Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől a 6 (7 db)

Hányadik héttől kezdődik a 6. hónap?

Legjobb válasz: Annyian feltették már itt ezt a kérdést, és annyira egyszerû!!! Számolj, általános matematika. A hét az hét, a hónap meg hónap. A teherbeesésedhez képest számolj 6 hónapot, és akkor kezdõdik. Én pl szeptermber 1-én estem teherbe, tehát a 6. hónapomat február 1-el kezdtem.

Annyian feltették már itt ezt a kérdést, és annyira egyszerû!!! Számolj, általános matematika. A hét az hét, a hónap meg hónap. A teherbeesésedhez képest számolj 6 hónapot, és akkor kezdõdik. Én pl szeptermber 1-én estem teherbe, tehát a 6. hónapomat február 1-el kezdtem.
és akinél nem lehet tudni, mikor esett teherbe?
A kérdező hozzászólása: Szval hanyadik hét? 26-ra saccolok ha igaz.
Az utolsó menzesz elsõ napjától számolják a terheséget. Ez 40 hét, vagy 280 nap ami 9+1/2 hónap. Mivel a menzesz elsõ napjától nézve kb a 13vagy a 14. napon van peteérés a magzat kora 2 héttel fiatalabb mint maga a terhességi hét.De a terhességi hetet kell figyelembe venni.Persze vannak esetek amikor nem a peteérésnél termékenyül meg a pete/ általában ezek lesznek a kislányok/, de mivel nem lehet tudni, hogy pontosan mikor akkor is az elõzõleg leírtak alapján nézik a terhességet. Amúgy meg a 6. hónap a 24. héttõl kezdõdik.Vannak kismamák akik ahogy 20 hetesek lesznek már úgy mondják, hogy a 6.-ban vannakpedig mégcsak az 5.-et fogyasztják. Remélem érthetõen írtam le a választ a kérdésedre. 23 hetes kismami
Utolsó válaszoló vagyok: a magzat igazi kora tényleg a 26. héten lesz 6 hónapos, de nem azt kell figyelembe venni.24 hetesen vagy 6 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
kb. a 22-23. héten kezdõdik a hatodik hónap. és a 27. hétig tart.
A legegyszerûbb ha a kiírt dátumodból számolsz vissza. :)
A 24 hettol kezdodik a 6 honap

Hányadik héttől jön a hányás, hányinger, rosszullét, émelygés Stb? Én a 6. hetet töltöm be vasárnap, de még semmi. Mindent eszem, szagolok. Semmi undor.

Legjobb válasz: Szia!Ez az egyéntõl függ.Nekem soha nem volt hányingerem, se rosszulléteim.Elképzelhetõ hogy neked sem.Akkor örülj neki.Egyébként az ismerõseimnél már 6-7 hetes terhességtõl megvoltak ezek a panaszok.

Szia!Ez az egyéntõl függ.Nekem soha nem volt hányingerem, se rosszulléteim.Elképzelhetõ hogy neked sem.Akkor örülj neki.Egyébként az ismerõseimnél már 6-7 hetes terhességtõl megvoltak ezek a panaszok.
Szia! Egyénenként változik, kit mikor érnek a rosszullétek, kibõl mi váltja ki. Nekem a 7-11. hét között volt, rögtön felkeléskor kezdõdött, eltartot dél-13 óráig, az utazás pedig még jobban rátett. Ja, még a legfinomabb parfüm és arcszesz is irtó büdös volt akkor:) . De még az is lehet, hogy Te megúszod az egészet. Én ezt kívánom neked!
Örülj neki! Nem muszáj mindenkinek rosszul lenni. Szerencsére én is megúsztam a rosszulléteket. Kb. 2 hétig szédelegtem és ennyi. Végig ilyen probléma mentes volt a terhességem, remélem a szülés is ilyen lesz... :)
szia!Nekem a már a 4.-5. héttõl voltak rosszul léteim (nem is kicsik) de a 11.hétre már elmúltak szerencsére!Szóval mindenkinél változó, egyénfüggõ!Jó babavárást!16hetes kismami:)
Nekem eddig sem volt semmi bajom. Sem hányinger, sem undor, sem hányás, sem semmi, prímán vagyok, és már a 21. hetet is betöltöttük.

A 6-dik hónapot hányadik héttől kell számolni?

Legjobb válasz: A 24. héttõl.

A 24. héttõl.
Te most 6 hónapos 1 hetes és 2 napos vagy. A 24. hét még az 5.hónapban van! A 25. héttöl vagy a 6. hónapban!
Én írtam azt, hogy a 24. héttõl: Ezt már én is kérdeztem, énnekem így magyarázták: 20. héttõl: 5. hónap 24. héttõl: 6. hónap 28. héttõl: 7. hónap 32. héttõl: 8. hónap 36. héttõl: 9. hónap Nekem ez elfogadhatóan logikusnak tûnik. (Én most 32 hetes vagyok, tehát a 8. hónapba léptem most márciusban. Mivel április végén szülök, az április lesz a 9. hónapom.)
24
Háát ez érdekes kérdés, mert a dokik holdhónapot számolnak, mi meg naptári hónapot. 1 holdhónap 4 hét, viszont így számolva a baba 10 hónapra születik, mert 40 hét egy terhesség. De mivel a naptári hónapok hosszabbak mint 4 hét így jön ki a 9 hónap. Tehát a naptár szerinti 6. hónapra vagy kíváncsi, vagy arra amit a dokik 6. hónapnak mondanak?
Második válaszolóval teljesen egyet értek. Ha ugyanis a 24 hét a hatodik hónap kezdete, akkor 10 hónapra születik a baba. Úgy tudod kiszámolni a legegyszerûbben, hogy naptári hónapban mikor töltöd be a hatodik hónapot, ha a szülés várható napjából visszaszámolsz három hónapot. Most a saját példámat kiszámoltam, és így nekem a betöltött hatodik hónap egy nappal a 26. hét betöltése elõtt van, vagyis 25+6 naposan.
utolsó vagyok, bocsika, a kezdetére voltál kíváncsi, vagyis az ötödik hónap végére... Ez esetben az 5 hónapot 22 hét 5 naposan töltöd be, vagyis a hatodik hónap elsõ napja az a nap, amikor a 23 hetet betöltöd, utolsó napja pedig a 26+5 nap.
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 25+2 hetes kismami. Akkor ezek szerint már bõven 6 hónapos a babukám.
Bocsi, elözö vok, elirtam, 6 hós és 2 napos vagy!


Ultrahangon még nem voltam, csak egy vizsgálaton nogyogy, aki azt mondta h minden rendben van! De én nagyon félek h ne legyen méhen kivüli'Most kb 6 hetes vagyok'Hányadik héttől lehet érezni a méhen kivüli terheséget? Milyen tünetek vannak?

Legjobb válasz: szia! miért képzelsz be dolgokat? Ha voltál nõgyinél aki azt mondta, hogy minden okés, akkor mi a gond? Vagy nem bízol az orvosodban? Akkor menj el másikhoz! Ha beképzeled ezeket azzal többet ártasz a magzatnak, inkább örülj, hogy kismami vagy:)))Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor görcsölnél, véreznél és stb. Ne gondolj rosszra!!!

szia! miért képzelsz be dolgokat? Ha voltál nõgyinél aki azt mondta, hogy minden okés, akkor mi a gond? Vagy nem bízol az orvosodban? Akkor menj el másikhoz! Ha beképzeled ezeket azzal többet ártasz a magzatnak, inkább örülj, hogy kismami vagy:) ))Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor görcsölnél, véreznél és stb. Ne gondolj rosszra!!!
A méhen kívüli terhesség azt jelenti, hogy a petevezetõben ragadt a megtermékenyített petesejt, tehát az ultrahangon a méh üres, a teszt meg pozitív, plusz görcsölsz, és iszonyúan vérzel. Ha ez nincs, akkor kizárt, hogy méhen kívüli terhes vagy!Ha méhen kívüli lennél, akkor már nagyon-nagyon véreznél és görcsölnél, és az életeddel játszanál. HIDD EL, HOGY NEM VAGY AZ!!!!!! Nyugi és örülj!

A 6. hónap hanyadik héttől kezdődik? Mindenhol mást írnak. Én hetekbe számolom.

Legjobb válasz: Szia! Az orvosok így számítják ( így ki is jön a 9 hónap). Pl. December 21.-tõl számolja a dokid a terhességet akkor: Január 21-1 hónap Febr 21-2hónap Marc 21-3 h Apr 21 -4h Maj -21 5h Juni-21 6h Juli-21 7h Aug-218h Szept -21 9 h Oilyen egyszerû-) 36+3 hkm azaz 9. Hónapban levõ kismama:-)

Szia! Az orvosok így számítják ( így ki is jön a 9 hónap). Pl. December 21.-tõl számolja a dokid a terhességet akkor: Január 21-1 hónap Febr 21-2hónap Marc 21-3 h Apr 21 -4h Maj -21 5h Juni-21 6h Juli-21 7h Aug-218h Szept -21 9 h Oilyen egyszerû-) 36+3 hkm azaz 9. Hónapban levõ kismama:-)
A kérdező hozzászólása: persze, ez így érthetõ is volt.

Hanyadik héttől kezdett szépülni az arcod, meg a hajad? én a 6 hetet töltöttem vasárnap de tele vagyok pattanással.

Legjobb válasz: nem mindenkinek szépül, sajnos vannak akiknek pont, hogy elõjönnek a pattik...:( nekem a kezdetektõl tiszta volt az arcbõröm, viszont helyette iszonyúan el kezdett száradni az alsó lábszáram, de fõleg a kézfejem! a kézfejem jelenleg is nagyon hamar kiszárad. kisfiút várok. 18hkm

nem mindenkinek szépül, sajnos vannak akiknek pont, hogy elõjönnek a pattik...:( nekem a kezdetektõl tiszta volt az arcbõröm, viszont helyette iszonyúan el kezdett száradni az alsó lábszáram, de fõleg a kézfejem! a kézfejem jelenleg is nagyon hamar kiszárad. kisfiút várok. 18hkm
Nekem az elsõvel is és most is az arcommal van gond és a bõrszáradással. A pattanásokra van egy csodaszer Zineryt a neve és a bõrgyógyász írja fel. A bõröm csak most a másodiknál száraz és megint kislányom lesz.
7-es vagyok, akkor én nem tartozom a a szép kisfiúsok táborába, mert írtam, hogy pokoli a helyzet.... 31+3 h. km.
Nekem a 3. hónaptól gyakorlatilag megszûnt a zsírosság, mind a hajamon, mind az arcomon. Erõsek a körmeim is. Kisfiút várok. Remélem a szépülés kitart a terhesség után is. :)
elsõvel kezet foghatnék :D az arcommal semmi gond, néha egy-egy pattanás, de csak annyi, mint elõtte, egyáltalán nem durva a helyzet. viszont az alsó lábszáramon úgy kiszárad a bõr, hiába kenem, mintha leégtem volna és épp hámlanék. ugyanez a helyzet a kézfejemmel. sehol máshol, csak ezeken a helyeken. és én is kisfiút várok :) 24 hkm
elsõ vagyok: akkor ezek a kisfiúk szépítenek :) nekem a szárazságon kívûl pozitív a helyzet tényleg..
Akkor úgy látszik, szerencsém van, az én bõröm nem lett rosszabb, a hajam, körmöm is szép. Azt nem állítom, hogy az arcbõröm szebb lett, de valahogy nyugodtabbak a vonásaim. Nekem is kisfiam lesz.
Én sem szépültem, már az elejétõl jöttek a pattanások, olyan zsíros a hajam, hogy naponta, max 2 naponta mosni kell. Hátam is pattis lett. Pffff, horror az egész. Az elsõ gyerekkel szépültem tényleg, de csak a 2-3 hónaptól. Ja és most jöttek elõ májfoltok is, bár nem feltünõek, csak a kozmetikus vette észre múlt héten. :(
Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, kb az 5.-6. héttõl.
Én is ragyásodom, mióta babát várok, viszont a körmeim elmennének mûkörömnek is! Legutoljára 17 évesen volt ilyen jó minõségû, és az már majdnem tíz éve volt! 13+4 km
nekem pattik mindig is voltak..azon nem veszek észre változást..kb annyi van mint ezelõtt..hajam is mindig zsirosodott hamar, de most még hamarabb! 2 naponta moshatnám! 8+4 hkm
Az én arcbõröm a terhességem alatt rosszabb volt, mint mikor serdültem.:) Viszont világ életemben 2 naponta hajat kellett mosnom, mivel annyira zsírosodott a töve, terhesség alatt viszont nem zsírosodott, nagyon szép volt a hajam.
Ismerek egy nõt aki majdnem megkopaszodott a terhessége alatt...
kedves 10-es : erre csak ezt tudom reagálni: :) ))

A nödoki hanyadik hétben kell, h érezze már tapintással a babát? 6. héttöl?

Mert én azt hallottam,h már 4-5hetesen is éreznie kell,h egy kicsit megvan duzzadva.segitenétek??

Legjobb válasz: Egy jobb doki,már az elsõ vizsgálat során kell,hogy érezze,ami általában a 6-8 hét közzé esik. Van,aki késöbb megy el. Igaz,én 10 hetes voltam,amikor a doki azt mondta,hogy 3.hónap.

Egy jobb doki, már az elsõ vizsgálat során kell, hogy érezze, ami általában a 6-8 hét közzé esik. Van, aki késöbb megy el. Igaz, én 10 hetes voltam, amikor a doki azt mondta, hogy 3.hónap.
Az én dokim egybõl érezte az 6. héten mentem el.
6. héten érezheti a terhességet a megváltozott méhszáj és a méh állapotából, de nem a babát érzi. :)
Én 5 hetesen mentem dokihoz, és érezte...:-)))
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:)
5 hetesen voltam és érezte de úgy is csinál hüvelyi ultrahangot azon meg tuti hogy látja már a kis pulzálást is lehet olyan 5 -6 hetesen
Uh-val szerintem célszerû várni kb. 8. hétig, de ezt biztosan megbeszéled majd az orvosoddal.
Én 8 hetesen mentem el hozzá, de már az 5. héttõl ki lehet tapintani, 6. héttõl látható UH-n.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!