Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől érezni a baba (7 db)

Hányadik héttől lehet érezni a baba mozgását első terheségnél? 18 hetes vagyok, de még mindig nem érzek semmit. Ez baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van aki csak 20 hetesen kezdi érezni, pár hét és biztosan te is érezni fogod! Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzések voltak. 27 hetes kismami

Ne aggódj! Van aki csak 20 hetesen kezdi érezni, pár hét és biztosan te is érezni fogod! Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzések voltak. 27 hetes kismami
Valószínüleg érzed, csak enm tudod beazonosítani.Nekem széles csípõm van így elég hátul helyezkedik el a baba, nekem csak fekve rug, és hogyha a kezemmel simizem egy helyen akkor tuti oda fog rugni.Nekem már félig hason fekve 12 hetesen bugyborékolt a babóca:oD 23 hetes kismami
Nem baj, és bármikor megérezheted. VAn aki csak a 22 héten érzi, ne izgulj:-)
A kérdező hozzászólása: köszi, csak már olyan kiváncsi vagyok:-)
En is 18 hetes vagyok, es meg en sem erzem! De uh-on lattam, mit muvel, szoval ido kerdese, h megerezzuk mi is :)

Második terhességnél hanyadik héttöl kezdtétek érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: 19. héttõl határozottan éreztem, ahogy mocorog a kislányom! Nagyon jó érzés!

19. héttõl határozottan éreztem, ahogy mocorog a kislányom! Nagyon jó érzés!
Én az elsõt a 20. héten, másodikat a 18. héten. Most 18+3 vagyok és még nem érzem. :(
elsõt 16. héttõl, most a 2.-at 15. héttõl, azóta meg sem áll! :) 17 hkm

Hányadik héttől lehet érezni, hogy a baba helyezkedik lefelé? És ilyenkor mit érezni?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, bár már van egy gyermekem én nem vettem észre az elõzõnél sem hogy leszállt volna a hasam. Szerintem nem is szállt le, mert állva vajúdtattak. És az segített. Nekem még jósló fájásom sem volt. Most 38 hetes terhes vagyok, kíváncsian várom, ezúttal hogy fog lezajlani ez az egész.

Ez engem is érdekelne, bár már van egy gyermekem én nem vettem észre az elõzõnél sem hogy leszállt volna a hasam. Szerintem nem is szállt le, mert állva vajúdtattak. És az segített. Nekem még jósló fájásom sem volt. Most 38 hetes terhes vagyok, kíváncsian várom, ezúttal hogy fog lezajlani ez az egész.


Hanyadik hettol lehet konkretan a baba rugdosasat erezni es latni?

18. hetes vagyok es kb.1hete erzek mozgolodast belulrol,kis lokdoses-felesegeket. 1.babam es mar nagyon varom h lassam is a hasamon,amikor mozog! :) masik kerdes: miert van az,h az alhasam jobb oldalon jobban kidudorodik,mint a balon?mi lehet ott?es miert van az,h estere bekemenyedik az alhasam?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem ugyanazt ahogy te írtad:) Nekem is ugyanúgy jobb oldalon ki volt dudorodva:) A hasam nem keményedett csak kb 32 héttõl(nekem). Én ha hanyatt feküdtem 18 hetesen,és néztem a hasamat,akkor ilyen "rezgésfélét"láttam,majd onnantól mindennap éreztem,és láttam,és minden nap egyre jobban látszott,a legjobban hanyatt.Eleinte "rezgés",utána már látszódott,hogy mozog benne valami:))(bocsi,hogy így írom,de ez a legjobb megfogalmazás rá) :))

Én 17 hetesen éreztem ugyanazt ahogy te írtad:) Nekem is ugyanúgy jobb oldalon ki volt dudorodva:) A hasam nem keményedett csak kb 32 héttõl(nekem). Én ha hanyatt feküdtem 18 hetesen, és néztem a hasamat, akkor ilyen "rezgésfélét"láttam, majd onnantól mindennap éreztem, és láttam, és minden nap egyre jobban látszott, a legjobban hanyatt.Eleinte "rezgés", utána már látszódott, hogy mozog benne valami:) )(bocsi, hogy így írom, de ez a legjobb megfogalmazás rá) :) )
ha láttad az alient akkor olyan mikor látszódik, csak nem jön ki :-DDD ha nem akkor nem nézd meg :-DDDD szal mikor nagyobb igencsak hullámozhat a hasad elõtte itt ott kidudorodik egy egy pillanatra vagy akár 1-2 percre is magzat mozgás : nagyon hamar de én babameditáltam
22 hetes vagyok, és most már látszik:) )
én a 22-23. héten láttam már kívülrõl is :) 25 hikm

Hányadik héttől lehet érezni ha a baba csuklik a pocakban? 18 hetes vagyok a mozgását már rendszeresen érzem.

Legjobb válasz: Szia! Én 28 hetes vagyok, és pénteken voltunk uh-on pont csuklott, de nem érezem még. Pedig a mozgást nagyon intenzíven érzem a 17. héttõl.

Szia! Én 28 hetes vagyok, és pénteken voltunk uh-on pont csuklott, de nem érezem még. Pedig a mozgást nagyon intenzíven érzem a 17. héttõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jolvan akkor ezt még bõven ráérek figyelgetni :-) Boldog babavárást neked!
Én 22 hetes vagyok és tegnap hajnalban arra ébredtem hogy egy pontban ütemesen emelkedik, úgy négy másodpercenként a hasam.
Szerintem ez is változó, hogy ki mikor érzi, nem lehet behatárolni. Én egy-két hete érzem nagyon intenzíven, amikor csuklik! Elõtte csak sejtettem, hogy ez talán az, de nem mertem volna rámondani! Most viszont már tuti az! :) Nekem fejvégû a kisfiam. Érzem mindenhol, ahogy csuklik, a kis popója is megemelkedik, de a legjobban a fejecskéjénél érzem, lent! Furi és már sokszor sajnálom is, mert nagyon sokáig csuklik. 32 hetes kismami

Mit lehet érezni akkor, amikor a baba feje már nyomja a méhszájat? Hányadik héttől érezhető? Egy 34 hetes

Legjobb válasz: Én egyszer sem éreztem, pedig a doki mindig mondta, hogy már lenn van a feje és beilleszkedett... Mivel még ott is van magzatvíz, szerintem nem feltétlen érezhetõ, bár ismerõsök panaszkodtak arról, hogy szúrkáló érzést éreznek arrafelé...

Én egyszer sem éreztem, pedig a doki mindig mondta, hogy már lenn van a feje és beilleszkedett... Mivel még ott is van magzatvíz, szerintem nem feltétlen érezhetõ, bár ismerõsök panaszkodtak arról, hogy szúrkáló érzést éreznek arrafelé...
Szia! Én szintén 34 hetes vagyok. Nekem a múlt héten fordult lefelé a gyerek. Én éreztem. Olyan fura mozgásokat végzet, és valahogy úgy éreztem, mintha több helye lenne a gyomromnak utána. Meg picit látszik is a hasamon. Lejjebb van. Aztán múlt hét pénteken voltam dokinál, és mondta is hogy befordult a szülõcsatornairányába. Csak maradjon úgy. Ja, és néha szúrkáló érzésem is van, igen. LENT. Na az nem kellemes. Boldog babavárást! 34 hetes kismama

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Legjobb válasz: Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.

Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
Szia! Én a 17. héttõl érzem a picit, apukája a 20. héttõl. Boldog babavárást!
Én aa 16. héttõl érzem aktívan, bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már õ is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :) )) Boldog babavárást, könnyû szülést!!!!!!
Szia En is a 15. hettol erzem, h mocorog, de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom, h O is tudja elvezni, de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset, ahogy rugott, de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Én a 15, héten éreztem az elsõ mozgást, és a 21.en tudtam megmutatni apának, hogy õ az, aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtetõ akciói, és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
Én 50kilórol indultam, és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
Szia, ez alaktól is függ, én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttõl érezte kívûlrõl.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik, néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelmûek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
A kérdező hozzászólása: 19hetes vagyok, én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!