Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől vásárolni a (2 db)

Hányadik héttől lehet vásárolni a születendő babáknak?

Ikerterhes vagyok és nem tudom,hogy mikor fogják azt mondani,hogy be kell feküdnöm szülésig.Még semmit nem vettem meg babonából,de nyugodtabb lennék,ha úgy mennék be,hogy minden megvan.

Legjobb válasz: Én 22 hetes vagyok,egy babával.:) Tegnap már vettünk néháhy rucikát Zsömimnek,bizonyítandó,hogy nem vagyok babonás. Boldog babavárást!

Én 22 hetes vagyok, egy babával.:) Tegnap már vettünk néháhy rucikát Zsömimnek, bizonyítandó, hogy nem vagyok babonás. Boldog babavárást!
Sztem a ruhákat hagyd utoljára, mivel változhat.Mi a 15. héttõl mindig veszünk apróságokat, kiskád, zenélõ forgó stb.Egyszerre ne legyen sok.Ha nem vagy babonás, teljesen rád van bízva, Gratulálok az ikrekhez, :-)
Akármikortól:-) Abszolut, mikor neked jól esik:-) Ajánlják is, hogy 20. hét után apránként szerezz be mindent, mert akkor még mozgékony az ember, és anyagilag, lelkileg sem akkora megterhelés apránként, mint egyszerre... Az ikerterhesség amúgy korábbi szüléssel jár általában, ha jól tudom 338. hétre várhatod.-) De jó neked:-) Milyen érzés? Én is ikreket szerettem volna (a családban több is van) de egy babám van. Én 25 hetes vagyok, de még csak 3 rugim van, amit férjem kikönyörgött, hogy vegyünk már valamit. Meg anyám is vett valamit, azt még nem is láttam , és kaptam pár cumisüveget meg hálóinget. De már nézelõdök nagyobb dolgok, mint ágy megy babakocsi, a kisebbeket-mint fürdõlepedõ, olló, fésü..már lassan elkezdem megvenni fizu után:-) Jó babavárást és sok-sok ikres boldogságot.-)
szia! :) én 22 hetes vagyok, de már megvettem a kádat meg a kiságyat, anyám meg nem bírta megállni és vett pár bodyt már :) . én is azért kezdtem most el a "nagy" dolgokkal, hogy ne késõbb idegeljem magam a sorbanállástól meg ilyesmitõl :) . ja! most van a tescoban leárazva amúgy újszülött ruci!!! elcsábultam és vettem is párat tegnap én is :) )). szerintem nyugodtan vásárolgass, legalábbis én nagyon élvezem mikor babónak vásárolok :) , lelkileg is egy feltöltõdés szerintem :) . boldog babavárást! :)
Nekem azt javasolta a dokim, hogy a 7. hónapra körülbelül szerezzünk be mindent, mert ne adj isten, jöhet egy koraszülés és nem kívánja az apukának, hogy egyedül futkározzon a cuccok után. Egyébként van ismerõsöm, akik babonásak és utolsó pillanatra hagyták, koraszülés volt, képzelheted az apukát...
Szia! Én bizony akkor vásároltam már elõször, amikor épp olyat találtam, amit nem lehetett otthagyni:-). Szerintem olyan 8 hetes ha lehettem. De megláttam, és mivel nagyon kedvezõ áron volt, megvettem. Nem vagyok hajlandó babonás lenni e téren:-). Én azt vallom, akkor kell bármit is beszerezni, amikor van és otthagyni vétek. Mostanra már egy csomó mindent szereztem be, nem utolsósorban, sõt, sajnos elsõsorban anyagi dolgok miatt...sokkal könnyebb apránként kiadni a pénzt (legalábbis nálunk), mint 2 hónap alatt mindent. Persze tégy belátásod szerint és sok sok sikert a bébikhez! És én is akkor vagyok nyugodt, ha minden megvan elõre:-):-) 20 hetes kismamma
Szia! A 20.héttõl már mi is beszereztünk pár dolgot Van, hogy olyan jó akciók vannak, hogy nem lehet kihagyni pl. bodyk 200 ft-é, azért nem mindegy az ár. Kaptunk használtruhát is, ezeket ebben a jó idõben szépen kimostam, elteszem. Sosem lehet tudni mikor akar kibújni a pocaklakó. 23 hetes kismama.

Ti hanyadik héttől kezdtetek el a babátoknak vásárolni?

Legjobb válasz: 23 hetes vagyok, második baba. Mostanában mostam át a lányom kinõtt ruháit 0-3 hónapos korig, hogy tudjam mit kell vennem, és már turiztam is néhány darabot ahogy betöltöttem a 12 hetet. Nem vagyok babonás :)

23 hetes vagyok, második baba. Mostanában mostam át a lányom kinõtt ruháit 0-3 hónapos korig, hogy tudjam mit kell vennem, és már turiztam is néhány darabot ahogy betöltöttem a 12 hetet. Nem vagyok babonás :)
A kérdező hozzászólása: Én is 23 hetes vagyok, 3. baba!Én sajnos babonás vagyok, pedig már úgy vásárolnék, de még nem tudjuk mi lesz!
A kérdező hozzászólása: Mikorra vagy kiírva?
Szió! Én a babaruhákat megvettem már több mint 2 hónapja. Babaágyat meg a pelenkázószekrényt most vettük meg a múlt héten még kell egy csomó minden de a jövõhéten szeretnék még megvenni pár dolgot. Jah meg a babakád is meg van :) . 33 hkm :) Második babó lesz :)
12. héttõl kb. Most a 29. héten már minden megvan a babának és nekem is.
Engem nem zavarnak a babonák.a 12 hetes UH után megvettük a babakocsit, mert szuper áron volt.Utána pedig minden héten jött velem haza a boltokból valami apróság. :) A 30. héten beállítottuk a kiságyat, kimostam vasaltam mindent..azt mondták az anyósék jaj de korai még.Erre a 34.héten be kellett feküdnöm a kórházba, a 36.héten meg megszültem.Megéreztem a korai érkezést. :) És örülök, hogy nem hazajövetelkor kellett kapkodnunk, hogy legyen hová beletenni a gyereket, és valamibe felöltöztetnem, mert hogy a nagyszülõk egy percet sem segítettek... :/ csak megszólni tudtak.
Nem gondolkodtam ezen elõre, babonák meg, minden :) csak írtunk egy listát, hogy mikre lesz szükség és 12. héttõl vásárolgattunk (véletlenül jött így ki, onnantól értünk rá nézelõdni, sok volt a munka), amikor jó áron jót láttunk megvettük. Most töltöm a 22. hetet, és még 5 tétel van, ami nincs meg, majd a köv. hetekben :) Szerintem 30. hétre teljesen készen leszünk.
Mi nem vagyunk babonásak... 8. héten már megvolt a kiságy... babaruhák is voltak már. 25. héten már minden készen állt a babára. Most 3 hetes, de még születése után is vettünk olyan dolgokat, amiket nem akartunk, mert szerintünk nem kell, de kiderült, jó az ha van :D
Elsõ vagyok, ultrahang szerint november 20, de 1 héttel kisebbre saccolja. Az orvosom a menzesszel számol és én is, igy november 13, viszont császárom lesz megint, amit akár a 38-ik héten elvégeznek majd. Nekem sok minden megvan a lányomtól, aki 5 éves, kiságy, babakocsi, kiskád, rengeteg ruha és cipõ, hinta stb. Van amibõl kénytelen vagyok ujat venni, de azokat is lassan beszerzem, például a rácsvédõt is megvettem. Én magam szeretek mindent kiválasztani, persze kikérem a férjem véleményét is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!