Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől hasi (19 db)

Hányadik héttől csinálnak hasi ultrahangot?

8 hetes vagyok de eddig kétszer hüvelyit csináltak.

Legjobb válasz: Nekm a 9 hetes es a 13 hetes ultrahang huvelyi volt,a 17 hetes,most utoljara hasi.Altalaban 16 hettol csinalnak hasit mert jobban latszik huvelyivel,foleg mikor meg kicsi.

Nekm a 9 hetes es a 13 hetes ultrahang huvelyi volt, a 17 hetes, most utoljara hasi.Altalaban 16 hettol csinalnak hasit mert jobban latszik huvelyivel, foleg mikor meg kicsi.
Szia! Nekem már a 13.heti is hasi volt, és minden látszott rajta, aminek látszódnia kell.Ez szerintem orvos meg kórházfüggõ is. Boldog babavárást! Üdv:25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszodat!
Orvosa valogatja szerintem. Enyem doki meg a 19. heten, a genetikai uh-nal is megkerdezte, megnezheti-e huvelyivel is hasi elott, mert azon jobban latja a dolgokat. De legutobb mar csak hasi volt, mert mar akkora a bebi, h huvelyivel nem megy semmire :) 27 hetes kismami
Szia! Én kedden megyek a 12 hetes UH.-ra, és az már hasi lesz. Már alig várom! :) )
Szia! Orvosa válogatja, de a "nagykönyv" szerint a 12.heti az utolsó hüvelyi, utána hasi UH van. Mindettõl függetlenül nekem a 9. héten már hasi volt. Boldog babavárást!

Hányadik héttől mutatható ki a bébi hasi uh-val is? Na és 7 hetes terhesen fürödhetek tengerbe, medencébe?

Legjobb válasz: nekem a 12 hetes uh még hüvelyi volt, azzal sokkal jobban látszik, mint hasival. egyébként ez az uh már sok helyen hasi! terhesen én medencében egyáltalán nem fürdök, tengerbe ha zárt a méhszáj, és minden rendben van akkor bemennék 13hkm

nekem a 12 hetes uh még hüvelyi volt, azzal sokkal jobban látszik, mint hasival. egyébként ez az uh már sok helyen hasi! terhesen én medencében egyáltalán nem fürdök, tengerbe ha zárt a méhszáj, és minden rendben van akkor bemennék 13hkm
Szia! A 12. heti UH még nekem is hüvelyi volt, de itt sokaktól olvastam, hogy õk már hasin voltak. Úgyhogy szerintem orvosa válogatja. A védõnõ szerint ha zárt a méhszáj és sosem voltál hajlamos fertõzéseket elkapni medencében, akkor lehet úszni, sõt nekem még ajánlotta is. Én nem mennék, mert világéletemben mindig összeszedtem valamit az ilyen helyeken. Tengerbe szerintem nyugodtan bemehetsz.
tengerben mindenképp, medencében csak ha privát és senkki nem beteg. Jó ultrahanggal csak extrém hájas has esetében hüvelyi a 12 hetes, inkább hasi, korábban általában hüvelyit alkalmaznak.
Nálunk az SZTK-ban ki volt írva, hogy csak a 18. héttõl csinálnak hasi uh-t, nem a hájam miatt volt.:) 19:30-as vagyok.
Kb 3napja tettem fel ezt a kerdest, nekem azt irtak, h mar 7-8hetesen is siman lattak hasi UH-gal a babat!!!!!!
Nyugodtan fürödhetsz tengerben is, mededencében is. 16 hetes koromtól járok terhesúszásra, addig mehetek (doki mondta), amíg el nem megy a magzatvíz. Tengerben is fürödtem. 40+5
az extrém hájas hastól messze vagyok :D mégis hüvelyi uh volt a 12 hetesem! elsõ voltam
Nekem a klinikán a 10. héttõl hasit csináltak, de tény, hogy hüvelyin jobban látszik és pontosabbak az eredmények.
szia! én pont most kérdeztem meg a dokim, hogy szabad-e úszni, õ is azt mondta, hogy közfürdõbe ne menjek, mert a terhes nyálkahártya nagyon sérülékeny, viszont tengerben, saját, otthoni, tiszta medencében nyugodtan lehet úszni.

Hanyadik hettol lehet tudni hogy fiu lesz vagy lany? Mikor kezd el noni a hasam?

10 hetesek vagyunk!!!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 18-ik héten mondta meg a doki,hogy kisfiú.Egy héttel elötte is voltam UH-on,de akkor még inkább nem mondott semmit.A has növekedése változó.Nálam 19 hetesen feszülõs felsõben még nem vették észre.Néhányan néztek,hogy terhes vagyok,vagy csak híztam picit,de nem kérdeztek rá,mert nem lehetett megállapítani.20 hetesen már mindenki látta!:)Van egy oldal,ott hétrõl hétre meg tudod nézni kinek mekkora volt a hasa. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Én betettem a könyvjelzõk közé,mert gyakran megnézem!:) Jó nézelõdést és boldog babavárást!:)

Szia! Nekem a 18-ik héten mondta meg a doki, hogy kisfiú.Egy héttel elötte is voltam UH-on, de akkor még inkább nem mondott semmit.A has növekedése változó.Nálam 19 hetesen feszülõs felsõben még nem vették észre.Néhányan néztek, hogy terhes vagyok, vagy csak híztam picit, de nem kérdeztek rá, mert nem lehetett megállapítani.20 hetesen már mindenki látta!:) Van egy oldal, ott hétrõl hétre meg tudod nézni kinek mekkora volt a hasa. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Én betettem a könyvjelzõk közé, mert gyakran megnézem!:) Jó nézelõdést és boldog babavárást!:)
Szia, Nekem a 12. héten megmondták, hogy kisfiú, mert a kórházban a nyakiredõ vizsgálaton átváltottak 4D-re és eggyértelmûen mondta, hogy õ egy igazi kis fiúcska lessz :oD Szerintem a hasnövekedés attól függ, hogy milyen a testalkatod.Nekem a hasam nagyon lapos volt és hetente készítünk fotókat a változásokról tisztán látszik, hogy a 8. héten már van egy ici-pici kis dudorka.De igazán a 12. héttõl gömbölyödött.Barátnõmnek hurkásabb pocija volt és neki késõbb látszott, viszont mostmár jobban látszik neki mint nekem.Egész másképp fest mint én...Nagyon különbözõek vagyunk... 18 hetes kismami
Nekem a 18. heti uh-n mondta a dokim, hogy minden bizonnyal kislányt várunk. Ezt két héttel késõbb a 4D-n is megerõsítették. A pocakom nekem szinte azonnal nõni kezdett, már a 8. héten nem fértem bele a nadrágjaimba. Valószínûleg azért, mert egyrészt nincs széles csípõm, másrészt sportolóként mindig kockás hasam volt, így rögtön meglátszott. Az is igaz, hogy eleinte csak én vettem észre, na meg azok, akik közelrõl ismertek, mert az átlagnál vékonyabb lévén még 12 hetesen is csak úgy néztem ki, mint a legtöbb nõ, enyhe kis pocival. De számomra ez is látványos volt, mert teljesen átalakultam pillanatok alatt. Egyik barátnõm, akinek szélesebb csípõje van és általában véve is puhább, nõiesebb formája, mint nekem, még 4 hónapos terhesen sem látszott kismamának. Szerintem ez abszolút alkati kérdés.
Az irodalom szerintm 16. hét után tudják megmondani, hogy fiú vagy lány, ha megmutatja. Nekem a 18 hetes uhon mondták, hogy kislány, most a 26 hetesen nem mutatta meg magát.. Nekem a 10. héten kezdett nõni a pocim , aztán egy darabig ott stagnált, és a 20 hét után nõtt megint látványosan. Azóta néha én is megálloka tükör elõtt, hogy basszus, mekkora pocim van:-) 27 hetes kismama
Nekünk 17hetesen monták meg 2D UHon, hogy fiú.Most 20hetesek vagyunk és nekem már szép nagy a pocim.Kb 14-16hetesen már kerekedett.Attól is függ milyen alkat vagy.Sógornõm ikreket várt és nem volt hasa, a lányok teljesen beilleszkedtek a medencéjébe:-)Boldog babavárást!!
Nekem a 12. héten mondták meg, hogy kisfiú és kb akkörül kezdett el nõni a pocom. 18 hetes kismama


Hányadik héttől csinálnak csak hasi ultrahangot?

nekem a 10. ig csak 3 huvelyit es most ha megyek a 16. ban akkor milyen lesz?

Legjobb válasz: Az már 100% hogy hasi ultrahang lesz. Nekem a 7. és a 9. héten hüvelyit csináltak és a 12.-en már hasit.

Az már 100% hogy hasi ultrahang lesz. Nekem a 7. és a 9. héten hüvelyit csináltak és a 12.-en már hasit.
Valószínû, hogy hasi lesz.Nekem már az 5.-6. hétnél is azt csinált a doki.Orvosa válogatja.Gratulálok a babához.
szia nekem is hasi uh-t csinált a doki pedig akkor még csak 5 hetes voltam. viszont a magándokim már egybõl hüvelyivel kezdte!
16 elõtt mész 12 hetesre is. Nekem a 12 hetes is hüvelyi volt. Azt mondta a doki és olvastam is hogy ez azért jobb mert ilyenkor még jobban látszik és jobban kiszûrhetõ ha valami nagyobb baj van. És mivel Õ még elég kicsi:) úgy több mindent lát. Üdv egy 15 hetes kismama:)

Nektek hányadik héttől vált kényelmetlenné a hason alvás?

23 hetes vagyok. egész életemben hason aludtam, máshogy egyszer?en nem kényelmes. pár napja éjjel arra keltem, hogy nyomást éreztem, a pici nagyon rugdosott ezek szerint nem érezte magát jól. azóta nem nagyon tudom kialudni magam, mert háton abszolút nem alszok el, oldalt is csak egy-két órára. múlt éjjel próbáltam hason egy picit oldalt felhúztam a lábam és úgy már kényelmesebb volt. egyébként nincs nagy hasam, most kezd el látszani.

Legjobb válasz: Hát én ezt a hason egy picit oldalt technikát 38. hétig ûztem, akkor szültem. Végig így aludtam.

Hát én ezt a hason egy picit oldalt technikát 38. hétig ûztem, akkor szültem. Végig így aludtam.
A fiammal kb. a 20. hétig tudtam hason aludni, utána 10 hétig oldat-hason, utána már csak oldalt, végül a 35. héttõl feküdhettem bárhogy, már aludni nem tudtam. :) Most a tesóval vagyok 23 hetes és kb a 15. héttõl kénytelen voltam az oldalt-hason technikára áttérni, mert fájt a hasam és bekeményedett, ha hason feküdtem (most jóval nagyobb a hasam mint az elsõ terhesség alatt).
én is hasonalvós vagyok, kb 15 héttõl van az oldalt-hason technika, megfûszerezve egy szoptatós párnával. Azt a támasztó lábam alá teszem, és így a hasamhoz is hozzáér, és a lábamat sem terhelem annyira, és tök jó, olyan, mintha hason aludnék. Én már alig várom, hogy újra elnyúlhassak a hasamon, mint egy béka, de addig még több mint a fele hátra van. A babának nem ártasz vele, mert vízben van, de õ úgy is szól, hogy menj má arrébb! A másik meg, hogy seadtif pc-t használok, ami egy homeopátiás nyugtató, nincs mellék hatása, ezért nem árt a babának se, és így jó pár órát végig tudok aludni (min. 5), ami nem rossz, ahhoz képest, hogy eddig soha nem tudtam pl oldalt fekve vagy háton aludni. Nekem a háton alvással az a bajom, hogy ha utána helyzetet változtatok, iszonyúan fáj a cicim. :( szóval ez nem annyira jön be, de a szoptatóspárna szerintem megér neked is egy próbát. 18 h km
Kb 20.héttõl nem tudok hason aludni. Kénytelen leszel megszokni az oldalt alvást, mert elõbb-utóbb nem fogsz tudni hason aludni, aztán meg már háton sem, mert nagy lesz a súly. Sõt nem akarlak elkeseríteni, de a szoptatás idején sem annyira kényelmes ám a hasonfekvés.
nekem 18-19 hetesen még nem látszott.
attól függ, mekkora az a kis has. de vékony lányoknál 12 hét körül. talán rakj rá még egy hónapot

Hányadik héttől keményedik a has és ez hogyan érezhető (milyen érzés)?

A 6.hetet kezdtem ma és az egyik ismer?söm szerint nagyon puha a hasam. Én azt gondolom,hogy normális hogy nem olyan mint egy felfújt kosárlabda(keménységre).Szerinte az is baj,hogy tünet mentes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj ha tünetmentes vagy az a jó:).Addig örülj míg nem keményedik a hasad.Ahhoz amugy is még kis terhi vagy!

Szia! Nem baj ha tünetmentes vagy az a jó:) .Addig örülj míg nem keményedik a hasad.Ahhoz amugy is még kis terhi vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor most már teljes a nyugalom. :)

Kb hányadik héttől kezdve nől egy kismama hasa ha terhes? A has melyik része pontosan és milyen érzésekkel/fájdalmakkal társul?

A terhességi teszt szerint nem vagyok terhes, de mint leend? anya valamikor érdekel ez a kérdés és a neten nem találtam erre a kérdésre választ adó topikot.

Legjobb válasz: (elírás: mínusz "ha terhes")

A kérdező hozzászólása: (elírás: mínusz "ha terhes")
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok s nem terhes. Voltam vizelet üledékvizsgálaton, ahol több baktériumot találtak a vpisimben mint "átlagos". lehet ettõl puffadt alhasam/hájaskásabb s lehet-e érzékeny? köszönöm!
igen ha híztál ott is látszódhat...amúgy mindenkinek máshogy s máskor kezd el a hasa nõni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetes dolog az, ha kihúzom magam s behúzom a hasam akkor az alhasamnál érzem az egyik szervemet (gondolom húgyhólyag)... s ha megnyomom kell pisilnem.
lehet hogy fel vagy fázva. Olyankor is egy kicsit bepuffad az alhas és érzékeny is.
a méhed a hólyag felett van, ezért ahogy nõ a baba úgy nyomja, és ettõl van a gyakori vizelési inger

Hanyadik héttől hallhatja az apa hason keresztül a baba szívhangját?

Legjobb válasz: Én 39 hetes vagyok, de apa nem hallja a babát hason keresztül. Sõt, van egy sztetoszkópunk is, igaz hogy "kissé" avíttas, de azon keresztül sem hallja. Viszont már kétszer bejöhetett velem nst-re, na az hatalmas élmény volt neki is :) Boldog babavárást és szép ünnepeket!

Én 39 hetes vagyok, de apa nem hallja a babát hason keresztül. Sõt, van egy sztetoszkópunk is, igaz hogy "kissé" avíttas, de azon keresztül sem hallja. Viszont már kétszer bejöhetett velem nst-re, na az hatalmas élmény volt neki is :) Boldog babavárást és szép ünnepeket!
Szia, en vekony testalkatu kismami vagyok, es a placentam hatul van (vagyis a bebink kozvetlenul a hasfalam alatt).. a parom kb a 30. hettol hallja a szivhangot ugy, hogy a fulet ram tapasztja. Gondolom ez valtozo mindenkinel.. a ferjem naponta egyszer azert "behallgat" hogy minden okes-e :) ) 38 hetes kismama

Hanyadik hettöl kezd el latszodni a, , hullamzas" a hason?

Mar annyira szeretnem latni a hasamon hogy mocorog a pici!22 hetes multam de meg mindig nem latom!:/

Legjobb válasz: Nekem kb. 1 hónapja. 26 hetes vagyok.

Nekem kb. 1 hónapja. 26 hetes vagyok.
Már nem emlékszem pontosan, de úgy 24-25 hetesen már látszott a hullámzás. Én is mindig vártam, hogy lássam, meg, hogy mikor fogom már érezni a "mindjárt kirúgja a bordáimat" érzést. Most 35 hetesen azt mondom, inkább csak a kis bökdösések lennének megint, mint az elején, néha annyira fáj egy-egy mozdulata.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mindenkinek nagyon boldog baba varast, es babazast!Nagyon köszönöm a valaszokat!puszi mindednkinek!:)
Attól függ, hogy mennyire vékony a hasfalad! Nekem kis rúgások akkor már látszottak, de igazi hullámzás olyan 25. héttõl van :-) Nemsokára eljön Neked is az az idõ!!
én a hátamon feküdtem, laptop a felhúzott lábaimon, kisebb tesóimmal gépezgettünk, amikor hirtelen kidudorodott a köldököm környékén!!! öcsém felkiáltott, hogy EZ KITÖR!!!:D nem emlékszem pontosan mikor volt, de sztem 22 hetes körül! már nekem kezd fájdalmassá válni egy-két mozdulata a kishölgynek:) 28hkm
20 héten kezdõdött a hullámzás 26 hetes kismama szintén
Nem tudom, hogy ez hullámzásnak számít-e, de a párom segített pedikûrözni és közben nagyon élénken mocorgott a pöttöm, olyannyira, hogy úgy gondoltam rápillantok a hasamra, hátha látszik már. Hát az nem kifejezés! Azóta is mindig elvigyorodok, amikor látom, ahogy kidudorodik, vagy huppan egyet a hasam valamelyik részén. Bár nekem néha kicsit ijesztõ, de azért jó érzés... Most még... :D Ja! És múlthéten történt mindez, 22. hetem elején, most meg a 23. hetem végén vagyok, tehát majdnem 2 hete. Ne aggódj, neked is eljön majd a várva várt pillanat! :)
Hali! Én most vagyok 26 hetes és a nagyobb rúgásokat kb másfél-két hete látom... Annyira édes! :D Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!