Találatok a következő kifejezésre: Hányszor és gyakran (11 db)

Excelben melyik függvénnyel és hogyan tudom egy adatsorból (jelen esetben a mindenkori lottóhúzások alkalmával kihúzott számok közül) ábrázolni hogy melyik szám hányszor, milyen gyakran fordul elő?

Legjobb válasz: Szia. Függvény : DARABTELI =DARABTELI(A2:E2885;1) Megadja, hogy az "1"-es hányszor szerepel az A2 - E2885-ös tartományban. =DARABTELI(A2:E2885;90) Ez pedig megadja, hogy a "90"-es hányszor szerepel az A2 - E2885-ös tartományban. Sok sikert. Üdv.

Szia. Függvény : DARABTELI =DARABTELI(A2:E2885;1) Megadja, hogy az "1"-es hányszor szerepel az A2 - E2885-ös tartományban. =DARABTELI(A2:E2885;90) Ez pedig megadja, hogy a "90"-es hányszor szerepel az A2 - E2885-ös tartományban. Sok sikert. Üdv.
Akkor nem csak én csináltam ígyxD...amúgy a 29 a leggyakoribb. Nem is teszem meg a számokat már, hisz rajtunk kívül biztosan vannak még vagy 1000-en akik ezt csinálják:D
Most nézem, hogy van számstatisztika, ami megmutatja hogy hányszor húztak ki egy adott számot. Fent van a szerencsejáték Zrt. oldalán.

Fiuk! Elofordult mar hogy felallt de utana nem lehetett vele semmit kezdeni? Es ha igen hanyszor/ milyen gyakran?

Rendszerint minden ok.Kivanom a baratnom, fiatalok vagyunk de neha elofordul h nem megy. Hosszu az elojatek, szeretjuk 1mast. Lehet h csak a faradtsag es a stressz miatt van? Vagy mas oka van? :-s

Legjobb válasz: A páromnak (24) felállítani is nehéz, mereven tartani meg még inkább...és sajna elég gyakran (távkapcsi, heti 1x találkozunk és akkor is jelentkezik a probléma) :( És õ a fáradtságra fogja.

A páromnak (24) felállítani is nehéz, mereven tartani meg még inkább...és sajna elég gyakran (távkapcsi, heti 1x találkozunk és akkor is jelentkezik a probléma) :( És õ a fáradtságra fogja.
Nem csak veled esik meg. Mondjuk az is kérdés, hogy feláll, majd lankad, vagy feláll ugyan, de nem élvezed a szexet, tulajdonképp mindkettõ körülírható "nem lehet vele semmit kezdeni"-ként... Elõbbi el se hinnéd milyen gyakori. Van akinél heti egy menet jön össze, 10-20 próbálkozásból, van akinek annyi se. Okozhatja fáradtság, pszichikai gát, stressz, hormonprobléma, vérkeringési zavar.
a férjemmel is elõfordul néha.(33 éves) fáradtság, alkohol, idegek játéka... esetleg ha már kezd lankadni, akkor beidegesedsz, és emiatt nem jön össze. próbálj ellazulni ilyenkor, szerintem összejön.
Haat nalam 1x fordult elo tobbszor nm fr nm krll parazz! kevesebb elojatekot csinaljatok es terjetek inkabb hamar a lenyegre:P:D
Ne keseredj el, a legjobb családban is elõfordul. Próbáljatok ki új dolgokat. Nézzetek meg pl. egy pornót közösen (én Jenna Jamesont ajánlanám, jók a filmjei) Vagy kérj egy kis oboát, a szájával segítsen rá a barátnõd mint a thaiföldi lányok. A szívóerõ (vákum) általában hasznos. Illetve hogy ne legyél ideges, kérd, hogy közben dícsérjen, vagy mondjon bíztató dolgokat neked.
Lehetséges hogy valamiért feszült vagy... Felesleges aggódni ahogy mondtad szeretitek egymást és segítetek egymást mindenben. Az orális rásegítés az biztosan jó megoldás:) de az is ha spontán ha "tervezetlenül" egyszer egymásnak estek... és akkor pörögnek az események nincs idõd problémázni. RELAX! (egy kis alkohol is segíthet néha mint stresszoldó de csak is EGY KEVÉS!). Még érdemes szedned multivitamint(csak a szabályos mennyiségben!) amiben található cink és egyéb potenciát elõsegítõ dolgok...

Kedves AUTÓVAL NAPONTA közlekedők! Szeretnék némi statisztikát arról, hogy kit hányszor / milyen gyakran / és főként hány forintra büntet a rendőr? És kit NEM / SOHA?

Férjem szerint ez olyan gyakori és megúszhatatlan, hogy ha kihajtasz a kapud el?l az útra, az minimum 10.000... vagy 5.000 csekk nélkül... Minimum!

Legjobb válasz: 1,5 millió km legalább van a fenekemben. Én is úgy vagyok vele, hogy amikor valaki legalább havi 5-6 ezer km-t megy, akkor elkerülhetetlen - a nagy számok törvénye alapján - hogy néha elkövessen ezt-azt, akár akaratán kívül is. Mindazonáltal nekem 98-ban bevonták a jogsimat 6 hónapra, azóta csak tavaly volt dolgom a rendõrséggel egy gyorshajtás és egy tilalom ellenére balra kanyarodás kapcsán. Ja, meg a múlt héten, amikor a rend éber õre 5000 Ft ellenében tájékoztatott, hogy egy hónapja lejárt a mûszakim. Amikor az objektív felelõsség intézményét bevezette a kormány, akkor a szóvivõ úgy nyilatkoztott, hogy abban az évben a rendõrség 17 milliárddal kevesebb pénzt kap a költségvetéstõl, amit a bírságokból kell beszedniük! Egyik rokonom rendõr, és a fõnöke morcos, ha a nap végén se bírság se feljelentés, mert - szerinte - ezen lehet mérni, hogy a rendõr dolgozik vagy sem!

1, 5 millió km legalább van a fenekemben. Én is úgy vagyok vele, hogy amikor valaki legalább havi 5-6 ezer km-t megy, akkor elkerülhetetlen - a nagy számok törvénye alapján - hogy néha elkövessen ezt-azt, akár akaratán kívül is. Mindazonáltal nekem 98-ban bevonták a jogsimat 6 hónapra, azóta csak tavaly volt dolgom a rendõrséggel egy gyorshajtás és egy tilalom ellenére balra kanyarodás kapcsán. Ja, meg a múlt héten, amikor a rend éber õre 5000 Ft ellenében tájékoztatott, hogy egy hónapja lejárt a mûszakim. Amikor az objektív felelõsség intézményét bevezette a kormány, akkor a szóvivõ úgy nyilatkoztott, hogy abban az évben a rendõrség 17 milliárddal kevesebb pénzt kap a költségvetéstõl, amit a bírságokból kell beszedniük! Egyik rokonom rendõr, és a fõnöke morcos, ha a nap végén se bírság se feljelentés, mert - szerinte - ezen lehet mérni, hogy a rendõr dolgozik vagy sem!
Közben eszembe jutott még valami: Boldogult apósom jött haza szinte minden héten, hogy megint megfogta a rendõr és 20000 Ft-ot kellett fizetnie valami szabálysértés miatt! A helyi postán sose látták csekket befizetni (mire nem jó egy kis falu?), késõbb kiderült, hogy a pénz a kocsma játékgépében landolt!
ha már engem is megkérdeztél , hát válaszolok : egyáltalán nem törvényszerû, hogy mindig mindenkit megbüntessenek a rendõrök, rengetegen vagyunk, akik minden nap vezetünk és évek óta nem lettünk megbüntetve, nincs titka, simán csak normálisan kell közlekedni, ha mégis elizél valamit az ember a Hatóság szeme láttára, akkor meg normális emberi hangon meg kell próbálni elnézést kérni a rendõrtõl, nem pedig úgy nyitni, mint sokan : Mi van kiskocsog, te akarsz megbüntetni ?
Engem rendõr még soha nem büntetett meg, bár az is igaz, h odafigyelek a dolgokra. Egyébként meg a kvótával kapcsolatban már többször volt cirkusz, nagyon rá vannak állva, h menjen a bírság, nem véletlen hozták be, h most már a sárgáért is büntetnek. A többi ganaj dologról meg ne is beszéljünk.
Szerintem cserélj férjet.
Hát nekem van egy elég durva mérlegem. 23 alkalommal igazoltatott eddig összesen rendõr a 2 év alatt. Az elsõ másfél évben, 33 ezer km alatt 17 büntetést szedtem össze. Van közte a létezõ minden. 3 gyorshajtási is pl. Viszont rengetegszer úsztam meg büntetést. 2-szer jöttek utánam nagy sebességgel szirénázva, mikor 50 helyett 120-al mentem az Üllõi út 2x1 sávos szakaszán, meg mikor 70-nel mentem Újpesten. De ezeknél nem büntettek meg, mindössze az autót meg engem vizsgáltak át, de olyan szinten, hogy még a rágógumi csomagom is ellenõrizték. A 120-asnál még viperát is találtak az autómban, mégsem büntettek meg, plusz a biztosítást igazoló papír sem volt nálam, pedig kellett volna. Nem is értettem hogyhogy nem büntettek meg, de örültem neki. Aztán volt mikor tilosban parkoltam, többek között a Keletinél is, ott bent a 80-as trolibusz részen. Simán csak odajött a rendõr és szólt, hogy keressek máshol helyet, mert ezért 50 ezres büntetést lehet kapni. Piroson is mentem át, mikor jött szembe rendõrautó. Egyik éjjelen pedig véletlenül helyzetjelzõvel mentem a belvárosban, jött szembe a rendõrautó, majd utánam fordult és leállított, akkor mutatta meg, hogy miért állított meg. Ekkor sem kaptam büntetést, csak figyelmeztetett, hogy kapcsoljam fel. 10. kerületben Kõbányai úton éjjel 140-nel száguldottam végig a hosszú egyenes szakaszon, megelõztem egy teherautót, majd hirtelen fékeztem, mert elõtte ott lassított éppen egy rendõrautó a lámpánál, mivel az épp pirosra váltott. Én meg hülye fejjel arra számítottam, hogy az átmegy még a sárgán, én meg akkor mikor még csak épphogy piros. De megállt és én is hírtelen fékeztem mögötte. Ekkor sem állított meg utána. Volt olyan is, mikor a miskolci úton 120 körüli sebességgel mentem, majd egy rendõrautó hajtott ki az egyik mellékútról, teljesen gyanútlanul, mivel úgy láthatta, hogy még messze vagyok. Hatalmasat, az ABS ellenére is picit csikorogva fékezve álltam meg a rendõr elõtt és villogtam neki, hogy elengedem. Kifordult, megköszönte az elakadás jelzõ 3 villanásával, utána megálltunk a pirosnál, a zöldnél õ jobbra fordult, én meg mentem egyenesen. Úgyhogy a legteljesebb biztonsággal azt tudom elmondani, hogy fogalmam sincs, hogy mi alapján döntik el, hogy büntessenek-e, vagy ne.
10 éve vezetek, havi min 1500km vagy jóval többet, de soha semmiért nem büntettek meg a rendõrök. Megállítani is csak párszor. Átnézték a papírokat és annyi. Viszont parkolás miatt kellett fizetnem háromezer párszáz forintot Miskolcon, de azt is csak egyszer... Szóval nem mondanám annyira jellemzõnek hogy ha kigurulsz a kapun már nekedesnek...
Hunter92 szerintem Hajdúböszörmény volt a város, a Perényi meg tényleg szivatós
Még soha nem igazoltattak és még csekket se kaptam. Pedig szoktam gyorsan is menni néha.
5 éve van jogsim, még csak megsem állítottak soha, nemhogy büntettek volna. Pedíg nemsajnálom a kocsit, fixen csak a lakott területen tartom be a sebességet, a többi ahogy jön :-)
Tudni kell, hogy hol lehet szabálytalankodni és hol nem. Aki felveszi a forgalom ritmusát és nem csinál semmi hülyeséget azt nem piszkálják (itt Békés megyében legalábbis) Éjszaka vagy elhagyatott útszakaszon meg lehet nyomni a gázt mint süket a csengõt...
6 év, ~300E km, egyszer ugrott volna a jogsim 3 hónapra és csengethettem volna a 300ezret mert 90-es táblánál bemértek 210-el, de egészségügyi vészhelyzet miatt (barátnõmet vittem kórházba, hajnali kettõkor, mert a diszpécser 40percet mondott a mentõre) méltányosságból elengedték. Ezen kívül semmi, de a saját, se a céges kocsival. Nyilván aki hülye az mindig belefut valamibe, de aki normális azt nem basztatják. Az említett eset után is (elkezdtek üldözni ugye, sikeresen utol is értek a kórház elõtt ahol eldobtam a kocsit), a rendõrsrác gyújtotta meg a cigim mert annyira remegett a kezem miután leesett hogy mi is van hogy nem tudtam meggyújtani, szóval alapjáraton normálisak.
3 év 30e Km, és soha semmiért nem büntettek. Pedig haladósan közlekedek, néha becsúszik ez-az, de azért figyelek mindenre.
Sajnos mi kb kétévente futunk bele egy tilosban parkolásba, pedig állatira körülnézünk, elsétálunk minden irányba, hogy van-e tábla, stb és aztán jön a csekk és kiderül, a tábla a bokorban volt vagy a vidéki város törvénybe hozta, hogy tilos a belvárosban parkolni csak éppen mi ezt nem tudtuk, mert sehol nem volt kiírva. Egyszer meg utánunk jött a rendõr, hogy tartósan a belsõ sávban mentünk és ezért büntetett. Az ember annyira igyekszik, de néha tényleg belefut ilyenekbe.
25 éve vezetek, de eddig egyszer sem lettem megbüntetve, söt még csak meg sem állitottak semmiért - tehát nem azért, mert kibeszéltem magam.
"nem véletlen hozták be, h most már a sárgáért is büntetnek." Bírságolnak. A sárgán már 26 évvel ezelõtt is meg kellett állni, amikor még én tanultam a KRESZ-t! Nincs ebben semmi újdonság. :D
lassan 3 éve kocsikázom és még nem is állítottak meg a rend éber õrei, ebbõl kifolyólag bírságot se kellett még fizetnem. (le is kopogtam)
Nem ecsetelném, én is 20 év alatt talán ha összesen 30 ezer forintot fizettem, többszázerer kilométer van mögöttem autósként és motorosként, Budapesten és vidéken egyaránt. Férjed vagy nagyon béna (értsd gyakorlatlan, figyelmetlen) vagy kamuzik és máshova kell neki a havi 30000...

Átlagos beosztásban dolgozó apukával és a szülői ágyban alvó gyerekkel mennyi a szex a szülők között? Milyen gyakran hányszor és hol oldjátok meg?

A férjem reggel 7kor megy, este 6kor jön. A gyerekünk 4 hónapos. 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt, mivel köztünk alszik 6 hetes kora óta (addig küzdöttünk a külön altatásával de iszonyatos éjszakáink voltak zsinórban hetekig). Így kialusszuk magunkat mert csak 2szer kel éjjel, szopik és már alszunk is tovább, de a szex az nem jön össze. Én a gyerek mellett a gyerekkel egy ágyban sose tudnám csinálni, f?leg mi lesz ha nagyobb lesz? Napközben ugye a férjem nincs itthon. Hétvégén 4b?l3-at dolgozik. Mi lesz ennek így a vége? Más hogy oldja meg? Még azt olvastam most nem kés? a saját ágyához szoktatni, de kés?bb már nagyon nehéz lesz.

Legjobb válasz: Másik szobában szexelünk a földön. Néha jó lenne ágyban is szexelni, de mindegy.

Másik szobában szexelünk a földön. Néha jó lenne ágyban is szexelni, de mindegy.
Bár a problémára megoldás lehet az is, ha ti mentek át másik helyiségbe szexelni, de hosszútávon akkor is az lenne a legjobb, ha még idejében visszaszoktatnátok a kicsit a saját ágyába.
Saját ágy. Az én gyerekeim sosem aludtak velünk, mi is szenvedtünk az elején, de inkább ez, minthogy késõbb a leszoktatással kínlódjunk, és még a házaséletünk is rámenjen. A hálószoba a miénk, nem is volt soha ilyen problémánk.
Azt akartam írni, amit a 13:53-as. Nem lesz így örökre, ha most tesztek ellene. Kitartással át lehet szoktatni a saját ágyába, mert még pici. S akkor ott lesz nektek az ágyikótok. Addig meg át lehet osonni egy másik szobába.
Még pici a babád, most kellene saját ágyba szoktatni. Mi az elsõ naptól kezdve ott altatjuk. 10 hetes koráig nap közben csak babakocsiban aludt el, de akkor úgy gondoltam, késõbb nehezebb lenne leszoktatni. Összesen másfél napomba telt, míg megszokta a kiságyat. Sírt az elején, de nem volt vészes. Amúgy a férjem reggel fél 7 körül megy el itthonról, sokszor benevezek nála elõtte egy gyors menetre. :) Régebben aludt a bébi, amikor hazaért a férjem, akkor is együtt lehettünk. Aztán most már nem alszik délután, így esténként vagyunk együtt, heti 3-4 alkalommal. Meg hétvégente is, ha épp nem dolgozik, akkor akár nap közben is, ha alszik a kicsi.
A kérdező hozzászólása: Ja és hozzátenném hogy a férjemnek is lenne rá igénye meg nekem is (korábban heti legalább 3szor együtt voltunk) sõt :(( Ennek örökre vége? Csak nem várhatom el tõle hogy szökõévente egyszer szexeljünk.:(
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi. Akkor költözködünk valamiféleképp.
Mi is átmegyünk a másik szobába, meg egyéb helyiségekbe. Nálunk ágy is van a másik szobában, de néha letesszük a matracot a földre. A barátnõmék a szüleikkel laknak. Pontosabban a szülõk laknak náluk, így õk egy szobában vannak a gyerekkel, nincs lehetõségük átmenni másik szobába, mégis megoldják.
A kérdező hozzászólása: Na ez az amit nem szeretnék, elképzelni se tudom hogy ott szuszog a fiam és akkor a szexre gondoljak meg ellazuljak hozzá...:( szóval nálunk csak a másik szoba játszik.
* elõzõ: éjfél körül felébred visszajön és nem visszük vissza akkor már ott marad reggelig
Kezdésnek szerintem tegyétek az ágyát a tiétek mellé, így ha alszik át lehet menni másik helyiségbe. Ha azt megszokta mehet másik szobába. bár ha helyetek van, úgy csinálnám hogy a gyerekszobába tenném a ti ágyatokat átmenetileg a kicsi mellé, és ti költöznétek ki. vagy ha kisebb macerát akarsz, egy matracot tegyél be hozzá, és amíg megszokja a kiságyat aludj mellette így nem kell átrohangálnod, ott vagy mellette egybõl. Vagy altasd el magad mellett utána ha már mélyen alszik, kb. 20 perc tedd az ágyába. Az együtt alvós szexre nem tudom a megoldást. 3 évesem mellettünk alszik el, de addigra én is kidõlök és itt marad. Ha ébren vagyunk még átvisszük a helyére és kb. éjfél körül felébred és visszavisszük. A kicsi 1 éves 11 órát alszik szó nélkül az ágyában úgy hogy megissza a tápszert és leteszem és kijövök. Van hogy még dumál van hoy sírdogál kicsit van hogy szó nélkül elalszik. ez már tudatos szoktatás volt, 10 hónapig üvöltött az altatásnál.
Nalunk elalszik es egy ideig a sajat agyaban alszik, kb fel ejszakat, de a kisagy kozvetlenul a mi agyunk melett van, soha nem szexelunk a nagy agyunkban, inkabb masik agyban kint, hogy ne zavarjuk az almat. Miota odahuztuk a kisagyat a nagy melle az agy szelen alszik, igy azert osszebujva lehet aludni :)
2.vagyok Ott alszik a gyerekünk a mi ágyunkban. Ezért szexelünk a másik szobában a földön. Nem esik le, mert körberakjuk párnával, takaróval. Amúgy sem fekszem ott mellette folyamatosan, mert õ este 8-kor megy aludni, mi meg késõbb.
A kérdező hozzászólása: És akkor az a sok sok szülõ akik együtt alszanak a gyerekekkel??? Õk hogy csinálják?? Én mindenhol ezt hallom hogy az úgy a jó a gyereknek mert nem lesz magányos meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Felébred ha kimegyünk mellõle, meg nem merem a szülõi ágyon otthagyni már forog.:(
3 hónapos koráig egymás mellett volt az ágyunk. Látni nem látott minket és nagyon halkan csináltuk. De mindig csak akkor miután elaludt! Most már van lehetõségünk külön szobára, de még mindig halkan csináljuk, mert papírból vannak a falak :S

Milyen gyakran eszel Mc'Donalds kaját? Havi hányszor és mit? Melyik izlik legjobban?

Mi most csibeburgert vettünk, ami most jött be nekem nagyon izlik:)mikb 4-5 ször megyünk mekibe, és nem ülünk be csak sajtburgert veszünk vagy csibeburgert, és fagyit.

Legjobb válasz: hetente járok kb, de van amikor egy hónapig nem megyek de van amikor egy héten 4szer is :) változó BigMc-et szoktam általában enni vagy McRoyalt :)

hetente járok kb, de van amikor egy hónapig nem megyek de van amikor egy héten 4szer is :) változó BigMc-et szoktam általában enni vagy McRoyalt :)
Heti 1-szer benézek akkor általában vagy sajtburgert veszek kólával és sültkrumplival vagy BigMC-et. Mostanában McMenü pluszt veszek amihez jár pohár, nyáron pedig 1-1 fagyira is beugrok naponta. De néha-néha kertész salátát is veszek amikor beülünk salátázni :) 30%-ban mekizek, de mivel van a közelemben KFC, Burger King, 2-3 kínais és Don Peppe pizza is ezért nagyrészt azokba járok, ha gyorskajára vágyok.
Havonta 1-2x, SAJTBURGER!!!
Hát mondhat akárki akármit (mert ugye divat lett szidni az ilyen helyeket, csak úgy, mert egyeseknek nincs jobb dolga), én szeretem ezt a kaját. Évi 1-2 alkalommal megyek, mert így sem vagyok sovány, de ennyi alkalomtól nem lehet elhízni. A fagyijuk is nagyon jó. Én BigMacet szoktam venni. Kólával nagyon jó.
Évente egyszer ha megyek mert a legközelebbi Mc'donalds 40km-re van tõlünk :(
Hali! Hetente többször, változó, leginkább pénz függvénye! A kedvenceim: BigMac, Dupla Sajtos McRoyal, McChicken, Sertés McFarm, Filet-O-Fish. A különlegességeket legtöbbször kipróbálom. Nyáron volt például a Tengeri halas szenyó, na az nagyon finom volt. Látogatásonként sztem 2.000.- Ft-ot simán ott lehet hagyni.
nem vodka a royal :D szerintem arra gondolsz?! :D az egy szedvics...600ft körül
Havonta max 2-szer. Sajtburger kólával nálam verhetetlen.
A kérdező hozzászólása: mcRIYAL? AZ MEKIBE KAPHATÓ?MENYIBEKERÜL?
Nem eszem rendszeresen, csak amikor úgy jön ki a lépés, hogy nagyon éhes vagyok, nincs idõm másra, és utamba esik. Amúgy nekem a sajtos McRoyal a kedvencem. :-)
Suli után McDrive-ba be szoktam menni havonta 4-5x :)
Néha ha arrajárok és éhesvagyok veszek egy kertészsalit, de csak nagyon ritkán mert nemigazán ér 250 ft-t. Esetleg egy tölcséres fagyit ha barátnõmmel sétálunk..:D A többi kaját nem szeretem onnan.
A kérdező hozzászólása: :) nekünk sincs túl közel:) 40km:) De nagyon finomakat lehet kapni, nagyon szeretjük, és ha megyünk szolnokra mindig veszünk, de nem ott esszük meg hanem kocsiban ottis kérjük ki:) én szivem szerint kirpobálnám mindet, de nagyon drágák.
havonta 2-3szor és akkor Sajtos McRoyalt(L)
havonta 2x 3x Sajtburger kóla vagy ice tea(barackos):D
Havonta egyszer eszek ott, és màr évek ota csakis kizàrolag sajtburger, sültkrumpli, kola. Pàrom ha ujdonsàgot eszik, beleszoktam kostolnik, de a sajtburgerem akor sem hiànyozhat a tàlcàrol
Nem jarok Mcdonaldsba. Jo ha egy evben egyszer eszem ott.

Hányszor és milyen gyakran lehet a macskának féregtelenítő tablettát adni ha az nagyon férges?

Legjobb válasz: Én 3havonta féregtelenítem,de ha nagyon férges,szerintem elõször lehet 2havonta is.

Én 3havonta féregtelenítem, de ha nagyon férges, szerintem elõször lehet 2havonta is.
Engem félévente hív vissza az állatorvos. Erre szerintem õ tudna biztosat mondani.

1-2 hónapos babátok milyen gyakran szopik? Éjjel hányszor? Hogy bírjátok? Mert én nagyon álmos vagyok, és néha kevesebb a tejem a fáradtságtól.

Legjobb válasz: Nekem 5 hetes és éjjel 11-kor eszik aztán hajnal 4 körül és utána reggel 7-kor.De velem alszik a nagy ágyban ezért egyáltalán nem fárasztó, mert fel se kell kelni.:-)

Nekem 5 hetes és éjjel 11-kor eszik aztán hajnal 4 körül és utána reggel 7-kor.De velem alszik a nagy ágyban ezért egyáltalán nem fárasztó, mert fel se kell kelni.:-)
Mi most 6 hónaposak vagyunk! De az emlékek itt vannak elõttem:) ! Az én kislányom az elsõ hónapokban 2 óránként evett, még éjjel is. Aztán kevés lett a tejem, így át tértünk a tápszere, ezzel kibírt néha 3 órát is! Mára már csak egyszer kell fel 4-5 óra körül!!! Én még mindig hulla vagyok mellette, mert mire megettetem, utána lefejjem a tejet, már eltelt 1 óra, és nehezen alszom vissza, mire pont sikerülne, már megint kellünk!! Szóval kitartás!
Mi 10 hetesek vagyunk, éjjel-nappal 2-3 óránként, igény szerint szoptatok. Kiságyba alszik, kiveszem, 15 perc cici, büfi, vissza, 5 perc után már alszok is, én már nem fejem le a maradékot.
6 hetes a 3. babánk, köztünk alszik, teljesen igény szerint szopik mint a tesói is tették.Én már lassan 5 éve nem alszom, meg lehet szokni!Imádom ezeket a hónapokat:)
Lemaradt, hogy az igény szerint nálunk azt jelenti, hogy ha kell fél óránként is cicire teszem. elõzõ
A kérdező hozzászólása: Köszi!
1 hónapos a lányom, én is igény szerint szoptatom, akár félóránként. néha csak annyi idõm van, hogy egyek, igyak, párom munka elõtt mindent bekészít. a kiscsaj este 8-9 körül eszik, aztán legközelebb hajnali 3-4 körül kér. majd reggel 7kor, aztán megint össze-vissza.
utolsó vagyok. van hogy 1, 5 órát is cicin van, absz ahogy szeretne.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem kiírása után nem sokkal átaludta az éjszakára Kincsem, azóta is -szerencsére :)

Furminátorral milyen gyakran szabad kifésülni a kutyát, és hányszor húzhatom végíg egy helyen a bundáján? Nem szeretnék kárt tenni vele!

Legjobb válasz: hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D

hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem csak, mert most vettem, de valaki azt mondta, hogy egy illetõ színte már kopaszra fésülte a macskáját!Remélem ez hülyeség!
A kérdés jogos, de elvileg volt a furminatorhoz használati utasítás. Szõrminõségtõl függõen 10 naponta ajánlják max, és 1-2 szer egy helyen, nehogy túl sok szõrt szedj ki. Persze, ha össze van filcesedve, akkor óvatosan többször /nem mélyen/ is lehet. Vigyázz, nehogy túl erõsen húzd, és egyenletesen az egész testen!
Nem hülyeség. Ha nem tudod megállapítani, mennyi az elég, szépen teljesen le lehet szedni a szõrt.Fõleg az aljszõrt. Márpedig az aljszõrre szükség van.
A kérdező hozzászólása: http://www.furminator.hu/tudnivalok Így egyszerûbb volt!Azért köszi mindenkinek!

Sült krumplit (hasábburgonya) hányszor kap 2-2.5 évesed? Milyen gyakran? És egyetértesz vel, úgy értem szereted adni neki?

Legjobb válasz: Havonta maximum 2-szer, de inkább csak 1-szer (van, hogy egyszer sem). Én eleve nem szeretek ennyire olajos dolgokat sütni-fõzni, nemcsak a gyereknek, hanem magunknak sem, de ritkán belefér.

Havonta maximum 2-szer, de inkább csak 1-szer (van, hogy egyszer sem). Én eleve nem szeretek ennyire olajos dolgokat sütni-fõzni, nemcsak a gyereknek, hanem magunknak sem, de ritkán belefér.
Az én 28 hónapos lányom imádja. De elég ritkán eszünk sült krumplit, kb 2-3 hetente 1x. Valahogy mindig más köretet csinálok. De szerintem akár hetente 1x is ehetnek sült krumplit.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is ez a gondom hogy én se...magam is max.havi 1-2 szer ha eszek. Viszont a 26 hónapos lányom imádja, meg van õrülve érte...akárhányszor kérdezem mit szeretne enni (azért nem rá van bízva hogy mit eszik nyilván, csak úgy kedveskedésbõl megkérdezem mire vágyna)Nagyon szereti, nem tudom mennyiszer "fér" bele egy normál étrendbe, üldözni, tiltani se akarom (van egy nagyobb tesó is és mikor vendégségbe megyünk azért találkozunk sültkrumplival nem akarom hogy rávesse magát). Tudom, nagyobb gondom sose legyen de nekem ez most kérdés. Amúgy rakott zöldségeket, fõzeléket, húst, gyümölcsöt minden ilyesmit megeszik!
Szerintem ha ennyire rá van kattanva, akkor csinálj neki sûrûbben, esetleg próbáld ki ezt(vagy más sütõben sült krumplit) http://www.nosalty.hu/recept/sutoben-sult-krumpli Fagyasztva is lehet kapni olyat, amit nem olajban, hanem sütõben kell sütni. Az én fiam egy idõben rá volt kattanva a kenyérre, de úgy képzeld el, hogy ha meglátta, akkor már nem volt hajlandó mást enni, reggel-délben-este azt ette volna...aztán pár hónap alatt elmúlt, most már nem izgatja annyira.
én mindig sutoben sutom a sult kruplit , kis vajon, így sokkal jobb, nem zsíros, egyébként havonta 1-szer eszik ilyesmit
A kérdező hozzászólása: Igen úgy szoktam amúgy is de olvastam hogy azok a hasábburgonyák amik sütõben süthetõek (készen kapható!) eleve át vannak itatva kicsit olajjal hogy ugye megsüljön ropogósra... sima egyben hajában sült krumplit szoktam sütni amúgy is köretnek (olaj nélkül) de õ ezért a hasábkrumpliért van megveszve...csak úgy tolja be mint a ropit...
Én gyakran sütök, de már nem olajban, hanem sütõben. A sima tesco-s krumplit is. Igaz nem olyan mint a fritõzben sült, de azért mi szeretjük, és igy mégsem olyan zsiros. Csak kiolajozom a tepsit, beleteszem a krumplit kicsit megrázom és megsütöm. Nosalty-s recept is jó, olyat is gyakran sütök. Veszek mosott (tehát vékony eleve a héja) krumplit és ugyanúgy mint ahogy elõbb leirtam megsütöm. Nagyon fini. Hetente 1-szer biztosan eszünk, van hogy többször is, attól függ mit fõzök.

Nők, lányok 1 héten hányszor igénylitek a szexet és milyen gyakran maszturbáltok? 19L

Legjobb válasz: Én mindennap igénylem, van amikor egy nap többször is. Mivel van barátom, nem szoktam maszturbálni, õ teljes mértékben kielégít! :$ :)

Én mindennap igénylem, van amikor egy nap többször is. Mivel van barátom, nem szoktam maszturbálni, õ teljes mértékben kielégít! :$ :)
Ha barátom van, heti 2min., de volt olyan hétvége, mikor végig ágyban voltunk. Most nincs senkim, 2-3 naponta csinálom
Naponta többször maszti, és min egyszer naponta sex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!