Találatok a következő kifejezésre: Hányadik randin le (9 db)

Egy pasi hanyadik randin kapja le a csajt?

általában

Legjobb válasz: Helyzet függõ. Fõleg érezni kell, mikor van itt az ideje. Lehet még randi elõtt, mikor pl. diszkóban csókoltad meg, és utólag randi, vagy 1. 2. 3. randin. Erre nincs szabály, mert érezni kell.

Honnan?
Helyzet függõ. Fõleg érezni kell, mikor van itt az ideje. Lehet még randi elõtt, mikor pl. diszkóban csókoltad meg, és utólag randi, vagy 1. 2. 3. randin. Erre nincs szabály, mert érezni kell.
mi az a lekapni?
A válasz szerintem: 0.
Hát te soha nem fogod abban ítélve amilyen agyi szinten vagy... Mi az, hogy lekapja? Tanyáról jöttél?
ma 13:50: Igen így mondják azok akiknek egy lány nem jelent többet a szexnél. Továbbra is áll a véleményem. Nem vagyok mimóza, lány vagyok és nem szeretem a tárgyiasítást az ilyen bunkóktól :)
Elsõ!!! :P Ha tetszik :P 17/f
2. randin...1. nyomulásnak hat.
"Mi az, hogy lekapja? Tanyáról jöttél?" A kis mimózalelkû... ezt így is mondják...
én annak a híve vagyok, h elõbb ismerjünk meg valakit aztán járjunk vele, mint fordítva
Elsõn
lekapni?! hát ha csak arra hajtasz, akkor ásd el magad-.-"
ezt az ember érzi, bár sokan nem tudnak igazán érezni és nem túl értékes emberek ha a tisztességet, õszinteséget, bátorságot értéknek tartjuk.

Csajok, ti hányadik randi után feküdtetek le a pasitokkal? Pasik, hány randi után nem kerül a csaj ribi kategóriába?

Legjobb válasz: Nekünk nem is volt randink,(hosszú,meg bonyolult,és elkeserítõ dolgok miatt),és ha pontos akarok lenni,13 nap múlva vesztettem el a szûzességem. :) Ez ribi kategória lenne,hacsak nem lennék vele együtt már egy éve,és õ életem elsõ pasija,akivel valaha jártam,szóval :) Attól függ :) Szerintem lefeküdhetsz vele akármikor,ha úgy érzed,õ az igazi,és vele akarsz maradni "örökre" :) Mellesleg nem kell híresztelni,ha lefeküdtetek,így senki nem gondolja majd azt,hogy ribanc lennél :) Amúgy meg mindig vannak rosszakarók,akik szerintem enélkül is mondják rád,pedig õk a ribancok:D Csak a pasid szavára adj,és maradj vele,mert a sex a szerelem gyönyörû kifejezése :))

Nekünk nem is volt randink, (hosszú, meg bonyolult, és elkeserítõ dolgok miatt), és ha pontos akarok lenni, 13 nap múlva vesztettem el a szûzességem. :) Ez ribi kategória lenne, hacsak nem lennék vele együtt már egy éve, és õ életem elsõ pasija, akivel valaha jártam, szóval :) Attól függ :) Szerintem lefeküdhetsz vele akármikor, ha úgy érzed, õ az igazi, és vele akarsz maradni "örökre" :) Mellesleg nem kell híresztelni, ha lefeküdtetek, így senki nem gondolja majd azt, hogy ribanc lennél :) Amúgy meg mindig vannak rosszakarók, akik szerintem enélkül is mondják rád, pedig õk a ribancok:D Csak a pasid szavára adj, és maradj vele, mert a sex a szerelem gyönyörû kifejezése :) )
Nem tudom...én a legelsõn már lefeküdtem vele:) Lehet jó lett volna még kéretni magamat:D De nem tudtam én sem megállni, kívántam:) és õ is:) Végül is 2 évig voltunk együtt:) Szóval nem bántam meg:)
Nem az idõ számít, hanem a kapcsolatotok, hogy milyen, mennyire ismeritek egymást, milyenek az érzéseitek, stb. Persze 2 nap után nem ismered meg annyira, hogy máris beleszeress, stb., de az érzéseidre kell hagyatkozni és akkor nem lesz gond! :)
Nekünk elég bonyolultan indult a kapcsolat, így aztán randi..hát olyan nem igazán volt. De egyébként a megismerkedésünktõl számítva 1, 5 hónap. Nem változtatnék ezen a dolgon, ennek így kellett lennie. Inkább azon csodálkozom, hogy ennyi ideig bírtuk. Már 2 éve együtt vagyunk egyébként, tehát emiatt sem bánom, nem csak szexre kellettem neki. :)
Megismerkedésünk után 2 évvel, barátok voltunk, aztán megtörtént...de nem jöttünk össze hagyományos módon, azóta ilyen "barátság extrákkal" viszonyunk van már 9 hónapja.
3-4 randi :D de ha olyan a pasi akk 1 is ! de a helyzettõl függ ;DD

Leszbikus lányok, ti kb. hanyadik randin fekszetek le a barátnõtökel? Vagy kb mennyi ideig vagytok együtt, mire megtörténik?

Legjobb válasz: Én biszex lány vagyok,és 3-4 randi vagy 2-3 hét mire lefekszem a barátnõmmel.

Én biszex lány vagyok, és 3-4 randi vagy 2-3 hét mire lefekszem a barátnõmmel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. De ne ezek a válaszok legyenek mértékadóak neked (ha leszbikus lány vagy és nem kíváncsi érdeklõdõ), hacsak nem attól félsz, hogy 'ribncnak' nyilvánítanak, ha túl hamar fekszel le a barátnõddel. Mert ha ettõl félsz, és valóban egy idõpontra van szükséged, hogy megnyugodj, akkor itt van. De attól függ, hogy mikor érdemes lefeküdni a barátnõddel, hogy készen állsz-e rá, a partnered készen áll-e, mennyire kedvelitek és kívánjátok egymást. Tehát ez olyan, mint az ebéd: úgy kell csinálni, hogy mindenkinek jó legyen :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Épp alakulóban van egy másik lánnyal és nem tudtam, kb. mikor érdemes lefeküdni vele, mert nem akarom, hogy túl korán történjen meg ép könnyûvérûnek gondoljon :c

Hanyadik randin feküdnétek le egy (szimpi) pasival?

Legjobb válasz: 0 -> Nem is randiznék vele :D 15/F :$

0 -> Nem is randiznék vele :D 15/F :$
5. ez az idióta nõk logikája Nem akarunk komolyat? Dugjunk rögtön ahogy a csövön kifér. Komolyat akarunk? Jaj tartogassuk magunkat hónapokig, mert mi jókislányok vagyunk, és küzdjön értünk a pasi.. Idióta buta [email protected]
1: háhá k|rva nagy ez kellett mára rohadt vicces vagy
3-4. körül, persze életkortól is függ, mert 17 évesen nyilván 1-2 hónapot írnék:)
komoly kapcsolatot akarsz vele vagy laza flörtöt? Ha az utóbbit, akkor 3-4 randi után mehet a dolog, ha meggyõzõdtél róla hogy 100as a csávó, viszont ha komolyat, akkor 3 hónapot várj vele legalább!
1-2 hónapnyi ismeretség után (ami nem heti egy találkát jelent), ha lennének érzelmeim is, és a másik fél részérõl is érezném ezt.
Amikor azt érzem hogy megbízhatok benne és ha komolyat akarok és rajta is ezt érzem
akár elsõn, ha nem gáz az illetõ 22l
4-5. körül, ha nagyon tetszik és érzem rajta is, hogy komolyan gondolja. 21/L
nem randi függõ, mert van olyan kiadós randi, amin közelebb kerülsz a sráchoz mint három alatt. Idõben azt mondanám 1 hónap, de akkor ha már alaposan megismertem és nem csak fagyizás volt kétszer és úgy telt el egy hónap.

Ti hányadik randi után feküdnétek le a barátotokkal, barátnőtökkel? És mennyi idő után?

Kort, nemet írjatok! :)

Legjobb válasz: A felszínes emberek elkapkodják. Aztán meg néznek, mint a moziban.

A felszínes emberek elkapkodják. Aztán meg néznek, mint a moziban.
Nagyon sokadik. 3 hónap járás után feküdt le velem a barátnõm F20-L18
2-3 randi után 21L
Második randin (elõtte ismertük egymást). Ez lassan két éve volt. 21L
Én akár az elsõ randin is (habár akkor még nem a barátnõm), de a lányok sajnos ebbe ritkán mennek bele... :)
Ez sok mindentõl függ. Pl mióta ismered, mit akarsz tõle, komolyat vagy csak szexet. Én eleinte 2-3 hónap után, de pl akit csak szeretõnek akartam azzal 3. randin (régóta ismertem), de olyan is volt, akivel 4 hónapi barátság után a 2. randin lefeküdtem, és utána évekig együtt voltunk... Erre rá kell érezni, nem lehet általánosítani. 28N
az esküvõ elõtt semmiképp sem
Nekünk kellett 2 hónap, mert egyikünk sem állt rá készen elõbb.

Hanyadik randin feküdtetek le a párotokkal?

(Direkt nem azt kérdezem, hogy mennyi idő után, mert valakik 1 hónap alatt találkozhatnak egyszer, míg mások akár tízszer is.) - Az oda vezető utat is leírhatjátok. (Tehát x. randin csók, y. randin együttalvás, ilyesmi.) - És kor/nem is jöhet! :) (Ez egy egyfajta felmérés lenne.)

Legjobb válasz: 1

1
Változó.Volt olyan párom akivel, 1.héten, kb a 3 tali után együtt aludtunk.Volt olyan akivel 2 hét után nem tudom hányadik találkozón.1.randin mindig volt már csók :)
25N 2. voltam
3. randin csók, szex meg hát a fenetudja, elég sok idõ eltelt addig, a 20. taliig még tudtam kb hogy mennyinél tartunk, aztán nemtudom, hát utána vmikor...
Hm. Nálam a randi csak addig randi amíg össze nem jövünk, utána már találkozás :D Ezért hívjuk a kapcsolat elõtti idõszakot randizgatásnak. És míg nem járok valakivel addig nem fekszem le vele. xD De ha jó idõben is mondva akkor olyan 5 hónap kb ami azt jelenti, ha hetente átlagban 2-szer találkozunk olyan 40. randi xD
3.-on
Elsõn. Azóta házasok vagyunk.
Randikat számolva 15-20 lehetett, de nem volt rá lehetõség, hogy szeretkezzünk. Viszont ez elsõ adandó alkalommal... 35/F
1. randin csók, 2-on együtt alvás, 15. randi körül szex. Kéthetente találkoztunk egy hétvégére. A kapcsolat még most is tart. 19/L
ez nálam nem kiszámítható. 3 hónapig randiztunk (átlag heti 2-3x találkoztunk) Utána megkért a barátom , hogy járjunk. A járás 3. napján csókolt meg. És kb. az 52 napon feküdtünk le. Szóval a sokadik találkozásunk alkalmával történt a dolog. 22/L
negyedik randin.
-elsõ randin csók -egy hónapon keresztül mindennapos (szó szerint) találkozások, talán egy-két nap, ha kimaradt -kb. egy hónappal késõbb elsõ ott alvás a fiúnál, és elsõ szex 23/N (két éve vagyunk együtt, most már túl az eljegyzésen, ha ez számít neked valamiért)

23-25 evések hányadik randin fekszetek le egymással?

ti is vartok addig amíg megszeretitek egymást, hogyha komoly kapcsolatot akartok, vagy egyb?l bele vágtok?

Legjobb válasz: 2-3 hónap. Kivárom, hogy tényleg illünk-e.

2-3 hónap. Kivárom, hogy tényleg illünk-e.
Nálam nem a randik száma számít! Megvárom míg biztos vagyok a kapcsolatban és tudom, hogy õ az igazi! Nem kések le semmirõl, ha várok pár hónapot. Sõt annál értékesebb lesz a dolog, hogy vártunk rá, és azzal fekszem le, akivel le akarom élni az életemet.
hát...ez pasifüggõ nálam. ha bizonytalan vagyok a pasi szándékait illetõen akkor várok vmennyit, de nemtúl sokat. ha úgylátom h nagyon egymásra találtunk akkor nemsokat gondolkodom, persze azért nemfekszem le vele az elsõ randin. és a másodikon sem. kb 1 hét szokott eltelni, de csak úgy hogyha nemcsak élõben beszélgetünk, hanem mondjuk neten is, vagy telefonon is "ismerkedünk". ha csak személyes találkozókkor tudnám õt megismerni akkor aért kicsit több idõbe telne míg lefekszünk egymással. a mostani barátommal pl csak neten tartottuk a kapcsolatot az elején, kb 3-4 hónapig, mert nekem még volt barátom akkor. élõben kb 2-3szor találkoztunk. aztán szakítottam a barátommal, összejöttem a másikkal és rögtön lefeküdtünk még aznap. 3 és fél éve vagyunk együtt.
Ebben a korban, ha egyik fél sem szûz, szinte mindegy. Akár pár napon belül is.
szerintem 3-4 randi után le lehet feküdni egymással ha egy hullámhosszon vagytok. ha nem akkor vártok még egy picit. de ilyenkor jobb nem pazarolni az idõt minden napot ki kell élvezni 29 f
szóval a csajod 17 éves, temeg 23 és 25 között vagy. hát gratulálok...:D:D
A kérdező hozzászólása: Igen, csak a csaj 17 éves.
A kérdező hozzászólása: nem , én vagyok a csaj. Talán van valami bajod? Nem kertem, hogy te velem légy .
Mi négy hónap után feküdtün le egymással. Btom most 23 én 18.
Szerintem 3-4 randi utan mar lehet, ha senki se szuz
Én ha egy lánnyal kezdek, azt amint lehet ágyba viszem. Elég jó emberismerõ vagyok, ha eljutok addig, hogy egy lánytól akarok valamit, akkor már azt is tudom, hogy érdemes e a patronra. És eddig csak 2X nyúltam mellé ami bõven 10%-os tûréshatáron belül van. :)

Hányadik randin feküdhetek le vele?

még csak kétszer találkoztunk, mert messze lakunk egymástól, de minden nap beszélünk telefonon vagy msnen.. Olyan régen voltam már pasival..és ?t kívánom, de nem akarom elsietni..

Legjobb válasz: Szerintem a spanját Õ IS ismeri... Szóval nem lenne nagy infó elárulni neki hogy ki az... A kérdés az, hogy a NeNézzenKurvának együttható idõbeni függvénye hol metszi a NeNézzenFapicsának együttható idõbeni függvényét, ugyebár. Szimpla matematika ez...

Szerintem a spanját Õ IS ismeri... Szóval nem lenne nagy infó elárulni neki hogy ki az... A kérdés az, hogy a NeNézzenKurvának együttható idõbeni függvénye hol metszi a NeNézzenFapicsának együttható idõbeni függvényét, ugyebár. Szimpla matematika ez...
A tizenhetediken.
Te véletlen nem Nyíregyháza fele laksz?mert lehet ismerem az embered:) ChatJent
Ne a randikat számold! Eljön majd a megfelelõ pillanat, amikor nem érzed már, hogy korai lenne! Tényleg nem kell elsietni! Ha meg türelmetlenkedik a pasi, akkor nem Te kellesz neki, hanem a szex!
a következõn :P
Akármikor lefeküdhetsz akárkivel. A szex az csupán kommunikáció egy formája. Nem kell túl nagy jelentõséget tulajdonítani neki.

Lányok! Az első randi után hányadik alakalomal fekszetek le a párotokal?

16-25 korosztály érdekelne válaszként.

Legjobb válasz: 16 évesen még ne gondolkozzál ilyesmin!

16 évesen még ne gondolkozzál ilyesmin!
Ha kis csitri vagy akkor a sokadik után... Ha már érett nõ akkor az elsõnél se gáz!
A kérdező hozzászólása: Mi az , hogy 16 évesen ne gondolkozzak ilyenen? -.-"
Felnõttként legalább 5, de inkább 8. 17 évesen 3 hónap járás után volt.
Mi az , hogy 16 évesen ne gondolkozzak ilyenen? Édesem, azt jelenti, hogy még gyerek vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!