Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől h (6 db)

Ultrahangon még nem voltam, csak egy vizsgálaton nogyogy, aki azt mondta h minden rendben van! De én nagyon félek h ne legyen méhen kivüli'Most kb 6 hetes vagyok'Hányadik héttől lehet érezni a méhen kivüli terheséget? Milyen tünetek vannak?

Legjobb válasz: szia! miért képzelsz be dolgokat? Ha voltál nõgyinél aki azt mondta, hogy minden okés, akkor mi a gond? Vagy nem bízol az orvosodban? Akkor menj el másikhoz! Ha beképzeled ezeket azzal többet ártasz a magzatnak, inkább örülj, hogy kismami vagy:)))Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor görcsölnél, véreznél és stb. Ne gondolj rosszra!!!

szia! miért képzelsz be dolgokat? Ha voltál nõgyinél aki azt mondta, hogy minden okés, akkor mi a gond? Vagy nem bízol az orvosodban? Akkor menj el másikhoz! Ha beképzeled ezeket azzal többet ártasz a magzatnak, inkább örülj, hogy kismami vagy:) ))Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor görcsölnél, véreznél és stb. Ne gondolj rosszra!!!
A méhen kívüli terhesség azt jelenti, hogy a petevezetõben ragadt a megtermékenyített petesejt, tehát az ultrahangon a méh üres, a teszt meg pozitív, plusz görcsölsz, és iszonyúan vérzel. Ha ez nincs, akkor kizárt, hogy méhen kívüli terhes vagy!Ha méhen kívüli lennél, akkor már nagyon-nagyon véreznél és görcsölnél, és az életeddel játszanál. HIDD EL, HOGY NEM VAGY AZ!!!!!! Nyugi és örülj!

A köldök körül hányadik héttől kezd el barnulni? Létezik h 5 hetesen az már az?

Legjobb válasz: Hát..én lassan a 27.hetet taposom, de még mindig nem barnult be. De szerintem ez nem is mindenkinél van.

Hát..én lassan a 27.hetet taposom, de még mindig nem barnult be. De szerintem ez nem is mindenkinél van.
Ha a linea negra-ra gondolsz az a 16.ik héttõl kezdett nekem elõjönni de anyukámnak nem volt ez szerintem változó. 34 hkm.
Ha a linea negrara gondolsz, akkor azt olvastam róla, hogy a sötétebb bõrszínûeknek hamarabb elõjön. Nekem sötétebb színû bõröm van, és nekem már a 8-10. hét környékén látható volt, azóta pedig egyre sötétebb. De nekem csak a köldökömig van.
Én fehér bõrû vagyok és vörös a hajam és a 16ik héttõl elõjött barátnõmnek meg barnább a bõre neki nem volt érdekes ez nagyon.

CTG-re hanyadik héttől kell menni rendszeresen? 37+1 h vagyok, de a dokim csak 3-ára kért időpontot. Akkor leszek pont 38 hetes. A védőnőm még szívhangot sem nézett. Ez normális?

Más ilyenkor megszül,én meg...

Legjobb válasz: Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)

Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)
Csak akkor kell heti kétszer, ha már betöltöd a 40.hetet. Elvileg a héten már kellett volna menned az elsõ CTG-re. Nem lehet, hogy a dokid elnézte a heteket?
Szia! Én úgy tudom, hogy a 37. héttõl hetente kell menni CTG-re a 40. héten már naponta. Én a 36. héten (2hete) voltam a dokimnál, akkor azt mondta, a 38. héten meg lesz a baba, így nem is említette a CTG-t, csak UH-ra, meg vérvételre küldött el gyorsan. A védõnénink csinált végül hét elején egy CTG-t, viszont a bébi még nem akar jönni... Ha még "egyben leszünk", kedden ismét a védõnénihez megyek.


Hanyadik héttől tudja kitapintani, a nődoki, h terhes vok?

Legjobb válasz: nekem már a 6.héten tutira kitapintotta.

nekem már a 6.héten tutira kitapintotta.
oda is írta a papírra, hogy "férfiököl méretû méh", és elküldött uh-ra, hogy az erõs gyanút igazolják....:)
6. héten tutira mondta.
Szia A nekem a 36. héttõl nézi a doki.
Nekem a dokim minden hónapban 1 x, amikor mentem vizsgálatra megnézte, és felírta a könyvecskémbe h 3000.

A nödoki hanyadik hétben kell, h érezze már tapintással a babát? 6. héttöl?

Mert én azt hallottam,h már 4-5hetesen is éreznie kell,h egy kicsit megvan duzzadva.segitenétek??

Legjobb válasz: Egy jobb doki,már az elsõ vizsgálat során kell,hogy érezze,ami általában a 6-8 hét közzé esik. Van,aki késöbb megy el. Igaz,én 10 hetes voltam,amikor a doki azt mondta,hogy 3.hónap.

Egy jobb doki, már az elsõ vizsgálat során kell, hogy érezze, ami általában a 6-8 hét közzé esik. Van, aki késöbb megy el. Igaz, én 10 hetes voltam, amikor a doki azt mondta, hogy 3.hónap.
Az én dokim egybõl érezte az 6. héten mentem el.
6. héten érezheti a terhességet a megváltozott méhszáj és a méh állapotából, de nem a babát érzi. :)
Én 5 hetesen mentem dokihoz, és érezte...:-)))
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:)
5 hetesen voltam és érezte de úgy is csinál hüvelyi ultrahangot azon meg tuti hogy látja már a kis pulzálást is lehet olyan 5 -6 hetesen
Uh-val szerintem célszerû várni kb. 8. hétig, de ezt biztosan megbeszéled majd az orvosoddal.
Én 8 hetesen mentem el hozzá, de már az 5. héttõl ki lehet tapintani, 6. héttõl látható UH-n.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!