Találatok a következő kifejezésre: Hányinger, derékfájás, vagy (2 db)

Hányinger, derékfájás, étvágytalanság, vagy éppen éhségérzet! Lehet hogy baba? Már második napja hányok a kávé miatt! tesztem negativ!

Mintha jobban érezném a jobb petefészkemet!Menzit hó végére nem várom!Lehet korai terhesség?Segitsetek!

Legjobb válasz: ha a hónap végére nem várod a menszit akkor ezek a tünetek túl koraiak!

ha a hónap végére nem várod a menszit akkor ezek a tünetek túl koraiak!
A kérdező hozzászólása: Márciusban egy napig volt meg!Az is kevés volt és késve jött meg!Eddig minden honapban pontos volt!
teszt
azt nem írtad az elõbb.ha így áll a dolog akkor teszt!sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Félek hogy megint negativ lesz!
Ne féjj a tesztõl! Tezteljj és meglátod!
Szia! Nézd, két dolgot írnék, és elõre kérlek hogy ne haragudj rám. 1.Én is voltam így, méghozzá méhen kívüli babával, de akkor a mensi után!!!!!(nem elõtt) megmaradt és erõsödött a cicifájásom, és majd a duplájára nõtt, pedig alapjáraton sem kicsi.Rá 10 napra derült ki hogy terhes vok, a többit már pár hónapja ide leírtam. 2.Sajna ha csak a hónap végére várod, és a teszted nega volt, akkor nem vagy babás, PÉ-d most volt a napokban, vagy lesz.Én inkább azt mondanám(és tényleg ne haragudj), de túl görcsösen akarod a babát, és ezért produkálsz álterhes tüneteket.Amikor a 3.babánkkal is elvetéltem, ilyen tüneteim voltak, mert bemagyaráztam magamnak, hogy terhes vagyok, pedig nem is voltam az.Aztán észhez tértem, és a tüneteim megszûntek.Még egy dolog.Petefészek ciszta is okozhat efféle tüneteket, sztem nem ártana, ha megnézetnéd magad.Sok sikert.Egy öreg róka

Derékfájás, hányinger, mensigörcs, hasi fájdalom lehet a szülés jele? 36 hétben vagyok és ma du valami folyt belőlem, a folyásomon kivül.Azóta vannak ezek a panaszok. Első terhességem és nagyon félek!

Legjobb válasz: Menj be mindenképp a kórházba gyorsan! És ne félj, mert ott vagy a legjobb helyen, ha nem is szülsz, akkor is figyelnek rád! Kérdésedre válaszolva, igen, lehet!

Menj be mindenképp a kórházba gyorsan! És ne félj, mert ott vagy a legjobb helyen, ha nem is szülsz, akkor is figyelnek rád! Kérdésedre válaszolva, igen, lehet!
nekem igy indult be a 37.héten....egész nap derékfájás, du-ra hasmenés, hányás.... szoritok érted ! gyors és könnyû szülést! ird meg majd mi volt
Menj be és majd íj, h mi volt! Ne aggódj, az én kisfiam is 36. héten született 2750 grammal és 54 cm-vel. Judy
Nincs mit, jó egészséget kívánok nektek!
Ja és órákon keresztül csak derékfájásom volt. Figyeld az órát, mert ha pontos, és egyre sûrûbb, akkor az. De még neked korai lenne, ezért is menj be a kórházba!
Nekem derékfájással kezdõdött, de ugye mindenkinek más. Az biztos, hogy lehetséges, mindenképp nézesd meg magad, legfeljebb megnyugtatnak és hazamész. Minden jobb, mint a bizonytalanság!
Végülis mikor szültél?
na itt ma baba lesz :) vagy holnap:) jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Jó éjt!
A kérdező hozzászólása: Ugy gondolod?Állandóan fáj a derekam lábam is fáj.De nem sûrûn önnek a fájások:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!