Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől menni (9 db)

Hányadik héttől kell menni nst-re (18hetes vagyok) Mikor huzódik fel a köldököm fölé a méhem (hányadik héten)?

Legjobb válasz: A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...

A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...
szia én a 36. héttlõ kezdve járok heti egyszer. Üdv 38. hetes kismama

Hanyadik héttől kell NST-re és CTG-re menni?

A véd?n? semmi dátutomot nem közöl rendesen, ezen a héten töltöm a 29.hetemet.

Legjobb válasz: 36. héten kell menni elõször, utána 40. hétig hetente, ha nincs addig baba akkor 40. hét után naponta, kétnaponta.

36. héten kell menni elõször, utána 40. hétig hetente, ha nincs addig baba akkor 40. hét után naponta, kétnaponta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod:) Szép napot
Igen a 36. héttõl.Viszont nálunk annyi a változás az elõttem válaszolótól, hogy hetente kell menni a 39. hétig.A 40. héten 2 naponta, ha túlhordom pedig naponta néz majd meg az orvosom. 36hkm
Miskolcon a 34.héttõl kell hetente járni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)

Hányadik héttől nem kell már teli húgyhòlyaggal UH-ra menni?

Legjobb válasz: Nekem úgy a 20. Héttõl..:-) 32hkm

Nekem úgy a 20. Héttõl..:-) 32hkm
A kérdező hozzászólása: Nalunk Debrecenben kell. Es igen azert h a baba amig pici, jol lathato legyen. Csak azt nem tudom, hogy 17 hetesen eleg nagy lesz e mar ahhoz, hogy ne kelljen telivel menni.
Nekem csak a legelsõre kellett teli hólyaggal mennem, akkor 8 hetes voltam. Utána már nem kellett.
A teli hugyhólyag megemeli a méhtestet, így jobban látja a szonográfus a babát.
Nekem is hátra hajló méhem van, de még soha senki nem mondta ezt.Furi, de õk tudják miért kérik tõled :S
Nekem így volt! A doki az elején rám is szólt , hogy teli holyaggal menjek! Hátrahajló méhem van. Akinél szülni fogok, itt uritett holyaggal kell menni. Bocsi a hibákért telorol vagYok!
Én a 3. babámat várom, de ilyet még soha nem hallottam én sem, hogy teli húgyhólyaggal kellene uh-ra menni (pedig hátrahajló méhem van). A hüvelyi uh-t speciel elég rosszul is viselném teli húgyhólyaggal...
ilyenrol en sem hallottam. ugyanis nekem minden vizsgalat elott a szuleszno (asszisztens) megvizsgalta a vizeletet. Ezzel inditottunk ahogy beleptem a rendelobe, igy mikor bejutottam uhra, tuti nem volt teli a holyagom egyszer sem.
Az én tippem arra, hogy miert a hátrahajlóméh:-) de ez csak az elején !:-) 1-és voltam
Errõl még én se hallottam, pedig a másodikkal vagyok 29 hetes. Sõt, ha beérek a rendelõbe, elsõ utam a wc-re vezet ;) Mi lehet az oka, hogy így kell mennetek?
A kérdező hozzászólása: hat itt pedig igy van :) mar anyukam is teli hugyholyaggal jart :)
Lassan egy hónapja szültem, de én ilyet nem is hallottam hogy teli hólyaggal kell menni. Mindig elmentem elõtte pisilni, de soha nem szóltak ez miatt.
A kérdező hozzászólása: Es nekem nem hatrahajlo a mehem.

Hányadik héttől érdemes 4D ultrahangra menni?

Legjobb válasz: mi 16 hetesen voltunk elõször.

mi 16 hetesen voltunk elõször.
Elvileg 10-12. Héttõl vállalják az uh központok. Mi 16 hetesen voltunk elõször.
attól függ:) mi 12+3-nál megyünk, kombi teszt miatt:)
Szia. Mi 13 hetesen is voltunk, aztán legközelebb 25 hetesen mentünk el még egyszer.Azt mondják egyébként, hogy 4D-re a 24-30 hét között érdemes elmenni, mert akkor már szépen ki van fejlõdve a babó és már hasonlít a születéskori önmagához, csak annyi változás lesz, hogy pufibb lesz születéskor. 36+3 hkm
Attól függ miért mennétek. Ha részletes kivizsgálásra, mert van esetleg valami ami aggaszt, akkor 18. hét környékén. de amúgy ha csak nézni szeretnétek, akkor a 25. héttõl 30. hétig. mi voltunk a 32. héten is de akkor már nem sok mindent láttunk, mert nagy volt a kislányom és nem tudtuk "hova üldözni" hogy a méhlepényen kívül lássunk mást is :)

Hanyadik héttől érdemes babamozira 4Dra menni?

Legjobb válasz: 24.héttõl javasolt.Akkor mondják,hogy szép,szépen mozog stb

24.héttõl javasolt.Akkor mondják, hogy szép, szépen mozog stb
Az én orvosom a 25. héttõl ajánlotta a 32. hétig. Mi voltunk a 28. és a 32. héten is.
Mi 23 hetesen megyünk. 5 nap múlva :) Remélem szép képek készülnek a pici fiamról :) )
Mi 21hetesen voltunk és már akkor is gyönyörû volt a kis Drágaságom. Itt tudtuk meg hogy kicsi fiú :) Még a 30. héten is megyünk, már alig várom :) Kérdezõ Ti mennyi idõsek vagytok? Boldog babavárást! 28hkm
Én a 29.héten voltam! Pont akkora volt, h még látszódott rendesen a monitoron és a kép pont olyan lett, amilyen a lányom valójába! Korábbit is láttam, mert a dokim néha átkapcsolt, és ott nem volt annyira szép, jó és születési arca a gyereknek, vékonyabb volt az arca! Egyébként a dokik ajánlásával a 24. és 30.hét között érdemes menni!
Mi 20 hetesen voltunk, nem bántam meg de nem a legszebb és legformásabb volt még a pici.Mi még a 29.-30.-héten elmegyünk még egyszer.Addigra biztos szép lesz, és majd jól látszik mije van..:) 24hkm
27+4 naposan voltunk, gyönyörû babás volt már akkor. De érdekes h sok kismama azt gondolja elmegy 4D-re és hajajj :D Én is így voltam. 3x mentünk vissza h lehessen a fiamról értelmes képet csinálni :D ugyanis végig hason volt :D 28+5hkm
A kérdező hozzászólása: Még csak 10 hét :) De annyira kíváncsi vagyok a picikére.Nem most gondoltuk még, hogy elmennyünk, de ha tehetném már most is mennék meg minden héten de szerintem ezzel mindenki így van! És köszönöm mindenkinek a válaszát.

Kismamák akik már jártok NST-re, hányadik héttől kell 2-szer menni egy héten?

Legjobb válasz: 36. héttõl hetente, 40. héttõl naponta jártam nst-re. Nálam nem volt olyan, hogy két naponta. :)

36. héttõl hetente, 40. héttõl naponta jártam nst-re. Nálam nem volt olyan, hogy két naponta. :)
*illetve hetente 2x
Van olyan kórház ahol a 38.héttõl kell hetente 2X
Szia! Én is 36. héttõl hetente, 40.-tõl naponta jártam.

CTG-re hanyadik héttől kell menni rendszeresen? 37+1 h vagyok, de a dokim csak 3-ára kért időpontot. Akkor leszek pont 38 hetes. A védőnőm még szívhangot sem nézett. Ez normális?

Más ilyenkor megszül,én meg...

Legjobb válasz: Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)

Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)
Csak akkor kell heti kétszer, ha már betöltöd a 40.hetet. Elvileg a héten már kellett volna menned az elsõ CTG-re. Nem lehet, hogy a dokid elnézte a heteket?
Szia! Én úgy tudom, hogy a 37. héttõl hetente kell menni CTG-re a 40. héten már naponta. Én a 36. héten (2hete) voltam a dokimnál, akkor azt mondta, a 38. héten meg lesz a baba, így nem is említette a CTG-t, csak UH-ra, meg vérvételre küldött el gyorsan. A védõnénink csinált végül hét elején egy CTG-t, viszont a bébi még nem akar jönni... Ha még "egyben leszünk", kedden ismét a védõnénihez megyek.

Hányadik héttől érdemes 4D-re menni?

Én most 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ha genetikai célból mész, már a 9. héten. Ha látni szeretnél valamit, 18-19. héttõl. Elõnyös persze, ha vékony vagy, mert vékony a hasfalad is, többet látni a babából a képen.

Ha genetikai célból mész, már a 9. héten. Ha látni szeretnél valamit, 18-19. héttõl. Elõnyös persze, ha vékony vagy, mert vékony a hasfalad is, többet látni a babából a képen.
én a 20. héten voltam elõször 4D ultrahangon. Akkor kb 20 cm-es volt a kislányom. Az arca és a teste még elég csontos volt, (ilyenkor még hiányzik a zsírréteg a babákról) de érdemes volt látni. Még belefért a monitoron egy képre. Azt mondják hogy 20 hét után már csak 2 részletbe tudod az UH gépen megnézni a picit, mert már olyan nagy. Én most 26 hetes vagyok, és úgy tervezem hogy a 35.hét környékén megyek a következõ (utolsó) 4D ultrahangra. Akkor meg már teljes egészében fog látszódni a pofikája is.
Az orvosom javaslata szerint a 24-28 hét között érdemes menni. Akkorra már nagyon szép és formás a baba, de még nem annyira nagy. Boldog babavárást!
Szia! Mi a 16. héten voltunk, nagyon szépen látszódott minden, a kezei, lábacskái, arca. Már akkor megmondták a nemét. Aztán elmentünk a 28. héten is, akkor sajnos már nemsokat láttunk, ugyanis állandóan úgy fordult, hogy alig sikerült pár jó felvétel róla. Szóval így utólag nézegetve, a 16. heti UH volt a jobb!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az összes válaszolónak ! Most tettem fel elõször kérdés , de ezentúl többször teszem ! Érdemes volt :) Sziasztok !

Hányadik héttől kell menni genetika tanácsadásra, és ott mit fognak csinálni? Mennyibe kerül egy vizsgálat?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok, hogy a 18. heti uh pl genetikai, de én csak utólag tudtam meg ezt, mert ugyanolyan sima uh , mint elõtte, em hangsúlyozták, hogy ez genetikai vizsgálat... Terhesen pedig sehol nem kell fizetni, leszámítva, ha magándokihoz jársz, az meg ugye egyéni...

Én csak annyit tudok, hogy a 18. heti uh pl genetikai, de én csak utólag tudtam meg ezt, mert ugyanolyan sima uh , mint elõtte, em hangsúlyozták, hogy ez genetikai vizsgálat... Terhesen pedig sehol nem kell fizetni, leszámítva, ha magándokihoz jársz, az meg ugye egyéni...
Szia, A 12. heti nyaki redõt is genetikainak hívják meg a 18-20. hét közöttit is.kötelezõ, ingyenes.Megnézik, hogy megvan-e a mmindene :o) 4 végtag, 5 új, máj vese stb... :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Mert én márt agódtam.Most vagyok 8 hetes terhes.Olyan jó ez a fórum itt mindent meg tudok!
a 12. és a 18 uh is genetikai de tanácsadásra csak akkor kell menni ha valami gondot látnak a babánál es pl alacsony lett az afpd.Én már végigjártam ezeket a dolgokat de szerencsére minden rendben pár nappal korábban lett levéve az afpm és ezért küldtek el azt mondták hogy 0.8alatti afpnél kötelességük elküldeni genetikai tanácsadásra.Boldog babavárást
A genetikai tanácsadás és a genetikai vizsgálat az nem ugyanaz.Genetikai tanácsadásra bármikor mehetsz, vizsgálatra pedig a nõgyógyász küld, ha probléma van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!