Találatok a következő kifejezésre: Hányszor kakil egy átlagos (2 db)

Hányszor kakil naponta egy átlagos totyogó?

Legjobb válasz: Ez változó van olyan baba aki minden étkezés után és van aki napi egy.szerintem szervezettöl függ.Nem vagyunk egyformák.

Ez változó van olyan baba aki minden étkezés után és van aki napi egy.szerintem szervezettöl függ.Nem vagyunk egyformák.
Szia!A 20 hónapos lányomnak általában 2-3-szor van kakija, de nagyon jó étvágya is.Attól is függ hogy melyik babának milyen az anyagcseréje.
szia! Tényleg anyagcserefüggõ! 20hós az én lányom is, remek étvággyal, de neki csak egyszer van széklete a délelõtti órákban :)

Hányszor kakil naponta egy átlagos csecsemő?

Legjobb válasz: Szia! Ha szopizik akár 5x is kakilhat,ha viszont tápszeres mint az enyém, akkor napi 1 széklete van. Ha tápszerrel eteted kínáld meg forralt, lehûtött vízzel naponta legalább 3x. Lehet olyan is, hogy nem kakál egy nap, nyugi majd másnap fog.

Szia! Ha szopizik akár 5x is kakilhat, ha viszont tápszeres mint az enyém, akkor napi 1 széklete van. Ha tápszerrel eteted kínáld meg forralt, lehûtött vízzel naponta legalább 3x. Lehet olyan is, hogy nem kakál egy nap, nyugi majd másnap fog.
Szoptatós csecsemõknék úgy tudom, hogy 3-6 között jó ha van kakis pelus. (valahol olvastam, hogy ha 1 hétig nincs, az sem gond... hát nem tudom)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!