól nem kivánod ne erõltesd mert akkor inkább árt mint segit
Korulbelul 11szer. De semmikepp sem tobbszor mint 13, mert az mar artalmas az immunrendszeredre!

Közepes erősségű marokerősítő gumikarikát hányszor kell egy nap összenyomni?

Én most bal-jobb kézzel naponta kb. 400-400-at csinálok. Mennyi számít jónak ilyen marokerősítő gumival? 16/f

Legjobb válasz: a pumpálás nem olyan hatékony,mintha idõre szorítanád statikusan. a pumpálás kevésbé természetes a statikus szorítás természetes,ezért hatékonyabb és jobb. de kombinálhatod is. elõször szorítsd statikusan idõre meneteket,aztán ha már kifáradtál akkor levezetésnek pumpálhatod. a függeszkedés lenne a rendes gyakorlat amúgy 4x1 percet.

a pumpálás nem olyan hatékony, mintha idõre szorítanád statikusan. a pumpálás kevésbé természetes a statikus szorítás természetes, ezért hatékonyabb és jobb. de kombinálhatod is. elõször szorítsd statikusan idõre meneteket, aztán ha már kifáradtál akkor levezetésnek pumpálhatod. a függeszkedés lenne a rendes gyakorlat amúgy 4x1 percet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. A statikus szorítás az az, hogy teljesen összenyomom, és összenyomva tartom?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!