Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől hasi ultrahangot (2 db)

Hányadik héttől csinálnak hasi ultrahangot?

8 hetes vagyok de eddig kétszer hüvelyit csináltak.

Legjobb válasz: Nekm a 9 hetes es a 13 hetes ultrahang huvelyi volt,a 17 hetes,most utoljara hasi.Altalaban 16 hettol csinalnak hasit mert jobban latszik huvelyivel,foleg mikor meg kicsi.

Nekm a 9 hetes es a 13 hetes ultrahang huvelyi volt, a 17 hetes, most utoljara hasi.Altalaban 16 hettol csinalnak hasit mert jobban latszik huvelyivel, foleg mikor meg kicsi.
Szia! Nekem már a 13.heti is hasi volt, és minden látszott rajta, aminek látszódnia kell.Ez szerintem orvos meg kórházfüggõ is. Boldog babavárást! Üdv:25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszodat!
Orvosa valogatja szerintem. Enyem doki meg a 19. heten, a genetikai uh-nal is megkerdezte, megnezheti-e huvelyivel is hasi elott, mert azon jobban latja a dolgokat. De legutobb mar csak hasi volt, mert mar akkora a bebi, h huvelyivel nem megy semmire :) 27 hetes kismami
Szia! Én kedden megyek a 12 hetes UH.-ra, és az már hasi lesz. Már alig várom! :) )
Szia! Orvosa válogatja, de a "nagykönyv" szerint a 12.heti az utolsó hüvelyi, utána hasi UH van. Mindettõl függetlenül nekem a 9. héten már hasi volt. Boldog babavárást!

Hányadik héttől csinálnak csak hasi ultrahangot?

nekem a 10. ig csak 3 huvelyit es most ha megyek a 16. ban akkor milyen lesz?

Legjobb válasz: Az már 100% hogy hasi ultrahang lesz. Nekem a 7. és a 9. héten hüvelyit csináltak és a 12.-en már hasit.

Az már 100% hogy hasi ultrahang lesz. Nekem a 7. és a 9. héten hüvelyit csináltak és a 12.-en már hasit.
Valószínû, hogy hasi lesz.Nekem már az 5.-6. hétnél is azt csinált a doki.Orvosa válogatja.Gratulálok a babához.
szia nekem is hasi uh-t csinált a doki pedig akkor még csak 5 hetes voltam. viszont a magándokim már egybõl hüvelyivel kezdte!
16 elõtt mész 12 hetesre is. Nekem a 12 hetes is hüvelyi volt. Azt mondta a doki és olvastam is hogy ez azért jobb mert ilyenkor még jobban látszik és jobban kiszûrhetõ ha valami nagyobb baj van. És mivel Õ még elég kicsi:) úgy több mindent lát. Üdv egy 15 hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!