Találatok a következő kifejezésre: Hányingerem van, érzékeny a mellem. Babát várok (2 db)

Hányingerem van, és érzékeny a mellem. Babát várok?

Tesztet csináltam, igaz, hogy nap közben, de negatív :( Menzeszig van még 12 napom, bár el?z? hónapban csak pecsételtem. Az el?tt meg nem volt, mert a fogamzásgátlót abbahagytam még januárban.

Legjobb válasz: Igen,lehetséges,hogy babát vársz.A teszt még túl korai,a nem várt mensid nam ja körül csináld meg újra.Bár a tünetek álltalában késõbb jelentkeznek,de ez egyénenként válzozhat.Ne idegeskedj,szoritok neked.

Igen, lehetséges, hogy babát vársz.A teszt még túl korai, a nem várt mensid nam ja körül csináld meg újra.Bár a tünetek álltalában késõbb jelentkeznek, de ez egyénenként válzozhat.Ne idegeskedj, szoritok neked.
Szia! Ne haragudj, de a 12 nap az nagyon sok, még ne éld bele magad teljesen. Nem bántani akarlak, csak tapasztalat. én is azt hittem babás vagyok, mert nekem is alig volt meg, aztán a dokim közölte, hogy hormonzavar. Nem megijeszteni akarlak, remélem a te szervezeted hamarabb feldolgozza a tabi abbahagyását mint az enyém. :) Szorítok, hogy babás légy, de bármi van, feltétlenül menj dokihoz. Jó babásodást!
Még annyi, hogy nekem is irtózatósan fájt a mellem. Tesztelj a menzi napján, remélem nem jön meg, Clearblue-val, vagy Qupidoval, az nagy valószínûséggel már kimutatja a babát! A második válaszoló voltam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat.Hasznos volt :)
szerintem az vagy de pont ugyan igy vagyok én is.

Pé-kor együtt voltunk, rá 2 napra elkezdett fájni a mellem, most még 5 nap a nem várt mensig, sürü folyásom van, a mellem eresedik, a bimbó érzékeny, olyan érzésem van, babát várok, hányinger, fejfájás, szédülés, 37 a höm. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!

A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!
állítólag lehetetlen nincs, csak én picit korainak tartom azt, hogy pé után már két nappal elkezdett fájni a melled! de hátha! szeretnéd? a nem várt mensi után 2 nappal tesztelj! sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: az az igazság, nekem pém közvetlenül menszi után van, az elsö lányommal is igy lettem terhes, szóval nem tudom, de az ösztönöm azt sugja, hogy......
biztosan tudod a peteérésed mindig akkor van? Mert a kolleganõmnek félidõben van, mégis a mensi 2. napján lett terhes. akkor tehát kb 20 napja volt a pé-d. akkor várj 5 napot mert így már világosabb, de lehet egy ciklus alatt több peteérés is csak valamelyik gyengébb valamelyik erõsebb, fõleg úgy, hogy az orgazmus is elõidézheti.
akkoris várdd meg aaz 5 napot, aztán teszteljj, sook siket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!