Találatok a következő kifejezésre: Hányingerem van furát (14 db)

Nagyon hányingerem van, furának érzem a kávé illatát. De meg volt 1 hete, időben jött, és úgy tűnt normális. Most clostit szedek, inszem miatt. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom nagyon szeretnétek a babát, ezért is érezhetted furának a kávét. Ez elõfordul akkor, ha valaki nagyon szeretne babát, illetve akkor is, ha valaki nagyon nem szeretné. Ha egy hete megjött rendesen, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy, de nézd, egy teszttel semmit sem veszítesz :) Nagyon drukkolok neked :):):)

Szia! Gondolom nagyon szeretnétek a babát, ezért is érezhetted furának a kávét. Ez elõfordul akkor, ha valaki nagyon szeretne babát, illetve akkor is, ha valaki nagyon nem szeretné. Ha egy hete megjött rendesen, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy, de nézd, egy teszttel semmit sem veszítesz :) Nagyon drukkolok neked :) :) :)
szia, én is jártam így, nekem a metformin csinálja(sajnos PCO-m van)rendre rosszul vagyok a kávé illattól mikor fõzöm reggelente

Menstruáció? jövőhéten kell megjönnie DE kb egy hete émelygek és hányingerem van kcsit "furán" érzem magam! nem akarom magam beleélni (bár nagyon szeretném)de valahogy mégis furcsa az egész!

augusztusban volt egy abortuszom (els? terhesség) sajnos elhalt 6 hetes voltam.....aztán minden rendben zajlott a nagykönyvben megírt hatodik hétre (szept. 24.-én) menstruálás aztán 28 napra (okt. 21.-én) egy újabb menstruáció! november 19.-én kell megjönnie ami még egy b? hét. mellek picit érzékenyek de korántsem annyira mint a terhességnél ami persze lehet a mensi jele is...de az émelygés amit ha bekapok egy falatot elt?nik nem tudom hova rakni... szerintetek a peteérésem éreztem amikor ez kezd?dött (mert kb akkor volt vagy lehetett!)vagy valami másnak a jele? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt,fájt a hasam,késõbb már a cicim is érzékenyebb lett,aztán jött az aluszékonyság,végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem,h beképzelem ,nem is mertem beleélni magam,aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen,de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit,aztán jöhet a teszt!Türelem,kitartás! :)

Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt, fájt a hasam, késõbb már a cicim is érzékenyebb lett, aztán jött az aluszékonyság, végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem, h beképzelem , nem is mertem beleélni magam, aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen, de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit, aztán jöhet a teszt!Türelem, kitartás! :)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is elõfordult egymás utáni hónapokban, hogy félidõtõl éreztem a hányingert, szédülést, fájtak a melleim és mégsem voltam terhes. Amikor meg végre sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. Szóval lehet terhesség is, de lehet hogy csak nagyon szeretnéd már a kisbabát és igy reagál a szervezeted. Kitartás a jövöhétig!

Miért remeg a kezem (soha nem volt még ilyen), furán fáj a pocim és furán is érzem magam, kicsit hányingerem van és székelési inger? Miért lehet? 36+3km

Legjobb válasz: Székelési ingerrõl már hallottam, valaki a szülés elõtti napokban, hetekben érezte ezt, mintha állandóan nyomnia kellene a kakit... Gondolom nálad is ez kezdõdik most.

Székelési ingerrõl már hallottam, valaki a szülés elõtti napokban, hetekben érezte ezt, mintha állandóan nyomnia kellene a kakit... Gondolom nálad is ez kezdõdik most.
A kérdező hozzászólása: székelési ingerem van már egy 3-4napja, és hol jön valami hol nem.elsõ babámnál reggel hasmenésem volt deélbe burok repedt...de most nem tom...fáj a hátam is :(
A kérdező hozzászólása: lehetek terhes annak ellenére h megvolt a menszim?menszi után mindíg beletörõdök h megint nem sikerült, de most nem ezt érzem!
Utolsó vagyok! Szerintem vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Kívánom, hogy babód legyen, de ne éld bele magad míg nem csinlod meg a tesztet, inkább arra koncentrálj, hogy új hónap, új remény és nemsokára itt az új peteérõs idõszak :) Sok sikert, én nagyon szorítok neked!
Teszteltél már???
Semmi nem lehetetlen, de a terhesség és a rendes, szabályos vérzés ritkán összetartozó fogalmak.
Szia! TEsztet csináltál már? Mármint amióta elmúlt a mensid? Olyan volt (mármint a mesi) mint amilyen szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: ugyan olyan volt mint szokott lenni és ugyan ugy 6 napig tartott!mióta elmúlt nem teszteltem!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!és még annyit h 2 napja megjön érzésem van pedig pár napja múlt el!
lehet, hogy mensi alatt, vagy közvetlenül elõtte ovuláltál és mostanra jelentek meg a tünetek, drukkolok, hogy ne csaljon a megérzés!

1 hónapja szedek fogamzásgátlót és azóta nagyon furán érzem magam. Néha fáj a hasam alja, néha hányingerem van. Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.

valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.
nálam is elofordult sok mellékhatás. Azt mondták ez csak eleinte lesz így.Mondjuk a hányinger elmult.Én már 4honapja szedem de ugy látom/érzem, hogy még sok mellékhatás van mindig, pl.lábfájás(de nagyon), alhasi fájdalom(ez mostanság csak gyakoribb lett), és mellfeszulés, ami szinte folyamatos. Valoszinuleg uj gyogyszert fogok iratni én is. Bár ugy gfondolom, ha még csak egy honapja szeded akkor neked ezt még nem kell megtenni, mert amíg beáll rá a szervezeted az 3 honap.Ha utána is sok a tunet akkor kérd meg az orvosodat, hogy irjon fel más fajta gyogyszert.
Igen , a gyógyszer okoz ilyen mellékhatásokat. Ha annyira nem erõsek a tünetek, várj 3 teljes hónapot, hátha megszûnnek. Ha nem, akkor valóban irass másik gyógyszert, és addig kell keresni, míg tünetmentesen nem tudsz szedni valamilyen gyógyzsert, meg kell találni a megfelelõt. (van hüvelygyûrû is)

22. napja késik. Az összes létezõ teszt negatív volt, de egyrészt sosem késik a menzim (a max eddig 2 nap volt) másrészt hányingerem van, fáj a mellem, a derekam, és furán vagyok. Járt már így valaki?

Van esetleg itt olyan, akinek szintén nem mutatta ki a teszt a terhességet? Csütörtökön megyek dokihoz, de már alig bírok magammal... Létezik ilyen? A neten láttam vagy 200 ilyen sztorit, és nem akarom elhinni. Egy ismerõsöm szintén, még 11. héten is negatívat tesztelt. Mi okozhatja ezt? Oké, tudom, alacsony hcg szint. De konkrétabban. Egészséges babát szült, 11. héten negatív teszttel...

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt,elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív,írt fel gyógyszert,hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni,vissza mentem ,hogy hányok a gyógyszertõl,újabb uh 15 hetes terhes voltam.

Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt, elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív, írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni, vissza mentem , hogy hányok a gyógyszertõl, újabb uh 15 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon édesek vagytok :)
Gratulálok, boldog baba várást!
Istenem de jó, nagyon gratulálok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, támogatást :) Voltam tegnap orvosnál, és ultrahangon is. GRAV. S. 7 :D Szóval van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt.... A doki is mondta, hogy egyre gyakoribb. Március 1.-jére írt ki :) Szívhang is van, minden tökély :) Nagyon boldog vagyok, köszönöm a sok drukkot, és privát levelet :)
Miután abbahagytam a fogamzásgátlót, pár hónapra rá, teljesen megbolondult a ciklusom. Átlag két havonta egyszer menstruáltam, és ugyanezeket éreztem amiket te. Még hánytam is több alkalommal. (érdekes, hogy a terhesség alatt meg egyszer sem)Akkoriban reménykedve minden hónapban csináltam tesztet, persze negatív volt mind, de velem nem egyszer fordult elõ hogy késett, hanem rendszeresen. Bár egy kolleganõm szokta mondani, hogy ha van egy negatív teszted még nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Õ elmondása alapján az elsõ két gyerekénél negatívat tesztelt 1 hét késénél, de két hét után azért már pozitív volt. A harmadiknál már megvárta a 2. hetet. Gõze sincs róla se neki, se a dokijának, miért.
Ha valaki terhes, akkor hcg VAN a szervezetben. Anélkül nem maradna meg a baba. akinek nem mutatja ki a teszt, az vagy csak egyszer tesztelt túl korán, vagy rossz volt a teszt, vagy nem jól használta a tesztet, vagy olyan sok folyadékot ivott, hogy nagyon felhígult a vizelet. Biztosabban ki lehet mutatni vérvétellel a hcg-t, ott nem lehet hibázni. :-)
A kérdező hozzászólása: Naná, mindenképpen írok majd :) Csak azt nem tudom, hogy bírom ki csütörtökig :/
Kíváncsi vagyok mi lesz Veled! Írd meg!
En drukkolok! Ilyen iranyu tapasztalatom nincs, nekem most van epp egy olyan rovid ciklusom meg fura tuneteim, hogy azt hittem, baba, de mara megjott. Remelem, nalad az lesz, ami neked a legjobb, es kivancsian varom, hogy mi lett! Megirod majd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mint azt írtam, csütörtökön megyek orvoshoz. És nem azért, mert link vagyok, hanem mert mindenki szabin van, és mostanra kaptam idõpontot. Sajnos a frontokra nem tudom ráfogni a hányingert, mert nem vagyok frontérzékeny. Sosem voltam. Nem túlzottan "reménykednék", ha nem érezném úgy.... Nem vagyok a menzi elõtt tesztelgetõs, kétségbeesõs fajta. És sosem volt cisztám. Nem tudom...
A nagyon-nagyon-nagyon ritka azt jelenti, hogy létezik kivétel. Egy ismerõsöm volt úgy, hogy már jócskán gömbölyödött a hasa, de a tesztek még mindig negatív eredményt mutattak.
:( te is tudod hogy kb 98% esély van rá hogy nincs baba. Ennyi idõsen kb 25000 egységnyi hcgnek kellene lennie a véredben (ez a normál tartomány alsó határa), ezerszer annyinak amennyit a teszt kimutat. Én nem tudom elképzelni hogy valakinek ENNYIRE alacsony lenne. Esetleg valamilyen betegség következtében egyáltalán nem termel hcg-t, mert ugye pontosan nem is tudják a szerepét, szóval talán nem létfontosságú hormon, de hát na. Ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka.
A menj el orvoshoz az miert nem jo..22napja kesik mar reg elkellett volna menned..es amugy meg csak õ tudja megmondani ezt te is tudod..nemtudom volt e mar cisztad baratnõmnek attól maradt ki egy teljes hónap es a masodik hónapban meg kèsett..de õ elment orvoshoz!
az is simán lehet, hogy egyszerûen csak kimarad, az is teljesen természetes dolog egy nõ életében:) hányingered van: mert front van, folyton durvameleg vagy hideg, a vérnyomásod is furán lehet fáj a melled: mert meg fog jönni ugye nemsoká, ha kimaradt egy ciklus, derekad szintén ezért. én nem hinném magamról, hogy terhes vagyok.
Szia! Nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést, csak tudni szeretném hogy vagytok! Nekem most 10. napja késik, tesztek negatívak, illetve volt 1, amin nagyon halványan, alig láthatóan volt még egy csík, de persze mindenki lehurrogott, hogy biztos nincs terhesseg, mert ennyi idõ után erõsebb kellene legyen. Olvasgattam a témában, sok sztorit találtam, ahol mégtöbb nap késés után sem mutatta ki. Neked nem mondták meg, hogy mi lehetett az oka? Minden rendben volt? Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!

Megvolt a menstruációm, de reggelente hányingerem van, meg érzek vmi furát a kasamban, nem tudom h terhes vok e? Adjatok vmi tanácsot lécci!

voltam már terhes és hasonlót érzek , de megvolt ugy h nem tom mivan.

Legjobb válasz: én úgy gondolom ha rendesen menstruáltál nem vagy terhes.. csak akkor esetleg ha kevés volt vagy csak 1-2napig tartott. de ha nem múlik el a helyedbe orvoshoz mennék :)

én úgy gondolom ha rendesen menstruáltál nem vagy terhes.. csak akkor esetleg ha kevés volt vagy csak 1-2napig tartott. de ha nem múlik el a helyedbe orvoshoz mennék :)
Szia, ha nem vagy biztos benne, hogy nem vagy terhes, akkor tesztelj egyet. Barátnõm menstruált, de rövidebb ideig tartott, mint a szokásos, ezért utána tesztelt és pozitív lett. Biztos ami biztos, én megnézném mit mutat a teszt.
Az elõttem szólókhoz tudok csatlakozni. Szerintem is tesztelj, az a biztos.
na mi lett? nem vagy terhes?

Ma olyan furan ebredtem, eros fejfajasom, hidegrazasom, hanyingerem van es szedulok. Mitol lehet?

Altalaban jo a kozerzetem,ritkan vagyok rosszul.Az este tompa volt a fejem, mara meg alig letezem:( nem ettem-ittam semmi szokatlant. N?/25

Legjobb válasz: Összeszedhettél valami bacit.Talán meghültél, vagy valami kósza vírussal találkoztál.

Összeszedhettél valami bacit.Talán meghültél, vagy valami kósza vírussal találkoztál.

Hányingerem van és furát érzek a méhemnél. 2 menzim maradt el. a teszt nega 2 is. baba lenne?

9 éve menzizek és ilyen még soha nemvolt.

Legjobb válasz: Nekem két éve fodult elõ hogy 2 hónapig nem jött meg, elõtte mindig nagyon rendszeres volt. Nem tudta megmondani a doki hogy miért, baba semmiképp nem lehetett a dologban, mert nem szexeltem. Barátnõm viszont, negatív teszt mellett volt méhen kívüli terhes, sokáig nem jött meg neki aztán 2 hétig vérzett... Mindenképpen menj orvoshoz, én akkor is mentem amikor baba sem lehetett a dologban. Sokminden más lehet, nem akarok írni, mert nehogy nekem rémképeket látva menj oda. De jobb a bizonyosság bármitõl is legyen.

Nekem két éve fodult elõ hogy 2 hónapig nem jött meg, elõtte mindig nagyon rendszeres volt. Nem tudta megmondani a doki hogy miért, baba semmiképp nem lehetett a dologban, mert nem szexeltem. Barátnõm viszont, negatív teszt mellett volt méhen kívüli terhes, sokáig nem jött meg neki aztán 2 hétig vérzett... Mindenképpen menj orvoshoz, én akkor is mentem amikor baba sem lehetett a dologban. Sokminden más lehet, nem akarok írni, mert nehogy nekem rémképeket látva menj oda. De jobb a bizonyosság bármitõl is legyen.
Nekem is volt, hogy nem jött meg ennyi ideig. Pedig vagy 8 éven keresztül rendszeres volt. Nem tudom megmondani mitõl volt! Nekem is terhességre utaló jeleim voltak, de negatív volt a teszt is, meg a doki is azt mondta, hogy ez nem baba. Pár nap múlva megjött magától, és azóta sem volt vele problémám!
Szia! Én is voltam hasonló szituációban. Nem is olyan régen. Teljesen abban a hitben voltunk, hogy babát várok. Mindkettem örültünk, annak ellenére, hogy a teszt neg. lett. Mondván: csalt. Az orvosi diagnózis lehengolóbb volt. Mindkét petevezetékemben cystát találtak, amik teljesen elzárták azt. Ezért maradt ki. Rá egy hétre mütöttek. A sors fintora, hogy néhány hónappal késõbb, pont ez az orvos jelentette be, hogy kisbabát várok! Remélem nem ijesztettelek meg nagyon. Szorítok! Egy 12 hetes kismami
Ez idegi alapon is lehet, hogy kimarad a menszesz. Ha mostanában vagy az elmúlt idõszakban stresszeltél valamin, akkor könnyen lehet, hogy azért maradt ki. Ha így van, akkor próbálj meg megnyugodni és meg fog jönni. Ha nem akkor az elõttem szólók véleménye is igaz lehet.
A kérdező hozzászólása: most fogok érettségizni.ha idegileg van ezért lehet.de sokszor volt cystám y multhonapban tuti volt.

Olyan furán fáj a hasamalja. Fájnak a melleim. Ritkán hányingerem van. Tegnap este a hőm 36, 4 volt most pedig 36, 9. A teszt negatív. Mitől lehet?

Sziasztok január 28-án kelett volna megjönni de nem jött.Azóta is olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. Olyan furán fáj a hasamallja. Fájnak a melleim.Ritkán hányingerem van. Tegnap este a h?m 36,4 volt most pedig 36,9. Csináltam tesztet az - volt most is akarok csak félek,hogy megint csalódom. Már 1 éve probálkozunk a párommal.Lehet hogy sikerült? Várom válaszaitokat. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem értem pontosan, szóval a teszted negatív lett?

Ne haragudj, nem értem pontosan, szóval a teszted negatív lett?
Hát ha január 28-án kelett volna megjönnie, akkor már elvileg a teszt pozitívat kellene, hogy mutasson, normális esetben, ráadásul a tüneteid is arra utalnak, hogy babát vársz, szerintem kezdhettek örülni.
neked akkor már 3 hete késik és tuti hogy terhes vagy. csinálj gyorsan egy tesztet. ne félj szerintem ez már nem lesz negatív. gratulálok.7 hetes kismama.
Szerintem is babát vársz, csinálj egy tesztet mihamarabb!!:) szorítok! Aztán írd meg mi az eredmény!!!
Biztosan terhes vagy! Tesztelj egyet reggel, és mehetsz is a nõdokidhoz, mert szerintem már szívhang is van.
Akkor simán lehetsz terhes, ha a mensi utáni elsõ napon teszteltél negatívat. Tudod biztosan, hogy a hcg nem mindenkinél termelõdik olyan mennyiségben, hogy kimutatható legyen. Egyébként teljesen megértelek, mi már lassan 2 éve próbálkozunk, és már nagyon félek a tesztelésektõl, a csalódásoktól:( Neked drukkolok, tesztelj újra, és jelentkezz, mi az eredmény:)
Amiket leirtal nekem abbol nagyon ugy erzodik, h ott baba van, nekem is volt a mindjart megjon erzes, es a mellem is annyira fajt mint meg soha. Szeritnem tesztelj nyugodtan, lehet, h amikor csinaltad meg nem volt eleg hcg a szervezetedben. Nagyon drukkolok, h babas legyel!!!! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: igen
A kérdező hozzászólása: A tesztet az elmaradt menzi másnapján csináltam
ÉN MÁR CSAK GRATULÁLOK! VÁRJUK A VÁLASZT!!!!!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!