Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől a jóslófájások (4 db)

A jóslófájás hányadik héttől fordulhat elő, illetve hányadik héttől természetes?

Nem rendszeresre gondolok, hanem pl. 2-3 naponta egy pár másodpercesre.

Legjobb válasz: Én a 33. héttõl érzem, enyhe mensi szerû görcsök. Állítólag ekkor már természetesek. Viszont nekem sûrûbbek, napi 1 min. megvan és kb fél-1 percesek.

Én a 33. héttõl érzem, enyhe mensi szerû görcsök. Állítólag ekkor már természetesek. Viszont nekem sûrûbbek, napi 1 min. megvan és kb fél-1 percesek.
Szia! Nem inkább keményedést érzel? Itt olvastam hozzád hasonlókat id, korai jóslókkal, és normálisan kihordott terhességgel, úgyhogy nem kell aggódnod, reméljük.
Én úgy olvastam itt valaki válaszában, hogy a 30.héttõl jelentkezhetnek a jósló fájások. Nekem 33.héten kezdõdtek és 1-2 naponta vannak, de van hogy egy nap 2szer is érzem néhány percig. Én szóltam a védõnõmnek róla, mert épp vele találkoztam. A dokimnak is jelzem, ha megyek UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én még kicsit aggódom, mert még csak 29 hetes vagyok. Sokat pihenek, magnéziumot szedek, és a méhszáj egyelõre c:3000, de olyan ilyesztõ ilyen korán.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez nem keményedés, a magnéziumot arra szedem. Az nem szokott fájdogálni. Ez olyan, mint amit az elõzõ válaszoló írt. Mensi szerû görcsök, szerencsére nagyon enyhék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

A jóslófájások hányadik héttől jelentkezhetnek? Minden kismama átéli, vagy nem törvényszerű? Mit lehet akkor érezni? Eseteg mit tanácsos akkor csinálni?

29 hetesek vagyunk,néha keményedik a pocakom,és éjjel volt már ilyen alhasi fájdalom(úgymond),de csak 1-1 pillanatra.

Legjobb válasz: az lehet a fáradságtol is hogy keményedik a pocakod a joslofájásrol az a tapasztalatom hogy az elsö kisfiammal nem volt egyáltalán semilyen fájás és öt tulhordtam négy nappalés most a második kisfiammal 34 héttöl voltak joslo fájásaim és sokat keményedet isa pocakom azt onnan tudod hogy joslo hogy nem rendszeresek a fájásaid nekem egy napig tartot ami nagyon hasonlitot az eredeti fájásokhoz csak annyi volt a külömbség hogy nem volt rendszeres és öt is tulhordtam hárrom napal

az lehet a fáradságtol is hogy keményedik a pocakod a joslofájásrol az a tapasztalatom hogy az elsö kisfiammal nem volt egyáltalán semilyen fájás és öt tulhordtam négy nappalés most a második kisfiammal 34 héttöl voltak joslo fájásaim és sokat keményedet isa pocakom azt onnan tudod hogy joslo hogy nem rendszeresek a fájásaid nekem egy napig tartot ami nagyon hasonlitot az eredeti fájásokhoz csak annyi volt a külömbség hogy nem volt rendszeres és öt is tulhordtam hárrom napal
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Nekem nem voltak jóslóim, szóval szerintem nem törvényszerû.
nem törvényszerû hogy legyen: nekem az elsõ babámnál nem volt, ugyanakkor a 30. héttõl éjjel is fel kellett kelnem enni, mert ha nem ettem pár falatot a babám úgy befordult, hogy azt hittem szétszakadok, úgy feszítette magát. Mikor lement a 2. falat, már fordult is meg. Na a 2. babámnál már voltak jósló fájások, én úgy definiáltam magamnak a jóslófájást, hogy ha fájt, és lefeküdtem, aludtam 1-et elmúlt. Mikor már igazi fájások voltak akkor hiába volt az alvás, utána is voltak fájások, aztán mentünk is szülni. a 3. babámnál is ez utóbbi volt a helyzet. voltak fájások, amik nem múltak akkor sem ha ettem, és akkor sem ha pihentem, aztán másnap kinn volt a baba.
elõzõ vagyok, lemaradt: azt tapasztaltam hogy többször kell keveset enni, mint ritkán sokat.( és ne félj nem fogsz elhízni, mert igazából többször keveset enni egészségesebb, mint napjában 3-szor degeszre tömni magunkat) A 3 babámat mikor vártam dolgoztam, és volt hogy elfelejtkeztem arról hogy egyek, na akkor jelzett is a baba hogy most már aztán elég! akkor fájt alul a hasam. Na meg most léptél abba a stádiumba amikor a baba már a fejlõdést befejezte, most növekszik, most az utóbbi hetekben fog 1, 5 - 2 kg nõni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!boldog babázást mindenkinek!

Hányadik héttől jelentkezhetnek a jóslófájások?

33hetes vagyok és napközben többször vannak enyhe görcseim.Ez mit?l lehet?Második babámat várom de az els?nél nem emlékszek görcsökre.Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem már félidõtõl voltak keményedések, nyílni is kezdett a méhszáj.

Nekem már félidõtõl voltak keményedések, nyílni is kezdett a méhszáj.
Feltétlenül menj orvoshoz, mert még koraiak a göcsök. Én is görcsölgettem amit meg is említettem a dokinak, és azonnal megnézte a améhszáj hogy áll. Szerencsére zárva van, de azt mondta, hogy ez még korai és pihenjek sokat! Te is pihizz, amennyit csak tudsz nehogy korábban jöjjön a kelleténél! Nekem azt mondták, koraszûlésre utalnak ezek a dolgok.
az elõzõ válaszoló vagyok nem írtam, hoghy 32 hetes vagyok, szóval egy hétttel korábbi... :) ez fontos lehet..
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat, már említettem az orvosomnak, meg is nézett, nekem is a méhszáj teljessen zárt.Magne b6 kaptam, de sajnos néha napi 1-2 alkalommal elkap olyan menzes szerû görcs.Nem tart tovább 5 prcnél.Azért kérdeztem hogy hányadik héttõl jelentkezhetnek a jóslófájások.Boldog babavárást mindenkinek.


Hanyadik héttől kezdődhetnek a jóslófájások?

Sziasztok! Én még csak 30 hetes vagyok és tuti, hogy jóslófájásokat szoktam érezni, de nem túl korai még? Másnak is volt már ilyenkor jóslója?

Legjobb válasz: én 26 hetes vagyok, második baba, de én 2 napja érzem. Eddig az egyég adta világon semmi de semmi bajom nem volt, na most... most terhesnek érzem magam. remélem csak a front miatt. Fáj a hasam, sokat keményedek, nyilal a fájás, nem bírok hogy aludni... fáj a fejem... jajj!!! :) 26 hetes

én 26 hetes vagyok, második baba, de én 2 napja érzem. Eddig az egyég adta világon semmi de semmi bajom nem volt, na most... most terhesnek érzem magam. remélem csak a front miatt. Fáj a hasam, sokat keményedek, nyilal a fájás, nem bírok hogy aludni... fáj a fejem... jajj!!! :) 26 hetes
Szia, én a 39.hetet taposom, de még nem volt jóslófájásom se, vagy csak nem tudtam, hogy az-e???
Szia, igen, nekem is koran kezdödött, talan mar a huszadik hetek vegetol is jelentkeztek....., viszont pont most tettem fel a kerdesemet egy masik topicban, hogy egyik naprol a masikra nekem most elmultak a fajasaim. Jelenleg 36 hetes vagyok, tehat kb. ket honapos intenziv fajasok utan most "semmi" nincs. Amugy ha a dokid mindent rendben talal (bizom benne ez igy van) akkor egyszerüen csak a szokasosnak mondhato belso atalakulasok zajlanak benned. Mar a vege fele jarsz, kitartas! :) Ilyenkor csak ebböl lehet eröt meriteni! :) Szep napot, jo egeszseget, szia :)
Szió! Szerintem nem, bár én csak a 32. héttõl éreztem. Kerek 10 nappal hordtam túl a kisfiamat, s a végén császározni kellett! Hidd el nem jelent rosszat:)
én is 32. héttõl éreztem. 40+4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A doki rendben talált mindent, mégis aggódtam, nehogy korábban akarjon kibújni ez a kis lurkó! :-) Most már megnyugodtam, remélem minden ok lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!