Találatok a következő kifejezésre: Hányinger lehet tabi (3 db)

Hányinger lehet a tabi hatása?

yasminelle-t szedek most tartok a második levélnél

Legjobb válasz: Lehet a tabi miatt. Szerintem az is benne van a betegtájékoztatóban, hogy mi a teendõ, ha hánysz a tabi felszívódása elõtt.

Lehet a tabi miatt. Szerintem az is benne van a betegtájékoztatóban, hogy mi a teendõ, ha hánysz a tabi felszívódása elõtt.

Az fogamzás után 1 héttel lehet már érezni a terhesség jeleit? Pl. Hányinger. ( vettem be ráfél napra 72órás tabit. Csak nem biztos hogy hatott) meg késik is 5napja.

Legjobb válasz: Mikor még ifjú voltam, és bohó, egyszer nekem is szükségem lett egy ilyen tabira. Én még hánytam is tõle, mert lóadagnyi hormon van benne. Szóval a hányingered, meg a kimaradás is valószínûleg a tablettától van. Sok sikert!

Mikor még ifjú voltam, és bohó, egyszer nekem is szükségem lett egy ilyen tabira. Én még hánytam is tõle, mert lóadagnyi hormon van benne. Szóval a hányingered, meg a kimaradás is valószínûleg a tablettától van. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
nyugodj szépen meg. az idegesség, na meg persze a 72 órás bogyó sokat befolyásol a menzi dolgon. szerintem több mint valószínû amiatt késik. de ha nem tudsz megnyugodni, egy tesztet vegyél szépen, s akkor az elûzi az aggodalmad.
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát tesztet majd veszek csak még nem telt le a 14.nap... csak megijedtem mert kicsit hány ingerem lett 2 napja ped a tabit már bevettem vagy 5 napja... meg hogy késik is... de mondjuk azóta ideges vagyok meg félek.
én csak kb. 3-4 héttel a fogamzás után éreztem mindkét terhességemnél. szerintem inkább ideges vagy, attól lehet, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát az vagyok... de majd lesz valami:)

Tegnap jött meg, el is kezdtemm szedni a tabit (lindynette20), ma reggel hányingerem volt, és most is fáj a hasam - lehet h ez csak menstruációs görcs. Normálisak ilyenkor ezek a mellékhatások? Elmúlik majd az első hónap után?

Legjobb válasz: Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!

Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!
Hát általában az elsõ 3 hónap a kritikus...:S az orvosok szerint de, általában 3. hónapban elmúlik de, ha van vmi nagyobb baj keresd fel a nõgyógyászod. Pl.: vézésed van tabi szedés közben, vagy nagyon fáj a fejed úgy mint még soha. Barátnõmnek lindynette20-tól 5 hónapon keresztül volt hányingere. :S 6. hónapra elmúlt :Dszerencsére
az elsõ levélig ezek természetesek (éni s ezt szedem már lassan 3éve), de ha utána nem múlik el, akkor célszerû visszamenni a dokihoz, és lehet ir ki ujat, mert ezt a szervezeted nem fogadja el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!