Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől a védőnő (3 db)

A védőnő hányadik héttől hallja a Doppler készülékkel a szívhangot?

Legjobb válasz: Köszi, akkor most megnyugodtam :) 14 hetes vagyok, és nem találta... akkor nem véletlenül! Boldog karácsonyt!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Néha már mintha érezném (2. baba) de nem vagyok benne biztos. A kislányomat a 20. héten éreztem elõször. Vele egyszer sem hallgatott szívhangot a védõnõ. Most meg túlbuzgó lett úgy néz ki :) Mindenkinek boldog babázást és meghitt ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor most megnyugodtam :) 14 hetes vagyok, és nem találta... akkor nem véletlenül! Boldog karácsonyt!
A 20. héttõl de ez is lehet városonként megyénként változó ahogy minden más is.
Nekem 15 hetesen megkereste, mert megkértem. Papíron 16 hét után nézik.
szia!én 20 hetesen hallottuk szívhangot a manocskánál!de ha rendszeresen fog mozogni megfogsz nyugodni minden nap ha érzed!sokkal nyugisabb leszel!de most is nyugi semmi baj nincs!
mi 17 hetesen hallottuk elõször.
Mi már 16 hetesen hallottuk a szívhangját a védõnõnél.
Ó, akkor még picurka! :) Ilyenkor még nem hallani, gondolom, még nem is érzed a mozgását. Ha elkezd mocorogni, akkor már jobb lesz és nyugodtabb leszel. :) Gratulálok a babához!
Nekem már nézte a 19. héten is, de csak mozgás hang volt, a szívdobogás tisztán nem volt hallható. Az õ tapasztalata az, hogy a 24. hét körül már mindenkinél ki tudják bogarászni. Persze, nagyban függ attól is, hogy kinek mennyi a súlyfeleslege a pocakján.
Nekem szerdán, alig 9 hetesen hallottuk egy pillanatra a védõnõnél a szívhangot. Amúgy végig kiírta a frekvenciát, vagyis látszódott rendesen. Egyébként õ a 14. héttõl szokta. De ez függ a testalkattól is meg hogy hol tapad a lepény, én elég sovány vagyok és hátsófali, ezért sikerülhetett :)

Hányadik héttől hallgatja a védőnő a szivhangot?

Legjobb válasz: a 16 hét után hallgatja csak

a 16 hét után hallgatja csak
nálunk a 24. héttõl kezdve. A kiskönyvbe betûzött papíron is az állt, hogy onnantól kell nézni. 8 hetes kisfiú anyukája
Nekem a 20. héttõl hallgatta, de megkérdezte, hogy éreztem-e már magzatmozgást.
Nálunk onnastól kezdve nézte, mikortól már éreztem a magzat mozgását. Azt hiszem a 16.héttõl éreztem.
Nálunk onnantól kezdve hallgatja, ha már éreztük a mocorgását. Nálam ez a 16. héten volt.

CTG-re hanyadik héttől kell menni rendszeresen? 37+1 h vagyok, de a dokim csak 3-ára kért időpontot. Akkor leszek pont 38 hetes. A védőnőm még szívhangot sem nézett. Ez normális?

Más ilyenkor megszül,én meg...

Legjobb válasz: Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)

Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)
Csak akkor kell heti kétszer, ha már betöltöd a 40.hetet. Elvileg a héten már kellett volna menned az elsõ CTG-re. Nem lehet, hogy a dokid elnézte a heteket?
Szia! Én úgy tudom, hogy a 37. héttõl hetente kell menni CTG-re a 40. héten már naponta. Én a 36. héten (2hete) voltam a dokimnál, akkor azt mondta, a 38. héten meg lesz a baba, így nem is említette a CTG-t, csak UH-ra, meg vérvételre küldött el gyorsan. A védõnénink csinált végül hét elején egy CTG-t, viszont a bébi még nem akar jönni... Ha még "egyben leszünk", kedden ismét a védõnénihez megyek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!