Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől elmenni (4 db)

Hányadik héttől érdemes elmenni a 4D-s ultrahangra?

Legjobb válasz: Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)

Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)
Én a 24. héten voltam és már baba arcocskája volt akkor is, de akkor már részletekben lehetett csak látni õt, mert már nagy volt ahhoz, hogy egészben lehessen látni. Nagyon nagy élmény volt a 4D. Hány hetes vagy? 35hkm
Szia! Én mind a két gyerekemmel 3x is voltam:-). Ezeket az idõpontokat ajánlják: 13, 20, 30, 36 hét körül. Én az utolsó kettõnél a 32-33héten mentem, így összevonva a két idõpontot.
Mi a 25 héten voltunk, nagyon jól sikerültek a felvételek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én 6 hetes vagyok! :)
én két héttel utána voltam, és már volt szívhang.
kb 2 héttel.Addigra már 6 hetes leszel és szívhangja is lehet.

Hányadik héttől érdemes elmenni 4D UH-ra?

Legjobb válasz: Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.

Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.
Mi 24 hetesen voltunk, és már nagyon jól nézett ki. Végig bõgtem az egészet. Mosolygott, a köldökzsinórral játszott, és a kezével integetett, majd meg zabáltuk...Örök emlék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most tervezgetjük mi is csak meg akartam kérdezni titeket. Köszi még egyszer. 22 heteske
Én voltam 14 és 19 hetesen is a kórházi genetikai ultrahangok után, mert abban nem bíztam, és meg akartam nyugodni, hogy biztos nincs baj. Aztán voltam a 27.héten, az igazán klassz volt, mert akkor már igazi babaformája volt :) 35 hetes km.
21 hetesen voltam, és már
nagyon jól látszódott mindene! Az arcáról kaptunk egy nagyon szép képet! ( Elõzõ vagyok, véletlenül elküldtem :)
én 18. heten voltam, mert a genetikai uh a korhazban csak a 21. heten lett volna, es ha baj van (sose legyen) a 20. hetig lehet "cselekedni". de tervezzuk a 34. hetre is, akkor mar minden jobban fog latszani! tanacs: sok helyen az egeszsegpenztar szamit, ha neked, vagy a parodnak van egeszsegpenztara, lehet arra csinaltatni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
Attól függ mire vagy kiíváncsi. 2. trimesztertõl lehet, de itt egy jó leírás, hogy melyik héten mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes

Hányadik héttől lehet elmenni táppénzre?

Vidékr?l járok és óvónéni vagyok.

Legjobb válasz: Beszéld meg az orvosoddal. Akár végig táppénzen lehetsz.

Beszéld meg az orvosoddal. Akár végig táppénzen lehetsz.
Igen, elmehetsz akár mostantól, és a Te esetedben indokolt is lenne: egyrészt nem tazs az sem jót ha sokat kell ide-oda utazgatnod, másrészt mivel olyan a munkád, hogy közösségben, gyerekek között vagy ilyenkor télen könnyen elkaphatsz valami lázas-influenzás fertõzést amit szintén jobb kerülni, illetve hát jobb ha kiesebb a kockázat...
Szia! Én a 9. hétben voltam a védõnõnél, aki megkérdezte tõlem, hogy milyen munkahelyen dolgozok, nincs-e gond a bejárással, mert ha szükséges azonnal táppénzre tudnak venni. Mindenképp beszélj a dokival, szerintem azonnal táppénzre fognak venni.
Amikortól szeretnél, a kismamákat nagyon hamar kiírják. Én például kerek-perec megmondtam, hogy nem szeretnék tovább dolgozni és már írta is a nõgyógyász a papiromat.
én ápolónõ vagyok és már a hatodik héttõl nem dolgozom
szia ha a nõgyógyászod rendes akkor az elsõ perctõl mehetsz táppénzre. én sem dolgozom már.
tõlem a 17ik héten kérdezték meg, hogy akarok e táppénzre menni, nem nehéz-e a munka, stb...de szerintem is doki függõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!