Találatok a következő kifejezésre: Hányszor ébrednek éjszaka a babák (2 db)

Mennyit esznek a 4 hós babák? Hányszor ébrednek éjszaka?

A kisfiam eddig nagyon jó ev?/alvó volt. Napközben minden rendben, de éjszaka már egy hete másfél, két óránként kel. Ilyen s?r?n nem is tud enni, szerintem "üres" a mellem. Tegnap lemértem a napközbeni evéseit is a legtöbb 100g volt, de ez csak kétszer volt egész nap, a többi 50,70,20. Összesen egész nap 510-et evett. Ez normális ebben a korban? A véd?n? szerint ez kevés napközben is, ezért pótol éjszaka. Most kaptam egy Motilium nev? gyógyszert, amit hét napig kell szednem, meg igyekszem minél többször mellre tenni. Tehetek még valamit, hogy több legyen a tejem, és hogy jobbak legyenek az éjszakák? A kislányomat 14 hónapig gond nélkül szoptattam (egy mellgyulladást leszámítva), sohasem mértem, mindig biztos voltam a gyarapodásában, most meg teljesen elvesztem a számokban, mérlegelésekben. A kisfiam súlya egyébként szerintem jó, a havi egy kg-ot most is meghízta. Kérlek, írjon, akinek van tapasztalata! Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Szerintem nem a tejed kevés, hanem jön a foga, legalábbis ha a mi esetünkbõl indulok ki. Az addig jól szopizó és alvó babám 4 hósan egyik napról a másikra jóval kevesebbet kezdett enni, kb 300 ml-rel kevesebbet és éjszaka is sokszor felébredt, pedig volt tejem rendesen (napi400 ml fölösleg volt lefejve). 5 hós korára 2 foga kint volt.

Szerintem nem a tejed kevés, hanem jön a foga, legalábbis ha a mi esetünkbõl indulok ki. Az addig jól szopizó és alvó babám 4 hósan egyik napról a másikra jóval kevesebbet kezdett enni, kb 300 ml-rel kevesebbet és éjszaka is sokszor felébredt, pedig volt tejem rendesen (napi400 ml fölösleg volt lefejve). 5 hós korára 2 foga kint volt.
Én is inkább a fogra tippelnék. Ha gyarapszik rendesen, akkor elég a tejed. ne aggódj, nem szabad. Nekünk fogzásra nagyon bevált a homeopátiás chamomilla vulgaris 9 ch, napi 1 golyócska, kanál forralt vízben feloldva. Kérdezd meg a védõnõt errõl, vagy a gyógyszerészt. Van 15ch is, de nekünk a 9-est ajánlották. Azóta újra átalussza az éjszakát. 6 hónapos és 2 foga most bújt ki, mindenféle nyûgösség nélkül. Én a kamillának tudom be.

Hányszor ébrednek fel éjszaka a babák?

ha lehet olyan anyukák írjanak,akinek 4-5 hónapos a babájuk.A lányom egy hónapja 3x,4x felébred.Már kezd nagyon fárasztó lenni.Kiváncsi lennék ez másnál is így van??Barátnöm lánya,(fél nappal fiatalabb)már átaludja az éjjelt.

Legjobb válasz: Így van:) 4 és fél hósak vagyunk. Én elsõ ébredéstõl vele alszom, így nem vagyok annyira fáradt..

Így van:) 4 és fél hósak vagyunk. Én elsõ ébredéstõl vele alszom, így nem vagyok annyira fáradt..
Én a 2. ébredéskor (kb.4 óra) hagyom magam mellett. Általában fél 5 után már fél óránként ébred.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Akkor nem vagyok egyedül...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!