Találatok a következő kifejezésre: Hányas méretű kell (18 db)

Szerintetek bikiniben hanyas méretű kell nekem?

Mert ezek máshogyan vann számozva, és nem vagyok otthon bikini témában :D Tehát, ha 75/c mellem van, akkor mekkora kell vajon ? VAgy hogy m?ködik a számozás ?

Legjobb válasz: Amikor nekem volt ekkora cicim, én M-es bikinit hordtam.

Amikor nekem volt ekkora cicim, én M-es bikinit hordtam.
Nekem 70/C-s és felül M méretet hordok. Alul S mert vékony vagyok. Én összeválogatom.
A kérdező hozzászólása: De ha számozással van, akkor az hanyasnak felel meg ?
38
A kérdező hozzászólása: Köszi !

Hogyan tudhatom pontosan, hogy babámnak hanyas méretű cipő kell? Ha itthon lemérem a lábát, és hozzá mérem a boltban a cipőhöz, az úgy okés?

9 hónapos, szeretnék Neki szandit, vászoncip?t vásárolni, ezért szeretném tudni, hogy jó e ez így?

Legjobb válasz: Hasonló gondban vagyok. De én eldöntöttem, hogy a fiam nélkül nem veszek neki cipõt, fõleg így méricskélve nem (már egyszer ráfáztam, akkor az unokaöcsémnek vettem cipõt, de nem lett jó rá). Viszem magammal, ráadok egy szandit, aztán onnan már tudható a cipõ mérete is. Vannak babák, akiknek ugyan jó a hossza, de mondjuk "torkosabb" a lábfejük, akkor nekik nagyobb kell... Úgyhogy én viszem, aztán rápróbálom, az a biztos. :D

Hasonló gondban vagyok. De én eldöntöttem, hogy a fiam nélkül nem veszek neki cipõt, fõleg így méricskélve nem (már egyszer ráfáztam, akkor az unokaöcsémnek vettem cipõt, de nem lett jó rá). Viszem magammal, ráadok egy szandit, aztán onnan már tudható a cipõ mérete is. Vannak babák, akiknek ugyan jó a hossza, de mondjuk "torkosabb" a lábfejük, akkor nekik nagyobb kell... Úgyhogy én viszem, aztán rápróbálom, az a biztos. :D
merd le a labat! merd le a cipot! ha belemegy a laba es kinyelmesnek tunik, erzed nem szorit, belenyulsz stb, akkro jo lesz. az en lanyom is 9 honaposan kezdett el totyogni, most 12 es az 5. cipon vagyunk tul :( :) )))
Na hallod, én egy szál eladót nem találtam... Mindenesetre én úgy mértem (elõbb elfelejtettem írni), ráállítottam a lányom egy rajzlapra, apa körberajzolta. Aztán mégiscsak elvittem magammal. A párod is elmehet vele szerintem nyugodtam. Egyébként annyi a lényeg, hogy nézzétek meg: - fogja-e rendesen a bokáját, - elég rugalmas, hajlékony-e a talpa, - ha van elõírva sarokdöntés vagy vmi, akkor az legyen, - nekem fontos volt, hogy a szandál orra zárt legyen, - passzoljon a ruháihoz (sportszandált a is rucijai mellé nehezen tudtam elképzelni), - és amikor feláll a cipõben a gyerek, akkor legalább a kisujjad vastagságú hely legyen a nagyujja és a cipõ orra között. Gyógytornász mondta, hogy ez jó. Mondjuk így állati nagynak látszik a szandi a lábán. Bár nekünk pont az volt, hogy a 20as már éppen jó volt, a 21es meg kicsit hosszú.
vidd magaddal, próbáld rá, állítsd talpra és akkor jó, ha az ujjad befér a sarka és a cipõ sarka közé. 9 hónaposan már megy? nem semmi. v bentre kell neki járólap miatt? bocs, csak érdekel.
Én is ezen törtem a fejem a állandóan, hogy fogok majd tudni cipõt venni.És semmi gond nem volt.Az eladó is kétségesen segitett, ráadtam a lányomra õ megnézegette.Tökéletes választás volt.Pedig az eladó férfi volt.Mindenképpen probáld meg rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. épp ez a gondom, hogy a férjemet szeretném elküldeni, én nem tudok elmenni vásárolni, ( beteg vagyok ), és sürgõsen szükség lenne cipõre vagy inkább szandira még magam sem tudom. Gondoltam lemérem neki a talp hosszát, hátha úgy könnyebb lesz. De mostmár elbizonytalanodtam, lehet, hogy erõt veszek magamon és elmegyek inkább én is. Ha rápróbálom a babára a cipõt, honnan tudhatom, hogy jó e? Nézzem a nagylábujját, hogy végig éri e?
Vidd magaddal. Én kb. 6 pár cipõt tettem vissza a polcra, mert egyszerûen nem tudtam beledugni a lábát.
Egyetértek, vidd magaddal a babádat, ha lehet. Mi kaptunk már ajándékba olyan cipõt, ami méretileg jó lenne rá, viszont nem tud benne járni, mert kényelmetlen neki. Másikat -ami szintén jó rá méretileg és szintén ajándékba kaptuk- nem tudom bekötni, alig bírom beledugni a babám lábát. Elég sokba kerülnek ezek a cipõcskék ahhoz, hogy inkább biztosra menj, vidd magaddal, add rá a lábacskájára, ne vegyél feleslegesen kiscipõt.
Ja, és még annyit, hogy régen anyukám úgy csinálta (õ elmondása alapján), hogy egy szívószállal mérte le a lábamat, aztán azt dugta bele a cipõbe. Tehát nem kívül kell mérni, hanem belül.
Lemered a talpija hosszat. Az en lanyomnak magas a labfeje, ugyhogy csak olyat nezek neki ami szinten magasra jon. de tenyleg jobb vinni!
Igen azt émn is elfelejtettem írni, mindenképpen a babával vásárolj, rá kell próbálni.
A legeslegjobb az ha rápróbálod. A cipõnek szandinak mindig 1 számmal nagyobbnak kell lenni mint a kicsi lába. Magyarán kb 1 cm legyen a lábujjak felett a plusz. De fontos a lábfejnél, a bokánál is hogy jól passzoljon, és jó ha a kérge kemény, a talpa pedig könnyen hajlik. Az én két fiamnak magas lábfejük van, nehéz rájuk jó cipõt, szandit kapni.
A Deichmannban a legegyszerûbb, ott van egy kis eszköz, beleáll a baba v beleteszed a lábát, és látod hogy hanyas.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Végül mégiscsak a férjem ment, zuhogott az esõ is, így nem indultunk útnak a babával. A szívószálas módszert választottam:) és bejött a dolog. Lemértem, párom elvitte magával, belerakta a kiscipõbe és tökéletesen illik a lábára. Na jó, a tökéletes kicsit túlzás, azért van még hely a cipõben, de nem baj, legalább még tudja hordani késõbb is, belenõl:) . Köszönöm, hogy ilyen sokat írtatok! Szép napot!

Hányas méretű babaruhát kell venni egy újszülöttnek?

Legjobb válasz: Mi 56-at és 60-at vettünk. Nálunk is elsõ baba,de állítólag ekkora kell. Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Mi 56-at és 60-at vettünk. Nálunk is elsõ baba, de állítólag ekkora kell. Boldog babavárást! 31 hetes kismami
Én 56-os méretet vettem, de csak pár darabot, mert nagyon gyorsan kinövi.ennél kissebbet ne vegyél mert nem lesz jó rá. Készíthetsz legalább 2-3 db 62-es méretet. Boldog babavárást! 35 hetes kismama
szia! Nekem 2 hete született meg a kisfiam, 54 cm-el! Az 56-os ruhák épp hogy jók voltak, már 62-eseket hordunk!
Szia! Nekem 53 cm-vel és 2750 grammal született a kisfiam, és lötyögtek rajta az 50-es rucik. A 36. hétre született. :)
Én 56-os és 62-es rucikat vettem, de nem kizárt, hogy vennem kell 1-2 kisebbet is. Ugyanis a doki szerint nem nagy a kislányom. De ezt majd meglátom a szülés után. Ha midnen kötél szakad, az apukája is el tud menni 1-2 rugit és kombidresszt venni 50-es méretbõl, ha kell. Azért remélem, az 56-os jó lesz.
56-os az átlag, de tényleg jó, ha van esetleg 62-es is, ha esetleg pici lesz, akkor apuka még elrohanhat venni 50-eseket...
Nem feltétlen muszáj, hogy pont passzoljon rá, mi is csak pár 50-es méretüt vettünk az 50 centivel született babánkra és nem viccelek, volt olyan darab, ami csak egyszer volt rajta, mert mire eljutott a mosásig, vasalásig, már kinõtte. Szerintem 56-62-es méretüt vegyél, ha picit nagyobb rá, az kevésbé baj, mintha szorítaná. Jön a jobbidõ, neki is jó, ha nem feszül rajta a ruha, kicsit szellõsebb.
Mi is vettünk 56-sat és 62-et is, a babánk 57 cm-vel született, mégis elveszett az 56-os ruhákban. A mi esetünkben nem igaz, hogy úgyis hamar kinövi, mert most 3 hónapos és egyes 56-os rucik még mindig jók rá. Persze, már 62-et is hord.
Én 50-56 -os méretböl vettem többet, biztos hogy szükség lesz rà, föleg ha naponta 3 alkalommal kell cserélni ruhàcskàt, szerintem elfér néhànydarab:)

Hányas méretű ruha kell egy 4 hónapos kislánynak?

Legjobb válasz: ez változó de általában 62tõl felfelé. az én babám 66cm volt 4hónapossan.

ez változó de általában 62tõl felfelé. az én babám 66cm volt 4hónapossan.
Atl függ mekkora. Ha nem nyári ruháról van szó, én 68-ast vennék neki. Inkáb egy kicsit nagy legyen, m int éppenhogy jó vagy kicsi.
cob
Cob vagy full, mivel elég erõs fejük van.

Hányas méretű bicikli kell nekem, ha 162 cm magas vagyok?

És átlagos testalkatú, nem tudom, ez számít-e. Csak városon belüli közlekedésre szeretnék biciklit venni. Hányasat vegyek?

Legjobb válasz: http://kerekpar.co.hu/kerekpar-vazmeret-meghatarozasa-a-19.h..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még egy kérdés. Néztem a múltkor bicikliket a Hervisben, volt egy, amelyik ránézésre jó méret volt nekem (nem ültem fel rá), arra azt mondta az eladó, hogy 21-es. Ezt milyen méretezés szerint mondhatta?
Mountain bike méretezés szerint mondhatta. Valószínûleg tudnád hajtani a 21est is, de nem olyan kényelmes az. Inkább kisebbet válassz a javasoltnál, mint nagyobbat, mert azt lehet korrigálni hosszabb nyeregcsõvel, kormányfejjel, de a vázból nem lehet fûrészelni, ha nagy... Kivétel persze ha még növésben vagy. Egyébként a hervis az ruhabolt elsõsorban, de még mindig jobb egy fokkal, mint az obis/teszkós kategória. Szerintem van elég kerékpárszaküzlet a környékeden, akárhol is laksz...
A kérdező hozzászólása: Nõni már nem fogok. Végigjártam a környék bicikliboltjait, a szakboltok nagyságrendekkel drágábbak, ezért lyukadtam ki végül a Hervisnél. Ma fel is ültem a 21-esre, jónak tûnt, viszont tovább bonyolódott a dolog azzal, hogy mint kiderült, kétféle méretezés is igaz ugyanazon biciklire: 21-es kerékméret (?) és 16-os vázméret (?). Szóval a méretezés számomra továbbra is elég ködös.
Szerintem nem a kerékre vonatkozik, mert akkor az kb camping bicikli. Inkább nem a nyeregvázcsõ hossza, hanem a felsõcsõ hossza. Az alapján egy közepes méretû váz. Egyébként nem olyan, mintha cipõt vennél, én egy magamnál 2 számmal nagyobb országúti vázzal letekertem 100 km felett többször is. Nem volt túl kényelmes, de bele se haltam (de azért már eladtam). Azért remélem nem valami összteleszkópos/tárcsafékes 44ezer forintos biciklit néztél ki :) Városba amúgy teleszkóposat se vegyél, mert fölösleges. Úgyis valami olsókategóriás villát tesznek bele, ami egy idõ után felkeményedik, és csak nehezebb tõle a bringád.

Hanyas méretű óvszer kell?

A barátn?mmel már együtt vagyunk hosszú ideje és szeretnénk tovább lépni. Az lenne a kérdésem hogy 15cm-es péniszre hanyas méret? óvszer kell?

Legjobb válasz: Inkább a vastagság számít, mint a hossz. Arról írjál valamit. Ha a vastagság is átlagos, mint a hossz, akkor bármelyik normális óvszer megteszi.

Inkább a vastagság számít, mint a hossz. Arról írjál valamit. Ha a vastagság is átlagos, mint a hossz, akkor bármelyik normális óvszer megteszi.
A kérdező hozzászólása: 4-4, 5cm

Hanyas méretű ruhából és mennyit mit kell beszereznem októberben születő babának? úgy, hogy 4-5 hónapig jó legyen.

Legjobb válasz: 4-5 hónapig jó legyen? A kisbaba átlag 6 hetente, 2 havonta kezdetben kinövi a ruháit. Persze vehetsz rögtön 68-as ruhákat is, de azok lógni fognak a kicsin.

4-5 hónapig jó legyen? A kisbaba átlag 6 hetente, 2 havonta kezdetben kinövi a ruháit. Persze vehetsz rögtön 68-as ruhákat is, de azok lógni fognak a kicsin.
Én vettem 56, 62, 68-as méretet, így fél évig le volt a gond. Persze ha valami megtetszett, azt megvettem. Nem lehet elõre tudni, milyen ütemben fog nõni. Nekem az elsõ 2 hónapig hordta az 56-ost, aztán a 62-est 1-2 hét alatt átnõtte, és jött a 68. Aztán a kicsi alig hordta az 56-ost, a 62-est viszont elég sokáig. Én vettem méretenként 10-15 db badyt, néhány rugdalózót, kisnadrágot, hosszú felsõt, 1-2 kardigánt/kocsikabátot, zoknit, 4-5 harisnyát. Ha õszi baba, akkor téli overáll, kabát lehet 68-as. De nem tudni mekkora lesz addigra, sztem kb 68-as kell majd.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam :) ugy , hogy 4-5 hónapig ne kelljen ilyennel foglalkoznom. Mivel teszveszrõl szerzem be mindet (80%-át) így tavaszig nem szeretnék szaladgálni a ruhákért.
Babára nem lehet így vásárolni.Én vennék 1db 56-osat, amibe hazahoznám, egy pár 62-eset, és a többit, ahogy nõ.2-3 hét alatt képes kinõni mindent.És nem tudod a méreteit.
Értelek. :) Akkor 56-os és 62-es ruhákat szerezz be mindenképpen. Érdemes 4-5 body mindkettõ méretbõl, mivel õszi baba én inkább hosszú ujjút vennék már neki. Rugdalózó, célszerû olyat, ami a lába között patentos, így nem kell állandóan lehúzni a kicsirõl pelenkázásnál. Kardigán/kocsikabát 2 db. Szerezhetsz be esetleg kisnadrágot, harisnyanadrágot, bár szerintem ezekben macerásabb pelusozni. :) Télire overál vagy levegõztetõ zsák. Meleg sapka. Ilyenkor még nem koszolja ösze a kisbaba a ruháit, így nem érdemes túl sok ruhát beszerezni.
A kérdező hozzászólása: A napokban néztem át és jórészt és 56- 62-es ruhák vannak . Eddig vásároltam sok mindent csak azt néztem megéri e vagy tetszik e , a méretet meg elhanyagoltam. Úgyhogy amit írtatok kb 9 hónapos koráig már vannak ilyen olyan ruhácskák.
Én is pont így jártam, mint TE! :) Összevásároltam egy csomó mindent a Vateráról (lassan már függõ vagyok, mert ha valami olcsó ruhacsomagot látok, akkor nem tudok ellenállni). Most ott tartok, hogy kb. 1 évre elegendõ rugdalózónk, nadrágunk, pulcsink van, viszont bodyból meg alig. Úgyhogy most azt fogok venni, kb. 10-10 darabot. (58 és 62-esbõl) Boldog babavárást! :) 26 hkm

Hanyas méretü szájkosár kell egy felnőtt Németjuhászra? -Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Így számozással nem tudom megállapítani. Én annak idején, amikor szájkosarat vásároltam, bementem a kutyával, és felpróbáltam rá.

Így számozással nem tudom megállapítani. Én annak idején, amikor szájkosarat vásároltam, bementem a kutyával, és felpróbáltam rá.
Ezt így nem lehet megmondani, de a fressnapf-ba beengedik és akkor meg tudod rajta próbálni, hogy biztos jó méretût vegyél.
A kérdező hozzászólása: Azért kellett volna mert Online akartam vásárolni!A zöld kéz ment!

Egy 26.5cm talphosszu srácnak hányas méretü cipő kell?

Legjobb válasz: Nézd meg a márkát, általában eltérõek a talphosszúságaik, de mivel nekem 27 körül van, és 43-ast hordok általában, neked 42-es lesz.

Nézd meg a márkát, általában eltérõek a talphosszúságaik, de mivel nekem 27 körül van, és 43-ast hordok általában, neked 42-es lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!