Találatok a következő kifejezésre: Hányingerem van furát érzek (9 db)

Nagyon hányingerem van, furának érzem a kávé illatát. De meg volt 1 hete, időben jött, és úgy tűnt normális. Most clostit szedek, inszem miatt. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom nagyon szeretnétek a babát, ezért is érezhetted furának a kávét. Ez elõfordul akkor, ha valaki nagyon szeretne babát, illetve akkor is, ha valaki nagyon nem szeretné. Ha egy hete megjött rendesen, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy, de nézd, egy teszttel semmit sem veszítesz :) Nagyon drukkolok neked :):):)

Szia! Gondolom nagyon szeretnétek a babát, ezért is érezhetted furának a kávét. Ez elõfordul akkor, ha valaki nagyon szeretne babát, illetve akkor is, ha valaki nagyon nem szeretné. Ha egy hete megjött rendesen, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy, de nézd, egy teszttel semmit sem veszítesz :) Nagyon drukkolok neked :) :) :)
szia, én is jártam így, nekem a metformin csinálja(sajnos PCO-m van)rendre rosszul vagyok a kávé illattól mikor fõzöm reggelente

Megvolt a menstruációm, de reggelente hányingerem van, meg érzek vmi furát a kasamban, nem tudom h terhes vok e? Adjatok vmi tanácsot lécci!

voltam már terhes és hasonlót érzek , de megvolt ugy h nem tom mivan.

Legjobb válasz: én úgy gondolom ha rendesen menstruáltál nem vagy terhes.. csak akkor esetleg ha kevés volt vagy csak 1-2napig tartott. de ha nem múlik el a helyedbe orvoshoz mennék :)

én úgy gondolom ha rendesen menstruáltál nem vagy terhes.. csak akkor esetleg ha kevés volt vagy csak 1-2napig tartott. de ha nem múlik el a helyedbe orvoshoz mennék :)
Szia, ha nem vagy biztos benne, hogy nem vagy terhes, akkor tesztelj egyet. Barátnõm menstruált, de rövidebb ideig tartott, mint a szokásos, ezért utána tesztelt és pozitív lett. Biztos ami biztos, én megnézném mit mutat a teszt.
Az elõttem szólókhoz tudok csatlakozni. Szerintem is tesztelj, az a biztos.
na mi lett? nem vagy terhes?

Menstruáció? jövőhéten kell megjönnie DE kb egy hete émelygek és hányingerem van kcsit "furán" érzem magam! nem akarom magam beleélni (bár nagyon szeretném)de valahogy mégis furcsa az egész!

augusztusban volt egy abortuszom (els? terhesség) sajnos elhalt 6 hetes voltam.....aztán minden rendben zajlott a nagykönyvben megírt hatodik hétre (szept. 24.-én) menstruálás aztán 28 napra (okt. 21.-én) egy újabb menstruáció! november 19.-én kell megjönnie ami még egy b? hét. mellek picit érzékenyek de korántsem annyira mint a terhességnél ami persze lehet a mensi jele is...de az émelygés amit ha bekapok egy falatot elt?nik nem tudom hova rakni... szerintetek a peteérésem éreztem amikor ez kezd?dött (mert kb akkor volt vagy lehetett!)vagy valami másnak a jele? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt,fájt a hasam,késõbb már a cicim is érzékenyebb lett,aztán jött az aluszékonyság,végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem,h beképzelem ,nem is mertem beleélni magam,aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen,de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit,aztán jöhet a teszt!Türelem,kitartás! :)

Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt, fájt a hasam, késõbb már a cicim is érzékenyebb lett, aztán jött az aluszékonyság, végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem, h beképzelem , nem is mertem beleélni magam, aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen, de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit, aztán jöhet a teszt!Türelem, kitartás! :)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is elõfordult egymás utáni hónapokban, hogy félidõtõl éreztem a hányingert, szédülést, fájtak a melleim és mégsem voltam terhes. Amikor meg végre sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. Szóval lehet terhesség is, de lehet hogy csak nagyon szeretnéd már a kisbabát és igy reagál a szervezeted. Kitartás a jövöhétig!

Miért remeg a kezem (soha nem volt még ilyen), furán fáj a pocim és furán is érzem magam, kicsit hányingerem van és székelési inger? Miért lehet? 36+3km

Legjobb válasz: Székelési ingerrõl már hallottam, valaki a szülés elõtti napokban, hetekben érezte ezt, mintha állandóan nyomnia kellene a kakit... Gondolom nálad is ez kezdõdik most.

Székelési ingerrõl már hallottam, valaki a szülés elõtti napokban, hetekben érezte ezt, mintha állandóan nyomnia kellene a kakit... Gondolom nálad is ez kezdõdik most.
A kérdező hozzászólása: székelési ingerem van már egy 3-4napja, és hol jön valami hol nem.elsõ babámnál reggel hasmenésem volt deélbe burok repedt...de most nem tom...fáj a hátam is :(

1 hónapja szedek fogamzásgátlót és azóta nagyon furán érzem magam. Néha fáj a hasam alja, néha hányingerem van. Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.

valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.
nálam is elofordult sok mellékhatás. Azt mondták ez csak eleinte lesz így.Mondjuk a hányinger elmult.Én már 4honapja szedem de ugy látom/érzem, hogy még sok mellékhatás van mindig, pl.lábfájás(de nagyon), alhasi fájdalom(ez mostanság csak gyakoribb lett), és mellfeszulés, ami szinte folyamatos. Valoszinuleg uj gyogyszert fogok iratni én is. Bár ugy gfondolom, ha még csak egy honapja szeded akkor neked ezt még nem kell megtenni, mert amíg beáll rá a szervezeted az 3 honap.Ha utána is sok a tunet akkor kérd meg az orvosodat, hogy irjon fel más fajta gyogyszert.
Igen , a gyógyszer okoz ilyen mellékhatásokat. Ha annyira nem erõsek a tünetek, várj 3 teljes hónapot, hátha megszûnnek. Ha nem, akkor valóban irass másik gyógyszert, és addig kell keresni, míg tünetmentesen nem tudsz szedni valamilyen gyógyzsert, meg kell találni a megfelelõt. (van hüvelygyûrû is)
A kérdező hozzászólása: még annyi hogy feszül a hasam alja
Még korai lenne terhességi tünetnek. 6 napja voltatok együtt!!!
még ha terhes is vagy, annak még nem lehetnek tünetei.
Az szerintem is korai még, hisz még a beágyazódás sem történt meg.
nekem már kb 1 héttel pé után kezdõdtek a tünetek...3 gyermekem van. Eleinte nagyobb étvágy, szédelgés, enyhe fejfájás voltak a tünetek. A nem várt körül már erõsebb fejfájás és állandó fáradtság, émelygés. Mikor elkezdtem szedni a terhes vitamint + magnéziumot, jobban lettem (beállt a vit. egyensúly). Írdd meg, hogy mi lett, jó? Nekem gyanusak a tüneteid. Ja, nekem is volt hasfeszülés/szurkálás a petefészek körül. :)
Mi újság? Megbizonyosodtál már róla, hogy terhesség-e?
Nekem is fájt a hasam alja, szaladgáltam a wc-re, sõt még gyengeséget is éreztem, s mégsem vagyok terhes a teszt szerint, pedig már másfél hónapja nem jött meg.

Lehet baba? Napok óta furán érzem magam, hisztis vagyok, nem kívánom a szexet és folyamatos mellérzékenységem, fájásom van. Néha szúrkál a pocakom. Hányinger nincs, csak rossz, száraz szájíz. Pisilni félóránként járok.

ma vagyok a 27. napon, 28-29 naposak a ciklusaim. Tegnap napközben teszteltem egyet, sajna negatív lett :( Reménykedhetek?

Legjobb válasz: persze. reménykedni mindig lehet.

persze. reménykedni mindig lehet.
ez még bármi lehet, de ha esetleg nem jön meg, tesztelj 2-3 nap múlva újra, hátha sikerült...
Szia! Ugyanígy vagyok. Holnapra nem várom. A terhes lehetek? címût én indítottam. Van egy halvány pozitívam (hétfõ) és két negatívom (ma délelött). Hõm emelkedik. Jó lenne tudni mi lesz már!
Igen, igen. Ugyanez volt velem is a legeléjen. Várj a teszttel még kb. 2 napot. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Hello Lányok! Ma megjött :((( Most már végleg elkeseredtem... 14 hónapja semmi... remélem, másnak sikerült!!
Nem valószínû. Az agyrázkódás tudtommal mindig eszméletvesztéssel is együtt jár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Hányingerem van és furát érzek a méhemnél. 2 menzim maradt el. a teszt nega 2 is. baba lenne?

9 éve menzizek és ilyen még soha nemvolt.

Legjobb válasz: Nekem két éve fodult elõ hogy 2 hónapig nem jött meg, elõtte mindig nagyon rendszeres volt. Nem tudta megmondani a doki hogy miért, baba semmiképp nem lehetett a dologban, mert nem szexeltem. Barátnõm viszont, negatív teszt mellett volt méhen kívüli terhes, sokáig nem jött meg neki aztán 2 hétig vérzett... Mindenképpen menj orvoshoz, én akkor is mentem amikor baba sem lehetett a dologban. Sokminden más lehet, nem akarok írni, mert nehogy nekem rémképeket látva menj oda. De jobb a bizonyosság bármitõl is legyen.

Nekem két éve fodult elõ hogy 2 hónapig nem jött meg, elõtte mindig nagyon rendszeres volt. Nem tudta megmondani a doki hogy miért, baba semmiképp nem lehetett a dologban, mert nem szexeltem. Barátnõm viszont, negatív teszt mellett volt méhen kívüli terhes, sokáig nem jött meg neki aztán 2 hétig vérzett... Mindenképpen menj orvoshoz, én akkor is mentem amikor baba sem lehetett a dologban. Sokminden más lehet, nem akarok írni, mert nehogy nekem rémképeket látva menj oda. De jobb a bizonyosság bármitõl is legyen.
Nekem is volt, hogy nem jött meg ennyi ideig. Pedig vagy 8 éven keresztül rendszeres volt. Nem tudom megmondani mitõl volt! Nekem is terhességre utaló jeleim voltak, de negatív volt a teszt is, meg a doki is azt mondta, hogy ez nem baba. Pár nap múlva megjött magától, és azóta sem volt vele problémám!
Szia! Én is voltam hasonló szituációban. Nem is olyan régen. Teljesen abban a hitben voltunk, hogy babát várok. Mindkettem örültünk, annak ellenére, hogy a teszt neg. lett. Mondván: csalt. Az orvosi diagnózis lehengolóbb volt. Mindkét petevezetékemben cystát találtak, amik teljesen elzárták azt. Ezért maradt ki. Rá egy hétre mütöttek. A sors fintora, hogy néhány hónappal késõbb, pont ez az orvos jelentette be, hogy kisbabát várok! Remélem nem ijesztettelek meg nagyon. Szorítok! Egy 12 hetes kismami
Ez idegi alapon is lehet, hogy kimarad a menszesz. Ha mostanában vagy az elmúlt idõszakban stresszeltél valamin, akkor könnyen lehet, hogy azért maradt ki. Ha így van, akkor próbálj meg megnyugodni és meg fog jönni. Ha nem akkor az elõttem szólók véleménye is igaz lehet.
A kérdező hozzászólása: most fogok érettségizni.ha idegileg van ezért lehet.de sokszor volt cystám y multhonapban tuti volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!