Találatok a következő kifejezésre: Hányas méretű kell venni (4 db)

Hányas méretű babaruhát kell venni egy újszülöttnek?

Legjobb válasz: Mi 56-at és 60-at vettünk. Nálunk is elsõ baba,de állítólag ekkora kell. Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Mi 56-at és 60-at vettünk. Nálunk is elsõ baba, de állítólag ekkora kell. Boldog babavárást! 31 hetes kismami
Én 56-os méretet vettem, de csak pár darabot, mert nagyon gyorsan kinövi.ennél kissebbet ne vegyél mert nem lesz jó rá. Készíthetsz legalább 2-3 db 62-es méretet. Boldog babavárást! 35 hetes kismama
szia! Nekem 2 hete született meg a kisfiam, 54 cm-el! Az 56-os ruhák épp hogy jók voltak, már 62-eseket hordunk!
Szia! Nekem 53 cm-vel és 2750 grammal született a kisfiam, és lötyögtek rajta az 50-es rucik. A 36. hétre született. :)
Én 56-os és 62-es rucikat vettem, de nem kizárt, hogy vennem kell 1-2 kisebbet is. Ugyanis a doki szerint nem nagy a kislányom. De ezt majd meglátom a szülés után. Ha midnen kötél szakad, az apukája is el tud menni 1-2 rugit és kombidresszt venni 50-es méretbõl, ha kell. Azért remélem, az 56-os jó lesz.
56-os az átlag, de tényleg jó, ha van esetleg 62-es is, ha esetleg pici lesz, akkor apuka még elrohanhat venni 50-eseket...
Nem feltétlen muszáj, hogy pont passzoljon rá, mi is csak pár 50-es méretüt vettünk az 50 centivel született babánkra és nem viccelek, volt olyan darab, ami csak egyszer volt rajta, mert mire eljutott a mosásig, vasalásig, már kinõtte. Szerintem 56-62-es méretüt vegyél, ha picit nagyobb rá, az kevésbé baj, mintha szorítaná. Jön a jobbidõ, neki is jó, ha nem feszül rajta a ruha, kicsit szellõsebb.
Mi is vettünk 56-sat és 62-et is, a babánk 57 cm-vel született, mégis elveszett az 56-os ruhákban. A mi esetünkben nem igaz, hogy úgyis hamar kinövi, mert most 3 hónapos és egyes 56-os rucik még mindig jók rá. Persze, már 62-et is hord.
Én 50-56 -os méretböl vettem többet, biztos hogy szükség lesz rà, föleg ha naponta 3 alkalommal kell cserélni ruhàcskàt, szerintem elfér néhànydarab:)

24 hónapos fiúra hányas méretű kabátot kell venni?

Most nagyon jó akciókat láttam, de nyilván már csak jövő télre gondolkodok, mert most van télikabink szuper. Novemberben lesz a fiam 2 éves, mekkora kabátot vegyek neki szerintetek, hogy a jövőre abban tudjon telelni. Most 15 hósan 77 cm. Köszi!

Legjobb válasz: En kislanyom 1-2 eves kora kozott 12 cm t nott. Szerintem neki a 92es fog kelleni.

En kislanyom 1-2 eves kora kozott 12 cm t nott. Szerintem neki a 92es fog kelleni.
szerintem ezt nem lehet megmondani. lehet, hogy mar nyaron 86-os cuccokat fog hordani, de lehet, hogy meg telen is 80-ast. de az is lehet, hogy majd 92-es kell neki. a ket evesek mar nagyon eltero meretuek, en ilyen specialis idoben hordhatot ennyire elore nem vennek. a fiam 2 eves es 86-92-es cuccokat hord. egyebkent van meg par 80-as is, ami jo ra, de olyan 86-os is, ami kicsi.
kisfiam 1 évesen hordott 86-92 ruhákat
En fiam most 2 eves, 92-96-os ruhakat hord. Egy evesen volt 86-os a merete. Szerintem a 92-es jo lesz neki.
Szerintem 98-at!! Ne legyen olyan passzentos, hogy alá tudd öltöztetni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket, 92-98as kabátot vettem neki, remélem jó lesz jövõre!:-) Sziasztok

1 éves kisfiúnak kb. hányas méretű cipőt kell venni?

Ajándékba szeretnék venni a rokonomnak.

Legjobb válasz: Kb.20-asat de nagyon rizikós mert ha nagyobb lábon él már ki is nõhette ezt a méretet. a 19-20- pont egy éveseknek való a 21-es 15 hó a 22-es másfél évesnek.. szóval akár kicsit nagyobbat is vehetsz mint huszas.

Kb.20-asat de nagyon rizikós mert ha nagyobb lábon él már ki is nõhette ezt a méretet. a 19-20- pont egy éveseknek való a 21-es 15 hó a 22-es másfél évesnek.. szóval akár kicsit nagyobbat is vehetsz mint huszas.
Én inkább megkérdezném a helyedben. Kisfiam most 15 hónapos, de 22-es csizmát kellett vennünk neki. Szóval tényleg elég eltérõ lehet (apjának ilyen korban pl. 19-es lába volt).
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, kérdezd meg nyugodtan, mert pl az én fiamnak 10 hónaposan 22-es cipõ kellett. Tehát nagyon kiszámíthatatlan.
A lányom 11 hós korától 21-es a lába!Téli csizma már 22-es!õ 1 évesen 82 cm volt! Inkább lérdezd meg!
kb. 20-22-es cipõ kell neki, attól is függ, hogy nagy baba-e vagy sem. A lányom most lesz 1 éves, neki 19-es a lába, de vastagabb harisnyához már 20-as csizmát vettünk. Õ még nincs 80 cm, úgy 75 cm körül van. attól is függ, hogy milyen cipõt szeretnél venni, illetve, hogy jár-e már. minden esetre a blokkot tartsátok meg, ki lehet azt cserélni, ha kicsi lesz, vagy nagy.
Szerintem 21est, de ha nem tudod megkérdezni mert meglepetésnek szánod akkor mérd meg a kicsi lábát egy olyan pillanatban mikor az anyuka nem figyel rátok, igy biztosabb.
Én nem örülnék, ha cipõt vennének a lányomnak. A méret még nem elegendõ, passzolni kell a lábához a cipõnek. A lányomnak vékony a lába, de volt ami méretben jó volt, de mégsem ment bele a lába. Szóval a cipõt mindenképp érdemes felpróbálni vásárláskor. Amúgy mi kb. 21-est vettünk neki. De abból is volt, amelyik nagy volt, volt, amelyik kicsi.


Kisfiam jelenlegi kis cipője 22-es, hányas méretű téli lábbelit kell, érdemes ilyenkor venni?

Legjobb válasz: egy számmal nagyobbat,hogy vastag zoknival is kényelmes legyen,de ne csúszkáljon benne

egy számmal nagyobbat, hogy vastag zoknival is kényelmes legyen, de ne csúszkáljon benne
A kislányom most 21-es cipõt hord, télre 22-es csizmát vettem neki. (18 hónapos)
mindig egy számmal nagyobbat mint amit egyébként hord (egyrészt hogy egy plusz zokni is beleférjen szükség esetén, másrészt mert így kis szerencsével kitart a tavaszi latyakos idõ végéig)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!