Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől el a has (6 db)

Hányadik héttől kezd el a has gyorsabban hízni, nővekedni?

27 hetes vagyok. 2 hét alatt szinte dupla akkora lett a hasam, bár eddig nem volt túl nagy.

Legjobb válasz: A hatodik honaptól kezd lerakódni a zsír innentõl rohamszerüen fog nõni kb heti 200g-ot. Az utolsó hetekben már lelassúl a növekedése.

A hatodik honaptól kezd lerakódni a zsír innentõl rohamszerüen fog nõni kb heti 200g-ot. Az utolsó hetekben már lelassúl a növekedése.
szerintem ez nem baj, csak az a lényeg hogy egészséges legyen. inkább örülj neki hogy jobban lássák
Én azt olvastam, hogy a 20-30 hét között szedjük fel a terhesség során felszedett kilók felét!

Hanyadik hettol lehet tudni hogy fiu lesz vagy lany? Mikor kezd el noni a hasam?

10 hetesek vagyunk!!!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 18-ik héten mondta meg a doki,hogy kisfiú.Egy héttel elötte is voltam UH-on,de akkor még inkább nem mondott semmit.A has növekedése változó.Nálam 19 hetesen feszülõs felsõben még nem vették észre.Néhányan néztek,hogy terhes vagyok,vagy csak híztam picit,de nem kérdeztek rá,mert nem lehetett megállapítani.20 hetesen már mindenki látta!:)Van egy oldal,ott hétrõl hétre meg tudod nézni kinek mekkora volt a hasa. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Én betettem a könyvjelzõk közé,mert gyakran megnézem!:) Jó nézelõdést és boldog babavárást!:)

Szia! Nekem a 18-ik héten mondta meg a doki, hogy kisfiú.Egy héttel elötte is voltam UH-on, de akkor még inkább nem mondott semmit.A has növekedése változó.Nálam 19 hetesen feszülõs felsõben még nem vették észre.Néhányan néztek, hogy terhes vagyok, vagy csak híztam picit, de nem kérdeztek rá, mert nem lehetett megállapítani.20 hetesen már mindenki látta!:) Van egy oldal, ott hétrõl hétre meg tudod nézni kinek mekkora volt a hasa. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Én betettem a könyvjelzõk közé, mert gyakran megnézem!:) Jó nézelõdést és boldog babavárást!:)
Szia, Nekem a 12. héten megmondták, hogy kisfiú, mert a kórházban a nyakiredõ vizsgálaton átváltottak 4D-re és eggyértelmûen mondta, hogy õ egy igazi kis fiúcska lessz :oD Szerintem a hasnövekedés attól függ, hogy milyen a testalkatod.Nekem a hasam nagyon lapos volt és hetente készítünk fotókat a változásokról tisztán látszik, hogy a 8. héten már van egy ici-pici kis dudorka.De igazán a 12. héttõl gömbölyödött.Barátnõmnek hurkásabb pocija volt és neki késõbb látszott, viszont mostmár jobban látszik neki mint nekem.Egész másképp fest mint én...Nagyon különbözõek vagyunk... 18 hetes kismami
Nekem a 18. heti uh-n mondta a dokim, hogy minden bizonnyal kislányt várunk. Ezt két héttel késõbb a 4D-n is megerõsítették. A pocakom nekem szinte azonnal nõni kezdett, már a 8. héten nem fértem bele a nadrágjaimba. Valószínûleg azért, mert egyrészt nincs széles csípõm, másrészt sportolóként mindig kockás hasam volt, így rögtön meglátszott. Az is igaz, hogy eleinte csak én vettem észre, na meg azok, akik közelrõl ismertek, mert az átlagnál vékonyabb lévén még 12 hetesen is csak úgy néztem ki, mint a legtöbb nõ, enyhe kis pocival. De számomra ez is látványos volt, mert teljesen átalakultam pillanatok alatt. Egyik barátnõm, akinek szélesebb csípõje van és általában véve is puhább, nõiesebb formája, mint nekem, még 4 hónapos terhesen sem látszott kismamának. Szerintem ez abszolút alkati kérdés.
Az irodalom szerintm 16. hét után tudják megmondani, hogy fiú vagy lány, ha megmutatja. Nekem a 18 hetes uhon mondták, hogy kislány, most a 26 hetesen nem mutatta meg magát.. Nekem a 10. héten kezdett nõni a pocim , aztán egy darabig ott stagnált, és a 20 hét után nõtt megint látványosan. Azóta néha én is megálloka tükör elõtt, hogy basszus, mekkora pocim van:-) 27 hetes kismama
Nekünk 17hetesen monták meg 2D UHon, hogy fiú.Most 20hetesek vagyunk és nekem már szép nagy a pocim.Kb 14-16hetesen már kerekedett.Attól is függ milyen alkat vagy.Sógornõm ikreket várt és nem volt hasa, a lányok teljesen beilleszkedtek a medencéjébe:-)Boldog babavárást!!
Nekem a 12. héten mondták meg, hogy kisfiú és kb akkörül kezdett el nõni a pocom. 18 hetes kismama

Hanyadik héttől kezd el látszódni a hason a terhességi csik?

Legjobb válasz: Nekem csak szülés után jelent meg, négy hónap alatt múlt el.

Nekem csak szülés után jelent meg, négy hónap alatt múlt el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ!:)
Melyik csíkra gondolsz? A linea negra (sötét vonak a köldök és a szeméremdomb között, kb. félidõtõl látható. A striák kialakulása meg a genetikán múlik, nekem 4 szülés után sincs egy sem.
A kérdező hozzászólása: Igen a köldök és a szeméremdomb közöttire! Köszönöm neked is a választ:)
Nekem egyáltalán nem volt. Alkat kérdése.


Terhesség mennyi idősen nő a has látványosan? És hanyadik héttől szineződik el a mellbimbó?

Legjobb válasz: Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Hanyadik hettöl kezd el latszodni a, , hullamzas" a hason?

Mar annyira szeretnem latni a hasamon hogy mocorog a pici!22 hetes multam de meg mindig nem latom!:/

Legjobb válasz: Nekem kb. 1 hónapja. 26 hetes vagyok.

Nekem kb. 1 hónapja. 26 hetes vagyok.
Már nem emlékszem pontosan, de úgy 24-25 hetesen már látszott a hullámzás. Én is mindig vártam, hogy lássam, meg, hogy mikor fogom már érezni a "mindjárt kirúgja a bordáimat" érzést. Most 35 hetesen azt mondom, inkább csak a kis bökdösések lennének megint, mint az elején, néha annyira fáj egy-egy mozdulata.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mindenkinek nagyon boldog baba varast, es babazast!Nagyon köszönöm a valaszokat!puszi mindednkinek!:)
Attól függ, hogy mennyire vékony a hasfalad! Nekem kis rúgások akkor már látszottak, de igazi hullámzás olyan 25. héttõl van :-) Nemsokára eljön Neked is az az idõ!!
én a hátamon feküdtem, laptop a felhúzott lábaimon, kisebb tesóimmal gépezgettünk, amikor hirtelen kidudorodott a köldököm környékén!!! öcsém felkiáltott, hogy EZ KITÖR!!!:D nem emlékszem pontosan mikor volt, de sztem 22 hetes körül! már nekem kezd fájdalmassá válni egy-két mozdulata a kishölgynek:) 28hkm
20 héten kezdõdött a hullámzás 26 hetes kismama szintén
Nem tudom, hogy ez hullámzásnak számít-e, de a párom segített pedikûrözni és közben nagyon élénken mocorgott a pöttöm, olyannyira, hogy úgy gondoltam rápillantok a hasamra, hátha látszik már. Hát az nem kifejezés! Azóta is mindig elvigyorodok, amikor látom, ahogy kidudorodik, vagy huppan egyet a hasam valamelyik részén. Bár nekem néha kicsit ijesztõ, de azért jó érzés... Most még... :D Ja! És múlthéten történt mindez, 22. hetem elején, most meg a 23. hetem végén vagyok, tehát majdnem 2 hete. Ne aggódj, neked is eljön majd a várva várt pillanat! :)
Hali! Én most vagyok 26 hetes és a nagyobb rúgásokat kb másfél-két hete látom... Annyira édes! :D Boldog babavárást!

Kinek hanyadik héttől kezdett el látszani az a barna csík a hasán és mitől van?

Legjobb válasz: Szia! A Linea Nigra /barna csík/ nem mindenkinél jelenik meg! Körülöttem volt már pár kismama de eddig senkinek nem volt! Nekem sincs még! Elvileg 15.héttõl már lehet! De hogy mitõl nem tudom! De szülés után elmúlik! Én 21 hetes

Szia! A Linea Nigra /barna csík/ nem mindenkinél jelenik meg! Körülöttem volt már pár kismama de eddig senkinek nem volt! Nekem sincs még! Elvileg 15.héttõl már lehet! De hogy mitõl nem tudom! De szülés után elmúlik! Én 21 hetes
Nekem még nincs ilyen a hasamon pedig már 25 hetes vagyok!De amúgy én kenem a hasam feszesítõ krémmel is.
Én is 12 hetes vagyok, s már nekem is halványan látható köldöktõl lefelé. A kreol bõrûeknél gyakrabban fordul elõ, mint a fehérebb bõrûeknél. Terhesség után elmúlik, lehet, hogy hónapok múlva, de eltûnik.
Nekem kb 20 hetesen jelent meg. 4 hónapja szültem, még mindig látszik.
Nekem 14 hetes kortól. A mellem alatt kezdõdik és egészen alul ér véget.
Szia! Én 36hetes vagyok, és nálam sem jelent meg a barna csík.
26. hetes vagyok, nálam sincs meg az a barna csík. Helyette viszont van jó sok lila stria... Rímel:)
Nekem van és kb. a valóban a 15. héttõl. Hmmm...én sem tudom mitöl van. Meg én azt hittem minden terhes nönek kialakul, de ezek szerint nem. Engem nem zavar, mert nem vastag és nem is erös.
A kérdező hozzászólása: én 12 hetes vagyok és már látszik, úgy kb 2 napja figyeltem fel rá.
A kérdező hozzászólása: ...bocs a hason.
Én 37 hetes vagyok, és nekem nem lett ilyen csíkom.Viszont hiába vagyok fehérbõrû, a mellbimbóm és az udvara sötétbarna lett.Viccesen nézek ki! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!