Találatok a következő kifejezésre: Hányan maradnak az emberrel, akivel elöször (1 db)

Hányan maradnak azzal az emberrel, akivel elöször szeretkeztek? Ha egy pár nagyon szereti egymást, azt hiszik egy életre szól, mi jöhet majd utólag közbe?

Ez a t?z id?vel kihül? 18 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Hát,ez elég sokmindentõl függ... Pl.vannak,akik a szüzességüket nem azzal veszítik el,akivel járnak.Szerintem nem hat ki a kapcsolatra,hogy elsõ szeretkezés volt-e a másik féllel,esetleg annyiban,hogy általában nem az elsõ hónapban fekszenek le,és így tartósabb a kapcsolatuk. Én azzal a fiúval járok 2 éve,akivel elsõnek szeretkeztem,lehet,hogy kicsit kihûlt a kapcsolatunk,de ez normális is ennyi idõ után.

Hát, ez elég sokmindentõl függ... Pl.vannak, akik a szüzességüket nem azzal veszítik el, akivel járnak.Szerintem nem hat ki a kapcsolatra, hogy elsõ szeretkezés volt-e a másik féllel, esetleg annyiban, hogy általában nem az elsõ hónapban fekszenek le, és így tartósabb a kapcsolatuk. Én azzal a fiúval járok 2 éve, akivel elsõnek szeretkeztem, lehet, hogy kicsit kihûlt a kapcsolatunk, de ez normális is ennyi idõ után.
ritka, de nem elképzelhetetlen a legjobb barátnõm az elsõ szerelméhez ment hozzá feleségül - a fiúnak is õ volt az elsõ!! 2 tündéri gyerekük van, és nagyon boldogok!
Az én közvetlen környezetemben a párok 99%-a a nászéjszakáján szeretkezik elõször, de együtt is maradnak. Egyszerûen döntés kérdése, hogy ha szeretsz valakit, nem csalod meg, és nem veszekedsz vele, hanem õt akarod boldoggá tenni. Ezek után, ha a tûz éppen alacsonyabb lángon ég is egy adott pillanatban, nem fog kialudni, hanem újra és újra fellobban.
az általam (személyesen és jól) ismert 20-40 év közötti emberek jelentõs részérõl tudom, hogy nem maradt azzal, másik részökrõl nincs ilyen információm, de senkit nem ismerek olyannak, akinél mernék tenni a dologra. úgyhogy azt mondanám nem jellemzõ. persze lehet, hogy csak túl feslett környezetben tengõdök és ez egyáltalán nem jellemzi az átlagot. (ja, és 31 vagyok meg pasi, hogy legyen mihez viszonyítani)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Harcoljak érte vagy fogadjam el?

Tegnap barátom egy ismerősénél voltunk.Ott volt az excsaja is.Láttam, hogy a barátom szinte le se tudta venni a szemét róla.Magam is elismerem, hogy gyönyörű lány.Karaoke-ztunk és a csaj egy szerelmes zenét énekelt, közben a barátomat nézte. Látszott, hogy neki szólt.Mindenki észre vette a vibrálást köztük.Páran meg is jegyezték, hogy bár kedvelnek, szerintük Õk összetartoznak.
Igazából 1 éve szakítottak azóta én vagyok az első lány akivel összejött a csaj pedig úgy tudom csak kavargatt azóta pasikkal.
A barátomat ma megkérdeztem, hogy mit érez a volt barátnője iránt és az volt a válasz, hogy összezavarodott.
Nem tudom mit tegyek. Annyira de annyira szeretem! Tegnap estig semmi baj nem volt köztünk. Szörnyű életem volt..míg meg nem ismertem Õt. Nem igazság, hogy annak a lánynak mindene meg van és a legfonotasabb személyt is elvesszi tőlem.Életem legszebb négy hónapja végetért egy este miatt..el se hiszem.:'( Harcolnék érte de van értelme?

6

Higgyek a barátnőmnek vagy ne?

Állítólag megcsalt amiről nekem is voltak sejtéseim, viszont tagad mindent méghozzá annyira hihetően hogy szinte elhiszem.
Most mitévő legyek?
23F vs 17L

6

Szerintetek ha egy párban az egyik fél Barca, a másik Real drukker, mennyi esélye van a kapcsolatnak, ha amúgy meg a pár két tagja jól meg van a kapcsolat elején?

14

29f vagyok es erzelmileg nulla az elejen teljesen oda vagyok egy kapcsolatert aztan meg ha jo is teljesen nem erzek semmit a lanyert de ez tobbszor elofordult velem igazabol szinte mindig mert lehet ez?

5

Több mint 2éve élek párkapcsolatban boldogan szerelemben . Most viszont felbukkant egy régi ismerős aki tetszett és most újra beszélgetünk és fura érzéseim vannak vele kapcsolatban. Mit csináljak?

7

Most mit csináljak, összejöjjek vele?

Már nagyon vágyom egy kapcsolatra de nincs a közelemben senki akivel el tudnám képzelni magam ismerkedni meg nem tudok nem vagyok az a kezdeményező típus. Van egy legjobb fiú barátom akivel nagyon jóba vagyunk viszont sosem tudtam rá úgy nézni,de mivel ennyire elkeseredett vagyok megpróbálhanám vele (tetszettem neki régen talán még most is) viszont félek hogy mi lesz ha találok valakit akit tényleg szeretni fogok és attól is hogy ha szakítunk rámegy a barátságunk és mivel évfolyamtársak vagyunk mindig látnunk kell utána egymást.Nem akarom hogy miattam szenvedjen és kihasználni sem akarom de nem tudok egyedül lenni :( Mit tegyek? kérlek segítsetek!

1

Ha egy fiú azt mondja, hogy azért nem próbálkozik más lányoknál, mert nem akar kockáztatni, hogy elveszít, nem hangzik egy kicsit hülyén? :/

kapcsolatról van szó
Csak én érzem,h a kockáztatás szót nem kellett volna beletenni? :D

6

Ha a barátnőtök beteg lenne ti vele foglalkoznátok vagy más csaj miatt balhéznátok vele?

Pánikrohamom van és nagyon keveset eszek többnyire semmit, sokszor felkelni nincs erőm sokat fáj a fejem és ez nem rég jött ki rajtam nagyon durván... nem tudok tanulni sem pedig fontos lenne egyetemen vizsgák előtt, de ő csak egy lány miatt veszekszik, mert megkértem, hogy ne rontson az állapotomon és ne találkozzon vele..nemhogy mellettem lenne és keresne és foglalkozna velem lese szar hanem kérdezem meg találkozunk-e akkor nem is találkozunk.. csak a filmekben van az, hogy betegen is foglalkoznak a másikkal? mikor szüksége lenne rá?

6

Hogy szabaduljak meg ettől az érzéstől?

Anyám nagyjából serdülőkorom végén meghalt. Kb akkor kezdődtek a komolyabb párkapcsolataim. Volt jónéhány barátnőm, a szex is működött, de úgy érzem van benne egy felesleges ragaszkodás érzés, szeretethiány, sokszor nem tudok úgy közeledni a nőkhöz, hogy rá, mint nőre tekintsek, hanem először mint társra, a hiányzó szeretetem forrására tekintek, amivel kapcsolatban összefüggést vélek felfedezni anyám halálával. Ez persze ezzel sok szenvedéssel jár és felesleges érzelmi hullámokkal, a sokszor elrontott szexuális együttlétekről nem is beszélve. Hogy tudnám ezt az egészet a helyére tenni, hogy egészséges férfi-nő kapcsolataim lehessenek?

4

Hogyan béküljek ki vele?

A szomszédommal egyutt voltam egy darabig de csak szorakozgattunk egymással. Ennek én véget vetettem mert nem akartam h kihasznaljon. Pár honappal kesőbb irt egy SMSt h belémszeretett és szeretne velem komolyan összejönni. Én vissza utasítottam és azota folyton kerül, és ha talalkozunk akkor parasztul beszél velem. Szeretném ha nem haragudna rám, hogyan mondjam el neki h sajnálom h elutasitottam?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!