Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől növekedni (3 db)

Hanyadik héttől kezd el növekedni a pocak?

Legjobb válasz: Ez nagyon egyedi. a ruhák a 9. héttõl is elkezdhetnek szorosak lenni de kismamás pocak csak úgy a 20. hét körül kezd komolyan domborodni.

Ez nagyon egyedi. a ruhák a 9. héttõl is elkezdhetnek szorosak lenni de kismamás pocak csak úgy a 20. hét körül kezd komolyan domborodni.
A kérdező hozzászólása: képeket is küldhettek (: köszii
nekem már a 9-10-ik héten látszódott, hogy terhes vagyok. Vékony vagyok egyébként.
Ez érdekes, mert nekem csak a 25. hét körül kezdett el nõni a pocakom, de már 12 hetesen kismama nadrágot kellett hordanom, mert a korábbiak már nem voltak kényelmesek.
nekem mar 15-16 hettol kezdet noni rendesen a pocim es most vagyok 21+1hkm itt egy kep:) :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/110319/201103193311_www.kepf..
A kérdező hozzászólása: jaj köszi szépen (: gratula nektek szép kis pocakok ^^

Hányadik héttől kezd el a has gyorsabban hízni, nővekedni?

27 hetes vagyok. 2 hét alatt szinte dupla akkora lett a hasam, bár eddig nem volt túl nagy.

Legjobb válasz: A hatodik honaptól kezd lerakódni a zsír innentõl rohamszerüen fog nõni kb heti 200g-ot. Az utolsó hetekben már lelassúl a növekedése.

A hatodik honaptól kezd lerakódni a zsír innentõl rohamszerüen fog nõni kb heti 200g-ot. Az utolsó hetekben már lelassúl a növekedése.
szerintem ez nem baj, csak az a lényeg hogy egészséges legyen. inkább örülj neki hogy jobban lássák
Én azt olvastam, hogy a 20-30 hét között szedjük fel a terhesség során felszedett kilók felét!

Hányadik héttől kezd növekedni észrevehetően a méh?

Legjobb válasz: Szia a méh a második harmadtól azaz a 14. héttõl kezd el gyorsabban nõni. De ezt még mások lehet hogy nem látják.Még a 17-18. héten is olyan, mint amikor az ember teleette magát görögdinnyével.A 25.hét körül meg már focilabda méretû. Persze lehetnek különbségek alkat szempontjából is.

Szia a méh a második harmadtól azaz a 14. héttõl kezd el gyorsabban nõni. De ezt még mások lehet hogy nem látják.Még a 17-18. héten is olyan, mint amikor az ember teleette magát görögdinnyével.A 25.hét körül meg már focilabda méretû. Persze lehetnek különbségek alkat szempontjából is.
Ez tényleg alkat kérdése. Én ideális testsúllyal indultam, és 4 hetesen már összetéveszthetetlenül látszott. Ráadásul most 29 hetes vagyok, és sikerült 22 kilót felszednem. Mindenki szörnyülködik, de én tudom, hogy minden ok, és majd lemegy.
Egyéni, függ a méh elhelyezkedésétõl, a lepény tapadási helyétõl, testúlytól, medencemérettõl... egyébként javaslom ezt az oldalt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month
Nekem a 10. héten kezdett látványosan nagyobb lenni, de ez tényleg mindenkinél más. Türelem, neked is látszani fog.-)
nekem a 6.-ik héttõl már jól látszik.igaz vékony testalkatu vagyok.
Szia! Ez jó kérdés! Engem is érdekelne 12 hetesen!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!