Találatok a következő kifejezésre: Hányhat az a (4 db)

Hányhat az almától a babám?

Ma kapott el?sször és 2 x hányt evés után fél ill 1 órával. Nestle Sinlac táppal kevertem neki össze.4 hósak múltunk és ma kezdtem el a hozzátáplálst.

Legjobb válasz: Ha sima almát eszik ugy csinálhat neki savat amitõl hányhat,keverve nem tudom biztosan.

Ha sima almát eszik ugy csinálhat neki savat amitõl hányhat, keverve nem tudom biztosan.
Szia! Ha szopik a babád, akkor ráérsz még a hozzátáplálással, akár 6 hóig.Elõfordul, hogy még a csöpség nemkész az új ételféleségek emésztésére.A Sinlac pép-nem táp-önmagában is adható. Minden új étel bevezetésénél fontos a mennyiség FOKOZATOS EMELÉSE naponta. -4-3kévéskanalanként vagy elõször fél deci, majd 1 deci, mésfél deci ill.2 deci. Azért fontos, mert így lehet megtalálni azt a mennyiséget, amitõl nincs a babának semmi baja. Pl.1 deci gyümilevet kapott tegnap, amitõl nem fájt a pocija, ma másfél decit adtál és ettõl már nyûgös volt. Így egy ideig ne adj többet belõle, kb 1-2 hónap múlva emeld tovább a mennyiséget.

A Vidámparkban mikor hányhat az ember? Miközben forog vagy zuhan, kijöhet a cucc vagy csak miután megállt, utána köhög színeset?

Csak mert félek kicsit, mert hányósabb tipus vagyok, nem bírom a forgást, és nem akarom hogy véletlen miközben megy a játék, akkor köhögjek színeset.

Legjobb válasz: Emberfüggõ, mikor ki hogyan, közben is lehet hányni. Vidámparkban dolgoztam :D

Emberfüggõ, mikor ki hogyan, közben is lehet hányni. Vidámparkban dolgoztam :D
én láttammár amikor azon a hajóhintán valaki beterítette az összes bennülõt
A kérdező hozzászólása: Húh:D akkkor lehet kihagyom az általam ''veszélyesnek'' itélt játékokat:D Köszönöm a segítséget
Szerintem mindenkinél más, hogy mi váltja ki a "színes köhögést" XD Ez jó:D Amúgy én pl. a hullámvasúton nem lettem rosszul, pedig az baromi gyorsan ment és át is fordult, viszont az Ikaruson, ami felment vagy 6 emelet magasba és mellé még forgott, meg hintázott az a kosár, amiben ültünk, hát nem sok választott el a rókától:DDD Voltak, akik ki is pakoltak... Szóval vigyázz, ha hányós vagy, mert a forgás kihozhatja a rókát:D
Szerintem bármikor hányhatsz. Barátnõm az hányt közbe is, meg utána is. Úgyhogy emberfüggõ :) Viszont azt tudom ajánlani, hogy valami lassan forgó játékra ülj fel, nézd meg, azt hogy bírod, aztán ha már attól is émelyegsz, akkor hagyd ki az ilyen forgós dolgokat :) Zuhanás közben nem valószínû, hogy hánysz, az a legritkább :)

Szerintetek hányhat azért a babaám, mert bevan gyuladva az egyik mellem. Lehet került vmi a tejbe?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi köze a gyulladásnak a hányáshoz. Én több mint 1 hétig szopiztattam gyulladt mellbõl lázasan és nem tapasztaltam ilyet. De kellene orvossal konzúltálnod, nehogy esetleg valami vírus legyen az oka a hányásnak.

Szia! Szerintem semmi köze a gyulladásnak a hányáshoz. Én több mint 1 hétig szopiztattam gyulladt mellbõl lázasan és nem tapasztaltam ilyet. De kellene orvossal konzúltálnod, nehogy esetleg valami vírus legyen az oka a hányásnak.
A kérdező hozzászólása: Persze ha még reggel is hány hivom a dokit.Érdekes ha a másikból kapja semmi gond.Köszi!
Gyulladt mellbõl szabad szoptatni, sõt a babát ha van csomó a ciciben, arra kell fordítani, az álla legyen a csomó felé.Viszont lázasan nem szabad.A hányás szerintem is inkább mástól lehet.


Akár egy két nap múlva is.Mekkora a baba?És milyen magasról esett le?
A lányom az ágyról esett le 3 napig voltunk kórházban. Ha magasról esett le vidd be kivizsgálásra!
Ha esés után azonnal felsírt, nem hányt akkor nincs nagy baj, de 3 napig figyelni kell, nem e zavart a viselkdése! Attól függ milyen magasról esett le és hogyan?fejjel? Nekünk az ágyról volt kopp de vállra esett, rögtön bevittük, egy napot bent töltöttünk, ennyi volt! Remélem segítettem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!