Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől vásárolgatni a (3 db)

Hanyadik héttől kezdtetek el vásárolgatni a babának?

Legjobb válasz: Kb. 28-29. Nem siettük el.

Kb. 28-29. Nem siettük el.
Szia! 20 hetesen vettük meg az ágynemût és a matracot. 26 hetesen a babakocsit 29 hetesen a kiságyat és a pelenkázót. Szülés után, amíg mi a kórházban voltunk, párom vette meg a légzésfigyelõt. Ruhákat Anyukámék vettek elég sokat, kb. 25-30 hetes lehettem, mi is kb. akkoriban kezdtünk ruhát venni.
18 hetesen megtudtam Lányom lesz, azután mikor megláttam egy ruhát ami tetszett, megvettem. A nagyobb dolgokat, szoba bútor, kiságy, babakocsi, 28-30 hetesen. 35 hetesen cumisüveg, kiskád állvánnyal, ágynemû, textil pelenka.
20. hétig vártam. Rucikat vettem ismerõstõl, vateráról. A hétvégén megvettük a kiságyat mert nagyon alkalmi volt. Szépen apránként szeretnénk mindent beszerezni, egyszerre nagyon sok lenne anyagilag. Arról nem beszélve, hogy nagyon izgi vadászni a jó és olcsó dolgokat!!! :) )) 22 hkm
A 15. hét után figyelgettem az akciós, jó árban lévõ dolgokat. Azokat veszegettem mindig meg.

Hányadik héttől szoktak vásárolgatni a babának, ha semmink nincs?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ pl.: anyagilag hogy álltok, shoppingolos vagy e, vagy inkább türelmes megfontoltabb. Én az elejétõl vásároltam mivel anyagilag nem állunk jól, így ha láttam akciós cuccokat, megvettem, szép apránként, most 32. hetes vok, és mindene meg van. Van aki babona vagy más okból a végére hagyja, és egyszerre vesz meg mindent. szerintem sokkal jobb, ha elkezdesz nézelõdni, hogy legyen fogalmad az árakról, minõségekrõl, mennyiségekrõl, mibõl mit és mennyit kell majd, aztán ha egy jó pár boltba elmész rájössz, hogy ezt itt, azt ott érdemes megvenni. Remélem segítettem, tehát végülis nincs idõhöz vagy bármihez kötve!

Ez sok mindentõl függ pl.: anyagilag hogy álltok, shoppingolos vagy e, vagy inkább türelmes megfontoltabb. Én az elejétõl vásároltam mivel anyagilag nem állunk jól, így ha láttam akciós cuccokat, megvettem, szép apránként, most 32. hetes vok, és mindene meg van. Van aki babona vagy más okból a végére hagyja, és egyszerre vesz meg mindent. szerintem sokkal jobb, ha elkezdesz nézelõdni, hogy legyen fogalmad az árakról, minõségekrõl, mennyiségekrõl, mibõl mit és mennyit kell majd, aztán ha egy jó pár boltba elmész rájössz, hogy ezt itt, azt ott érdemes megvenni. Remélem segítettem, tehát végülis nincs idõhöz vagy bármihez kötve!
Babonából megszokták várni a harmadik trimesztert. De persze ha kevés pénzbõl gazdálkodsz nem bûn ha korábban meglátsz valamit olcsón és megveszed.
Mi most léptünk be a 12. hétbe, elsõ baba, így semmink nincs. Már nagyon vásárolgatnék, de úgy vagyok vele, hogy megvárjuk még a 16. heti vizsgálatot is, és ha akkor is minden OK, akkor apránként, ahogy anyagilag tudjuk, megvesszük a dolgokat.
Ha anyagilag jól állsz akkor is érdemes szerintem idejében elkezdeni gyûjtögetni a cuccokat. A végén már kedved, energiád sem lesz esetleg a vásárolgatásra. Meg ugyan ki bírja ki, ha meglát valami tuti kisruhát ne vegye meg, ha egyébként megteheti, nem? Én a 20. hét környékén kezdtem vásárolni, és még sok minden hiányzik, mert átalakítás volt nálunk és nem tudtuk volna hová tenni. Így a 36. héten már kicsit nyûg a nézelõdés, mert értelmes, szép dolgokért messze kell menni olyan helyen lakunk. Úgyhogy nyugodtan vásárolj, ha nem vagy babonás, de ne vidd túlzásba..:-) szerintem lista alapján érdemes szétnézni.
Szia! Én úgy a 20. hét körül kezdtem, nem vagyok babonás, de épp költözködtünk és amíg nem volt hova tenni, addig nem vásároltam semmit. Utána viszont folyamatosan vettünk ezt-azt, egyszerre nagyon megterhelõ lett volna. Meg mindig kerestem az akciós dolgokat, így olcsóbban is jöttünk ki.

Hanyadik héttől kezdetetek el vásárolgatni a babának?

Minden számít,akár 1 db popsikrém,1 db rugi stb.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen vettem meg a babakocsit,mert annyira megtetszet.Az apróságokat,popsikrém, fürdetõ,Vatta,Köldök hintõpor,ezeket amikor megszültem a gyerekgyógyász írta fõl a korházba. A ruhákat 33 hetesen kezdtem. A kiságy 37.hét.Rá érsz de ne hagyd a végére mert nagy hassal elég nehéz dönteni,és a fáradságtól olyat is megveszel amit késõbb megbánsz

Én 20 hetesen vettem meg a babakocsit, mert annyira megtetszet.Az apróságokat, popsikrém, fürdetõ, Vatta, Köldök hintõpor, ezeket amikor megszültem a gyerekgyógyász írta fõl a korházba. A ruhákat 33 hetesen kezdtem. A kiságy 37.hét.Rá érsz de ne hagyd a végére mert nagy hassal elég nehéz dönteni, és a fáradságtól olyat is megveszel amit késõbb megbánsz
Szia!Én 19 hetes vagyok és tegnap vettem meg neki az elsõ pici sapkáját és egy nagyon aranyos elõkét. Talán kislányom lesz, de nem láttuk 100%-ra , így fehéret és sárga zöldes beütésben gondolkodom. :)
Szia!Én már 15-16.hét körül vásárolgattam!Ennek fõleg anyagi okai vannak, mert csak könnyebb apránként, mint egyben!Most 21 hetes vagyok!és vasárnap megyünk a babakocsiért!!!Boldog babavárást mindenkinek!!!
A 19. héten tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Akkor kezdtünk neki. Elég hamar beszereztünk mindent. Szerencsére, mert 1 hónappal hamarabb érkezett meg a drágánk!
Huha latom itt en leszek egyedul aki csak mostanaban par hete kezdte a vasarolgatast :) Kb ket hete vasarolgatok, es 33 hetesek vagyunk :) )) Boldog babavarast mindenkinek! :)
Mi is a 18.heti uh után, akkor tudtuk meg, hogy kisfiú.
Még a baba születése elõtt. Amikor még csak "dolgoztunk rajta":) . 32 hetes kismama
Mikor megtudtam a 18.heti ultrahangon h kisfiú lesz. Vettem egy csómó világoskék cuccot:) Már 15 hónapos, várjuk a tesót, 11 hetes vagyok:)
Mi amint megtudtuk hogy jön a baba, nemsokkal késöbb(rá 1 hétre) már kezdtünk venni egy-egy ki ruhát, cipõt...mikor épp mi tetszett meg.Mindenki azt mondja, hogy nem szabad, mert babona ide, meg oda...szerintem ez butaság.5 hónapos terhesen már minden megvolt a kislánynak.Csak a kence-ficéket hagytuk a végére, nehogy lejárjon a szavatossága. Kívánok neked nagyon boldog terhességet és sok sok egészséget!Meg természetesen a kis jövevénynek is!
Szept-ben tudtuk meg, hogy babánk lesz, és okt. óta vásárolgattunk folyamatosan, mikor mi volt olyan ami tetszik, akciós...stb. Most 8 héttel a szülés elõtt már mindene megvan, kivéve a kencék, amik majd receptre lesznek és a pelusok :)
Szia, mi kb. a 16-20 körül mentünk el egy csomó bababoltba nézelõdni, babakocsit, kiságyat, meg kiegészítõket, és ha valami megtetszett, megvártuk, hogy "akciós" legyen, szinte mindent, ami nagyobb dolog olcsóbban meg tudtunk így venni. Ne várj szerintem a végéig, mert nagy pocakkal már nem akkora élmény vásárolgatni - meg annyi jó bababolt van és annyira jó hogy mindenhol találsz valamit, ami csak ott van. Én most 39. hetes vagyok, mi a kisebb dolgokat hagytuk a végére, amiket bárhol be lehet szerezni - pl. cumisüveg, pospitörlõ, pelenka, kiskád. Meg menet közben egy csomó mindent kaptunk kölcsönbe is. egy jótanács: babakrémeket, fürdetõket ne vegyél, mert a védõnõ gyógyszertári készítményeket fog javasolni, amit majd akkor megveszel, ha meglesz már a baba.
Mi megvártuk a 18. heti genetikai ultrahangot hogy minden rendben van-e és hogy megtudjuk a nemét. Utána vettünk egy cumit jelképesen de csak a 24. hét körül kezdtünk el vásárolgatni és nem bántam hogy ilyen korán mert nagyon sok jó dologra tettünk szert, volt idõnk nézelõdni hol olcsóbb és hol éri meg jobban...! Boldog babavárást! 35 hetes km
Amikor 2-3 hónapja ismertem a férjemet, és már jegyesek voltunk, és tudtuk, hogy mihamarabb babát is szeretnénk, a tescoban nagyon olcsók voltak a szebbnél szebb babaruhák, úgyhogy vettem pár darabot. Abban fogjuk hazahozni a picit a kórházból. :) Amúgy 12 hetesen vettük meg a babakocsit, az volt az elsõ a terhesség alatt.
Karácsonykor voltam 28 hetes és addigra már minden megvolt. Mi is korán kezdtük a vásárlást anyagi okok miatt. De ezt nem is bánom, mert így egy csomó dolgot tudtunk akciósan megvenni, mert volt idõnk vásárolgatni. Persze azóta is ha valamit láttunk akciósan, fõleg kis ruhák azt megvesszük. 39 hetes kismama
a párom már akkor vett egy kis body-t amikor még meg sem fogant a picink.amúgy 33 hetes leszek mikor elkezdünk neki vásárolni. 29+2 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!