Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől a mellbimbó (3 db)

Hanyadik héttől kezd el sötétedni a mellbimbó körül?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem sötétedett!

Nekem egyáltalán nem sötétedett!
Egyik terhességem alatt sem sötétedett.
Én most 6-7 hetes lehetek és most a napokban vettem észre hogy sötétedik. Igaz ez a második terhességem, az elsõnél 10-12 hetes körül lehettem mikor észrevettem.
Még valami! Nem kell dudorokat látni! Általában az erek szoktak látszódni a melleken, de ha még fiatal terhes vagy, akkor még ezzel is ráérsz!
3 terhességbõl 1x sem volt sötétebb a bimbim. A melleimen az elsõnél 10. héten kaptam megjegyzést, hogy nõttek, amire emlékszem, hogy a 16. hét körül már nagyon nagyok voltak, és éreztem a tejmirigyeket. A második és harmadik terhességnél a 8. héten láttam hogy nõtt valamit, már ekkor éreztem a tejmirigyeket. Boldog babavárást és egészséges kisbabát! Üdv:2gyerkõcös, 37hkm
Elsõnél csak félidõ után lett picivel sötétebb, másodiknál még mindig világos:)
Nekem egyiknél sem volt. Ez teljesen alkatfüggõ.
szia!nekem már akk sötétedett meg megjelentek a pici bubok (mirigyesedik e mell), amikor még nem tudtam hogy babám lesz.amikor olvastam a neten a terhességi tünetek közt a mellbimbó sötétedését, abból tudtam hogy terhes vagyok, és a teszt is kimutatta.mint kiderült 4 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: köszi, akárhogy nézegetem, nekem nem sötétedik, de még csak azokat a kis mirigyeket, vagy dudorokat se látom, az baj? vagy még ráérek ezekkel?
A kérdező hozzászólása: sokan írták hogy nekik már az 5-6 héttõl, kb az 5. héten lehetek a héten megyek orvoshoz, azért kérdem mert nekem még egyáltalán nem, vagy nem tûnik fel
15. ill. 30.héten kezdett sötétedni és duplájára nõni.

Terhesség mennyi idősen nő a has látványosan? És hanyadik héttől szineződik el a mellbimbó?

Legjobb válasz: Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Hányadik héttől lesz a mellbimbó sötétebb és a köldöktől lefelé a csík?

Legjobb válasz: Szia! Az eggyáltalán nem biztos hogy besötétedik vagy épp csikod is lessz,de ha mégis ahogy növekszik a baba ugy lessz egyre láthatóbb.Én most várom a harmadik babám de most se jelentkezik a sötétedés.2gyermekes és 35hetes kismama:)

Szia! Az eggyáltalán nem biztos hogy besötétedik vagy épp csikod is lessz, de ha mégis ahogy növekszik a baba ugy lessz egyre láthatóbb.Én most várom a harmadik babám de most se jelentkezik a sötétedés.2gyermekes és 35hetes kismama:)
Szia. Èn elsö babát várok, nekem a 16.héttöl sötétebb a mellbimbó, és az udvara, Ès nekem a köldöktöl felfelé van köze´pen egy csík, amire azt mondják a szülés után elmúlik. 29hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!