Találatok a következő kifejezésre: Hányhat az a babám (1 db)

Hányhat az almától a babám?

Ma kapott el?sször és 2 x hányt evés után fél ill 1 órával. Nestle Sinlac táppal kevertem neki össze.4 hósak múltunk és ma kezdtem el a hozzátáplálst.

Legjobb válasz: Ha sima almát eszik ugy csinálhat neki savat amitõl hányhat,keverve nem tudom biztosan.

Ha sima almát eszik ugy csinálhat neki savat amitõl hányhat, keverve nem tudom biztosan.
Szia! Ha szopik a babád, akkor ráérsz még a hozzátáplálással, akár 6 hóig.Elõfordul, hogy még a csöpség nemkész az új ételféleségek emésztésére.A Sinlac pép-nem táp-önmagában is adható. Minden új étel bevezetésénél fontos a mennyiség FOKOZATOS EMELÉSE naponta. -4-3kévéskanalanként vagy elõször fél deci, majd 1 deci, mésfél deci ill.2 deci. Azért fontos, mert így lehet megtalálni azt a mennyiséget, amitõl nincs a babának semmi baja. Pl.1 deci gyümilevet kapott tegnap, amitõl nem fájt a pocija, ma másfél decit adtál és ettõl már nyûgös volt. Így egy ideig ne adj többet belõle, kb 1-2 hónap múlva emeld tovább a mennyiséget.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meddig van a szervezetben antibiotikum hatása? 12 oránként szedtem, ma reggel vettem be az utolsot, mikor kezdhetnék ujbol szoptatni?

6

7 hetes kislányom már 2 hete szortyog. Nem lázas, nem köhög, csak folyamatosan tele van az orra. Voltunk dokinál, nasivin cseppet és orrszívást javasolt. Mit tehetek még, hogy meggyógyuljon?

Szopizni gond nélkül tud,folyamatosan gyarapszik,de nagyon bosszant,hogy már ilyen hosszú ideje tart nála ez a nátha.Ti mit szoktatok használni ilyen esetekben?

5

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?

Szereti a fürdetést, de nekem olyan rideg az egész. Ahogy tartom, meg nehéz is, így elég rövid ideig tartanak a fürdetések. Ezért arra gondoltam, hogy egy este fürdenénk együtt. Nem tudom, hogy viselné, de én úgy szeretném magamhoz fogni egy kád meleg vízben. Lehet ettől baja? Nem beteges ez? A mi családunkban nem volt szokás az ilyen együttfürdés, így nem tudom, hogy máshol van-e ilyen. Nem csinálnék belőle rendszert, de most jól esne.

6

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!